cri2032 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 scuze dar nu mai era butonul edit :P dupa cum ziceam poti castiga ghost grabpet :Pcare tinedoar 3 zile :D prima data cand castiga echipa mea :D si din prima mio dat grabpet-u:D Se poate reincarca? De 27 zile?? Unde ai gastigat'o si cum =) Te rog explica'mi ca imi trebuie grab pet si nu am cumparat :tiphat:
ciupilan Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Se poate reincarca? De 27 zile?? Unde ai gastigat'o si cum =) Te rog explica'mi ca imi trebuie grab pet si nu am cumparat :tiphat: @Dream arata exact k sia cele fantome :D @cri am primito de la so ok la eventul cu summer ghost hunt... am fost de 3 ori la event dar astazi a fost prima data cand echipa mea a castigat :D si am primit un item pe care l-am schimbat la so ok si am primit fantoma :D si da banui k se poate reincarca .. nu vad de ce nu :D
Vyorel903 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Daca poate cineva sa posteze orele cand e Gost hunting sa o faca va rog frumos ^^
sweet_boy_eu Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Daca poate cineva sa posteze orele cand e Gost hunting sa o faca va rog frumos ^^ http://www.joymax.com/silkroad/Silkroad_Front.jmx?workURL=http://silkroadcp.joymax.com/notarget/event/1007/L5.5_update/EventMain.asp pe xian au ajuns si goldbutii la battle arena =))
Guest summerof91 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 ti se pare ca eu nus aproape ful son ? hm...am un wizz/bard 110...nu am probl q un glavier aqm doar dak bag earth fence...dak nu...dpine d kb
dsK Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 hm...am un wizz/bard 110...nu am probl q un glavier aqm doar dak bag earth fence...dak nu...dpine d kb pe venus nu exista pro euro ! intelegi? asa ca acolo cu un chinez poti face legea.... euro lover ^_^ /\ am un wizzard lvl 45 si bat la hotan ferry pe un deal pe acolo la maongs. mi-a recomandat cineva sa bat pana la 47~49 ce parere aveti ? poti bate pana la 48 lejer...cand faci 49 deja merge mai greu :)
uLise Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 euro lover ^_^ /\ am un wizzard lvl 45 si bat la hotan ferry pe un deal pe acolo la maongs. mi-a recomandat cineva sa bat pana la 47~49 ce parere aveti ?
BeautifulMind Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Cred ca a prins frica de tine. Battle arena si aici , frumos. Pe rSro abia baga CTF :D , sper sa am oponenti sa fac si eu niste cupe.
Sleya Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 cand o sa ai macar lvl meu atnci sa mai zici ceva la adresa mea cu cat se vand arena coin pe la voi ? ca pe venus nu prea se vand observ uite ca eu sunt peste lvl tau...am voie sa zic ceva la adresa ta nu?imi dai voie?...lasa nu e nevoie ca oricum o spun nu te mai umfla atata in pene ca esti zmeu si ca ai lvl mare si ii bati tu pe toti ca de fapt...toti am vazut ce fel de playeri sunt pe venus...zmei ca tine :) nu conteaza lvl conteaza experienta si felul de gandire...deja mi s-a acrit sa iti vad aberatiile pe aici...s-a umplut forumul de offtopic's si de laude arena coins nu se vand probabil pentru ca sunt playerii prea noobi si nu au stiut sa intre in arena :)) la noi s-au vandut cu 1 mil,dar acum nu se mai vand...s-a desteptat lumea si le tine pentru ei...dar oricum...ca sa faca o diferenta acele accesory son...trebuie sa le ai pe toate 4(2rings,earrings,necklace) si asta te duce undeva la 1900-2000 arena coins daca nu ma insel
dsK Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 la noi s-au vandut cu 1 mil,dar acum nu se mai vand...s-a desteptat lumea si le tine pentru ei...dar oricum...ca sa faca o diferenta acele accesory son...trebuie sa le ai pe toate 4(2rings,earrings,necklace) si asta te duce undeva la 1900-2000 arena coins daca nu ma insel te inseli :P Legend accessorys son set = 3334 arena coins ^^ koila,te tog sa imi dai un buzz cand intri pe mess :)
N3vermore™ Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 uite ca eu sunt peste lvl tau...am voie sa zic ceva la adresa ta nu?imi dai voie?...lasa nu e nevoie ca oricum o spun nu te mai umfla atata in pene ca esti zmeu si ca ai lvl mare si ii bati tu pe toti ca de fapt...toti am vazut ce fel de playeri sunt pe venus...zmei ca tine :) nu conteaza lvl conteaza experienta si felul de gandire...deja mi s-a acrit sa iti vad aberatiile pe aici...s-a umplut forumul de offtopic's si de laude arena coins nu se vand probabil pentru ca sunt playerii prea noobi si nu au stiut sa intre in arena :)) la noi s-au vandut cu 1 mil,dar acum nu se mai vand...s-a desteptat lumea si le tine pentru ei...dar oricum...ca sa faca o diferenta acele accesory son...trebuie sa le ai pe toate 4(2rings,earrings,necklace) si asta te duce undeva la 1900-2000 arena coins daca nu ma insel aici nu este optiunea ptr add reputation...ca ti-as fi dat ptr ce i-ai spus.
