Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Emy2010
Posted (edited)

care mah ??? :dontknow:

Ala de +10%.

Edited by R_SupeRstaR
Posted

http://img219.imageshack.us/i/sro2010101119341472.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

sa fie intr-un ceas bun :))

btw 102 lvl up si pe apo :D trag tare

Posted

da sau mai scupit pot :)) + multe altele

Poftim sigur tu nu faci repot intr-un oras cu Fortess Taxes? eu nu am vazut nici o diferenta la pots si nici la drugs

Guest CeausescuPresedinte
Posted (edited)

am si eu 2 intrebarii baieti daca nu va deranjati :)

nu am mai intrat de vreo 4-5 luni pe silkroad

si as vrea sa imi raspundetii daca se poate

tot asa de greu se conecteaza?

si daca se poate sa imi recomandati un bot bun pe care pot sa imi fac si cont sa nu fie inchis pentru ati face cont :)

Eu iti recomand sa citesti regulamentul topicului. Warn up.

Edited by R_SupeRstaR
Posted

Hmm interesant silku asta...vad ca preia cate ceva din fiecare joc...chestia cu diviziile am descoperit-o prima data in 2Moons.E o chestie foarte misto pentru grind avand in vedere ca vor fi parca 6 divizii adica de 6x acelasi spot,aceeasi harta. Singuru inconvenient pe care l-am intalnit in 2Moons era cand voiai sa faci ceva cu guildu, de ex sa cresti un prieten din guild sau sa te intalnesti cu unul pentru ca voi puteti vorbi normal pe guild, dar daca va dati intalnire in hotan, pe pod la oasis si el e pe o divizie si tu pe alta...nu o sa reusiti sa va intalniti. Asta nu va fi o prob daca serverele nu vor fi crowded.

off: superstar, crezi ca poti sa-mi scoti si mie warnu ala vechi de 1 an cred??? se scoate dupa un timp daca userul nu recidiveaza, conform lui mehico.

Posted

[14:39:20] [LOGINERROR] Unknown error at login server (15)!

[14:39:20] * Preparing for relogin.

[14:39:22] * Terminating Silkroad client.

[14:39:22] * Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid.

Ceva idei ? o primesc intruna

Posted

Aici daca nu esti level 100+ nu esti la moda :]] Numai 100+ pe aici, si eu cand eram level 20 stia tot cartierul :)))) Aia e distractie, cand faci level manual si te joci cand ai timp/chef, nu sa bagi cate 20$ pe luna pentru niste lucruri virtuale, si sa lasi pcul deschis cu zilele pentru levele, ce e aia? Tu cand te mai distrezi? O sa ma reapuc de sro saptamana asta >:) .

Gj tuturor pentru level up

Posted

Aici daca nu esti level 100+ nu esti la moda :]] Numai 100+ pe aici, si eu cand eram level 20 stia tot cartierul :)))) Aia e distractie, cand faci level manual si te joci cand ai timp/chef, nu sa bagi cate 20$ pe luna pentru niste lucruri virtuale, si sa lasi pcul deschis cu zilele pentru levele, ce e aia? Tu cand te mai distrezi? O sa ma reapuc de sro saptamana asta >:) .

Gj tuturor pentru level up

Te distrezi la level 110 :D .

Cat poti sa faci manual? ... Tampesti daca joci silk fara bot . Visezi numai elixire weapon =)) .

@superstar =)) ... eh,faci pvp ma :D , trade-uri etc.. s-ar mai fi si alchemy ( dar asta are doua taisuri ..) .. stiu mai bine cei de 110 ^^ .

Posted

http://img219.imageshack.us/i/sro2010101119341472.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

sa fie intr-un ceas bun :))

btw 102 lvl up si pe apo :D trag tare

gz.. bro 110 :D

gap 9 farmed :P

bafta!

thx badfist pentru ajutorul acordat! :D

Posted

Pentru ce Gap 9 ? o_O Gap 0 si farmeaza in job cave :tiphat:

saracul kidu... imi e mila de el.are o gramada de farmat :)) :whistle: :whistle: :whistle:

Posted

saracul kidu... imi e mila de el.are o gramada de farmat :)) :whistle: :whistle: :whistle:

Kidu are 110 rogue si 101 cleric ! Din cunostinele mele de ''gap mastery'' e full str so GAP 0 !

Posted (edited)

rouge e ff 110 la daggers complet.. la xbow mai trebuie 2 skills.. dupaia la cleric.. mastery e de lvl 101 dar skills is de lvl 96 =)) deci e cam trist...

superstar te rog numi da warn/suspend frate dar am nevoie de help cu ibot pm me care stiti :)) nu ti se face mila de mine? vb lu angel..

I'm bored with this. 3 zile.

Edited by R_SupeRstaR
Posted

rouge e ff 110 la daggers complet.. la xbow mai trebuie 2 skills.. dupaia la cleric.. mastery e de lvl 101 dar skills is de lvl 96 =)) deci e cam trist...

superstar te rog numi da warn/suspend frate dar am nevoie de help cu ibot pm me care stiti :)) nu ti se face mila de mine? vb lu angel..

:)) bafta la farm...sa vezi cand ma mut si eu de pe bard pe cleric cat am de farmat :)) mai mult decat tine !!!

m-am indragostit de Destruction Heavy Armor :X:X mai mai ca m-as muta pe warrior doar pt setul ala:))

Posted

Te distrezi la level 110 :D .

Cat poti sa faci manual? ... Tampesti daca joci silk fara bot . Visezi numai elixire weapon =)) .

@superstar =)) ... eh,faci pvp ma :D , trade-uri etc.. s-ar mai fi si alchemy ( dar asta are doua taisuri ..) .. stiu mai bine cei de 110 ^^ .

Poti sa stii ca daca nu ai bot visezi elixire weapon. Intr-o noapte,in timp ce dormeam, am spus:"Am gasit elixir weapon"!

Posted

joymax faled agan sau laudat ca au fixat bugu de la rock si tot la fel este daca ai peste 102 nu poti intra

Nu stiu de unde ai scos tu asta, dar .. :

[Game Patch]

- The message when players try to enter Gate of Ruler has been modified

Tu ce intelegi din asta? Ca se schimba level-ul maxim de intrare la Roc? Hm.. eu unul inteleg ca se modifica DOAR textul care apare atunci cand cineva incearca sa intre la Roc, probabil acum arata ce levele pot intra la Roc (pana acum scria doar ca ai level prea mare si nu poti intra daca nu ma insel).

Ce parere aveti despre asta? Mie mi se pare cam aiurea, adica.. probabil majoritatea playerilor stiau ca daca ai silk nu iei ban (sau ai sanse foarte mici sa iei), dar cu toate astea nu mi se pare normal ca un GM sa vina pe server si sa afirme asta.. E ca si cand a zis "luati silk si faceti botting non stop ca nu mai conteaza". Not really cool.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...