Kiidu Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 exo acuma pe bune aratami mie cum bati tu cu rouge un nova full imortality +5 fara mw si prick? uff de abia astept sa fac ff pe ice sa pun un pvp vid cu "noobi" de pe tibet. de data asta chiar ati intrecut limita. pe youtube nu sunt numai zei. si dupa cum vezi nici nu are 1% din setu lu work. oricum rasol si clupreina sunt praf.. de acord. pe rasol cu nova bow +9 al lui lam tankat cand aveam setu +5 fara nici 1 parte nova.. si lam si batut..
Guest Vali184 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Salut. Stie cineva cam cat ar costa daca mi-ar face cineva plvl la ong pe o perioada mai lunga de timp?
IINeoII Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 @ Nevermore nu vreau sa te jignesc sau chestii de genu dar lumea are dreptate....faci pvp ca un turk...fara suparare... ala a fost nr1, si nr2: (fara sa ma dau zmeu sau alea alea) arcasii aia cu care te'ai batut sunt CIOCAN! sau patent...cum vrei tu sa le spui.... eu fac pvp fara nici un stres cu full nova wizz cu son staff +10...si nu am probleme chiar deloc....acuma nu stiu ce jugadores ai tu pe server... dar pe hercules nu vezi "boweri" de aia... cam atat respect :) all
Kiidu Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 hihi cant wait to make apo 110 :D nova bow +10 would pwn any1.. mda h34d_b4nger a luat iara un nova staff.. 2 nova staff in 2 saptamani.. si are si set +9 imortality.. de ce mm dropurile de genu vin doar la astia care deja nu stiu ce sa mai faca cu goldu?
N3vermore™ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 da ma...fiecare e un pui de zeu aici pe serveru' lui, la momentul respectiv n-am gasit altii cu care sa fac pvp...cel putin eu am putut sa fac pvp si pot arata si video, nu ca altii, doar din vorbe, mari zei.... dupa cum ziceam, astept un video ca si reply la postul meu, sa vad alti zei
koila Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 hihi cant wait to make apo 110 :D nova bow +10 would pwn any1.. mda h34d_b4nger a luat iara un nova staff.. 2 nova staff in 2 saptamani.. si are si set +9 imortality.. de ce mm dropurile de genu vin doar la astia care deja nu stiu ce sa mai faca cu goldu? Ban la ban si paduche la paduche trage ...
N3vermore™ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ban la ban si paduche la paduche trage ... germanii incep sa fie a doua generatie de turci la capitolul drops si iteme xD
N3vermore™ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 sincer nu mi a placut stilu tau de joc dand offeling ca sa il faci dai dovada de parca ai fi nob.... cu ofeling nu se mai cheama pvp stilul de a spama knock back si firewall mi-a pierit tot chefu de pvp inteleg sa foloseasca knock back o data...skill...skill...kb...n-ar fi o problema....dar spam in halul ala, nu.
Kiidu Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 and? eu lam tankat cu setu de pe apo? +3 clean. ok cand avea +9 normal nu nova +7 dar still my point. dadeam 1 singur kb si fire wall dupaia 3 skills .. si da te-am batut :)) uite eu am gasit un pty cu apo si botez de vreo 12 ore.. sami bag pl daca am vazut vreun drop la mine in inventory.. macar e 45%
sweetFATHER Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 ce parere aveti de Hibryd Spera 1:2? este bun? si ce build sa ii aleg? :D astept parerelie voastra :P:P ty
Random Hero Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 P.S: m-a lasat rece acel warn Mare noroc ati avut ca a venit Stalk3r primul...
Kiidu Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 @sweet hybrid poate 2.1 adica 2 int 1 str. nu invers. da e destul de bun . R3v0LuTi0N a fost hybrid de genul ala @geystar no shit . ive prayed cuz im so afraid.
