koila Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 da sa traiti ! http://kr.joymax.com/silkroad/ ce sunt acele "new" scrolls ? are cineva idee? :) =)) inca unu care face pe desteptul cu vorbe din popor :)) asa iti spun si eu...mai usor sa copiezi...mai greu sa fii original ;) asta asa cu referire la numele tau copiat din unguru bulan http://silkroadsecrets.blogspot.com/2010/09/dungeon-tickets-new-avatar-dress.html si ala cu +3 e item de enchange pe arma sau gear(cred de arma e 100% ) de +1 +2 +3 sau +2 +3 tot pe blog gasesti info despre
Kiidu Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 baieti wtf.. nu mai imi merge sa ma loghez.. dintro data imi refuza conexiunea cu serverele joymax si cu botu si cu launcheru normal.. w.tf?
Sleya Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 salutare baieti :) gratz pentru reusite :) numai certuri inutile pe aici din cate vad :)) idiots...sari cu ban-uri superstar ca le merita astia:)) anyways....am facut si eu lvl 103 pe Sleya...arcasul....si lvl 100 pe Sikh...nukerul :) multumesc pentru ca m-ati proclamat campion la botting :tiphat: ...la mine merge cam asa treaba...elixirele,weapons,accesory's,clothes...tablets,stones...inafara de luck,str,int,challenge....merg la npc....in storage merg doar SON drops...desigur nu prea a fost cazul :)) doar un foot HA ratacit....pe la pc ajung odata la 2-3 zile sa dau cate un restart la pc sa nu ia foc :))si sa vad daca totul e ok in party :)) si ca se relogheaza chars :) bafta in continuare :tiphat:
IINeoII Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 salut frate:)) same here :D work takes my whole time ... peace everybody... :tiphat:
N3vermore™ Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 exact 8,80% lipseste si sunt 99.99% :) s-a terminat cu lvl si ptr degree asta
C8ilu Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 da sa traiti ! http://kr.joymax.com/silkroad/ ce sunt acele "new" scrolls ? are cineva idee? :) =)) inca unu care face pe desteptul cu vorbe din popor :)) asa iti spun si eu...mai usor sa copiezi...mai greu sa fii original ;) asta asa cu referire la numele tau copiat din unguru bulan Nu e vina mea ca miam pus asa numele.....o fost pus de prieteni si cunoscuti....adica mai pe scurt ii porecla mea pentru a te informa :P
dsK Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 (edited) Nu e vina mea ca miam pus asa numele.....o fost pus de prieteni si cunoscuti....adica mai pe scurt ii porecla mea pentru a te informa :P aha deci cei de la unguru` bulan s-au luat dupa tine :) nice ^^ wOrkHarD 99.10% ^^ EDIT: Eeeee :> Edited October 1, 2010 by R_SupeRstaR
wOrkHarD Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 doamnnnnneeee am bug la devil S .. in loc de 20% HP+ MP increase imi da 18,4 .... unde ar trebui sa reclam asta ?:-S stie cineva?
Firefly Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Daca a mers greu pana acum alchemy cu ea mai bine bagi acum adv B ca probabil are noroc prost item-ul. Daca a mers usor parerea mea e sa o mai duci pana la +7 macar dar din cate observ nu ti-a mers prea bine :D Acum ceva timp am aflat si eu Pana sa dau peste asta credeam ca pur si simplu nu am noroc de nu reuseam sa fac nici macar un +4 decat dupa vreo 50-100 elixire. Ori asta ori alta teorie ca fiecare char are norocul lui prestabilit. Am un amic care joaca saptamanal la magic pop si nu baga mii de dolari,poate zeci-sute dar isi si scoate iteme.A luat astazi vreo 3 nova si un sosun 10d.Pe langa asta mai are cateva sosun-uri. Eu m-am chinuit la angel wings cu ceva peste 50 pop-uri si nu am luat decat niste cacaturi.
