amoniaku Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 poate sami zica cineva knd sa mutat ziua si ora knd se spameaza roc... ms
Guest Laurentziiu Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 sal all....am si eu nevoie de un sfat.... vreau sa ma apuc si eu de silkroad....si sper sa iasa ceva frumos.... sfatul....care las cere....pe ce server sa ma bag....sa fie romani pe acolo?
folie Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Are cineva nu guide complet pentru warlock-cleric?
niculash Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ceva idei pt un hibrid archer??pro contra sau cine imi zice un char frumos pt farmat chinez?ca nu am chef de botat si mno....ms anticipatlaurentiu potzi sa vi pe hercule ca incep si eu acuma....sa mergem impreuna....;)
Random Hero Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 sal all....am si eu nevoie de un sfat.... vreau sa ma apuc si eu de silkroad....si sper sa iasa ceva frumos.... sfatul....care las cere....pe ce server sa ma bag....sa fie romani pe acolo? Cel putin din cei de aici nu cred ca o sa gasesti vreunul care sa te ajute si nu e o jignire la adresa lor. Toti sunt level mare si continua in continuare grindul, farmul.
dsK Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cel putin din cei de aici nu cred ca o sa gasesti vreunul care sa te ajute si nu e o jignire la adresa lor. Toti sunt level mare si continua in continuare grindul, farmul. agreed ^^ http://img689.imageshack.us/img689/7705/sro2010100620032387.jpg ce sa fac cu asta? sa o sparg si sa vand adv grad A cu 480m? sa o fac +5+6 stats 41%+ si sa o sparg...ca poate poate..? sau sa o vand asa ? @ nu am motiv sa o tin pt mine,dau aceleasi buffs si cu harp lv 1:) si oricum cand imi termin treaba ca bard ma mut pe cleric sa ma distrez un pic pe la pvp :)dar pana atunci e cale lunga :)) e nev de immo set care o sa imi ia cateva luni bune xD pe Venus e 800 clean (fara immo) dar e alegerea ta daca vrei sa o spargi sau sa o ti. la noi am vazut si cu 500m...eu am pus-o in stall cu 600 :)
Kiidu Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 me dont get it :))) esti bard in pty dar botezi cu bardu de 32 si nu cu nova ca sa fii mai smexy ? btw gz pt drop.. eu as tineo pt mine :) edit : mda la noi pe server numa hunteri pot intra si is unii care au un pty 8/8 24/7 acolo full de nova staffs.. nai cum sa le dai ks.. ca ma batea si pe mine gandu sa farmez coins ca prea iau dmg de la wizard..
koila Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 agreed ^^ http://img689.imageshack.us/img689/7705/sro2010100620032387.jpg ce sa fac cu asta? sa o sparg si sa vand adv grad A cu 480m? sa o fac +5+6 stats 41%+ si sa o sparg...ca poate poate..? sau sa o vand asa ? @ nu am motiv sa o tin pt mine,dau aceleasi buffs si cu harp lv 1:) si oricum cand imi termin treaba ca bard ma mut pe cleric sa ma distrez un pic pe la pvp :)dar pana atunci e cale lunga :)) e nev de immo set care o sa imi ia cateva luni bune xD la noi am vazut si cu 500m...eu am pus-o in stall cu 600 :) B asta o sa iti dea
wOrkHarD Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 B asta o sa iti dea gresesti :) un B pe rome e 5b pun pariu pe char meu ca nici daca o faci +9 FB all stats 61% nu iti da b ;) nova are sansa mica rau sa-ti dea B .. nici daca e fb all stats 80% +7 or more (sansa ar fi 25% +7 fb all stats 61%+) (la som de 10D fb stats 61%+ +7 ai sansa 75%)
cri2032 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Pe rome cat costa un adv B sox pt wep si pt prot?
