cri2032 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Am luat fw :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: Sensation ROX !!!
C8ilu Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 AHAHAHAH :bananadance2: :nanana: :tiphat: :photo: FINALYYYYYYYYYYYYY NU MA INTERESEAZA CA AM FACUT DOUBLE POSTTT !!!!!! Am facut 100 Im so happy http://img46.imageshack.us/i/sro2010100218323461.jpg/ :hello: !! Cand incepe fw? GZZ pentru level tineo tot asa!!!O sa ajungi odata si odata si la 110 :dance:
Kiidu Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 (edited) BAGMIAS CEDEZ... AVEA FORTRESU 10% si mai erau 3 min mam pus sa o repar era 80% repair tool cand un turk inconstient mia prins un auto atack :(((((((((((( deci nu pot sa cred cat noroc pot sa aiba astia.. si am pierduto.. edit : ahh cmon nam voie sa injur cand sunt terminat psihic? Edited October 2, 2010 by DreamFighteR
dsK Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Am luat fw :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: Sensation ROX !!! de curiozitate....cati ati fost activi? la noi am fost 5/8 guild...si din fiecare guild au fost maim 35 playeri :) Poti detalia la punctul 3 te rog... chiar daca primesti mai putina exp pe fiecare moob de lv mai mic...omoara mai multi si asa face cam aceeasi exp ca la moobs de lv lui...numai ca omorand moobs de lv mai mic are mai multe dropuri...consuma mai putine potions...etc
GAMMA. Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 bai pro player :P si eu sunt aproape full nova (lipsesc acc si head) si eu bat la mobi cu 4 lv mai mici decat mine pt ca 1. bat mai repede 2. rezist mult timp cu pots 3. primesc aceiasi exp/h (ma refer la caractere ful str) deoarece la int se schimba traba si faza cu scutu... nu a disparut nici imm nici steady si nici el cand a dat fail pt ca daca ai adv A merge +6 fara sa dispara si daca ai B merge +7 deoarece cand da fail el ramane cu adv si 5 +uri de la ultimul fail se pun ca si cum ar fi de la 0 la +5 ( pe scurt dc ai item cu advance merge sa dai 5 +uri peste advance fara sa dispara sau sa pierzi imm/steady Poti detalia la punctul 3 te rog...
Sleya Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 kidu sau cri....next time you do that....use stealth before prick...sau cum se numeste skillul ala....dai mai mult dmg cand vii in stealth :) daca nu stiati deja :P btw ciupilan....cum se numeste jocul din poza ta de la profil? :) and...btw...a-ti vazut noua infatisare a batonului de ciocolata ROM? ne-au vandut americanilor bulangii :| si ultima faramita de patriotism ramasa....
Kiidu Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 degeaba eu vreau sa scot skillu ala pt ca mi se pare sp waste../ in pvp nu folosesc stealth de loc deci imlicit mi se pare ca este useless ;) :D uniquez god http://img808.imageshack.us/gal.php?g=sro2010100222182977.jpg
iAlex Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 and...btw...a-ti vazut noua infatisare a batonului de ciocolata ROM? ne-au vandut americanilor bulangii :| si ultima faramita de patriotism ramasa.... .... sper ca e un fel de parodie.. adica nu as vrea sa vad in magazine ciocolata ROM cu steagul americii pe ea.... ciocolata ROM e un clasic romanesc :naughty:
Guest Dott Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Sall all,am o intrebare,stonurile cu 10% atribute asimilation au sanse sa-mi schimbe? sau numai 20% 30% 35% ?////care joaca pe gaia?
GAMMA. Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Vin si eu cu o intrebare...este adevarat ca din decembrie 2010 se scot unele skiluri de la europeni si ma iadauga 20% dmg in plus la chinezi?
dsK Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 kidu sau cri....next time you do that....use stealth before prick...sau cum se numeste skillul ala....dai mai mult dmg cand vii in stealth :) daca nu stiati deja :P degeaba eu vreau sa scot skillu ala pt ca mi se pare sp waste../ in pvp nu folosesc stealth de loc deci imlicit mi se pare ca este useless ;) nu ai cu cine alexe....noobii tot noobi raman :)) tot uniques hunter acel skill iti mareste dmg cu 2k-8k pe players de lv tau... EDIT : daggers failed at +8 again >.> dar de data asta nu a disparut immortalul :)
cri2032 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ahahaha , nu ti'am spus sa stai 2-3 zile pana sa dai +8 ??? Stealth pe naiba... Ca eram cu niste nooby... Mai trebuia sa dea si stunt pt dmg mai mare... La fw am fost toti ! TOTI si 9 persoane din Des_Storm :crazy: EDIT : La contul de linkm pt forum imi pot schimba nicku' ?
Guest Dott Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Am un warior/cleric ff 106 as dori sa-l schimb in rogue/cleric se merita?
Xriminal Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Click +5 :)) HaHa primu-l +5 al meu :x !!!!!!!!!!!!!! Scuzatima,dar eu de 4 ani de sro,nu am incercat nici odata mai mult de +5 pentru ca nu mia iesit,dar astazi :x:x Scuze:D :bananadance2:
Kiidu Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 ba exo acel skill functioneaza doar in stealth citeste mai cu atentie sau traduce mai bine :))) si spunemni tu in pvp 1v1 folosesti stealth? edit : gratz sergiu..
