Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Tipule fara suparare dar ai dat'o in bara cu post-ul asta.

nu stiu ce matematica ai facut sau in ce clasa esti dar te anunt ca 0.3 e tot aia cu 0.30

E chiar tot aia cu 0.3000000000000000000000000000000 . ba chiar tot aia cu 0.3(0).

Poti verifica folosind un calculator.

Si nu inteleg cum adica 0.5 ar trb sa fac si 0.6 dupa level 105 ? De ce merge mai rapid dupa 105 ? Nu ar trebui invers ?

Revenind..

Poate imi sunt datele eronate dar..cam asa iau..in sfarsit,banuiesc ca sunt party-urile slabe.

Ma speriasem deoarece ma asteptam ca dupa 100 sa se faca level inca lejer nu sa stau cateva luni pt cateva levele.

Si tu badfist..fara suparare dar si tu ai dat'o in bara.

Am scris 0.3 nu 0.03.

Ca singur si eu tot undeva pe la 0.12% fac.

greseala mea.. eram obisnuit cu sbotu unde zicea 0.03 si 0.30 :) asta e sunt mai noob :D

dar nu cred ca era nevoie sa te iei de matematica mea :)) care , vorba vine, am trecut cu 7 :)) deci nu sunt tocmai un geniu..

dar nu inteleg cum te asteptai tu sa faci mai usor dupa 100 cand la fiecare lvl iti trebuie mai mult xp si implicit mai multi mobi de omorat.. credeam ca e logic ca iti va fi mei greu

si faza cu 0.5 , 0.6 ma refeream ca ar trebui sa faci undeva intre dupa ce ai trecut de lvl 105.. din moment ce nu ai precizat ce lvl ai nu am putut sa iti spun din experienta dar presupun ca e 101. de asemenea china chars fac mult mai greu xp chiar daca sunt intrun party.

infine.. rip daggers :)) au dat fail iarasi cu immo .. a 11-a oara.. si mam enervat si dupaia am +6 fara immo :)) cum era de asteptat au dat fail.. si bineinteles au si disparut :))

macar am scapat de ele :)) sa speram ca urmatoarea pereche va fi mai norocoasa...

Posted

Nu stiu unde am scris ca ma asteptam sa fac MAI USOR dupa 100.

Stiu ca devine din ce in ce mai greu de facut level,cred ca orice om ar observa asta.

Cea cea am spus cred eu ca era urmatoarea chestie : M-am speriat cand am vazut ca iau atat de putin xp deoarece ma asteptam sa mearga oarecum lejer cu facut level-ul ,nu sa stau cateva luni sa cresc sa spunem de la 106(care este momentan level-ul charului,char care nu este proprietatea mea) la 108.

Inca o data ,nu am spus ca ma asteptam sa mearga mai usor.

Si legat de matematica,scuze daca a fost o ofensa serioasa dar..pana mea,din clasa a 5'a si pana in a 12'a am trecut numai cu 5 la matematica.Singurele momente cand invatam la matematica era cand ma pastea corigenta si la examene.Si cu toate astea tot mi se pare o chestie elementara ca 0.3 e tot aia cu 0.30.

In sfarsit,am inteles acum.Scuzele de rigoare daca ai considerat a fi ceva personal.

Noroc si o seara placuta.

BTW,legat de prem+-ul precizat in post-ul meu de mai sus ce parere aveti ?

Guest summerof91
Posted

hmm...mie mi'a luat cam 2 luni s ajung dl 90 la 100...pt k gaseam greu pt in Alexandria...

apoi...knd am gas pt stabil...am mers pana la 105 ff rpd..apoi..din c in ce mai greu (fireste)

dak u t miri dc faci mai rpd xp l 106 dkt la 105 pot fi multe explicatii... dak ai pt, poate l'ai skimbat...sau mers l un spot mult mai bun..

dak esti in 4/4 pt...alti mobi...eu stiu...

Posted

la ce mobi din alexandria mai pot face questu ala care da sp si il poti face de cate ori vrei? nu mobii cei din templu :)

:tiphat:

any ideas?? :|

un spot bun la wing tribe (78-80) fara prea multi copaci(k se blocheaza butu) stiti? va rog postati ... am nevoie urgent

:tiphat:

Posted

Questurile din alexandria se pot lua doar la lvl 100 si la fiecare lvl poti lua cate un repetable quest si se iau de la gardienii (Npc-urile de la porti South si North + Palace Guard Mushari NPC-ul de langa Guvernor Senemute)

Posted

Info aici : http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=1&t=124040

In mare..la anumite ore GM-ii dau spawn la mai multi unici nu doar la 1 si de regula am observat ca de ex lui Shaitan ii dau in acelasi loc de vreo 4-5 ori.