Guest `lock Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 cand o sa ai macar lvl meu atnci sa mai zici ceva la adresa mea cu cat se vand arena coin pe la voi ? ca pe venus nu prea se vand observ meritul TAU ca ai lvl mai mare ca si slow e ca ai avut bani sa bagi in premium si in bot, si ai tinut calculatorul mai mult timp deschis . atat. slow , e un teamplayer , si un OM in primul rand , niciodata nu o sa ajungi ca el (in idiotenia ta, cred ca nici nu vrei) . ai rezumat gandirea ta in ce ai zis.. la tine conteaza lvl si atat . sincer nu stiu cum as mai putea sa te `injur` , daca iti zic direct imi iau warn, daca sunt subtil nu intelegi . on. pt cei ce stau mai mult in euro pt`s : (sau in share/share pt`s) .... daca aveti de ales sa bagati un warlock , il folositi ? adica e apreciat warlocku` la voi pe servere ( pt lvl 95+)
Kiidu Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 da bineinteles as baga oricand in locul unui wizz ,pt ca debufs sunt foarte imporante si mobi mor de 2 ori mai repede decat daca as avea 1 wizz in plus.. incerc acum +8 la daggers xD lasati posturi cu ce s-a intamplat si va zic maine
BeautifulMind Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Succes baiete.Sper sa-ti reuseasca , uitati aici un alt jucator adevarat de silkroad. Lalabut mor la 78-80 , unde propuneti sa fac level ? De precizat ca-s rogue/bard.Momentan fac la sniperi-hunteri.
dsK Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 on. pt cei ce stau mai mult in euro pt`s : (sau in share/share pt`s) .... daca aveti de ales sa bagati un warlock , il folositi ? adica e apreciat warlocku` la voi pe servere ( pt lvl 95+) eu am fost pana de curand intr-un party cu 1 warrior 1 cleric 1 warlock 3 wizards 2 bards si mergea super bine. la noi pe server in general se joaca 3 wiz,2 bards, 1 cleric si fiecare party alege daca joaca 1 warrior 1 warlock sau 2 warriors :)
Guest Dott Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Help me pls am nevoie de un loader sau ceva de genul dar sa mearga ibotul pe unul iar celalalt poate sa fie normal,stiti vriun program mai noi hardmod loader si sroking am incercat pe al 2 lea cont iau dc...Astept raspuns...
