Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

salutare cunoaste cineva o metoda de transfer gold, dupa un SV pe altul.... ms

joaca cineva pe Caspian ms ...

silkroad-gold.com

sper ca nu iau warn pt asta right?

Posted

salutare cunoaste cineva o metoda de transfer gold, dupa un SV pe altul.... ms

joaca cineva pe Caspian ms ...

Dap joc eu __DeviL__!! id = devil_boy921@yahoo.com

Posted

Salut baieti, m-am apucat si eu iar de isro pana acuma am jocat pe cSro si nu stiu de unde au tot caciuli de claun imi puteti spune???

Si un screen cu dmg :)

http://img100.imageshack.us/img100/4337/sro2010100910205733.jpg

Posted

Pfff...cred ca au trecut doi ani de când nu am mai intrat pe silkroad si destul de mult timp de când nu am mai intrat pe linkmania Am jucat cândva si devenisem destul de robotel, îmi pierdeam noptile pe el. Am fost în guildul Chaos Empire de pe venus cu Constantin,Brasov,Hunter si multi altii.O vreme, am fost chiar si în eRO_es, atunci când guildul era al lui Sebakan,. Cine e mai vechi stie despre ce vorbesc. Mi s-a facut dor de sro,însa nu am bani de investit în el si cu totii ?tim ca rezisti greu în sro fara bani si aici ma refer la faptul ca fara bot,premium e extrem de greu.Sa vad ce si cum fac, poate rezolv ceva.

Aici ai dreptate in legatura cu isro....fara bot si premium nu faci nimic....eu m-am chinuit sa fac 57 dupa o gramada de timp si dupa mam pliktisit...parerea mea e ca nu are rost sa bagi bani in joc ca tot o data si odata te vei plictisi parerea mea :)

Posted

strong turkish

http://img832.imageshack.us/img832/4230/sro2010100916204002.jpg

Ce e cu Sromode 2.1 mai jos de skill points?Ce face programul ala?
Posted

Pfff...cred ca au trecut doi ani de când nu am mai intrat pe silkroad si destul de mult timp de când nu am mai intrat pe linkmania Am jucat cândva si devenisem destul de robotel, îmi pierdeam noptile pe el. Am fost în guildul Chaos Empire de pe venus cu Constantin,Brasov,Hunter si multi altii.O vreme, am fost chiar si în eRO_es, atunci când guildul era al lui Sebakan,. Cine e mai vechi stie despre ce vorbesc. Mi s-a facut dor de sro,însa nu am bani de investit în el si cu totii ?tim ca rezisti greu în sro fara bani si aici ma refer la faptul ca fara bot,premium e extrem de greu.Sa vad ce si cum fac, poate rezolv ceva.

Mi se pare ca te cunosc dar nu stiu de unde....poate am doar impresia(in fine detalii)...poate ca imi amintesc!!!Ca is destul de vechi in sro joc de vreo 4 ani,aproape 5!!!Si eu am fost in eRO_es pe vremea lui Sekaban si de aia am impresia!!!

Posted

ce nume ai avut :)?

Am avut numele Timisoreanu dar nu cred ca ma stii....in fine nu aveam un level mare deci nu eram asa important!!!(stiu ca suna ciudat...eu fiind din bacau =)) )

Posted

Care stie cum trebuie facut un warlock???...sunt la prima experienta si as vrea sa incerc....caci eu nu stiu unde trebuie pus la str sau int(sau in ce mod)!!!

Guest NewStarR
Posted

Warlcok pe str se face si cleric mi se pare mai astepata pareri

Posted

Warlcok pe str se face si cleric mi se pare mai astepata pareri

OK mersi mult....o sa astept inca vreo 2-3 pareri si o sa imi pot da si eu seama!!! :)

Guest NewStarR
Posted

Nu am mai jucat sro de cv timp srry...

Posted

@ ala care a intrebat de sro mod

da e un fel de semnatura are dreptate super star.. cei care o doriti dati-mi pm si veti avea linkul

btw un warlock 9.1/7.1 ar fi super dragutz :) dar si un pure int cu iteme godlike ar fi ungitiv

@ wtf... ar trebui niste boti dinaia la hunteri in templu.. noi in zilele bune trecem de 10k puncte cand aia zilnic 100k.. is vreo 20 care farmeaza.. intr-un fel e bine ca poti sa farmezi mai bine dar e si nasol ca nu putem intra la unici aia care dau gold coins :) eu vreau sa imi bifez si anubis si isis de pe lista :D

Posted (edited)

ati intalnit sau auzit de anti bots prin jangan/donwhang/job cave ?

LE: Ok : http://www.youtube.com/watch?v=3R3_P1BQBCs

wowowow ce tare..

si acum sa va explic cum sta treaba cu nova si B class elixir

toate statusurile trebuie sa fie +61% si FB 100% si +5 and good luck

Am sa tin minte asta :)

super EDIT vedeti ca sub acel FB 100% se ascunde ceva... la inceput poate veti pierde ceva Bilioane pana va intepati

Edited by koila
Posted

http://img826.imageshack.us/i/sro2010101012345717.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

am taiat si uruchi de pe lista de unici cu apo :) mai 1 ivy si ii am pe toti :D

Posted

@ ala care a intrebat de sro mod

da e un fel de semnatura are dreptate super star.. cei care o doriti dati-mi pm si veti avea linkul

btw un warlock 9.1/7.1 ar fi super dragutz :) dar si un pure int cu iteme godlike ar fi ungitiv

@ wtf... ar trebui niste boti dinaia la hunteri in templu.. noi in zilele bune trecem de 10k puncte cand aia zilnic 100k.. is vreo 20 care farmeaza.. intr-un fel e bine ca poti sa farmezi mai bine dar e si nasol ca nu putem intra la unici aia care dau gold coins :) eu vreau sa imi bifez si anubis si isis de pe lista :D

Ok mersi mult!!! :) :) :)

Guest divin66
Posted

Seara la baieti :D ... care joaca pe gaia?? un guild rom ceva??... ms

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...