Este cam aiurea..ca am avut norocul sa prind si eu de vreo 2 ori din greseala cand faceam power leveling si era ditamai gasca de lvl105+ si de regula unique-ul il lua un wiz cu nova,restul neavand nicio sansa.

Am avut noroc sa fiu singur cu unique-ul..din pacate m-a omorat.

Este dragut ca sunt si GM pe acolo..de exemplu ne intreba daca mai vrem inca unul si logic ca toti "tipam" ca da.

Si in legatura cu ratele de xp/h dupa care vroiam sa ma orientez : am gasit topic-ul asta in care fiecare spune cat ia pe ora : SROForum

Guest NewStarR
Posted

va salut pe toti vreau sa imi fac un char pe un sv si nu stiu ce vreau ceva bun la DMG si daca poate cineva sa ma ajute la lvl

Guest NewStarR
Posted

Da e Ok da ma poti/poate ajuta la lvl ?

Guest NewStarR
Posted

Am mai jucat chiar am avut in cont de 76 si mai ajutam da acum sper sa ma ajute si pe mine....

Posted (edited)

Unique event on sparta :D

[17:24:15] Tiger Girl spawned

[17:24:22] Tiger Girl was killed by DaddyYankee

[17:24:29] Tiger Girl spawned

[17:24:35] Tiger Girl spawned

[17:24:41] Tiger Girl spawned

[17:24:47] Tiger Girl spawned

[17:24:48] Tiger Girl was killed by DaddyYankee

[17:24:56] Tiger Girl was killed by DaddyYankee

[17:25:03] Tiger Girl was killed by DaddyYankee

[17:25:16] Tiger Girl was killed by DaddyYankee

Cateva poze aici :D

E destul de distractiv, dar din cate am vazut (cel putin pe Sparta), la uruchi nu s-a tinut cont de spawn point-urile care erau pe site, l-au spawnat la iesirea din Dead Ravine, la scorpioni. Atunci cand se anunta pe notice locurile unde apar unicii, daca vreti sa ii si gasiti, mergeti repede acolo si cautati GM-ii, unde sunt GMs, apar si unicii.

Edited by DaddyYankee
Guest NewStarR
Posted

Hey Deidara eu chiar am un cont de 35 pe venus 20m full sos set de 32-37 cu sword si scut sos +3 ma cheama Cosmin__air_

Edit :si bedfist eu daca asi da up 64 ias da 10 mil da numa sa ma ajute..

Posted

salut baieti. am si eu o intrebare nustiu daca mai este vre un forum romanesc pt sro asa ca m am inscris aici

abia ce am cumparat un cont pe Rome voiam sa stiu daca joaca de aici careva pe rome...

m ar interesa un guild.. eu stiu party uri.

deci? joaca cineva pe rome ?

Posted

salut baieti. am si eu o intrebare nustiu daca mai este vre un forum romanesc pt sro asa ca m am inscris aici

abia ce am cumparat un cont pe Rome voiam sa stiu daca joaca de aici careva pe rome...

m ar interesa un guild.. eu stiu party uri.

deci? joaca cineva pe rome ?

ce char ti-ai cumparat? (name)

sunt destui pe aici care joaca pe rome...

Posted

ce char ti-ai cumparat? (name)

sunt destui pe aici care joaca pe rome...

pai e lvl micut acum e doar lv 70

si e nuker.

dar cautam ceva comunitate sa ma integrez...joci tu pe rome ?

Posted

humpf . credeam ca esti ala ce la luat pe dream.. :(

da :)) cea mai notabila chestie a fost ca am luat 2 tg din 1 hit :)) amandoua erau 70% si am dat offering cu nova cleric +5 ( charu lu n3ver) hihi dooobule kill..

la noi au dat astia lure la demon si pana si unu de 85 la luat :)) ia dat lure si la tankat vreo 3 ore...

Posted

pai e lvl micut acum e doar lv 70

si e nuker.

dar cautam ceva comunitate sa ma integrez...joci tu pe rome ?

ai luat nukeru' ala cu 1,5m sp sau asa ceva? pe spear ?

Guest NewStarR
Posted (edited)

Ma ajuta cineva la plvl?

Baieti va invit pe aral avem un guild de romani cine doreste Pm me sa fie serios si sa se tina de joc pm pe forum cine vrea

Ti-am unit posturile, data viitoare foloseste functia edit ca sa eviti double posting.

Edited by R_SupeRstaR
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...