Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Sall all am o problema un prieten mi-a incarcat 500silk acuma 7zile acuma vrea sa dea change back,mai poate?

Posted

=)))) te apuci de prostii super stare?

cel mai norocos kill la unique ever ever ever.

story

eram in party cu ice trageam tare sa ajung 110.. in urma cu 5 min vazusem pe party match DEMON Shaitan.. party leader era unique girl nova staff +10..

apare demonu.. zic ma in maxim 2 min asta moare .. dupa 5 min zic ma asta sigur moare acuma o fi fost claw si or ajuns greu.. dupa 10 min de la spawn ma gandesc ca io dat cineva lure si ia sa loghez eu boweru sa ma duc sa le o stric.. loghez boweru.. (era la cleo gate lam uitat acolo :)) ) ajung la spoturile de la demon ma pun pe cautat.. peste 5 min il gasesc la wing drept in drum cu 40% si 2 baronets il atacau.. eu.. hai sa vedem :)) fara pty dau devil + zerk si dai si ataca.. la 30% mor wizzi aia si .... se duc town ca prostii :P si asa a fost killu meu.. surpriza. cum de nu a luat unique girl..

citat : [16:24:18] (Private)From _Unique_GirL: internet turn off in turkey.. gz lucky bastard..

http://img337.imageshack.us/i/sro2010100412120560.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

Posted (edited)

=)))) te apuci de prostii super stare?

Nu vreau sa ma apuc de prostii (bine, fie, vreau :)) ), dar vroiam sa aflu daca se poate face chargeback in conditiile in care NU mai am acces la contul de silkroad (desi nu cred).

Edited by R_SupeRstaR
Posted

Nu vreau sa ma apuc de prostii (bine, fie, vreau :)) ), dar vroiam sa aflu daca se poate face chargeback in conditiile in care NU mai am acces la contul de silkroad (desi nu cred).

Nu ai nevoie de acces la sro pentru a face chargeback .. acest lucru il poti face doar prin banca sau paypal trebuie doar sa stii care a fost tranzactia (in cazul paypal-ului iti arata acolo ca ai platit la Joymax la banca nu stiu)

Posted

.... sper ca e un fel de parodie.. adica nu as vrea sa vad in magazine ciocolata ROM cu steagul americii pe ea.... ciocolata ROM e un clasic romanesc :naughty:

din pacate nu e nici o parodie....reclama este si la televizor....si eu am gasit in magazine asa ceva,... :| s-a dus dracu tara asta de tot...

Posted

Nu ai nevoie de acces la sro pentru a face chargeback .. acest lucru il poti face doar prin banca sau paypal trebuie doar sa stii care a fost tranzactia (in cazul paypal-ului iti arata acolo ca ai platit la Joymax la banca nu stiu)

Unii ziceau ca se poate face chargeback si dupa 3 ani de la incarcarea de silk. Problema e ca nu pot vedea istoria platilor facute si primite mai veche de 3 luni.

Posted

sper ca nu te referi la Randomness >.>

Posted

sper ca nu te referi la Randomness >.>

Am spus in spoilerul din primul post pe tema asta ca nu. :D Oricum, astept un raspuns cu privire la asta, avand in vedere ca nu pot accesa mai mult de 3 luni din istoric.

Guest bubu123
Posted

sa inteleg ca nu mai poti veni la ong cu un lv100 sa faci farming, nimai la lv respectiv. ai lv100 meri la mobi de 100 sa activezi B-t sau ce ....

Posted (edited)

[Game Patch]

- The message when players try to enter Gate of Ruler will be modified

Adica ce vor modifica ? :tiphat:

EDIT: Pai Niste mesaje simple gen Kill the statue, Roc will spawn in N min, Roc "zerk" mode will advance in N min ... dar acolo scrie cand incerci sa intri ... when player's try

5h doar ca sa modifice ala si sa poseze castigatori mi se pare exagerat

Edited by Vyorel903
Posted

[Game Patch]

- The message when players try to enter Gate of Ruler will be modified

Adica ce vor modifica ? :tiphat:

Mesajul care apare cand intri in Gate of Ruler? Ce iti apare cand intri acolo in mod normal?

Posted

am o problema , cand intru pe server stau cateva minute si iau dc :|

imi poate spune cineva din ce cauza ?

nu esti singurul :)

Guest Laurentziiu
Posted

sal all....am si eu nevoie de un sfat....

vreau sa ma apuc si eu de silkroad....si sper sa iasa ceva frumos....

sfatul....care las cere....pe ce server sa ma bag....sa fie romani pe acolo?

Posted

ba avand in vedere ca pe emu meu unde jucam cu 3 prieteni lua 7 min sa salveze toate fisierele dupa 4 ore de jucat eu cred ca or facut o treaba foarte buna :))

primul cerb pe apo xD nu am poza am uitat -_- si da faza cu disconectu era foarte enervanta.. nu puteam sa fac nici un thiefing nimic..

Posted

ba avand in vedere ca pe emu meu unde jucam cu 3 prieteni lua 7 min sa salveze toate fisierele dupa 4 ore de jucat eu cred ca or facut o treaba foarte buna :))

primul cerb pe apo xD nu am poza am uitat -_- si da faza cu disconectu era foarte enervanta.. nu puteam sa fac nici un thiefing nimic..

si cum ai rezolvato ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...