Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

hmm daca nu se mai da drumul la cumparat silk cu cardul atunci romanii care stau in romania nu o sa mai poata cumpara silk...idioti fuck joymax

+1 pG :D

Posted

sincer..nu te cred la faza cu 750 mil pe un scut care nu e sosun

te invit sa-ti faci un caracter de proba pe Babel, intrii si dai un global ca vrei sa cumperi shield level 72 br 20 +5 int 5 astral 1 immortal 1 steady 6 lucky 1 ... o sa vezi cat iti cere ;)

Posted

si eu am scut 72+5 facut fara astra si imortal si br 20 :D billy esti pe acc servar k si mine ti-l si arata dc nu crezi am str 2 int 2 dura da mi-e frica sa mai pun ceva pe el sa nu imi schimbe br.Si am inteles k valoreaza km 250 e mil asta e pretu lui.

Posted

merge sa luati silk cu cardu.Mie nu imi merge si nici la niste prieteni, si au dat drumu la varianta pentru card billgate kkt de orezari prosti. Da o eroare fail 7992 ceva de genu.

Posted

si eu am scut 72+5 facut fara astra si imortal si br 20 :D billy esti pe acc servar k si mine ti-l si arata dc nu crezi am str 2 int 2 dura da mi-e frica sa mai pun ceva pe el sa nu imi schimbe br.Si am inteles k valoreaza km 250 e mil asta e pretu lui.

eu spun doar cat a vrut sa-mi dea pe loc pe el ... oricum nu-l vand ...

Posted

Stiu nici eu nu il vand,momentan joca un prieten din guilda cu el,mai am pna fac 72 mai si farmez.Da e bine k am scutu mai imi trebuie un balde tare de 72:D as vrea un blade 72+7 :D sa vedem ce afaceri fac :P

Posted

apropo de aceea poza.nu am vazuto dar a cel char poate fi de lvl mult mai mare de exemplu poate sa fi fost aproape 58+ si sa fii facut lvl down cu el. cei care joaca pe venice probabil au vazut charul de lvl 10+ -> 20 max care are bufuri de 65+ si nuke. este un cont spart si cu care sa facut PK lvl max

Posted

probabil ca e scam....dar nu neaparat ....eu de exemplu am dat id si pass cuiva sa imi ia silk...nu aveam nimic de pierdut pentru ca eram in joc si nu putea sa imi intre pe cont...dupa ce mi-a luat silk am schimbat pass-ul si gata... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...