iAlex Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 sLoW , ma gandesc ca e datorita celor de la Wemade (care au cumparat 28% din actiuni de la Joymax si dreptul de a face servere) ca jocul incepe sa se puna pe picioare. Multe event-uri frumoase si ok facute, mobi anti-bot (ban la goldboti - servere easy/populated), GM activi (au deschis un GM Lounge pe forum la site-ul official, un loc in care poti vorbi cu GM-ul). Jocul devine frumos, dar regret un lucru ... comunitatea este foarte imprastiata, din cauza zecilor de servere..
N3vermore™ Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ideea e ca toate sunt zvonuri. Cand era SRO King free mi-au spus cativa sa nu-l folosesc pentru ca voi lua hack, bla bla, ca unii dintre ei au luat: Cam asa decurgeau discutiile. Sau downloadau bot-ul din cine stie ce locuri. domnu perfectie, parca te durea capu cand se vorbea de boti nu? vai si amar
wOrkHarD Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 domnu perfectie, parca te durea capu cand se vorbea de boti nu? vai si amar s-a discutat si acum sunt permise discutiile despre boti.. doar sa nu se dea linkuri :)
N3vermore™ Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 domnu perfectie are fixurile lui....e mult prea "agitat" de la aceste topicuri.
iAlex Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 domnu perfectie are fixurile lui....e mult prea "agitat" de la aceste topicuri. Tu nu ai stare a?! Nu am mai vizitat forumurile in ultimul timp dar stiu ca tu ai luat ban 3 zile pentru atitudine agresiva fata de un moderator/admin. Tu vii aici sa discuti despre jocul Silkroad Online nu sa comentezi despre deciziile moderatorilor/adminilor in privinta regulilor forumului, nu ai drepturi aici, poti lua ban pentru nimic... cel putin pana nu devii supporting member cu un acont vip.
BeautifulMind Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 iAlex tu cum o mai duci ? Cum mai e pe petra ? Si pe rsro se fac eventuri frumoase , azi ne-au bagat ctf , acum astept media , si au bagat si 2x(nu stiu cat timp) pt ca a durat inspectia pana la 6 seara.
devil921 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Salut Baieti , foloseste unul dintre voi mbot sau daca nu poate sa imi spuna cineva care bot este mai bun : -Sro King sau -Mbot ?
sweet_boy_eu Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 daca eu cresc caractere pentru academie de la 1 la 40 e altceva? adica ma ajuta sa primesc mai rpd bufele alea? sau nu conteaza de la ce lvl il cresc..atata timp cat da graduate si primesc honor points...k vreau sa imi fac arcashul "bazat" cu bufe de alea...si vreau sa fac cat mai rpd si mai usor :) daca stie careva vreo "smecherie" sau ceva,il rog sa posteze sau sa dea pm aici ^_^ multumesc :tiphat:
Kiidu Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 deci odata si pt totdeauna. sistemul de buffe se bazeaza pe points ... ca sa primesti cat mai multe points trebuie sa ii iei de la lvl 1 la 40 la tine in academie.. asa vei primi maximum de points ! trebuie destul de multe.. undeva pe la 50-60 de gradurati ai primu buff sau nu mai stiu sigur.. dar cert e ca daca ii iei de la lvl 1 pana la 40 vei primi maximum ! asa ca spor la treaba :)) btw cine da failuri mai rau ca mine? :)) de 7 ori fail la +6 :)) si de 7 ori am facut +5 back din max 15 elixire.. am luat B grade ieri cu 2b si un shield +7 dar nu am pe ce plm sa il pun :)) daggerele vietii
devil921 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ma ajuta si pe mine cineva ? :crybaby: :crybaby:
Kiidu Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 te ajuti singur.. pariez ca majoriatea nici nau auzit de botul ala si daca vrei discuti despre boti cu cei care sunt "pro" la chestia asta dute pe elite pvpers. tu numa post cu boti si cu hack stii sa faci.. adevarat dar nu te ajuta sa ii iei doar de la 29 pt ca o sa primesti 1 punct sau ceva de genu :))
Random Hero Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 domnu perfectie, parca te durea capu cand se vorbea de boti nu? vai si amar domnu perfectie are fixurile lui....e mult prea "agitat" de la aceste topicuri. Esti pe drumul cel bun, mai continua cu ironiile astea ieftine. Vezi raspunsul lui wOrkHarD: s-a discutat si acum sunt permise discutiile despre boti.. doar sa nu se dea linkuri :) Ma ajuta si pe mine cineva ? :crybaby: :crybaby: Te ajut eu cu un warn daca vrei. :D
devil921 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Bine ... cum zici u ! Oricum Silkroad vad ca incearca sa recupereze clienti pierduti , prin masuri anti-bot si restul dar acum nu putem fi siguri daca este joymax sau cealata companie care spuneti ca este asociat acum cu joymaxul !!