cri2032 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 meritul TAU ca ai lvl mai mare ca si slow e ca ai avut bani sa bagi in premium si in bot, si ai tinut calculatorul mai mult timp deschis . atat. slow , e un teamplayer , si un OM in primul rand , niciodata nu o sa ajungi ca el (in idiotenia ta, cred ca nici nu vrei) . ai rezumat gandirea ta in ce ai zis.. la tine conteaza lvl si atat . sincer nu stiu cum as mai putea sa te `injur` , daca iti zic direct imi iau warn, daca sunt subtil nu intelegi . on. pt cei ce stau mai mult in euro pt`s : (sau in share/share pt`s) .... daca aveti de ales sa bagati un warlock , il folositi ? adica e apreciat warlocku` la voi pe servere ( pt lvl 95+) Poate sa fie dar aici din cate am vazut a postat rareori [ nu ca eu postez des ] si acum de cele mai multe ori impotriva lu' badfist , tu il stii ca player pe csro... Aici e isro Da , la 100+ party in alex warloku face treaba buna =) + ca esti si cleric si gasesti party rpd... aa , cat ai dat pe cont? On: Inca 10% si sunt 91 =)
Guest `lock Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 cri2032 nu-mi place de tine . in primul rand presupui ca Slow s-ar purta altfel pe un server decat pe altul ( ceea ce e o idiotenie ) si in al doilea rand presupui ca am cumparat contul . deci insinuezi ca nu am putut sa fac un char de lvl 101 .... ceea ce e o tentativa de jignire. hai siktir ... ( insemna : pleaca de aici in turca - asta pt moderatorii trigger happy- )
cri2032 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Si vrei sa incep sa plang? Te'am intrebat cat ai dat pe cont pentru ca era pe un anumit site la vanzare , si tu l'ai cumparat , ca ai ajuns 101+ sau nu nu ma intereseaza + ca nu joci pe isro ... Nu'ti place de mine , ei bine... Daca voi nu ma vreti , eu va vreau ! Te'am jignit? te rog iarta'ma nu am vrut sa te jignesc asa tare... Apropo , slow a postat pe csro , aici a venit si a inceput sa spuna una si alta de badfist si asta nu da dovada de '' respect'' pe ''alt server'' .... YOU FAIL :-j Random da'mi warn , da'mi ce vrei tu , dar nu vreau sa ma abtin sa nu ii raspund pentru ca se cred prea prieteni si se apara unu' pe altu... Nu zic ca tin cu badfist dar toti vs el... Not fair... Greseste , invata si nu se mai intampla :tiphat:
Guest `lock Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 te-ai gandit ca poate eu l-am pus la vanzare ? sau nu te duce mintea? oricum am sa te ignor de acum.
BeautifulMind Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Cri , prietene , vin acum si postez ? Eu zic sa te uiti de cand sunt inregistrat.Pacat ca nu merge bine forumul si nu putem sa vedem cate posturi are fiecare user in topicul asta(tu ai 297 in total( , eu zic ca sunt printre primii.Am jucat csro , joc rSro si care e problema ? Nu e tot 1x ? Nu e acelasi joc ?Ce-am acolo as fii putut avea si-aici doar ca m-am saturat de turci si romani(a se vedea cazul de fata).Ultimul post pe tema asta. Maine sper sa dau 79 , si mai fac putin setul poate voi rezista la 78-80.Am incercat azi , am batut vreo 10 minute dar au venit 3 guardiani pe mine si m-au tinut in stun cateva runde dupa care...mort.
Random Hero Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Help me pls am nevoie de un loader sau ceva de genul dar sa mearga ibotul pe unul iar celalalt poate sa fie normal,stiti vriun program mai noi hardmod loader si sroking am incercat pe al 2 lea cont iau dc...Astept raspuns... 30 de zile suspend pentru ca ai ajuns a doua oara la 100% warn. Si vrei sa incep sa plang? Te'am intrebat cat ai dat pe cont pentru ca era pe un anumit site la vanzare , si tu l'ai cumparat , ca ai ajuns 101+ sau nu nu ma intereseaza + ca nu joci pe isro ... Nu'ti place de mine , ei bine... Daca voi nu ma vreti , eu va vreau ! Te'am jignit? te rog iarta'ma nu am vrut sa te jignesc asa tare... Apropo , slow a postat pe csro , aici a venit si a inceput sa spuna una si alta de badfist si asta nu da dovada de '' respect'' pe ''alt server'' .... YOU FAIL :-j Random da'mi warn , da'mi ce vrei tu , dar nu vreau sa ma abtin sa nu ii raspund pentru ca se cred prea prieteni si se apara unu' pe altu... Nu zic ca tin cu badfist dar toti vs el... Not fair... Greseste , invata si nu se mai intampla :tiphat: Warn up. te-ai gandit ca poate eu l-am pus la vanzare ? sau nu te duce mintea? oricum am sa te ignor de acum. Trebuia sa faci asta mai devreme. Warn up + 5 zile pauza pentru posturile de acum si cele de acum cateva zile.
cri2032 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Toata lumea stie exp dintre csro 90-100 sau cat e si isro exp... Dar nu mai are rost sa comentez ... Bravo , ati castigat ''batalia '' :clap: On: am facut 91 =) maine 92 , cat costa full acceosry +5 FB ?10 deg ?
