__Sun Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ce este mai bun un glavier facut pe fire110 cold110 sau fire110 lightning90 cold 20 ? si alte pareri va rog ... :(
GAMMA. Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Eu am glavier pe fire,lightning 60 si cold lvl 40. La pvp mi se pare foarte bun un glavier pe force,dar la level...cam slabut.
Kiidu Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 care imi spune si mie difrentele concrete intre imortality set si destruction set?
Xriminal Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 care imi spune si mie difrentele concrete intre imortality set si destruction set? diferenta dintre imortality si destruction presupun ca e aceiasi ca la wow(stim bine ca joymax este un xerox destul de bun) si la wow sunt seturi ce se axeaza pe doua tipuri mai contrete str si int(la wow este mai complicat putin)....asa presupun ca este si la silkroad pentru cei cu phy atack si magic atack...dar care ce si cum nu stiu:D.. O simpla parere! :D :tiphat:
Kiidu Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 nu. phy def si mag def sunt la fel.. stiu ca diferenta e cand ai setul complet dar vreau sa o stiu exact.. pt ca ma gandesc sa ma apuc de facut un set destruction..
koila Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 nu. phy def si mag def sunt la fel.. stiu ca diferenta e cand ai setul complet dar vreau sa o stiu exact.. pt ca ma gandesc sa ma apuc de facut un set destruction.. cu 2 piese pe tine ai +1 si cand ai 4 piese ai Increase all resistance 10. cu +1 la fel iar la imortal ai +2 cu 10 cred
folie Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 poi eu zik ca pentru inceput in lightning pentru viteza iti tre destul de mult viteza la lvl mic , iar skiluri : in seria Soul Spear ,Ghost Spear si knd cresti 30+ mai bagi flying dragon ...:) __sun mai bine e totul 110 fire light heuksal ,dar ptr pvp poate conteaza un pic snow shieldu , cum crezi tu:) Poti te rog frumos sa imi faci un fel de mini guide la skilluri? Te rog frumos:) Acum am dancing demon spear lev 4 , Soul spear level 2 si river fire force level 4 , lv 11 fire mastery , si lev 18 heuksal , dar las putin gap ca nu am sp Ai putea face , daca ai tu un glavier o poza la skilluri sa imi fac si eu o idee , daca nu te deranjeaza .
dsK Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 care imi spune si mie difrentele concrete intre imortality set si destruction set? Destruction iti da +2 si reduce debuffs de warlock cu 5 secunde (daca ai tot setul) Immortality iti da +4 si reduce debuffs de warlock cu 10 secunde (deasemenea cand ai tot setul)
folie Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Mersi mult badfist , daca ai timp sa imi faci si la fire / lightning daca folosesti poza te rog.
Kiidu Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 hm cred ca pana la urma ma apuc de destruction.. nu vreau sa dau cu nush cate milione in plus doar pt +2.. mai ales ca pe serverul nostru nu sunt decat 2 warloci competenti mersi pentru info.. 10 drops in 7 ore pe apo si nimic nova. asa o tin de 3 zile :)) m-am umplut de elemente
dsK Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 hm cred ca pana la urma ma apuc de destruction.. nu vreau sa dau cu nush cate milione in plus doar pt +2.. mai ales ca pe serverul nostru nu sunt decat 2 warloci competenti mersi pentru info.. 10 drops in 7 ore pe apo si nimic nova. asa o tin de 3 zile :)) m-am umplut de elemente si eu am cate 160.000 elemente din fiecare =)) am ajuns sa vand dropurile la npc ca nu mai am unde sa mai pun elementele :))
shevaro1991 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Hmm, mi-am reinstalat windowsul si tot imi da eroarea aia cu runtime. Cum sa fac sa scap de ea?? P.S. Nu ma puneti sa cumpar programe de nu stiu cate zeci de euro :]] Ceva free daca se poate http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=a7b7a05e-6de6-4d3a-a423-37bf0912db84&displaylang=en Incearca asta.
edy105 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Sal joaca cineva silkroad pe laptop 24/7? vreau sa imi cumpar un laptop si as vrea sa stiu daca merge tinut 24/7 astept pareri sau imi recomandati un pc?
