koila Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Din cate stiu eu,paypal nu returneaza banii trimisi prin gift.Doar daca face o cerere pt "unauthorized payment".Atunci este posibil sa primeasca banii inapoi( el sustine ca i-a fost furat contul si au fost facute plati ilegale de catre altcineva).Oricum,exista western union si in SUA si daca il convingi sa plateasca prin acest sistem,primesti banii fara nicio teama . :tiphat: Da Paypal nu da mai mult de 100 sau 150$ ... Eu am patit asa ceva. Daca e idiot si-o ia in brate ala care mi-a facut chargeback s-a plans ca ia fost folosit contul de paypal fara autorizatia lui, dar plata si plangerea au fost facute de pe acelasi IP . paypal este foarte atent la astfel de tentative de frauda. si 900$ e destul de mult miroase a scamm 100% din punctul meu de vedere. Si referitor de western union si acolo pot fi facute chargeback-uri. am postat ceva legat de asta aici pe forum MULTE foarte MULTE pagini in urma , aceea informatie era luata de pe site-ul oficial western union wOrkHarD cel mai bine inainte de astea da 2-3 email-uri catre paypal cu referire la chargeback, si daca tipul iti va face chargeback , vei fi nevoit sa dai explicatii catre paypal , cum si ce ai vandut, si acolo le vei spune ca ai vandut un cont de joc online si ca nu ai tracking number pentru ca datele au fost oferite via CHAT si alte nebunii de genul , vor fi 2 sau 3 astfel de dispute PS : pentru cei care mi-au dat private nu intru pe mess decat foarte rar si aici pe forum nu raspun la private ca imi este foarte urata interfata.
amoniaku Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 poate sa posteze cineva cum arata un ghost pet ,
HugoBoss Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Eu pe noul server Caspian am intalnit foarte multi romani daca vrei sa vii o sa ai multi prieteni romani , daca vrei sa vii cauta Annihilator !! Daca vin ma poti ajuta catusi de putin acolo? ;;)
Kiidu Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 de asemenea poate folosi si ip hider.. poate sa isi schimbe ip sa arate ca e din anglia si poate sa schimbe ip si sa pacaleasca si paypalul.. eu zic sa o lasi balta si sa te joci :D ROME FOREVER!
IINeoII Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Salutari.... Doresc un pic de ajutor pentru un build de arcas Full STR...Am primit niste builduri dela niste prieteni: 1) mastery-fire-ice-protector 2)mastery-fire-light-garment Astept si de la voi niste ajutor cu niste builduri cu o mica explicatie dece credeti ca e bun buildul acela Ms Anticipat :right: pai daca esti incepator (si esti) go 110 pacheon/fire 90 light/20 ice / garment si daca vrei sa le "rupi fashu " la baieti in pvp go 110 pacheon/fire/force(e un build mai greu pentru incepatori) , foarte bun CH vs CH daca vrei CH vs EU pvp go 110 pacheon/fire/ice ... cam atat peace :tiphat:
Vyorel903 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 tipul care mi-a dat oferta de 900$ mi-a zis ca e din statele unite si si-a luat salariu acum... si vrea un char f bun... a zis ca mii trimite inainte sa ii dau eu datele pe paypal verified used (gift) ... chestia asta ma sperie .. sa nu cumva sa aiba nu as in maneca Zii sa iti dea bani prin moneybookers ;)
HugoBoss Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 pai daca esti incepator (si esti) go 110 pacheon/fire 90 light/20 ice / garment si daca vrei sa le "rupi fashu " la baieti in pvp go 110 pacheon/fire/force(e un build mai greu pentru incepatori) , foarte bun CH vs CH daca vrei CH vs EU pvp go 110 pacheon/fire/ice ... cam atat peace :tiphat: La buildul 110 Pacheon/Fire/Force ce skilluri trebuie bagate la Force?
devil921 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Daca vin ma poti ajuta catusi de putin acolo? ;;) Sigur , adauga-ma pe yahoo : devil_boy921@yahoo.com !!
