Random Hero Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Cat timp oficial este ilegal si aici este ilegal si cat timp majoritatea se poarta cum se poarta, merge replica "toti pentru unul, unul pentru toti."
N3vermore™ Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 n-ai voie sa vorbesti de bot, pft, arata-mi pe cineva care joaca FARA bot in zilele noastre, sa fim sinceri...cati GMs nu sunt langa share pt de 8/8 cand boteaza si multe altele.... insa cel mai bun update pe care l-a putut avea SB** e ca merge si in job temple xD doar ca n-are auto quest
Random Hero Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 botu in ISRO e ceva indispensabil e legal daca te gandesti..... joymax stie de useri cu Sbot si de boti platiti corect? daca erau ilegali nu i bana tu ce zici ?? dar asta ar face ca joymax sa dea faliment corect? pentru ca daca aduni toti legiti de pe toate servarele nu cred ca aduni 500 de toti corect??? alti moderatori interveneau pe forum cand era o cearta sau se puneau linkuri de boti de download si nu cand vb simplu despre 1 anumit bot sau chesti de genu. eu nuti zic cum sa iti faci treaba de mod ci iti zic ca exagerezi la fie care greseala warn e ca si in viata reala tu la servici daca gresesti setu te mustreaza 1 data de 2.3 ori pe urma te da afara corect ? tu dai din prima warn,suspend nu e bine .... On: 2% si lvl 108 Nu-i baneaza pentru ca sunt ca niste vaci care dau lapte, numai ca ei baga zeci, sute, mii de silk in conturi. Daca am un beneficiu de la tine ca trisezi, n-o sa te exclud din grup, nu e logic? Hmm, dau warn la fiecare greseala si mi se pare logic. Atunci cand am reactualizat regulile topicului v-am atentionat, v-am rugat sa le respectati o data, de doua ori, dar daca nu s-a putut, eu nu stau sa ma milogesc de lume de 100 de ori. Interveneau alti moderatori pe forum cand era o cearta. Ai vrea sa ii scot warnul lui N3vermore dat de Stalk3r si sa aplic alte sanctiuni pentru tiganeala de ieri? n-ai voie sa vorbesti de bot, pft, arata-mi pe cineva care joaca FARA bot in zilele noastre, sa fim sinceri...cati GMs nu sunt langa share pt de 8/8 cand boteaza si multe altele.... insa cel mai bun update pe care l-a putut avea SB** e ca merge si in job temple xD doar ca n-are auto quest Voi tot n-ati inteles ca puteti vorbi despre boti la modul general? Nu puteti sa traiti fara sa postati linkuri, sa faceti cereri de parteneri sau mai stiu eu ce?
__Sun Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Am un glavier facut pe heuksal110 fire110 lightning90 cold 20 , as vrea sa scot lightning si sa il fac 110 cold merita ? ??
Kiidu Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 www.bot.com si nu .. dont hope botul merge in PHARAOH temple.. nu in job cave.. adica in holy water. revenind la intrebarea mea.. deci poti ori cu gold coins ori cu silver ori ambele sau merge si combinatie? de ex 12 gold si 34 silver si ai alea.??
koila Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 www.bot.com si nu .. dont hope botul merge in PHARAOH temple.. nu in job cave.. adica in holy water. revenind la intrebarea mea.. deci poti ori cu gold coins ori cu silver ori ambele sau merge si combinatie? de ex 12 gold si 34 silver si ai alea.?? cu silver le iei pe alea nonsox si cu gold + silver pe alea nova si difera de la Destruction la imortality care e mai scump cu vreo 3-5 gold si 8-12 silver cred nus tiu sigur dar iti spun 100% sigur Destruction te va costa in jur de 10b daca 1 silver te costa 30-35m si 1 gold coin 70-75m
koila Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 www.bot.com si nu .. dont hope botul merge in PHARAOH temple.. nu in job cave.. adica in holy water. revenind la intrebarea mea.. deci poti ori cu gold coins ori cu silver ori ambele sau merge si combinatie? de ex 12 gold si 34 silver si ai alea.?? cu silver le iei pe alea nonsox si cu gold + silver pe alea nova si difera de la Destruction la imortality care e mai scump cu vreo 3-5 gold si 8-12 silver cred nus tiu sigur dar iti spun 100% sigur Destruction te va costa in jur de 10b daca 1 silver te costa 30-35m si 1 gold coin 70-75m
GAMMA. Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Eu zic ca nu...sau daca vrei sa folosesti tot timpul typoon, glavierului ii trebuie rapiditate...dar nu ar strica nici phy def.(pt. __Sun)
Kiidu Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 da pai am calculat asta.. si nu am degand sa dau cu 3-4 b in plus doar pt un +2 sau 5 sec reducere la warlock.. so destruction ftw.. deci pt destruction nova imi trebuie ambele asa cum zice acolo... gold + silver la noi pe server gold coin e undeva pe la 100m
IINeoII Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 si nu .. dont hope botul merge in PHARAOH temple.. nu in job cave.. adica in holy water. chestia aia care face .lvl singur ca sa nu'i zic pe nume ( botu ma ) merge peste tot ;)
Random Hero Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 chestia aia care face .lvl singur ca sa nu'i zic pe nume ( botu ma ) merge peste tot ;) Repet pentru a nu stiu cata oara, astfel de discutii sunt permise. Cititi regulile cu privire la ce discutii despre boti sunt interzise. Degeaba cenzurati numele botului, degeaba va feriti, ca asta e inutil. Singurele interdictii sunt acestea: Fara link-uri de download la boti. Fara cereri de boti. Sanctiuni: de la 2-5 zile Sanctiunile se aplica celui care: - vine si cere un bot. - cere ajutor in legatura cu configurarea botului. - pune un link de download pentru un bot. - cere tranzactii de conturi de boti. - vorbeste despre updateuri sau alte stiri cu privire la boti.