Sleya Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 frate 1 player care vine si zice lasa ca i da deidara 2 miliarde dmg iti dai seama cat il duce mintea DMG ala nu o sa fie nici o data in ISRO indiferet ce iteme ai avea arme ,poti sa ia arma +225 ca nu ai cum sa dai un asemenea dmg deci a zis o aberatie+ de asta nu joaca pe ISRO . sa sti ca atunci cand o sa ai 1 char facut de tine de la lvl 1-101+ (sa zicem) e o satisfactie mare si te chinui sa inveti sa joci cat mai bine cu charu tau bun prost asa cum e stai sa studiezi charu (sa citesti guiduri,pvp etc ) sa sti cum sa profiti de fie care bug etc si una e sa iti cumperi char gata facut. m-am abtinut eu cat m-am abtinut ...dar cat sa mai ma abtin frate cand vad atata idiotenie? tie chiar trebuie sa iti facem un desen ca sa intelegi omule?a zis ca ii da deidara 2 miliarde(GOLD ) not DMG...a si precizat ii da deidara 2 miliarde sa isi dea itemele jos.....e chiar atat de greu sa intelegi niste fraze in limba ta materna? tu ai o satisfactie cand faci lvl intr-un joc?dude you got a problem...citesti guiduri,pvp?pune dracu' mana si citeste o carte(de preferat una de limba romana) sper ca nu ai si fetishuri legate de sro...ar fi prea de tot am 2 chars trecute de lvl 101....1 e chiar lvl maxim...si am mai adus 2 chars aproape de 101....dar sincer nu am avut nici o satisfactie....recunosc...nu sunt zmeu la pvp...nu am mai facut pvp intensiv de la 8-9D...si job la fel...dar ca sa ma laud si eu....am adus 4 chars la lvl 5 hunter 50% ++ ...sunt slab la pvp dar nici nu ma strofoc sa fiu zmeu...eu sunt inca in acest joc "de fun" ca sa zic asa...si ca sa vorbesc cu prietenii de pe rome din cand in cand...ca am investit eu destui bani in acest joc...am facut-o tot de fun...exemplu...magic pop...imi plac jocurile de noroc :-?? nu conteaza ca joaca pe alt sro...conteaza ca are idee de ceea ce inseamna acest joc,asta ii da dreptul sa te critice pe tine si aberatiile tale in legatura cu warlock in party...ofc...playerii destepti prefera un warlock instead of a wizz in party...pentru ca...debuffs= 2x faster kill ,zerk fast recharge :) ...in plus...un warlock full int cu subclass de cleric tankeaza la fel de bine ca un warrior @kidule vreau sa vad print cu daggerele +8 :D P.S. ...superstar hit me with your full power....i can take it....i diserve it :)
Sissif Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Nu am mai postat de mult, nici nu stiu daca va mai amintiti de mine :), dar de data asta nu ma pot abtine. Am niste intrebari pentru Sleya (nu de alta , dar tot timpul mi s-a parut ca are pareri pertinente, iar acum parerea lui ma mira intr-o oarecare masura): ai jucat vreodata pe servere private? poti face o comparatie intre ce se intampla acolo si ce se intampla pe isro? Crezi ca unul care face lvl max ff in 2 saptamani are dreptul sa vina aici si sa se ia de cineva care a facut lvl max in 2 ani (poate) si care stie intr-adevar ce e isro? Adica are tot dreptul sa o faca, dar oare e corect sa fie sustinut? E f simplu sa arunci cu noroi in cineva. Stiu ai sa-mi spui probabil ca este tot sro, ca sunt aceleasi skill, ca ... poate e mai fun ca nu e grindingul din isro... dar iti spun eu nici un player de privat (chiar si de top) , daca are bun simt, nu se ia de un player de pe oficial la valoarea lui badfist. Pt badfist : am tot respectul pt. tine in ceea ce priveste Silkroadul. Un "adevarat" jucator de sro este patimas, si tu esti din plin :)). Ai mai multa grija la exprimare (nu stiu cati ani ai ) dar incearca sa respecti mai mult limba romana (felul in care scrii de multe ori te caracterizeaza)