Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Insfarsit datorita ajutorului dat de voi si de e-mailul trimis de PayPal :D am reusit sa lamuresc lucrurile cu banca ... peste 2 zile trebuie sa ma duc sa cer acea foaie pe care sunt inregistrate platile cu cardul . :P

Oricum Multumesc Tuturor pentru ajutorul acordat !!! ;) :tiphat: :tiphat:

Posted

Ma ajuta cineva la plvl?

Baieti va invit pe aral avem un guild de romani cine doreste Pm me sa fie serios si sa se tina de joc pm pe forum cine vrea

cauti doar playeri seriosi? :)) tu cu level 50 sau cat ai....ai pretentii la noi sa fim playeri seriosi? pai acum sincer playerii seriosi nu schimba serverele saptamanal,nu cred ca vine nimeni pe aral tinand cont ca toti "playerii seriosi" au charactere 100+ pe servere mai vechi :error: :error:

Posted

Sal, puteti sa imi spuneti unde sunt localizati urmatorii unici, sau sa puneti o poza, me refer la cei de lv 95: Snake General Ki, Jung, Yul si Hew si daca stiti la cat % da spawn, are la fel ca cei de lv 85/88/89/90 la 35%? Si care are cel mai periculos spawn...

Posted

Astazi la ora 5 dimineata (nu sunt no lifer ma-m trezit sa ma duc la munca)

http://img684.imageshack.us/gal.php?g=sro2010092105365947.jpg

no lifereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!! ^^

gzz pt lord.... :) si pt ss cu GM

Posted

nu aveti cunostiintza de cauza in legatura cu lvl max pe isro? nush dc am impresia ca 12 dg e ultimul lvl si apoi se va face sro 2 iar isro va cadea...

120 sau 140 ar trebui sa fie, nu se stie sigur inca.

Posted

deocamdata despre sro2 pot spune ca e cea mai mare aberatie posibila.....

iar daca chiar o sa dispara aceasta versiune de sro si o sa faca alta va fi cea mai mare prostie posibila.

cel mai corect mi se pare daca ar fi ca 12d sa fie ultimul degree..... sa bage si alte rase si chestii de genul :) ganditi-va si voi un pic logic ca e ff aiurea sa mai faca inca un silkroad.pt ce? nu e mai usor sa faca update la silkroadul existent?

Posted

deocamdata despre sro2 pot spune ca e cea mai mare aberatie posibila.....

iar daca chiar o sa dispara aceasta versiune de sro si o sa faca alta va fi cea mai mare prostie posibila.

cel mai corect mi se pare daca ar fi ca 12d sa fie ultimul degree..... sa bage si alte rase si chestii de genul :) ganditi-va si voi un pic logic ca e ff aiurea sa mai faca inca un silkroad.pt ce? nu e mai usor sa faca update la silkroadul existent?

Silkroad 2 nu este decat o idee a unei persoane dusa mai departe de alte persoane. Chiar au spus la un moment dat ca nu vor face silkroad 2. A mai fost iara de 1 aprilie, cand cei de la joymax au facut o gluma ca vor lansa silkroad 2, unii au uitat sa se mai uite la calendar, eventual sa citeasca si a doua zi cand au zis ca a fost o gluma. Desigur, pot sa ma insel, si cei de la joymax sa isi fi schimbat ideiile de cand au facut declaratia ca nu vor face sro 2 (acum un an - cel mult doi). Cum a zis si dsk, mie personal mi se pare ineficient...

Cat despre lvl-ul maxim, va fi 120 (12D), sa imi scuzati lenea de a va cauta un quote official, va trebui sa ma credeti :D .... pana si in pk2, itemele sunt de maxim lvl 120.

Posted

parerea mea e ca ar trebui sa faca 12 dg max iar apoi sa puna rase peste, fara sa dea increase la lvl maxim..

am citit un articol despre silkroad 2 in care un oficial de la joymax .. vorbea. neoficial.. cum ca programatori deja s-au apucat de codarea a silkroad 2 pentru a imbunatati unele chestii.. in principal jocul va fi acelasi dar va semana foarte mult a wow.. adica o gramada de instante cu o gramada de questuri care dau o gramada de chestii.. asta era in principal

Posted

140 e lvl gm-ului in csro ....

arabian chars sunt pe fundalul paginii oficiale in sro.

sro2 ar fi cel putin o idiotenie .

Posted

140 e lvl gm-ului in csro ....

arabian chars sunt pe fundalul paginii oficiale in sro.

sro2 ar fi cel putin o idiotenie .

Sro 2 este in curs de creare/dezvoltare.

Din cate am inteles va fi total diferit de silkroad-ul pe care il cunoastem noi,d.p.d.v al gameplayului .