Crys. Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Am vazut ca jocul e frumos , vreau sa incep si eu sa imi fac o parere despre el . Pe serverul Xian am inteles ca sunt romani , nu ?
dsK Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Am vazut ca jocul e frumos , vreau sa incep si eu sa imi fac o parere despre el . Pe serverul Xian am inteles ca sunt romani , nu ? vreo 2 3 ...:)
Kiidu Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 cei mai multi romani sunt pe serverul rome. @fire mersi frumos de info.. acuma am inteles de ce daggerele alea erau asa de tampite..
advancecpl Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 mas pune pe rome...dar akm am cumparat pe odin un cont....cu devil wings....si niste bani...asa daca ma mut pe rome...nam nimik...:|
Guest Fleabag Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 vreo 2 3 ...:) suntem mai multi de atat :) Am vazut ca jocul e frumos , vreau sa incep si eu sa imi fac o parere despre el . Pe serverul Xian am inteles ca sunt romani , nu ? daca intri pe server sa joci pm Aeglaeca
advancecpl Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 deci datimi si mie un sfat...pe ce srv sa ma apuc...sa fiu si eu cat de cat ajutat de niste romani....si daca e....dau contul dp odin(are warrior lv 39 aproape 40 Devil Wings cu blue pe ele...si ceva bani...nush sigur cat...3-4kk)...pentru unul pe un srv unde sunt mai multi romani...astept....pls:)
cri2032 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Salut baietii :)) Eu cand am spus ca sunt curate si pot sa cant la ele nu am spus prostii !! Congrats kidule pentru daggere ^^ Merg bine cu efix , efex [ http://www.220.ro/funny/Hitul-Lunii-Concert-La-Injectoare/B52ihvHwvV/ , nu fac reclama ] Dar , dovada. ... http://img641.imageshack.us/f/sro2010100215254733.jpg/ P.S : Sry pentru chat =)
Kiidu Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 still eu cand iam rugat pe aia sa ma ajute sa vad cat dmg dau sau facut ca nu speak americano -_- =))
Crys. Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Se putea sa nu-mi dea eroare cu Visual C++ Runtime :)) ? Am facut ce s-a spus in primul post dar degeaba ...
cri2032 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 AHAHAHAH :bananadance2: :nanana: :tiphat: :photo: FINALYYYYYYYYYYYYY NU MA INTERESEAZA CA AM FACUT DOUBLE POSTTT !!!!!! Am facut 100 Im so happy http://img46.imageshack.us/i/sro2010100218323461.jpg/ :hello: !! Cand incepe fw?
advancecpl Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 ok...mam mutat si eu pe rome:)....care ma poate ajuta...si pe mn umpic de inceput??...si un guild cv...?
ciupilan Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 am 104 . dar era faza ca ai arma son , si bati la mobi de lvl tau ( ma rog ). app... tocmai am spart un scut care era +9 cu 2 adv . l-am spart pt ca am incercat +10 . a dat fail , avea immo si steady deci macar il mai am. dar ce mi-am dat seama : scutul `nu stie` ca e +2 . se face +5 si +6 super usor . acum l-am facut +7 din vreo 80 elixire dar e +5 cu 2 adv . ideea e ca mi-a dat fail la +6 si +7 de vreo 10 ori cel putin , si nu a disparut nici immo , nici steady . .... asa ... ca si curiozitate . macar e fb 100% si br 18 . stats peste 61% . (asa , ca sa nu fie off ) :) bai pro player :P si eu sunt aproape full nova (lipsesc acc si head) si eu bat la mobi cu 4 lv mai mici decat mine pt ca 1. bat mai repede 2. rezist mult timp cu pots 3. primesc aceiasi exp/h (ma refer la caractere ful str) deoarece la int se schimba traba si faza cu scutu... nu a disparut nici imm nici steady si nici el cand a dat fail pt ca daca ai adv A merge +6 fara sa dispara si daca ai B merge +7 deoarece cand da fail el ramane cu adv si 5 +uri de la ultimul fail se pun ca si cum ar fi de la 0 la +5 ( pe scurt dc ai item cu advance merge sa dai 5 +uri peste advance fara sa dispara sau sa pierzi imm/steady
Random Hero Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 ok...mam mutat si eu pe rome:)....care ma poate ajuta...si pe mn umpic de inceput??...si un guild cv...? 1. Daca acum ceri ajutor, la inceput, ce o sa faci mai tarziu (daca treci de level 50)? 2. Ia-ti gandul de la a gasi guild, cei de aici sunt in guilduri de printre cele mai puternice de pe servere, unde media jucatorilor trece de level 100.