Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

salut. sunt on/off pr forumul vostru . acum cateva pagini in urma. am vazut un pvp frumos cu un wizz/cleric impotriva a mai multor builduri . am cautat cam 30 de pagini si nu am re--gasit acele video-uri . daca e cineva dragut , poate sa ma ajute ? multumesc.

Posted

Dupa ce iti valideaza cei de la banca formularul pentru card poti face plati de pana la 5000 de lei zilnic. :)

Aha acum am inteles , ma gandeam ca se refera la acel lucru dar nu eram sigur !!

Posted

:)) M-am dus la banca si m-am documentat despre situatie si ghici ce , nici macar nu l-au pus pe card sa se activeze ... el trebuia sa fie activat ieri dimineata :)) , in ce tara traim :(

Posted

:)) M-am dus la banca si m-am documentat despre situatie si ghici ce , nici macar nu l-au pus pe card sa se activeze ... el trebuia sa fie activat ieri dimineata :)) , in ce tara traim :(

L-au activat? Ai incercat din nou sa il adaugi la contul PayPal?

Btw, nu ii mai intrebati pe astia de la banca de PayPal, AlertPay si alte minuni, ca n-a auzit niciunul de asa ceva. :))

Posted (edited)

Btw, nu ii mai intrebati pe astia de la banca de PayPal, AlertPay si alte minuni, ca n-a auzit niciunul de asa ceva. :))

Da, iar va trebui sa astept 24h ca sa se activeze , daca l-am activat sa spunem aproximativ la 10:00 AM, maine la 10:00 AM va trebui sa fie activat , daca nu merge paypal-ul cu el ma voi duce la BRD si voi face o aplicatie acolo pentru un MasterCard !

Edit: Unul avea la stal jos asa :

Buy from me any item and win a elixire weapon .

Chestia este ca el vindea iteme sub 100k :))

Edited by devil921
Posted

superstar ai raspuns tu in locul meu...intradevar astia de la banca cand le zici de paypal si chestii de genu se uita la tine de parca le-ai vorbi chineza.... o intrebare...ca sa iei questu la unici din templu trebuie prima oara sa o omori pe apis?:) daca da am o misiune imposibila de indeplinit....pe csro chinezii fac party in arena aia sau pur si simplu se aduna cate 4-5 pe tine si iti dau pk :)

Posted

superstar ai raspuns tu in locul meu...intradevar astia de la banca cand le zici de paypal si chestii de genu se uita la tine de parca le-ai vorbi chineza.... o intrebare...ca sa iei questu la unici din templu trebuie prima oara sa o omori pe apis?:) daca da am o misiune imposibila de indeplinit....pe csro chinezii fac party in arena aia sau pur si simplu se aduna cate 4-5 pe tine si iti dau pk :)

Da trebuie neaparat sa faci questu cu apis

Posted

Nu este de datoria celor de la banci sa te ajute cu paypal si alertpay .. e ca si cum un bisnitar te-ar trimite sa cumperi de la altcineva aceeasi marfa pe care o vinde el.

hai cine se pricepe la filmari sa imi fie mie cameraman pe aege in weekend :P

Posted

ms de informatie...ma pun sa o astept..si daca e dau eu pk primu sa fiu sigur ca imi fac questu :)) de un lucru nu sunt sigur...din cat in cat timp apare...unii zic ca dupa 2 ore altii ca dupa 3 ore

am inteles ca dupa ce termini questul cu unici din begginer la 103 poti intra la intermediate ^^ e adevarat? ms anticipat :)

Posted

Destul de concludente datele date de badfist dar ca sa se stie :

SON=101+6(virgula ceva)

SUN=90+15

Apropo,voi nu stiti niste locuri bune de facut power level la monstri lvl 89-99 ?

Cam greu cu safe spot-urile prin JG Cave :(

Posted

Destul de concludente datele date de badfist dar ca sa se stie :

SON=101+6(virgula ceva)

SUN=90+15

Apropo,voi nu stiti niste locuri bune de facut power level la monstri lvl 89-99 ?

Cam greu cu safe spot-urile prin JG Cave :(

Stiu un safe spot la mobi de 96 soparlele pe light nu mai stiu sigur in ce camera dar e un bustean cazut te bagi dupa el si celalat char bate dupa ;) nu am cum sa ajung in B4 sa iti fac screen, mai e si la teleport unde apare unique de 95 tu stai in B4 la teleport si charu celalalt bate fix pe spotu unde apare uniqe cu radius 50

Cam astea le stiu :tiphat:

Posted

Salut , in sfarsit am reusit sa imi pun cardul pe PayPal dar din nefericire nu inteleg ce trebuie sa fac in pasul urmator .... pute-ti sa ma ajutati cei cu experienta in asta .

