Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

:)) daca s-ar face concurs cine a botat mai mult fara non stop mihai ar fi depasit numa de alex :)) alex e afk 24.7 si lasa botu :P

ehehe gz gz :) uite aici norcosi adevarati :>

Posted

esti full nova , cu nova weapon , butezi la mobi cu un lvl sub lvl tau ?

ah , am vazut ce fel de set nova ai . ..... e clar , esti un pro :)

Posted

daca gasesti spotruri libere la 107 libere ai 1 bax de bere si daca nu stiai e mai bun exp la 106 ca la 107 faci mai rpd si koila la 109 batea la 106 din cate imi amintesc mam concentrat pe glavie sa o fac +7 am cheltuit peste 800kk si nu a vrut. si o sa ma mut pe garment deci nu mai dau 2 bani pe setu asta pentru ca mil fac pe cel de garment am deja 4 iteme.

p.s daca erai pro stiai dc bat la mobi mai mici ca mine

vai tipule , esti super analfabet .

cine batea la lvl 106 era nuker nu ? ... tu ai cumparat charul ? trebuie sa-ti explic eu cum e treaba cu lvl`ing ?

oricum , 800m pt un +7 ... maxim 4-500 bagi in ea , MAXIM . ei , mai si minte omu` ... faza ca tu ai luat 2 nova , e dovada ca `in viata` cine nu merita primeste ce e bun .

Posted

bastif ai tu dreptate dar maxim pe mama dracu ca eu am dat fail de 12 ori la rand doar la +6 nici macar 1 +6 nam facut si am spart 1,3b si nu a fost +6 asa ca lasama cu calculele alea.. poti sa bagi si maxim 10m pt un lucky stone si maxim 10b pt 1000 lucky stone.

Posted

gzzzz paduchiosuleeee :D (kidu) si eu 110 pana vineri <3 ty angel ^^ 4 booting (wOrkHarD wizard 110 ff facut legit :) ) ...

lllllooooll panarama ce statusuri ai pe daggers =))) acnd vede angel sa vezi ce te injura =)))

A revenit mihai !!!!! Si eu care stiam ca ai folosit bot doar de la 83 la 84 atat... in rest e legit

La asta ma gandeam si eu ca angel vroia +9 dagges :))

Superstar warn ! 10% ''Nu incepeti iar sa va certati.'' USELESS POST :)) :readthis:

Posted

A revenit mihai !!!!! Si eu care stiam ca ai folosit bot doar de la 83 la 84 atat... in rest e legit

Superstar warn ! 10%

Unde? Cand? Cum? Cui? De ce? :D Legitilor. :))

Posted

am 104 . dar era faza ca ai arma son , si bati la mobi de lvl tau ( ma rog ).

app... tocmai am spart un scut care era +9 cu 2 adv . l-am spart pt ca am incercat +10 . a dat fail , avea immo si steady deci macar il mai am.

dar ce mi-am dat seama : scutul `nu stie` ca e +2 . se face +5 si +6 super usor . acum l-am facut +7 din vreo 80 elixire dar e +5 cu 2 adv .

ideea e ca mi-a dat fail la +6 si +7 de vreo 10 ori cel putin , si nu a disparut nici immo , nici steady . .... asa ... ca si curiozitate . macar e fb 100% si br 18 . stats peste 61% . (asa , ca sa nu fie off ) :)

Posted

wOrkHarD: bastif mai bine taceai, badfist nu bate la mobi de 106 din cauza ca ar murii la mobi de 107-108-109 ci ptr ca ii bate mai repede si ptr ca la 106 are spot liber :/ si degeaba va legati voi de el ca nu stie sa scrie... nu toti stiu engleza ff bine important e sa intelegi si sa il faci pe receptor sa inteleaga ce spui :/ voi imediat faceti tam tam cand unu greseste si radeti de el de parca cine stie ce zei sunteti ... si care este problema voastra cu ce char are el si daca e sau nu puternic? ... oricum bate o gramada ca voi la pvp (astia care comentati) daca omului ii place glavierul e treaba lui nu a voastra

Posted

wOrkHarD: bastif mai bine taceai, badfist nu bate la mobi de 106 din cauza ca ar murii la mobi de 107-108-109 ci ptr ca ii bate mai repede si ptr ca la 106 are spot liber :/ si degeaba va legati voi de el ca nu stie sa scrie... nu toti stiu engleza ff bine important e sa intelegi si sa il faci pe receptor sa inteleaga ce spui :/ voi imediat faceti tam tam cand unu greseste si radeti de el de parca cine stie ce zei sunteti ... si care este problema voastra cu ce char are el si daca e sau nu puternic? ... oricum bate o gramada ca voi la pvp (astia care comentati) daca omului ii place glavierul e treaba lui nu a voastra

am tot cautat pe u tube pvpuri intre glavier si bow 110 ff si nam gasit... ma puteti ajuta?