cri2032 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Sal joaca cineva silkroad pe laptop 24/7? vreau sa imi cumpar un laptop si as vrea sa stiu daca merge tinut 24/7 astept pareri sau imi recomandati un pc? NU ITI CUMPARA LAPTOP SA IL TII 24/7 , AM AVUT LAPTOP PE CARE l"AM TINUT 24/7 , il stingeam o data la 24/7 1-2 ore sa il racesc.. si degeba S'a ars placa video !!! Se facea ecranu negru si nu se mai vede nimic !! COMPUTER FTW !! :nanana:
Xriminal Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 O intrebare am....ibot este free? Din cate am auzit este free si un tip mia spus ca il foloseste de 6 luni fara probleme...
folie Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Sal joaca cineva silkroad pe laptop 24/7? vreau sa imi cumpar un laptop si as vrea sa stiu daca merge tinut 24/7 astept pareri sau imi recomandati un pc? In primul rand laptopurile au racire foarte proasta , in al doilea rand sunt mult mai slabe ca pcurile care le poti cumpara cu banii aia , de asemenea , daca vrei sa iti iei un pc , imi lasi un id de mess si te ajut eu sa iti faci unul pe piese de pe un magazin online (iti livreaza piesele cu tot cu garantie prin curier , plata o faci cand iti ajung componentele , dai banii curierului :) ), iesi mult mai ieftin decat daca iti cumperi un pc din magazin si pc-ul va fi mult mai bun .
amoniaku Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 eu akum sunt in schimbare pe force a glavierului... nush ce mo apucat... da vreau sa vad d c e in stare:)) so 110 fire 110 heuksal 110 force:)
cri2032 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Am si eu 2 nelamuriri ! 1. Daca ai luck pe dress iti da noroc sa prinzi stunt , kd , kb si pe player? Sau nu are legatura? 2. M'am uitat la vreo 2-3 videoclipuri cu warrior lvl 110 sau 105+ ... VS China , cand dau KB cu shield nu il folosesc pe cel mai ''mare'' care da de 2 ori , doar pe primul .... De ce?
N3vermore™ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Primul PvP video cu N3vermore http://www.youtube.com/watch?v=vt2y3gBOBsw GreetZ to Employer
dsK Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Primul PvP video cu N3vermore GreetZ to Employer -daca pvp cu wizardul in general e plictisitor...ei bine tu l-ai facut sa arate mai plictisitor decat e in general -nu esti in stare sa joci si u altfel decat fear-offering? >.> omg ... dc nu te-ai facut warlock ca era acelasi cacat jucai ca un noob stun-offering si puteai sa te faci hybrid si rezistai mai mult... lasa-te de chestii de genul ca faci wizard class de ras ;) nu imi vine sa cred ca am pierdut 5 minute din viata uitandu-ma la un cacat de video cu un wizard mai noob decat oricare altul...si un bower mai noob decat wizardul >.> iar acum sa fim cinstiti...tinand cont ca tu joci cu bless mi se pare normal ca omul sa joace firewall-kb spam acum cateva luni radeam de badfist ca face pvp numai cu noobi si se da mare ca ii bate pe toti... :| dar macar el joaca binisor in schimb in video asta si cel care l-a facut e un mare noob . fa si tu video cu uniques ca acolo nu trebuie sa stii sa joci prea bine ;) pvp nu e de tine... mari artisti...oameni de kkt care numa gura e de ei, astept un pvp video de la tine rahat cu ochi ce esti, ca altceva nu stii defapt asa sunt romanii, buni de gura si prosti de dau in gropi, copil tampit. dar eu nu inteleg dc te ataci asa si dc trebuie sa fii vulgar.... adevarul doare? daca tu vrei sa imi spui mie ca ala e pvp....nu stiu ce sa cred >.> e ca si cum un rogue joaca doar kd-dd-mw >.