lopzor Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 cum se numeste skill ala de la rogue care ii face sus o Cruce asa. . la daggere am vazut. . la filmulete de pvp . .de ex asta :
dsK Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Scorn. mai noob decat tine nu exista ! da-i delete lu` _IceTea_ ,nu meriti rogue :)) CRUCE = DaggerDesperate , LACAT = scorn :D ROME FOREVER! hai pe rome daca tot ii faci reclama....:))
Kiidu Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 aaaaaa plm credeam ca e ce ii apare lu ala lmao.. ma gandeam eu ca nu arata a cruce mai degraba a lacat dar am zis cine stie ce o fi crezand baiatu -_- ive be owned by myself vin pe rome .. erm stai nu imi stiu acountu :)))
cri2032 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 de asemenea poate folosi si ip hider.. poate sa isi schimbe ip sa arate ca e din anglia si poate sa schimbe ip si sa pacaleasca si paypalul.. eu zic sa o lasi balta si sa te joci :D ROME FOREVER! Pe N?Iba , tu vorbesti de rome , hai inapoi si dupa vorbesti...
dsK Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 vin pe rome .. erm stai nu imi stiu acountu :))) mai bine stai pe tibet decat sa ma fac de ras cu tine pe rome.... :)) player lv 110 omoara TG si se crede smcher =)) noob >.> pune mana si invata pvp ca e frumos cu rogue :)
uLise Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 am un nuker lvl 78 si wizzu de 50 unde credeti ca merge sa fac pwlvl la wizz ?
Random Hero Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 (edited) am un nuker lvl 78 si wizzu de 50 unde credeti ca merge sa fac pwlvl la wizz ? Shakram, Edimmu? Pardon, mai bine in cave la mobi de 61. Edited September 9, 2010 by R_SupeRstaR
Kiidu Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 bwhaha numa ca sa ma cert cu tine fac un pvp video cand termin setu nova. adica saptamana viitoare incep sa filmez :D btw de unqiues :)) am dat azi ks la un lure la cerberus cu charu unui prieten.. are nova cleric +7 zerk + offering make turks cry..
devil921 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Salut Baieti nu stiti daca se mai deschide vreun server nou ? :dontknow:
IINeoII Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 La buildul 110 Pacheon/Fire/Force ce skilluri trebuie bagate la Force? principal debuffurile si cure series...poti baga pasiva pentru MP si teraphy circle pentru party....heal ramane de tine daca il bagi sau nu :tiphat:
amoniaku Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 se poate posta aici o poza cu petu de la event ...
dsK Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 se poate posta aici o poza cu petu de la event ... cauta cu maxim 6 pagini in urma. a fost postata o poza.arata exat ca Ghosturile alea mici de lv 1. a aflat cineva de unde putem lua iron/cooper coins ?
Kiidu Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 JOYMAX FAILED AGAIN!! Hello. this is Silkroad Online. Dear Valued Customer, Greeting from Joymax Customer Support Team! We received your message. We apologize for the confusion this may have caused. Please be advise that you can obtain the copper coins and Iron coins from monsters in the Pharaoh Tomb. we hope this answers your inquiry. Thank you. * Joymax will NEVER ask players about personal & account information, password, and credit card numbers, nor will they ever ask a player for a trade. * To prevent the loss of accounts, we strongly recommend our users change password frequently. Thank you for emailing Joymax Customer Support. For further details and support, kindly visit our website at http://www.joymax.com/silkroad. Sincerely yours, Joymax Customer Support Team source head banger TS
Kiidu Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 failed e ca nu au spus asta dupa cum poti vedea isi cer scuze pt confuzie -_-
Vyorel903 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Pentru cei care au farmat in job cave cu ibot (face quest cu mark singr le duce si le ia ) cu pt full cate sp se fac /24h? :tiphat:
dsK Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Pentru cei care au farmat in job cave cu ibot (face quest cu mark singr le duce si le ia ) cu pt full cate sp se fac /24h? :tiphat: faza si mai naspa e ca se plangeau niste noobi prin union ca isbot nu e safe...cica vreo 4 au luat hack >.>