Deci am inregistrat cardul si cand sa dau continue ca sa imi retraga 1.5 euro am aceasta erroare :

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

Posted

mersi mult viorel.

Momentan sunt la B2 lvl 88.

Noobii stau in spatele teleport-ului si char-ul omoara pe acolo.

Oricum cam aiurea faptul ca doresc sa prind si tambour-urile si dance-urile deci ideal ar fi sa fie aproape,max 70m.Din pacate spawn rate-ul mare e tocmai in mijlocul camerei.Si mai tarziu va fi aiurea fara tambour si dance-uri ca deja cateodata imi mai moare char-ul,wiz 110 cu cateva piese son,folosind intr-adevar Life Turnover.

O alta intrebare :

Voi de pe la level 100 pana la 110 avansati cam greu nu ?

Char full son cu son+11 spear tinut in party-uri de 108 avanseaza cu maxim 0.3%/ h,fara prem+.

Lasat singur este dezastru,nu am urmarit cu cat avanseaza dar cu foarte putin.

Este normal ?

In ritmul asta va lua cateva luni sa ajunga la 110.

Am un char lvl 95 avanseaza cu cam 1.5%/ h,iarasi,fara prem+.

Inteleg ca e diferenta de 10 lvl dar mi se pare ciudat sa scada asa.

Prem+ merita cei 30$ cand este folosit doar pentru cele 5 ore de xp dublu ?

Se vede ceva ?

Facut un calcul cu scop orientativ :

Sa spunem ca fac 0.5%/h

24/7 pentru 28 zile fara ticket vine ~330%

24/7 pentru 28 zile cu ticket vine ~400%

Astept parerile voastre.

Posted

nu neaparat . de ex la daggers e invers son = +5 deci parerea mea e ca difera de la item la item

firefly 0.3% sau 0.30% ? acuma depinde de pty.. si de spot daca ai spot bun si pty calumea ar trebui sa faci undeva pe la 0.50%/h , 0.60% dupa lvl 105

Posted

nu neaparat . de ex la daggers e invers son = +5 deci parerea mea e ca difera de la item la item

firefly 0.3% sau 0.30% ? acuma depinde de pty.. si de spot daca ai spot bun si pty calumea ar trebui sa faci undeva pe la 0.50%/h , 0.60% dupa lvl 105

Nub , 0.3 = 0.30% doar ca se reduce ultimul zero :D

Cred ca te refereai la 0.03 ..

Posted

Tipule fara suparare dar ai dat'o in bara cu post-ul asta.

nu stiu ce matematica ai facut sau in ce clasa esti dar te anunt ca 0.3 e tot aia cu 0.30

E chiar tot aia cu 0.3000000000000000000000000000000 . ba chiar tot aia cu 0.3(0).

Poti verifica folosind un calculator.

Si nu inteleg cum adica 0.5 ar trb sa fac si 0.6 dupa level 105 ? De ce merge mai rapid dupa 105 ? Nu ar trebui invers ?

Revenind..

Poate imi sunt datele eronate dar..cam asa iau..in sfarsit,banuiesc ca sunt party-urile slabe.

Ma speriasem deoarece ma asteptam ca dupa 100 sa se faca level inca lejer nu sa stau cateva luni pt cateva levele.

Si tu badfist..fara suparare dar si tu ai dat'o in bara.

Am scris 0.3 nu 0.03.

Ca singur si eu tot undeva pe la 0.12% fac.

Posted

Tipule fara suparare dar ai dat'o in bara cu post-ul asta.

nu stiu ce matematica ai facut sau in ce clasa esti dar te anunt ca 0.3 e tot aia cu 0.30

E chiar tot aia cu 0.3000000000000000000000000000000 . ba chiar tot aia cu 0.3(0).

Poti verifica folosind un calculator.

Si nu inteleg cum adica 0.5 ar trb sa fac si 0.6 dupa level 105 ? De ce merge mai rapid dupa 105 ? Nu ar trebui invers ?

Revenind..

Poate imi sunt datele eronate dar..cam asa iau..in sfarsit,banuiesc ca sunt party-urile slabe.

Ma speriasem deoarece ma asteptam ca dupa 100 sa se faca level inca lejer nu sa stau cateva luni pt cateva levele.

Si tu badfist..fara suparare dar si tu ai dat'o in bara.

Am scris 0.3 nu 0.03.

Ca singur si eu tot undeva pe la 0.12% fac.

faci atat pentru ca nu stii unde sa bati

eu la lvl 105 bateam la banzarii de 102 si nu aveam spear nova +11 , aveam doar un amarat de nova sword +5 pentru un nuker sa faca grind solo si best XP trebuie sa bati la 2-4 lvl-uri sub tine.... pentru ca dai 1 hit

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...