Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest florin237
Posted

JOACA CINEVA PE TIBET???

Posted

Chargeback nu are nici o legatura cu Item Mall. Ideea este ca dc proprietarul suna la banca sa-l intrebe unde se duc banii lui, banca vede k Silkroad ii incaseaza si ia legatura cu ei. Apoi ei baneaza conturile pt ca isi fac numele de kko :) (sincer ma doare-n ...COT... de faima lor)

Chargeback are legatura cu silku, deci cu Item Mallu. Cand X cumpara silk pe un anumit cont de pe un card sau de pe un cont de paypal, iar ulterior retrage suma , face chargeback. (In cazul silkroadului se mai numeste si CCF - credit card fraud pt ca tu ramai cu silku si joymaxu ramane cu buza umflata). Dupa ce joymaxu constata ca banii au fost retrasi baneaza contu.

Posted

hai astia cu scut 72 br20 sa puna cate o poza .... !!! Birchoff si alonhome sau cum e niku

Birchoff ai facut o mare prostie ca nu ai acceptat SOSun ..... mai bine zis eu nu cred ca tia oferit cineva SOSun br19 :)) + ca daca faceai schimbul bagai ruby pt. br din cateva zeci de mili poate scoteai si mai mare de 20 , ehh uite cea mai mare prostie pe care o poti face , shieldu ala e kakat pe langa un shield SOSun

Posted

sunt de aceeasi parere cu tine. la mine pe Aege un shld 72+5 br20(rar cred k se gaseste) nu face mai mult de 250 mil(max blues)really poti sa ai 100% stat la blues si la shld atribute sincer imposibil sa iti dea mai mult de 250.putea sa fie scamm faza cu sosunul

-->http://img246.imageshack.us/my.php?image=sro2007051010445164eq0.jpg

nice picc . am fost ff norocos k am prins loc

Guest florin237
Posted

cine poate sa imi spuna la cat % baga potiuni <mancare >pt catel ca eu am patit-o ,,,,la 18 % nu stiu ce sa intimplat cu acelasi nivel de monstru a murit si pana atunci nu avea probleme ,,,,,,,,stiti ceva ????

Posted

sunt de aceeasi parere cu tine. la mine pe Aege un shld 72+5 br20(rar cred k se gaseste) nu face mai mult de 250 mil(max blues)really poti sa ai 100% stat la blues si la shld atribute sincer imposibil sa iti dea mai mult de 250.putea sa fie scamm faza cu sosunul

-->http://img246.imageshack.us/my.php?image=sro2007051010445164eq0.jpg

nice picc . am fost ff norocos k am prins loc

omg...asta e o premiera. mai mult de +9 nu am vazut si sunt foarte curios cum arata asta in mana.

btw...esti hybrid sau de ce ai doar asa putin HP ... nu ai str pe iteme ?

pe troy e sosun shield de 64+7 cu br 20 >:P

Posted

intrebare : ce face blocking ratio la spear/glavie ?

Scade sansa de blk a scutului.

De ex daca ai un spear fara blk pe el, bati un player / mob cu scut si iti prinde 2 blk`uri la 10 lovituri, daca ai blocking ratio pe spear o sa iti prinda doar 1 blk la 10 lovituri.

Cu cat e mai mare blockul pe arma, cu atat e mai mica sansa sa iti prinda blk playerul / mobul pe care il bati.

Posted

omg...asta e o premiera. mai mult de +9 nu am vazut si sunt foarte curios cum arata asta in mana.

uite asa arata

ma bucur ca am putut fi de folos :D

Posted

@Sephi fire,cold mercenary numa guild master-i ii pot crea si sunt folositi sa ii ajuta in JOB...

spune-mi seph , eu am intrebat ce fac mercenarii... cum ataca ? nuke say ce

Posted

Da,Koila e 80% str. si cred ca are si increase pe arma

pe Olympus este spear level 75 SOSUN +7 critical 14

Posted

@silknoob -> este arma tipului din SS-ul meu(SERVER aege)

@defiler666 -> are aceeasi aura k +9

nu inteleg cu faza increase pe arma?arma mea nu are str are doar +3 int si e 72+5-61% phy reinfr. si un bushit de crt2 :angry1: nu a trecut niciodata de crt5

9D cred k va fi la lvl82 cred.... si pls arata si mie un sosun lvl75 si sa fie si arma te rogg multtttttt tzuca

Posted

http://img291.imageshack.us/my.php?image=sro2007051112335096uu5.jpg

Asta e scutu cand l-am laut era gold +0 avea daor immortal 4,am baga 50+ pietre pt br 20,si de 2 ori l-am facut +5 fara astral:).Preut lui este km 250 de mil in nici un caz nu face cat un sosun :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...