folie Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Salut, am si eu o intrebare , recent m-am apucat si eu de joc , pe ultimul server din lista , nu ii retin numele si mi-am facut un bard , sunt level 5 , am bagat in bard mastery pana la level 4 , in rest nici un skill si nici un stat ( intelligence sau strenght ) , as vrea si eu niste "advices" daca se poate , sa imi spuneti ce sa fac in continuare.
Random Hero Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Salut, am si eu o intrebare , recent m-am apucat si eu de joc , pe ultimul server din lista , nu ii retin numele si mi-am facut un bard , sunt level 5 , am bagat in bard mastery pana la level 4 , in rest nici un skill si nici un stat ( intelligence sau strenght ) , as vrea si eu niste "advices" daca se poate , sa imi spuneti ce sa fac in continuare. Ai nevoie si de un sub-class. Depinde daca vrei sa tii bardul clasa principala sau secundara. Iti poti face un Wizard / Bard sau un Bard / Cleric (gasesti pe internet ghiduri pentru ambele) sau combinatii mai neobisnuite ca Rogue / Bard, care necesita ceva skill ca sa le joci.
folie Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 vreau ceva sa aiba massive defense , speed si damage adica sa fie perfect pentru pvp , pure bard nu merge?
Random Hero Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 vreau ceva sa aiba massive defense , speed si damage adica sa fie perfect pentru pvp , pure bard nu merge? Rogue / Bard sau Warrior / Bard. Asteapta confirmari totusi. Pure bard nu prea merge, n-ai defense.
amoniaku Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 vreau ceva sa aiba massive defense , speed si damage adica sa fie perfect pentru pvp , pure bard nu merge? warior.cleric recomand:) sau bard/cleric daca vrei speed:)
folie Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 nu vreau warrior cleric , deja am inceput bardu si asa sunt newbie complet , deci raman pe bard dar nu pot sa ma decid asupra unei subclase , vreau sa fiu in stare sa bat clericii si wizards
folie Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Si care ar fi cea mai buna solutie la europeni? Ce char ar trebui sa incep ca sa am vreo sansa sa pot sa ii bat? Si sa rezist si contra tankerilor sau glavierilor
amoniaku Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 bardu nu e bun ptr pvp:) numai ptr plvl , lvl etc.
GAMMA. Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 nu baga in decembrie 100% ci mai degraba prin martie (probabil) salsene sa bage in decembrie sunt de 20% iar 80% in martie aprilie.nu ai inteles tu bine nu scot skile ci le modifica felu de utilizare adica daca esti sub cleric si rogue nu poti sa mai dai bless spell si sa schimbi arma si blesu sa ramana si da se mareste phy la weapon la ch dar nu se stie cu cat 20% sau 10% Oare asa sa fie si pentru holy recovery divisition?Daca da,va fi naspa pentru europeni...
folie Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ca o ultima intrebare , ce clasa imi sugerati , doar sa nu fie wizard , oricare alta sa fie tare :) si daca abeti vreun guide mai detaliat pt newbies..:) ( european daca se poate)
lopzor Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 dak fac dwlvl . .imi scade sp? . . asa mi-a zis cineva . .si nu eram sigur si ce e mai convenabil . .sa fac dwlvl sau sa tin gap9 pana la 50 de ex sa strang SP xbow ---> e frumos . . sau warrior pe ce vrei tu cleric, bard. .
cri2032 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 dak fac dwlvl . .imi scade sp? . . asa mi-a zis cineva . .si nu eram sigur si ce e mai convenabil . .sa fac dwlvl sau sa tin gap9 pana la 50 de ex sa strang SP xbow ---> e frumos . . sau warrior pe ce vrei tu cleric, bard. . Daca faci dlvl la mobs nu iti scade nimic , daca faci pk si mori scade si exp si sp
lopzor Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 SI UNDE e farmu mai bun : ong, sosung sau hun ?? ar la statuile alea. . . merge sa faci dwlvl?
Kiidu Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 nu merge dlvl pt ca joymax s-a gandit si la asta si iti da disconect imd dupa ce ai murit la ele.
lopzor Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 aha . . si 100k . . imi ajunge sa fiu lvl 90 xbow/cleric? FF
__Sun Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 cat merge un Chest 101 CHN full blue +4 ?? Cineva si mie sa imi dea o sugestie .... :)
Random Hero Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Cineva si mie sa imi dea o sugestie .... :) Da si tu mai multe informatii, sa-l cumperi, sa-l vinzi? Care sunt preturile pe server?
folie Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ca o ultima intrebare , ce clasa imi sugerati , doar sa nu fie wizard , oricare alta sa fie tare :) si daca abeti vreun guide mai detaliat pt newbies..:) ( european daca se poate) e ok si chinese ..
amoniaku Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 e ok si chinese .. warlock cleric:) sau warlock rogue:)
lopzor Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 warlock cleric:) sau warlock rogue:) warrior cu warlock, warrior cu bard, warrior cu cleric, warlock cu cleric, cleric cu bard ---> bune la PvP si la Unici : rogue cu warloc, rogue cu bard, rogue cu cleric
folie Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Imi puteti da un guide va rog pentru unu din ele? Care ar fi mai potrivit pentru un beginner dar sa fie si tare in acelasi timp , pentru pvp .
dsK Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 warrior cu warlock, warrior cu bard, warrior cu cleric, warlock cu cleric, cleric cu bard ---> bune la PvP si la Unici : rogue cu warloc, rogue cu bard, rogue cu cleric decat sa vorbesti prostii mai bine taci >.> bard/cleric bun la pvp? de cand pana cand? + ai uitat de wizard.wizardul nu e bun la nimic?
Kiidu Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 mda la noi pe server nova head clean clean stats 0% e 1,5b LA.. prot tot pe acolo
versix Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Guild de romani pe tigris cine vrea pm Versix sau MarioR0 suntem momentan 15 cu lvl intre 20 si 52