koila Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 pt acel scut nu as plati 250 mil nu e full blues..max 180 mil pretul meu :P mil in nici un caz nu face cat
adyzaha Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 http://img291.imageshack.us/my.php?image=sro2007051112335096uu5.jpg Asta e scutu cand l-am laut era gold +0 avea daor immortal 4,am baga 50+ pietre pt br 20,si de 2 ori l-am facut +5 fara astral:).Preut lui este km 250 de mil in nici un caz nu face cat un sosun :)foarte bun e shieldul tau parerea mea e ca isi merita bani daca ii ai cu toate ca nu are int ,in schimb are % bune. Sa il porti sanatos :)
alonehome19 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 am folosit la farmu la 52 eee f plicitisitor ssa farmezi inebunestiiii.....am avut mereu tighet...acum am laut si prremium da nu vad nici o diferenta la enchanturi..in fine....
Guest SmartyBoy Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 pe ce server sunteti cei mai multi de pe acest forum ?? Ati auzit de guilda Dracula de pe Xian ?? :D Avem cea mai mare uniune de romani....7 guilde.....2 lv 5 3 lvl 4 si vreo doua mai mici.......dak doriti va putem lua in uniune.....pm SmartyBoy in game :P
THEGREENSCORPIO Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Alta inspectie :angry1: . Asta ce o mai face,o mai bana boti ?
The Dash Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 can someone answer 2 this fu***** question... :angry1: Ce face reinforceul??? Faceam si eu un trade si intervine inspectzia....mor...poate pierd marfa, k mi sa mai intamplat....
The Wizard Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 pt ce draq mai e inspectia asta ???nici siteul nu merge
SimplySimple Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 pe ce server sunteti cei mai multi de pe acest forum ?? Ati auzit de guilda Dracula de pe Xian ?? :D Avem cea mai mare uniune de romani....7 guilde.....2 lv 5 3 lvl 4 si vreo doua mai mici.......dak doriti va putem lua in uniune.....pm SmartyBoy in game :PEu joc pe xian...nick-ul meu Sp33Dy...sunt in guildul new valahia...dar imediat ce fac 70 imi fac guild...asa ca stay in touch....
Mehico Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 can someone answer 2 this fu***** question... :angry1: Ce face reinforceul??? E cam greu de explicat in scris. Sa`ti dau un exemplu: o arma fara +, de exemplu glava de 72 are phy 670-980 sau 674-988 reinforce, daca e 0% e cel mai mic phy care e la lvl 72. nu toate glaviile de lvl 72 cu phy %0 au acelasi dmg conteaza si reinforce ala sper ca ai inteles ceva :D
FINE Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Iara inspectie? :dontknow: omg...sapt asta au inebunit cu inspectiile :blink: in loc sa mai bage si ei ceva la gameplay au bagat porci si alte tickete ....numai cu gandu la baniii stau astia :(
silknoob Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ptr mine e ok ca acum am venit de la munca si pot intra sigur dupa inspectiece ma inerveaza e alta ...nu mai pot scrie mesaje .... :angry1: nu poti scrie "cum " ( cunoscatorii stiu de ce) dar totusi eu scriu in romanaps : koila tocmai de aceea am pus acel link , defiler666 vroia sa stie cum arata acel blade si acolo se vedea
Mallkor Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Bai frate astia au innebunit cu atatea inspectii..........au bagat cateva chestii in plus de cumparat cu silk, si gata au luat o razna serverele :angry1: ........ Daca ar fi sa sfatuiesc pe vreun prieten sa se apuce de vreun joc online, ultimul ar sro chiar daca ar fi free .... Si apropo sro va ajunge mai scump decat wow cu noile chestii premium, cine nu va avea va lua disconnect des ca sa faca loc unuia cu "premium" :violent: .......asta e singura solutie, caci orice server are o limita de playeri :bananadance2: , si va ajunge sa fie jucat doar de cei cu bani bagati in silk :pray: ...........deci ma rog sa ploua cu bani sa am unde i baga B) Si e f enervanta faza ca banneaza cuvantu "cum"......... ce naiba nu le a convenit la el. Dupa ce scriu 10 cuvinte si dau enter vad ca nu se intampla nik disper de nervi :angry1: .........asa ca c=k, si asa ma reapuc de reinventat limba romana, uita te tu ce face sro din oameni akuma v am lasat ku speranta ka sa terminat inspectia si mai pot si eu sa fac un pvp ;)
Sephiroth Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ptr mine e ok ca acum am venit de la munca si pot intra sigur dupa inspectiece ma inerveaza e alta ...nu mai pot scrie mesaje .... :angry1: nu poti scrie "cum " ( cunoscatorii stiu de ce) dar totusi eu scriu in romanaps : koila tocmai de aceea am pus acel link , defiler666 vroia sa stie cum arata acel blade si acolo se vedeapai au scos si 'wtf' 'fuk' 'stfu' si au mai scos multe O_O dar faza cu 'cum' e enervanta... nici 'acum' nu pot scrie lol
AngeIIo Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Pentru nelamuriri in legatura cu reinforce`ul:The formulas are:Mag. Atk = Mag. attack power + (Int stat * Mag. Reinforce)Phy. Atk = [Phy. attack power + (Str stat * Phy. Reinforce)] * [1 + weapon mastery/100] De la Caracter Stats (cand apesi C)Cine nu crede sa calculeze. Cine nu pricepe e batut in cap :P
silknoob Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ce mama dk am intrat 2 min si m-a dat afara :angry1: :angry1: :angry1: si spune acum ca e in inspectie
[XS-Team]Heavenly Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 omg, sariti pe geam, spargeti PC`ul... doamneee, sunt si eu gamer dar exagerati oO
[XS-Team]Heavenly Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 :lol: :rofl1: GG andy i-ai dat cu var da, da...tu ce faci?nu te`am mai vazut de mult .. :rofl1: tot la sro ai ramas?:P
.TripDeTrip Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Sa fiu al naibii 3 inspectii azi cine mai poate face level???? Si btw chestia cu 'cum' voi stiti macar ce inseamna pe engleza ?
Guest uLise4me Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Heavenly' date='May 11 2007, 22:25' post='1944669']da, da...tu ce faci?nu te`am mai vazut de mult .. :rofl1: tot la sro ai ramas?:P pai.. kSro da numai am media pk2 in english si nu pot modifica , ca windowsu e bulit VERY HARD
Guest Blaidy Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Si btw chestia cu 'cum' voi stiti macar ce inseamna pe engleza ? normal ca stim, dar nu este un cuvant care ar trebui cenzurat ...