dsK Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 ba exo acel skill functioneaza doar in stealth citeste mai cu atentie sau traduce mai bine :))) si spunemni tu in pvp 1v1 folosesti stealth? edit : gratz sergiu.. uite unde era The MASTER of PVP.... :error: :error: :error: in primul rand in pvp il poti folosi la inceput,cand faci pvp cu un noob ca mihai...ii dai un prick si a cazut:P iar in rest il folosesti la job si unques ;) orice dmg in plus conteaza Edit : Pt dsk : Intra in joc,apasa H.Dai la Alchemy si dupa la prima,"Reinforce Equipment".Dai in jos pana la Failure of the Reinforcement. Acolo gasesti informatia despre cum fiecare item are norocul lui aparte.Insa nici eu nu stiu daca sa cred pe cuvant ce scrie acolo. mersi mult :)) nu m-am gandit niciodata ca pot gasi chestii interesante pe acolo :)) rouge e mai bun =) si ba angel crezi ca intrun pvp calumea iti permiti sa dai stealth si asta? lasama frate ca e aiurea mie mi se pare semn de lasitate.. si la job imi place sa intru in ei ca rambo si sa le dau rape pe rand :)) ieri la fw am jucat cu dagger desperate tot fwu fara nici un buff nimic 274 kills 1 death.. edit : (charul meu e cel mai tare de pe server pune tot serverul la perete nimeni nu ma bate in pvp.. stiti cum ii aliniez?) 1.ca rogue nu o s apoti bate niciodata un pro warrior.dar astia sunt foarte putini asa ca avem noroc :) 2.cand spui start ...prostul isi da bless sau heal si tu iti dai stealth...ii dai o bugata si dupaia continui pvpul ;)
Firefly Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 normal o data ce scrie pe ston 10% schimba ai sansa de a iti schimba doar cele de 0% nuti schimba nu baga in decembrie 100% ci mai degraba prin martie (probabil) salsene sa bage in decembrie sunt de 20% iar 80% in martie aprilie.nu ai inteles tu bine nu scot skile ci le modifica felu de utilizare adica daca esti sub cleric si rogue nu poti sa mai dai bless spell si sa schimbi arma si blesu sa ramana si da se mareste phy la weapon la ch dar nu se stie cu cat 20% sau 10% explica-ne inca o data ce fac pietrele cu 0% pe ele :) Cum sa nu iti schimbe ? Dimpotriva,lol... Si de unde stii de faza cu update-ul cu bless spell si marirea dmg-ul la chn ? Edit : Pt dsk : Intra in joc,apasa H.Dai la Alchemy si dupa la prima,"Reinforce Equipment".Dai in jos pana la Failure of the Reinforcement. Acolo gasesti informatia despre cum fiecare item are norocul lui aparte.Insa nici eu nu stiu daca sa cred pe cuvant ce scrie acolo.
Guest Dott Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Am un warior/cleric ff 106 as dori sa-l schimb in rogue/cleric se merita? scz de double post.
IINeoII Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Am un warior/cleric ff 106 as dori sa-l schimb in rogue/cleric se merita? scz de double post. se merita daca iti place tie rogue , amandoua builduri sunt bune la pvp. :tiphat:
Kiidu Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 rouge e mai bun =) si ba angel crezi ca intrun pvp calumea iti permiti sa dai stealth si asta? lasama frate ca e aiurea mie mi se pare semn de lasitate.. si la job imi place sa intru in ei ca rambo si sa le dau rape pe rand :)) ieri la fw am jucat cu dagger desperate tot fwu fara nici un buff nimic 274 kills 1 death.. edit : (charul meu e cel mai tare de pe server pune tot serverul la perete nimeni nu ma bate in pvp.. stiti cum ii aliniez?) :))
Firefly Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ca rogue ,parerea mea..stealth a devenit cam degeaba.In zilele astea cam 50-75% folosesc stealth hack.Cresc un rogue/cleric momentan lvl 89 si nu stiu daca o sa iau stealth-ul.Probabil ca da pentru ca am farmat 2m pe el si o sa il duc si in cave cu restul party-ului si voi avea sp garla dar e doar 4 fun stealth-ul ca in pvp ma indoiesc ca voi face ceva cu el. Si nu se numeste lasitate :) La fel de bine putem numi si faptul ca iti dai bless spell sau mana/iron skin. Daca e sa o luam asa pai atunci un jucator cu cojones ar trb sa joace fara iteme frate ! sa dea cu pumnul ! Rogue-ului i s-a dat stealth in schimb i s-a luat din alta parte.Cat timp stealth este in joc nu poti numi asta lasitate.De ce credeti ca s-au bagat skill-uri de detect a stealth-ului si pastilele ? Faptul ca nu le folositi si va omoara un rogue in stealth e prostia voastra nu lasitatea lor.Asa e jocul menit. Am mai intalnit mentalitatea asta si la alte jocuri gen shooter sau RTS-uri.Daca joci cu magnum la cs si nu te plimbi pe harta non stop sa ii omori de la 1m esti las sau daca il iei din spate..Daca nu ataci ca tampitul baza adversa ci iti folosesti capul si incerci sa cauti oportunitati esti las. Faptul ca jocul permite o strategie si ca o folosesti..nu inseamna ca esti las.Cat timp bati pe cineva 1vs1 pur e totul super ok.
Kiidu Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 eu am spus ca mie mi se pare un semn de lasitate.. deocamdata cum e pvpu nici nu se pune vorba de folosirea aluia.. daca s-ar introduce un sistem de pvp ca si in wow atunci da chiar ar fi folositor si interesant.. pana atunci waste of sp for me
N3vermore™ Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 mda, inca imi pare rau ptr fw de ieri kidule.....nu pot sa cred ca am dat si eu fail cu repair tool deodata cu maddin...sa-mi bag picioru, si nici n-am fost pe charu meu FF....am avut 50% degeaba nova staff +9 pe alt char, ca n-a fost FF...si nici n-am avut timp sa il pregatesc :( ptr urmatorul FW incerc sa aduc niste membrii in Apo si sa le dam in buza iara la turci...cum am facut-o de multe ori si o vom mai face....inca o data, inca regret ptr failurile noastre.