Posted

:)) daca s-ar face concurs cine a botat mai mult fara non stop mihai ar fi depasit numa de alex :)) alex e afk 24.7 si lasa botu :P

ehehe gz gz :) uite aici norcosi adevarati :>

si eu sunt pirin top la boting 24/7 si afk :))

work are 93.84% ^^ in maxim 2 zile e lv 110 :) in sfarsit scap de o grija :))

deja sunt prea multi cu daggers+9 la noi pe server...trebuie sa fac cumva sa fac daggerele +10 :))

EDIT : sincer ar trebui sa avem voie sa vorbim despre boti...daca si joymax are de gand sa faca un bot al lor.... e clar ca botul face parte din joc si e ceva absolut normal

EDIT2 : baietii as dori si eu un link cu mai multe informatii despre questurile de roc de la care pot primi stones pt accessorys (stun/fear resist)

EDIT3 : tocmai am cumparat earring son cu 435m

Posted

Apasa Y pui daggerele pui luck stone, elixir, lucky powder Apoi apesi FUSE si gata +10 :tiphat:

:))

apropo de lucky stones..... ma jur ca am facut mai multe +6+7 fara lucky stones decat cu lucky stones....>.>

Posted

dute ma ca eu nici nu mai stiu cum arata alchemy succes +6 =)))

deci am facut in ultimile 30 min 3 iteme +5 :)) la +5 ma pricep e easy dar la +6 nici dracu sa ma puna ca tot nu mai dau :))

Posted

EDIT : sincer ar trebui sa avem voie sa vorbim despre boti...daca si joymax are de gand sa faca un bot al lor.... e clar ca botul face parte din joc si e ceva absolut normal

1. A aparut botul legal de la JoyMax? V-am spus ca puteti discuta despre boti in limita bunului simt, fara cereri si alte magarii.

2. Cand va aparea, cererile si alte chestii legate de botii ilegali (sBot, KingBot) vor fi tot interzise. :)

Posted

1. A aparut botul legal de la JoyMax? V-am spus ca puteti discuta despre boti in limita bunului simt, fara cereri si alte magarii.

2. Cand va aparea, cererile si alte chestii legate de botii ilegali (sBot, KingBot) vor fi tot interzise. :)

da sa traiti !

http://kr.joymax.com/silkroad/ ce sunt acele "new" scrolls ? are cineva idee? :)

Mai greu mergi la deal...si mai usor cobori la vale(dak sunteti destepti intelegeti,daca sunteti tampiti comentati degeaba!!!

=)) inca unu care face pe desteptul cu vorbe din popor :))

asa iti spun si eu...mai usor sa copiezi...mai greu sa fii original ;) asta asa cu referire la numele tau copiat din unguru bulan

Posted

dute ma ca eu nici nu mai stiu cum arata alchemy succes +6 =)))

deci am facut in ultimile 30 min 3 iteme +5 :)) la +5 ma pricep e easy dar la +6 nici dracu sa ma puna ca tot nu mai dau :))

Mai greu mergi la deal...si mai usor cobori la vale(dak sunteti destepti intelegeti,daca sunteti tampiti comentati degeaba!!!

Posted

sorry pt off topic...dar as vrea sa stiu cum pot face cont pe ksro..sau ma rog dak are cineva un cont sa imi dea si mie ....

ah si am vazut pe un site .. nu mai stiu despre care e vorba dar se zicea k numai cei din coreea pot juca acest joc :-S

please answer ^_+

RESPECT ! :tiphat:

Posted

baiatule cu valea.. cat mm de diferenta este in +6 si +5? este destul de mare dar nu ca de la +5 la +10 asa ca daca nici macar nu ai facut un +5 te rog mult de tot sa taci din gura.

Posted

aici e topic de sro nu de limba romana. daca tu faci +7 din maxim 500kk e problema ta .. am pe server care au bagat 1b+ sa faca +7 si pentru cultura ta glavia mea are 5 immo si itemele /nova cu immo iesa extrem de greu +++ e clar esti pro

Pentru mine glavie a fost cel mai usor item la care sa fac Alchimye , am facut o glavie dg 7[sOS] care avea immo 6 , steady 5 si pe luck il puneam la fiecare + si totusi am facut +12 :banghead: :banghead: dar din pacate la +13 mi-a esuat si atunci am luat o pauza lunga de sro !!!

Posted

Ma perversule :)) Tu cu craciunitele tale !!!

Finally am gasit party!!!!!!! YEEEEEEE THXXXXX EXOOOOOOOOOOO :cool2:

np ^^ speram sa mearga treaba xD

wOrkHarD maine e 110 ^^ acum are 95.58 :happy1:

@koila ms ^^

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...