Kiidu Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 ce mm nu poti fi sigur? nu pricepi ce e aia 28 % din actiuni? sunt ambele.. au facut un fel de fuziune pt sro.. probabil ca in curand wemade va cumpara inca 25% si atunci vor putea face ce vor ei cu jocul.. edit: scuzati limbajul sunt inca terminat psihic :))
devil921 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Da ce "mm" daca silkroad are 72% si ceilati 28% care crezi tu ca are mai multa putere ... ia gandeste-te , ca nu i-a o munca de geniu !!
Random Hero Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Da ce "mm" daca silkroad are 72% si ceilati 28% care crezi tu ca are mai multa putere ... ia gandeste-te , ca nu i-a o munca de geniu !! Ah, dar faptul ca schimbarile au aparut exact dupa ce au fost cumparate actiuni nu iti da de gandit?
cri2032 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Buna seara , dupa lupte seculare am ajuns si eu la un nivel avansat ^^ http://img412.imageshack.us/gal.php?g=cindi.jpg Enjoy :tiphat: !
devil921 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ah, dar faptul ca schimbarile au aparut exact dupa ce au fost cumparate actiuni nu iti da de gandit? Da e posibilitate mare .... dar totusi nu putem stii sigur poate ca joymax a facut , dar nu prea cred si sper ca wemade sa cumpere macar 75% din total ca totusi silkroad este un joc foarte popular !! Stati ca inseamna ca am ramas in urma rau cu stirile ... o sa se faca silkroad 2 ?
Kiidu Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 da silkroad 2 se va face.. de catre joymax si vorba lui badfist.. posibil dupa ce apare silkroad 2 joymaxu sa vanda de tot silkroad 1.. e mai profitabil asa pentru ei si credema joymax nu a facut asta.. joymax le avea deja exemplul fiind pe alte sro unde statuile astea exzista de mult.. tot ce a facut wemade a fost sa bage cateva servere noi si sa puna statuile alea ceea ce poate parea mic dar vedeti si voi rezultatele..
Adii Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 din punctu meu de vedere treaba anti botzi acuma dupa ce marea majoritate a ajuns lvl max e un fel de praf in ochi. Bine idee e ca ei vizeaza doar gold botzi nu si cei care sunt boti normali. Adica atata timp cat iti duci tu charu pe spot cred ca totu e ok . probabil ca treaba cu anti gold botzi este vreo clauza contractuala a celor ce au cumparat o parte din actiuni .
The Wizard Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 treaba cu statuile chiar functioneaza? adica nu mai sunt deloc gold boti? mai sunt spamerii in orase? aia de vand gold. intrasem imediat dupa ce au bagat statuile si omorau la boti, dar credeam ca in 2-3 zile modifica traseul la gold boti si n-o sa mai aiba probleme...
Kiidu Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 functioneaza nefucntioneaza nush.. macar face ceva multi dintre gold boti au disparut.. sau nu stiu serverele sunt easy/populated tot timpu nu mai ai probleme si nu spammeri din orase nu au disparut din pacate edit: joymax failed again uitativa la pozele cu spawnu de la uniques din eventu nou "Load Yarkan"
iAlex Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 iAlex tu cum o mai duci ? Cum mai e pe petra ? Si pe rsro se fac eventuri frumoase , azi ne-au bagat ctf , acum astept media , si au bagat si 2x(nu stiu cat timp) pt ca a durat inspectia pana la 6 seara. Nu prea am facut nimic, am avut o mica pauza... dar am revenit (momentan lvl 41 cu gap 9). Chiar astazi mi-am pus din nou premium si spre fericirea mea mi-a cazut la magic pop sun blade de 42 +3 :) . M-am mutat pe max fire, max light si desigur max bicheon... mi-am pierdut pofta de build-uri ciudate (build-ul care il aveam inainte full str - max bicheon, max light cu imbue, 50 fire, 60 pacheon). Acum am de farmat 50k sp pentu ff de la lvl 32 la lvl 51 ++ .... momentan am 23k sp si tare mi-ar trebui si mie un 2x.(suna frumos rsro :right: ). Imediat ce termin cu farm-ul, reluam treaba cu "top gun" hunter :).... spre bucuria mea incep sa fie multe triangular conflict wars. Astazi la Samarkand era unul chiar foarte frumos, ca in vremurile bune numai cu char-uri de lvl 50-70, pacat ca nu am facut niste poze pentru nostalgici :( .... Va dau 2 poze (oarecum recente) cu low lvl grind (sa nu uitati cum se face :P ), eu cu un prieten olandez. http://img832.imageshack.us/i/sro2010082000514072.jpg/ http://img194.imageshack.us/i/sro2010082000522655.jpg/
BeautifulMind Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Da , noi avem 2x pana la sfarsitul sapt acum , cu ticket curge xp-u , pacat ca acum dau jos din bard si bag cleric(m-am razgandit pe la level 80 , eh asta e) in 2-3 zile il dau jos , mai am vreo 14 zile de ticket..
Guest summerof91 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 am fac in sf si video'ul pt baron quest...engoy^^ merge si HD...btw