Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Am si eu o nelamurire : care e diferenta intre cele 2 skiluri chinezesti de la fire si anume cel de stealth detect si cel de invisible detect ?

Adica, daca il bag pe primul vede xbow/dagger iar daca il bag pe al doilea vede wizzul ???

Va rog daca il are careva sa imi spuna si mie cum sta treaba cu aceste doua skiluri.

Bafta.

Este exact cum ai spus tu, Detect Speath = Rogue si Detect Invisible = Wiz. Dar acum nu prea se merita sa le bagi pt ca exista Media.pk2 edit. E usor sa faci rost de ea sau chiar sa o modifici singur :).

Guest NewStarR
Posted

Caut pe cineva care face plvl

Posted

si pe venus a fost la fel nu a fost FW (si cred ca peste tot )

sa fie oare din cauza ca s-a dat ceasu cu o ora inapoi?...si totusi nici cu 2-3 ore mai tarziu nu a inceput FW-ul....si totul a ramas asa pentru inca 2 saptamani....

faza asta fucked up my saturday

Posted

sa fie oare din cauza ca s-a dat ceasu cu o ora inapoi?...si totusi nici cu 2-3 ore mai tarziu nu a inceput FW-ul....si totul a ramas asa pentru inca 2 saptamani....

faza asta fucked up my saturday

din cate am vazut ca FW este in7 zile

Posted

Stie cineva cand se va baga LEGEND X?

omule faza e in felu urmator pe KSRO e legend XI dar ei la fie care update gen fw spun Legend iar pe ISRO spun doar legend IV+ si daca stai sa calculezi vei ca vine cam legend 8-9 pe isro iar big update in tot deauna este in martie aprilie

Posted

Care este cel mai bun build de nuker pentru 50% grind si 50% pvp ?

Unul dintre cele mai scumpe build-uri de nuker este urmatorul : 110 bich 110 fire 55 fire 55 light iti trebuie super boarfe pe tine si super arma, este unul dintre cele mai misto build-uri pentru nuker , are dmg are si defense depinde cu cel il imbraci.

Posted

Unul dintre cele mai scumpe build-uri de nuker este urmatorul : 110 bich 110 fire 55 fire 55 light iti trebuie super boarfe pe tine si super arma, este unul dintre cele mai misto build-uri pentru nuker , are dmg are si defense depinde cu cel il imbraci.

vrei sa spui 110 bich, 110 fire, 55 light, 55 cold? (adevarat ca te seaca de bani...) :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...