IINeoII Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Repet pentru a nu stiu cata oara, astfel de discutii sunt permise. Cititi regulile cu privire la ce discutii despre boti sunt interzise. Degeaba cenzurati numele botului, degeaba va feriti, ca asta e inutil. Singurele interdictii sunt acestea: am cerut vreun bot? nu. am cerut indicatii despre folosirea unui bot ? nu. am pus un link de download al unui bot? nu. am facut/cerut vreo tranzactie de bot? nu. am dat vreo informatie despre update la bot ? nu. pur si simplu am dat o informatie. Poate ar trebui sa revizuiti regulile alea. Nu vreau sa supar pe nimeni cu postu asta da te comporti ca un roman ... if you know what i mean Respect all
Random Hero Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 am cerut vreun bot? nu. am cerut indicatii despre folosirea unui bot ? nu. am pus un link de download al unui bot? nu. am facut/cerut vreo tranzactie de bot? nu. am dat vreo informatie despre update la bot ? nu. pur si simplu am dat o informatie. Poate ar trebui sa revizuiti regulile alea. Nu vreau sa supar pe nimeni cu postu asta da te comporti ca un roman ... if you know what i mean Respect all Tocmai asta e ideea, Neo. Cat timp ai postat ce ai postat, nu trebuia sa spui "ca sa nu-i zic pe nume" - puteai sa dai chiar numele botului pe care il foloseai, in cazul de fata nu era problema.
IINeoII Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Tocmai asta e ideea, Neo. Cat timp ai postat ce ai postat, nu trebuia sa spui "ca sa nu-i zic pe nume" - puteai sa dai chiar numele botului pe care il foloseai, in cazul de fata nu era problema. am bagat putin sarcasm sa fie mai picant :))
__Sun Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Am un glavier facut pe heuksal110 fire110 lightning90 cold 20 , as vrea sa scot lightning si sa il fac 110 cold merita ? ?? Deci ar merita sa il las asa ?
IINeoII Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Deci ar merita sa il las asa ? depinde cat de bine cunosti jocul/ cati bani ai/ cat de bun esti la pvp. pentru common player buildu care il ai e bun.
dsK Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 http://img121.imageshack.us/gal.php?g=sro2010102014555763.jpg stie cineva ce inseamna lock&unlock (care e diferenta/ce este special la acea setare) ? sper sa nu se gaseasca vreun geniu sa imi spuna "blocare/deblocare" sau vreo prostie de genul >.> dar chiar asta inseamna -_- .. a ajuns exo pty master 1 data si gata decopera bucuriile jocului :)) nu stie nimeni ce inseamna aia.. o fi fost vreun fail de la gm.. am mai vazut de multe ori prostia aia :)) dar nu m-a interesat niciodata.acum de plictiuseala a dat curiozitatea in mine... @koila cum pot muta ordinea membrilor?
Kiidu Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 dar chiar asta inseamna -_- .. a ajuns exo pty master 1 data si gata decopera bucuriile jocului :)) nu stie nimeni ce inseamna aia.. o fi fost vreun fail de la gm..
koila Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 dar chiar asta inseamna -_- .. a ajuns exo pty master 1 data si gata decopera bucuriile jocului :)) nu stie nimeni ce inseamna aia.. o fi fost vreun fail de la gm.. sau fail din partea noastra acel lock si unlock cand esti PT lead poti muta ordinea membrilor din PT sau cel putin asta este scopul lui
titir3zul Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 salutari ...am revenit si eu la silkroad vad ca sau schimbat multe...:P am si eu o rugaminte: daca e cineva care farmeaza la ongi sa ma ieie si pe mine in party sa farmez si sa fac lvl down......cam mare rugamintea, dar daca e cineva amabil sa ma ajute ...pe orice server Multumesc Anticipat!
dsK Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 salutari ...am revenit si eu la silkroad vad ca sau schimbat multe...:P am si eu o rugaminte: daca e cineva care farmeaza la ongi sa ma ieie si pe mine in party sa farmez si sa fac lvl down......cam mare rugamintea, dar daca e cineva amabil sa ma ajute ...pe orice server Multumesc Anticipat! Din punctul meu de vedere,daca vrei performanta (lv 110 si alte prostii),e mult mai ieftin sa cumperi un character lv 100++ decat sa il faci. @koila cum pot muta ordinea membrilor? gata,am descoperit si cum functioneaza:) ms mult inca o data koila ! desi e cam useless chestia xD