dsK Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 son immortal . sunt de d11 .... vai ...chiar asa? eu credeam ca immo set e de 13d :| omg.... ideea e ca roc set ar cam trebui sa fie setul de 12d. iar acel roc set inseamna sun lv 98 care este egal la defence cu son+4 ;) EDIT : vazusem pe nu mai stiu ce forum ca la cleric cu cat ai cleric rod mai bun cand vine vorba de + si attack cu atat primesti mai mult heal sau ceva de genul. a mai auzit cineva de asa ceva? stie cineva ceva despre chestia asta? sau e doar o aberatie? ma voi va auziti ce porumbei scoateti pe forumul asta ? sa va explic cum sta cu roc gear set: pana in 10 dg exista sos som sun si un sun set special(la 10 dg) (cele care pica din roc) acele sunuri prin prisma fapului k arata deosebit fata de itemele normale dar arata la fel la ambele rase ( prot like L.A de ex:P) si asa mai departe aceste sunuri puse pe tine iti dau un def incres adik la fel k si setul son imm si dest. Deci acest set pus pe tine putem spune k este mai bun si ca un set son normal deoarece set son plus 0 egal cu set sun plus 1 (aceasta este diferenta intre nova si sun ) deci setul roc ar fi mai puternic decat un set son dar mai slab decat un set son imm sau dest. bag de seama ca esti cam redus ;) son set immortality+0 = son set normal +4 ,son set destruction +0 = son set normal+2 0:20 ...priveste...si dupaia intra pe mmosite si calculeaza ce defence are un son chest robe+4 ;) si o sa vezi ca diferenta e ff mica. deci da...e mai slab decat un immo set.dar nu si decat un destr set ;)
ciupilan Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 vai ...chiar asa? eu credeam ca immo set e de 13d :| omg.... ideea e ca roc set ar cam trebui sa fie setul de 12d. iar acel roc set inseamna sun lv 98 care este egal la defence cu son+4 ;) ma voi va auziti ce porumbei scoateti pe forumul asta ? sa va explic cum sta cu roc gear set: pana in 10 dg exista sos som sun si un sun set special(la 10 dg) (cele care pica din roc) acele sunuri prin prisma fapului k arata deosebit fata de itemele normale dar arata la fel la ambele rase ( prot like L.A de ex:P) si asa mai departe aceste sunuri puse pe tine iti dau un def incres adik la fel k si setul son imm si dest. Deci acest set pus pe tine putem spune k este mai bun si ca un set son normal deoarece set son plus 0 egal cu set sun plus 1 (aceasta este diferenta intre nova si sun ) deci setul roc ar fi mai puternic decat un set son dar mai slab decat un set son imm sau dest.
BeautifulMind Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Normal ca cu rod mai bun dai mai mult hp , n-ai vazut ca are wep magical reflect 150% ?
Random Hero Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 http://silkroadsecrets.blogspot.com/2010/09/sros-ingame-bot-bye-bye-handgrinding.html Trebuia sa se intample mai devreme sau mai tarziu.
ciupilan Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 ma voi va auziti ce porumbei scoateti pe forumul asta ? sa va explic cum sta cu roc gear set: pana in 10 dg exista sos som sun si un sun set special(la 10 dg) (cele care pica din roc) acele sunuri prin prisma fapului k arata deosebit fata de itemele normale dar arata la fel la ambele rase ( prot like L.A de ex:P) si asa mai departe aceste sunuri puse pe tine iti dau un def incres adik la fel k si setul son imm si dest. Deci acest set pus pe tine putem spune k este mai bun si ca un set son normal deoarece set son plus 0 egal cu set sun plus 1 (aceasta este diferenta intre nova si sun ) deci setul roc ar fi mai puternic decat un set son dar mai slab decat un set son imm sau dest. bai taca ia aminte si taci din gura.. eu am facut dif intre son si sun si am zis k son set=sun+1 deci daca set special roc e mai tare k sun cu vro 3 ,4 +-uri atunci set 10dg sun (special gear) e mai tare k SON dar mai slab k un imm si dest
Vyorel903 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Merge merge .. :D http://img84.imageshack.us/i/sroclient20100923213813.jpg/ 80-85 in 5 zile :D Kristinhos daca mai esti printre noi intra pe mess :tiphat:
dsK Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 bai taca ia aminte si taci din gura.. eu am facut dif intre son si sun si am zis k son set=sun+1 deci daca set special roc e mai tare k sun cu vro 3 ,4 +-uri atunci set 10dg sun (special gear) e mai tare k SON dar mai slab k un imm si dest dc bagi destr si immo set in aceeasi oala? pt ca e o "mica" diferenta intre ele.... daca o stii te rog spune-o pt cei care nu o stiu...daca nu o stii o sa le-o spun eu ;) de fapt sincer nu are rost sa imi bat capul cu tine.... eu am parerile mele u pe ale tale...;) Tu iti dai comentariu singur? pai daca la ceea ce am postat eu nu are ce comenta...comenteaza la ceea ce a zis el :))
cri2032 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 bai taca ia aminte si taci din gura.. eu am facut dif intre son si sun si am zis k son set=sun+1 deci daca set special roc e mai tare k sun cu vro 3 ,4 +-uri atunci set 10dg sun (special gear) e mai tare k SON dar mai slab k un imm si dest Tu iti dai comentariu singur? Merge merge .. :D http://img84.imageshack.us/i/sroclient20100923213813.jpg/ 80-85 in 5 zile :D Kristinhos daca mai esti printre noi intra pe mess :tiphat: Gz nab =) Ahaha sunt 98 =) si fara ''program'' :))
Kiidu Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 mda. greseala mea :DD woot numa ce am dat 192 k crit pe o statue of justice.. dar nu a simtit nimic :))
Guest Bastif Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 6 wizzi cu 2 barzi , toti de 110 , nu se incumeta cu ceva zerk pots , sa se `masoare` cu statues ?
Guest Cris_Junior23 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Merge merge .. :D http://img84.imageshack.us/i/sroclient20100923213813.jpg/ 80-85 in 5 zile :D Kristinhos daca mai esti printre noi intra pe mess :tiphat: Da Moshu mai sunt printre voi :)) si toata ziua is pe mess :) Bv pt lvl
koila Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 6 wizzi cu 2 barzi , toti de 110 , nu se incumeta cu ceva zerk pots , sa se `masoare` cu statues ? Pentru 1XP?
Kiidu Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 alea is bune ca si training dummy in wow :)) oricum 192k crit fara zerk e ceva :D anuntati-ma daca imi bateti recordu
dsK Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 alea is bune ca si training dummy in wow :)) oricum 192k crit fara zerk e ceva :D anuntati-ma daca imi bateti recordu nu a fost cumva ignore monster def?
Kiidu Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 probabil ca am prins ignore + crit.. pt ca un crit normal am dat 100k ^^
ciupilan Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 dc bagi destr si immo set in aceeasi oala? pt ca e o "mica" diferenta intre ele.... daca o stii te rog spune-o pt cei care nu o stiu...daca nu o stii o sa le-o spun eu ;) de fapt sincer nu are rost sa imi bat capul cu tine.... eu am parerile mele u pe ale tale...;) pai daca la ceea ce am postat eu nu are ce comenta...comenteaza la ceea ce a zis el :)) daca te referi la dif intre sun special gear si son imm si dest este aceea ca imm si dest au acele optiuni pt frezing , burning de iti da 100% protectie (gen holly spell) pe langa faptul k au def mai mare :P daca te referi la dif intre son imm si sont dest este diferenta de "+" in momentu cand ai 4-5 piese sau tot setul .. zi tu alta dc esti "mare" jucator de sro Tu iti dai comentariu singur? din greseala .. am vrut sa ii dau replay lui dsk dar aseara eram prea obosit si prea stresat din cauza ca nu am prins loc la camin pt facultate .. dar nu are rost sa iti explic de ce :D chestia e k am greit scz.... dar dsk cred k sio dat seama ca lui ii era destinat mesajult :)
Xriminal Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Hei:) ! Va rog sa imi spuneti si mie cum particip la Battle Arena(vreau sa fac cat mai multe coins) va rog sa imi explicat,nu prea mai dau mesaje sper sa nu fie cu suparare. Si a doua problema e cu event ghost,ce trebuie sa fac? :S Va rog,Multumesc! :tiphat:
djcris Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 6 wizzi cu 2 barzi , toti de 110 , nu se incumeta cu ceva zerk pots , sa se `masoare` cu statues ? Daca da pe wizi, nu au nici o sansa la diferenta asta de level. Ar fi o metoda (cred, nu am incercat-o) : un party de 8 xboweri, pe care statuia nu va da, deoarece xbowul are distanta mare de atac.