Random Hero Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 @geystar no shit . ive prayed cuz im so afraid. Daca nu iti pasa si daca nu va pasa, postati ce vreti, nu e nevoie sa respectati regulile.
cri2032 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 stii vorba aia....cine nu poate, tace P.S: m-a lasat rece acel warn No shit sherlock ! Unde sunt limitele acum ? Ban la ban si paduche la paduche trage ... M'ai lasat fara cuvinte :)) Esti tare omule. germanii incep sa fie a doua generatie de turci la capitolul drops si iteme xD Daca tu compari germanii cu turcii pentru ca au noroc la dropatul itemelor iti inteleg logica... Am citit undeva.. [sunt prost , dar cand ma uit in jur prind curaj ''] stilul de a spama knock back si firewall mi-a pierit tot chefu de pvp inteleg sa foloseasca knock back o data...skill...skill...kb...n-ar fi o problema....dar spam in halul ala, nu. AHahah ce batuta ti'ai luat de la bower ala la inceput... Din cate am vazut pe forum e fail video si nu mi'am pierdut timpul pt prostii :)))=))) and? eu lam tankat cu setu de pe apo? +3 clean. ok cand avea +9 normal nu nova +7 dar still my point. dadeam 1 singur kb si fire wall dupaia 3 skills .. si da te-am batut :)) Daca te cunosti cu el nu ii lua apararea... E noob , noob ramane... ON: Soon 104 :))
dsK Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 No shit sherlock ! Unde sunt limitele acum ? M'ai lasat fara cuvinte :)) Esti tare omule. Daca tu compari germanii cu turcii pentru ca au noroc la dropatul itemelor iti inteleg logica... Am citit undeva.. [sunt prost , dar cand ma uit in jur prind curaj ''] AHahah ce batuta ti'ai luat de la bower ala la inceput... Din cate am vazut pe forum e fail video si nu mi'am pierdut timpul pt prostii :)))=))) Daca te cunosti cu el nu ii lua apararea... E noob , noob ramane... ON: Soon 104 :)) :)) mi-a placut asta...dupa un sac de OTs :)) ai scris si tu "ON: Soon 104 :))" cat despre vorba lui koila.... tot respectul :)) asa a fost,asa e si asa va fi mereu !
GAMMA. Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 uite eu am gasit un pty cu apo si botez de vreo 12 ore.. sami bag pl daca am vazut vreun drop la mine in inventory.. eu de 4 zile botez in continuu si numai elixire gasesc, nici un amarat de item nu vad...:(
Xriminal Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 hihi cant wait to make apo 110 :D nova bow +10 would pwn any1.. mda h34d_b4nger a luat iara un nova staff.. 2 nova staff in 2 saptamani.. si are si set +9 imortality.. de ce mm dropurile de genu vin doar la astia care deja nu stiu ce sa mai faca cu goldu? era o treaba cu pampalaii astia'zei" stiu istoria lui b4nger....se auzea de mult ca daca astia de la joymax vede ca cumperi cate 2k pe luna silk...iti dau iteme cadou si alte chestii..tin minte si bruni cred, ca era jenifer un wizard la D9..care avea cam 5k silk left...si avea dropuri in prostie tezcan era full sun din dropurile lui jenifer... conteaza cata vanzare le faci celor de la joymax...(parerea mea) EDIT:iar referitor la video-ul lui bruni....nu vreua sa pun pe nimieni in cur/sa se gaseasca idioti dupa vorbele lui angel...videoul a fost plictisitor...nu vreua sa supar pe nimieni dar deodata ce accepti sa faci pvp cu un idiot de asta...chiar iasa un video slab...bruni stii sa jmoci...si cu timpul perfectionezi asta...greseala ce ai facuto la video a fost ca ai ales ca parteneri 2 ratati..dupa simpla mea parere. Nu sunt mare,nu sunt tare caracter sro nu am....deci nu am cu ce iesi in evidenta..dar sunt sigur ca al doilea video va fii mai bun...nimeni nu se naste perfedct.. Iar acum,gzzz kidule de elixire :)) / angel de lv up/ mihai de staff :> si tuturor ce chestii au mai facut. Si angel...din cate imi aduc aminte ai folosit o expresie ca nu sunt ca alti(fraieri/pampalai) ce posteaza poze cu iteme facute +5...ehh am postat un print..si cred ca la mine teai referit...sa iti zic o treaba...stii bine ca eu nu le am cu alchemy-a si ca am fost foarte surprins ca mia iesit +5..si bucuros am aratat la toti ca se poate si mai bine :))...nu am facut asta sa ma laud...am facut un +5 nu un +9 +10 cum faceti majoritatea :))) Noroc si Pace Voua :tiphat: :tiphat: :tiphat:
Kiidu Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 sergiule sa stii ca fara sa vreau sa te supar ... ai spus 1 prostie . joymax NU ARE CUM sa influienteze dropurile. sau cine dracu stie o aparut gmu langa ei si a aruncat itemu.. nu e exclus dar sansa nu e nici de 0.1% si sa stii ca dominik chiar a facut mult in jocul asta. el castiga silk de pe play span nu baga bani nustiu cat. dar chiar stie sa joace. asta e uni sunt mai norocosi alti nu... btw n1 koila. made my day
dsK Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Si angel...din cate imi aduc aminte ai folosit o expresie ca nu sunt ca alti(fraieri/pampalai) ce posteaza poze cu iteme facute +5...ehh am postat un print..si cred ca la mine teai referit...sa iti zic o treaba...stii bine ca eu nu le am cu alchemy-a si ca am fost foarte surprins ca mia iesit +5..si bucuros am aratat la toti ca se poate si mai bine :))...nu am facut asta sa ma laud...am facut un +5 nu un +9 +10 cum faceti majoritatea :))) nu m-am referit la tine,dar mi-am adus aminte de perioadele de glorie ale lui salam si ale lui badfist cand postau zilnic cate 3 +5uri .... de parca aveau sun drop...asa se bucurau pt un cacat de +5...