> inteleg ca e usor de jucat asa si castigi sigur ,dar unde mai e distractia ? pt tine e distractiv sa faci pvp cu un kb spamer? eu nu am spus ca sunt mai bun decat tine la ora actuala ca sunt un amarat de rogue/bard nu am ce pvp sa fac acum dar macar eu stiu ca daca nu sunt in stare sa fac ceva bine nu ma fac de cacao... mai bine stau in banca mea. + fiecare are desptul la opinie...eu doar mi-am spus parerea ;) daca vrei sa vezi un wizard care intr-adevar stie sa faca pvp uita-te la wOrkHarD,nu spun asta pt ca e prietenul meu,ci pt ca stie sa joace :) daca vrei sa vezi un wizard si mai bun la pvp intra pe rome ,da-i pm lu` MiTaa si dai wizardul tau.pune-l sa faca pvp video :) si atunci da.... sigur va exista un video pe youtube cu N3vermore facand pvp... nu jucand bambilici ce m-ai vazut tu pe mine sa postez pe aici imagini cu lv up sau alte prostii.?..nu imi place sa ma dau mare cu asemenea chestii :) am postat si eu rareori diferite chestii.... dar nu ma laud ca am facut un +5 sau un +7 sau mai stiu eu ce. PS : imi place expresia "... care numa gura e de ei" mai treci si tu pe la orele de romana la clase de a5a... EDIT : ca tot vorbesti de romani... cu o mentalitate prosta ca a ta. "lasa frate ca fac si eu asta oricum nu exista cineva care sa o faca bine...asa ca o fac eu prost.trebuie sa existe niste idioti care sa ma sustina.hai ca incerc poate am noroc"
N3vermore™ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 (edited) mari artisti...oameni de kkt care numa gura e de ei, astept un pvp video de la tine rahat cu ochi ce esti, ca altceva nu stii defapt asa sunt romanii, buni de gura si prosti de dau in gropi, copil tampit. EDIT: din moment ce domnul bower stie sa spameze, care e distractia sa incerc sa folosesc si alte skiluri? daca nu esti in stare sa faci pvp te-as ruga sa lasi volumul mai incet si nu, nu ma atac, sunt unii oameni care au darul de a ma irita cu vorbele lor de jesus warnup, tu chiar nu vrei sa o lasi mai moale cu insultele ? Edited October 18, 2010 by Stalk3r insulte
folie Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Daca ai luck pe dres e pt alchemye atata si eu stiu cum sa fac sa fie stun 95% de la force si nu am dres :) prin urmare trebe sa sti cum sa fai skilele ca sa fie rata mai mare de KB,stun etc Te mai rog o data daca poti sa imi faci poza si la skillurile de la fire / lightning / ice / force sau ce folosesti tu , si sa imi spui care ar fi cea mai buna alternativa pentru pvm is putin pvp
dsK Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 mari artisti...oameni de kkt care numa gura e de ei, astept un pvp video de la tine rahat cu ochi ce esti, ca altceva nu stii defapt asa sunt romanii, buni de gura si prosti de dau in gropi, copil tampit. EDIT: din moment ce domnul bower stie sa spameze, care e distractia sa incerc sa folosesc si alte skiluri? daca nu esti in stare sa faci pvp te-as ruga sa lasi volumul mai incet si nu, nu ma atac, sunt unii oameni care au darul de a ma irita cu vorbele lor de jesus scuza-ma dar e greseala mea ca u pui video pe utube facand pvp cu un retardat.? eu doar am comentat ce am vazut >.> stii tu vorba aia...cin`se-aseamana se-aduna ! exo acuma pe bune aratami mie cum bati tu cu rouge un nova full imortality +5 fara mw si prick? uff de abia astept sa fac ff pe ice sa pun un pvp vid cu "noobi" de pe tibet. de data asta chiar ati intrecut limita. pe youtube nu sunt numai zei. si dupa cum vezi nici nu are 1% din setu lu work. oricum rasol si clupreina sunt praf.. de acord. pe rasol cu nova bow +9 al lui lam tankat cand aveam setu +5 fara nici 1 parte nova.. si lam si batut.. eu nu am spus ca cine joaca kd-dd-mw uneori e noob. dar sincer mi se pare noob style sa joci mereu cu aceleasi 3 skilluri...adica poate la job sau undeva unde ai de pierdut...daca esti slab si nu ai incotro ok...joaca asa.dar pvp e de fun,iar eu nu vad fun-ul intr-un pvp cu un wizard care omoara in mare parte numai cu offering si niste spammeri de KB sau KD >.> uita-te la KS_Larox ,vrei sa imi spui mie ca tie iti place video-ul lui? mie mi se pare plictisitor s ajoaci doar cu 3 sau 4 skilluri.mai bn stai pe bara si in legatura cu setul lui N3evermore.... nu ma intereseaza de stul lui si nu ma intereseaza daca moare sau nu la pvp. e vorba doar de pvp style. iar el joaca foarte prost.... eu doar mi-am spus parerea,dc trebuie sa o dam in cearta? dc va atacati atat? am spus cumva adevarul si doare? aoleu...
N3vermore™ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 scuza-ma dar e greseala mea ca u pui video pe utube facand pvp cu un retardat.? eu doar am comentat ce am vazut >.> stii tu vorba aia...cin`se-aseamana se-aduna ! stii vorba aia....cine nu poate, tace P.S: m-a lasat rece acel warn