Guest bubu123 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Salutare... o intrebare am si eu la voi... Am un acont pe care pina la lv 30 am bagat la INT , ce se intanpla daca dupa lv 30 voi baga numai la STR..... Ms.
TeRr0rboY Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Am nevoie de putin ajutor daca sunteti binevoitori .. As vrea sa stiu de ce skilluri as avea nevoie pt. un nuker s/s full int pe bicheon/cold/light . Pe ce sa pun imbue ? cold sau light ? Ce armuri sa port ? De ce skilluri,nu doar seria, as avea nevoie la fiecare din cele 3(bicheon,cold,light) ? As vrea stiu skillul clar, daca ati putea face asta in SP Calculator si sa-mi dati linkul sa vad ar fi minunat . Multumesc anticipat .
Guest summerof91 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 nu aveti cunostiintza de cauza in legatura cu lvl max pe isro? nush dc am impresia ca 12 dg e ultimul lvl si apoi se va face sro 2 iar isro va cadea... 12d max....140lvl max... e tot in pk2... teoria mea e ca for fii 3 seturi pt 11d (adica pt cap 110, 120, 130...poate cu alte genuri de sox)..iar setul de 12d pt 140 cap... [asta nu scrie nicaieri....doar teoria mea^^]
ScarFaceRo Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 nu a fost cumva ignore monster def? " probabil ca am prins ignore + crit.. pt ca un crit normal am dat 100k ^^ " Hai ca ati spus niste prostii aman2, auzi la el ignore+crt, rofl, ignore mob def inseamna 3x your dmg, e ca un fel de zerk doar ca e ptr 1 hit only, numai ca zerkul e 2x dmg. Si acel 100k crt a fost tot pe statue, nu prea cred, ca daca era at cel de 192k trb normal sa fie 300k crt dmg daca era sa fie ignore, lol, so guys think again
Kiidu Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 prietene ma inveti pe mine ce inseamna crit si ignore? INGORE = nu se ia in calcul apararea lui = dmg cat il dai pe manyaing crit = dublu. deci eu zic ca daca esti prost sa taci nu sa vii sa spui tampeni. edit : eu pot sa tankez cu shieldu 1 hit. dar cu buff de phy si mag pe mine ..
dsK Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 prietene ma inveti pe mine ce inseamna crit si ignore? INGORE = nu se ia in calcul apararea lui = dmg cat il dai pe manyaing crit = dublu. deci eu zic ca daca esti prost sa taci nu sa vii sa spui tampeni. edit : eu pot sa tankez cu shieldu 1 hit. dar cu buff de phy si mag pe mine .. kidule...ai un ou kinder de la mine ! :)) iar ScarFaceRo .... cand depasesti lv 85 sa ma anunti si pe mine sa iti dau un premiu,sau tu joci silkroad doar cand ai conexiune proasta la mario?
ScarFaceRo Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Eu nu sunt ScarFaceRo, is o ruda de-a lui, deidara, dsk, dreamfighter voi imi ziceti sa invat sro, sry voi ati folosit bot pana la lv max, eu am char lv 91 hand grind, asa ca eu am vazut mai multe ignore hits decat ati vazut voi unici, deidara tu esti varza man, habar nu ai sa faci pvp, se cunoaste ca esti botter si mai treci pe la scoala omule, dream u're nothing, omori numai unici mici & then u show off, rofl, si in leg cu ignore tau, ignore dmg si crt nu se iau separat cum ai zis tu, si ignore inseamna 3x dmg( si ca a fi e egal cu dmg care il dai intr-un mob de lv 1=same shit my friend), crt la pure str nu inseamna intotdeauna 2x dmg, dupa cate stiu ai un rogue, deci ai spus ca ai dat 100k crt, dupa tine ca esti str char insemna ca acel hit era 50k normal, at cel de-al 2 crt de 192k trb sa fie de 2x your 50k dmg( str crt dmg)+ 3x 50k(ignor)=250k, so still something is fishy around here, lol, mai invatati voi sro mai Si teroia mea comform careia ignore= 3x your dmg sta in picioare si ti-o pot dovedi prin screen shot, caci eu am dat 67k dmg la un mangyang iar intr-un mob de lv meu ii dau dmg normal 21k iar cand ii prind ignore ii dau 60+, Si Dream eu am spus ca spui prostii ci nu te-am facut prost, e cu totul diferit, invata sa te comporti dsK cu tine nu am nimica, ti-am raspuns la intrebare, so ..