koila Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Daca nu iti pasa si daca nu va pasa, postati ce vreti, nu e nevoie sa respectati regulile. eu de 4 zile botez in continuu si numai elixire gasesc, nici un amarat de item nu vad...:( era o treaba cu pampalaii astia'zei" stiu istoria lui b4nger....se auzea de mult ca daca astia de la joymax vede ca cumperi cate 2k pe luna silk...iti dau iteme cadou si alte chestii..tin minte si bruni cred, ca era jenifer un wizard la D9..care avea cam 5k silk left...si avea dropuri in prostie tezcan era full sun din dropurile lui jenifer... conteaza cata vanzare le faci celor de la joymax...(parerea mea) EDIT:iar referitor la video-ul lui bruni....nu vreua sa pun pe nimieni in cur/sa se gaseasca idioti dupa vorbele lui angel...videoul a fost plictisitor...nu vreua sa supar pe nimieni dar deodata ce accepti sa faci pvp cu un idiot de asta...chiar iasa un video slab...bruni stii sa jmoci...si cu timpul perfectionezi asta...greseala ce ai facuto la video a fost ca ai ales ca parteneri 2 ratati..dupa simpla mea parere. Nu sunt mare,nu sunt tare caracter sro nu am....deci nu am cu ce iesi in evidenta..dar sunt sigur ca al doilea video va fii mai bun...nimeni nu se naste perfedct.. Iar acum,gzzz kidule de elixire :)) / angel de lv up/ mihai de staff :> si tuturor ce chestii au mai facut. Si angel...din cate imi aduc aminte ai folosit o expresie ca nu sunt ca alti(fraieri/pampalai) ce posteaza poze cu iteme facute +5...ehh am postat un print..si cred ca la mine teai referit...sa iti zic o treaba...stii bine ca eu nu le am cu alchemy-a si ca am fost foarte surprins ca mia iesit +5..si bucuros am aratat la toti ca se poate si mai bine :))...nu am facut asta sa ma laud...am facut un +5 nu un +9 +10 cum faceti majoritatea :))) Noroc si Pace Voua :tiphat: :tiphat: :tiphat: sergiule sa stii ca fara sa vreau sa te supar ... ai spus 1 prostie . joymax NU ARE CUM sa influienteze dropurile. sau cine dracu stie o aparut gmu langa ei si a aruncat itemu.. nu e exclus dar sansa nu e nici de 0.1% si sa stii ca dominik chiar a facut mult in jocul asta. el castiga silk de pe play span nu baga bani nustiu cat. dar chiar stie sa joace. asta e uni sunt mai norocosi alti nu... btw n1 koila. made my day nu m-am referit la tine,dar mi-am adus aminte de perioadele de glorie ale lui salam si ale lui badfist cand postau zilnic cate 3 +5uri .... de parca aveau sun drop...asa se bucurau pt un cacat de +5... Bi bi bi , bi bi bi.. multa vorba , chiar prea multa referitor la un pvp, si la niste poze(cele din urma chiar nu ma afecteaza chiar ma provoaca la mai BINE sau la mai mult o luati cum vreti). Referitor la SuperMod(toti te-au facut in fel si chip eu iti spun SuperMod) nu rezolvi nici o branza cu warn sau ban, sterge mosule posturile inutile.. cu cateva pagini in urma cerea cineva screns cu skiluri , care aveti acele master-uri postati fratilor poze, fiti utili, nu bi bi bi, bi bi bi (asa imi zice directorul la munca cand ma prinde vorbind prea mult ca acum si dracu e si turk <_< )