Posted

pe isro gm are lvl 120 ;) iar despre sro 2 am citit si eu acelas articol e in chineza

oyimaekseu recente Silk Road Online, sequel la "2 Online Silk Road," a spus de dezvoltare întreprinse.

Existente 14 de zile, în func?ie de joyimaekseu industriei "Silk Road" de c?tre dezvoltatori într-o echip? de stabilire ax, ?i "Silk Road Online 2, sa angajat într-dezvoltare. Potrivit joyimaekseu oficial "Silk Road Online 2 este stadiu incipient de dezvoltare de planificare de a participa la aproximativ 30 de persoane a spus. Joyimaekseu interiorul` doi `Silk Road Online este de?inerea unei oferte publice, în 2010. . Balhyeotdeon KOSDAQ ales, în 2008, când "public", mai degrab? decât pas înapoi programul 2009's.

Fundal reale ale o joyimaekseu Silk Road din m?tase MMORPG "Road Online, 19 de milioane de oameni din întreaga lume num?rul cumulat de abona?i la nivel mondial pentru a înregistra utilizatori concomiten?i ?i 110000 de oameni sunt de croazier?. . "Silk Road Online, joyimaekseu cu performan?a ultima ales în 2008 cu privire la KOSDAQ a fost reu?it? în cel mai rapid din regiune în cre?tere 500 de companii a fost selectat.

Servicii de peste m?ri a fost axat pe Silk Road Online ', spre deosebire de "" online 2 Silk Road, "a spus se concentreze, în serviciul casnic. Joyimaekseu reprezentant al "Silk Road Online 2, pia?a intern?, mediul, considera un serviciu de utilizator ?i de preferin?? Global Services Coreea de performan?e satisf?c?toare în ambele direc?ii sunt în curs de dezvoltare care poate fi atins." El a spus.

. În plus, în prima jum?tate a anului 2009 joyimaekseu "beompikeuraeswi de a efectua un test beta a deschis al doilea r?zboi MMO-urilor joc de lupta" Proiect G "este de a?teptat s? divulge.

http://www.gamemeca.com/news/news_view.html?seq=1&ymd=20090114&page=1&point_ck=1&search_ym=&search_text=

ma men misto tranducere nu am inteles o boaba nu cred ca apare silkroad 2 probabil vor aparea update-uri la acesta existent

Posted

Pare mai lizibil asa:

Joyimaekseu the recent 'Silkroad Online' successor 'Silk Road Online 2' embarked on the development of the known.

14 days, according to industry joyimaekseu the old 'Silk Road' by a team of developers setting spindle and Silk Road Online 2 'has started to develop. Joyimaekseu according to officials' Silk Road Online 2 'and the early stages of development planning to join the approximately 30 people was reported. Joyimaekseu two `inside' Silk Road Online is holding the release of 2010. KOSDAQ in 2008 when the artist entered the public 'rather than `2009 setback to the schedule.

Joyimaekseu actual Silk Road in the background of a MMORPG 'Silkroad Online' 19 million people worldwide global cumulative number of subscribers to record concurrent users, including 110,000 people who are cruising. 'Silkroad Online' with the performance of KOSDAQ in 2008 joyimaekseu last foray was successful in the Asia Pacific Technology Fast 500 companies was selected.

Abroad were focused on local services 'Silkroad Online', unlike 'Silk Road Online 2' has been known to concentrate in the domestic service. Joyimaekseu a representative of the "Silk Road Online 2 In the domestic market, the environment, consider a user preference service and Global Services Korea satisfactory performance in both directions are being developed that can be achieved." He said.

In addition, during the first half of 2009 joyimaekseu 'beompikeuraeswi' conducting open beta testing of the MMO Fighting Game 'Project G' is expected to disclose.

Posted

nu stiu ce sa zic... mie cel putin mi-ar place un sro2 pentru ca cel putin pe Athens daca nu esti lvl 105+ cu son la pvp sau la joc nu prea ai ce cuta.....

sunt lvl numai 101+ la job event nu gasesti lvl mai mic de 101 ...... cel putin un playaer de dg 8-9 pe Athens nu are ce cauta la pvp/event/job ca nu are ce face.... mie personal cel mai mult mi-a placut la dg 8 unde puteai face de la lvl 1 la 80 lenjer apoi faceai si joburi si pvp si war aveai tot timpul din lume aici dai tare cu lvl ca se deschide urmatorul dg...... eu daca ma misc mai greu nu prea imi place :P:P

Posted

si 12 degree in ce consta? tot armuri nova sau vor revenit sunurile?

eu sincer cred ca 12D consta in Immortality set si Roc sun set care sunt lv 98 toate ;)

Posted

Nu stiu ce sa zic in legatura cu sro 2.....unii spun ca este doar o facatura unii spun ca ii adevarat..chiar nu mai stiu ce sa cred!!! :dontknow:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...