Kiidu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 pai da.. ma refeream la farmat coins adica stat la unici... dar nai cum sa le dai ks la aia.. btw ati vazut si voi ca un roman al nostru a castigat la GNGWC ? :)) (Zeus)Alessyo_Ro
amoniaku Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ce si romanii pot sa mearga la GNGWC? ma refer la romanii din Romania:)
Kiidu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 nush probabil ca ala era in germania sau USA pt ca noi nu avem voie.. trebuie sa ai cetatenie de ala sau pe acolo..
devil921 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dar nu inteleg ce trebuie sa faci la acest concurs si in plus ce castigi ?? :whistle: :whistle:
Random Hero Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dar nu inteleg ce trebuie sa faci la acest concurs si in plus ce castigi ?? :whistle: :whistle: http://silkroadaddiction.com/wiki/GNGWC
Xriminal Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Pe rome cat costa un adv B sox pt wep si pt prot? stiu ca Sorin a dat pe un elx adv B (pentru two-handu-ul lui) 2,5b :|...dar asta de-demult:|...si nu cred ca o sa gasesti asa repede...nu prea mai sunt sun-uri si som-uri weapon sau gear D10 pentru a se sparge,sa spart tot ce a fost..
dsK Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 gresesti :) un B pe rome e 5b pun pariu pe char meu ca nici daca o faci +9 FB all stats 61% nu iti da b ;) nova are sansa mica rau sa-ti dea B .. nici daca e fb all stats 80% +7 or more (sansa ar fi 25% +7 fb all stats 61%+) (la som de 10D fb stats 61%+ +7 ai sansa 75%) vezi ca se vand cu 2.6-2.8b adv sox B weapon :P cel putin astea au fost preturile ultimelor 2 elix vandute:)
koila Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 (edited) gresesti :) un B pe rome e 5b pun pariu pe char meu ca nici daca o faci +9 FB all stats 61% nu iti da b ;) nova are sansa mica rau sa-ti dea B .. nici daca e fb all stats 80% +7 or more (sansa ar fi 25% +7 fb all stats 61%+) (la som de 10D fb stats 61%+ +7 ai sansa 75%) shiuuuuu stii ca eu am dreptate intotdeauna in ceea ce postez aici.. am la activ 5 B adv sos 12D ...toate din nova +5 full stats +41% dar aici mai este un secret care il voi posta dupa ce pretul scade considerabil la mine pe sv (momentan e 1.5b) nu Edited October 7, 2010 by koila
Kiidu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 trebuie sa aiba adv sau sa aiba immortal ^_^? pm me if im right edit : acele adv B erau de weapon sau de protector?
Vyorel903 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 V-ati gandit vreun pic ca poate ala a cumparat charul de la un roman ? :tiphat: Koila ce zici facem schimb "Secrete" :D Ex : esti la Anubis pica 5coin din el, cel putin 3 sunt la tine chiar daca ti-ai luat ks ^^ Daca esti interesat da pm :D :tiphat: News: Joc pe Petra M-am lasat de Gaia Vlrus Lv 74 Wizz/Bard 1lv/zi uite aici : setezi pet-ul din sbot sa iti adune doar coins si nimic altceva.. toate coinurile vor veni la tine :) >.< asa faceam la medusa ca sa iau Itemele de lv 100 costau extrem de mult =))
koila Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 V-ati gandit vreun pic ca poate ala a cumparat charul de la un roman ? :tiphat: Koila ce zici facem schimb "Secrete" :D Ex : esti la Anubis pica 5coin din el, cel putin 3 sunt la tine chiar daca ti-ai luat ks ^^ Daca esti interesat da pm :D :tiphat: News: Joc pe Petra M-am lasat de Gaia Vlrus Lv 74 Wizz/Bard 1lv/zi uite aici : setezi pet-ul din sbot sa iti adune doar coins si nimic altceva.. toate coinurile vor veni la tine :)
Kiidu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 uff daca vrei te las pe char sa imi faci un B ca isi ia un prieten nova staff si sa aiba el ;;)
koila Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 uff daca vrei te las pe char sa imi faci un B ca isi ia un prieten nova staff si sa aiba el ;;) heheh are prem charul tau? sa stiu daca pot face alchemy usor :D daca Nu.. prefer sa stau in banca mea.. azi 5 ore am stat sa fac un B Vyorel903 e valabil si pentru coins :)
Kiidu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 are are dar iti fac rost de +5 din start daca vrei.. dami 2-3 zile :)) are si lucky dress :P
elusion Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 daca sparg iteme normale cu blue sau fara .. nu sox in cel mai bun caz ce poate sa-mi dea?:D