Random Hero Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Bi bi bi , bi bi bi.. multa vorba , chiar prea multa referitor la un pvp, si la niste poze(cele din urma chiar nu ma afecteaza chiar ma provoaca la mai BINE sau la mai mult o luati cum vreti). Referitor la SuperMod(toti te-au facut in fel si chip eu iti spun SuperMod) nu rezolvi nici o branza cu warn sau ban, sterge mosule posturile inutile.. cu cateva pagini in urma cerea cineva screns cu skiluri , care aveti acele master-uri postati fratilor poze, fiti utili, nu bi bi bi, bi bi bi (asa imi zice directorul la munca cand ma prinde vorbind prea mult ca acum si dracu e si turk <_< ) Daca le sterg o sa reproseze ca de ce le sterg, daca ii sanctionez o sa reproseze ca de ce ii sanctionez. Pentru moment fiecare abatere va fi sanctionata cu durata maxima de suspend prevazuta in regulamentul din primul post. Daca tot se dau rotunzi ca nu le pasa, sa posteze ce le trece prin cap.
Kiidu Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 nu pot posta gloante boss. * ohh that sounded too coca =)) * ca sa iei setu ala special iti trebuie doar gold sau doar silver sau si gold si silver coins exact cat zice acolo?
wOrkHarD Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 fac si eu pvp movie ! de-al drq asa :D ... dau fear dar dupaia astept sa se duca xD nu dau offeringu :D sau never ... pun un archer sa-mi dea doar spam si iti arat ca-l bat fara fear :D
dsK Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 fac si eu pvp movie ! de-al drq asa :D ... dau fear dar dupaia astept sa se duca xD nu dau offeringu :D sau never ... pun un archer sa-mi dea doar spam si iti arat ca-l bat fara fear :D man tu de la cine ai pretentii aici? nu te uiti cum are skillurile puse pe F1 F5? banuiesc ca pe F2 F3 si F4 sunt si mai ..... aseara dormeam cand m-ai cautat pe mess :) _XTM_ are 180k SP ... pana fac cu Sleya_ 110 poate reusesc sa il fac si pe _XTM_ full farm :) ieri am vorbit cu alex_l0l si a zis ca imediat cum fac 110 se opreste din academy farming sa ne facem immo set :)
Xriminal Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Daca le sterg o sa reproseze ca de ce le sterg, daca ii sanctionez o sa reproseze ca de ce ii sanctionez. Pentru moment fiecare abatere va fi sanctionata cu durata maxima de suspend prevazuta in regulamentul din primul post. Daca tot se dau rotunzi ca nu le pasa, sa posteze ce le trece prin cap. Uite cel putin mie imi pasa....am luat odata suspend/warn(nu stiu dif. dintre una si alta) sau ce o fii..vreo 7 zile parca...si mam enervat ca nu puteam intra pe linkmania sa vad ce au mai postat uni alti..barfe chestii 8-|.. Iti spun eu ca daca dai la fiecare ce vb urat sau incarca regulamentul cate un susped ceva ce sa ii intepi iti spun eu ca se calmeaza. Dar ai mai dat warn si alte chestii la posturi ce chiar nu se meritau...si sa mai spun o chestie,treaba cu B***L,ar trebuii scoasa din regulament.sincer toata lumea foloseste bot,nici macar pentru joymax nu mai este un progam ilegal,stiti prea bine povestea cu HckShiled care banna in stanga si in dreapta si toti ne intrebam daca sbot mai este safe.A trecut si treaba aia,b***L a ramas...si este legalizat si de joymax,sa fim sincerii fara bot nu te poti apropria de silkroad...o simpla parere... :-?? EDIT:ce naiba,numa disconect iau..intru stau 2 min disc 8-|...