N3vermore™ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 De unde as putea sa scot noul client? de pe www.silkroadonline.net , te loghezi si downloadezi si as vrea sa intreb ... cum sta treaba cu job temple pe restul serverelor?...pe tibet thiefii au fost o singura data la anubis si isis de cand a inceput D11..
Sleya Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ca sa va raspund celor interesati de un retard ca dedo si varul lui sa2r.....da si-au vandut charurile...dedo pentru ca....minune...si-a facut gagica :o ...si inca ce gagica....inca o dovada a faptului ca banii conteaza :)) ...el fiind max lvl of uglyness si ea fiind ceva gen miss sa2r si-a vandut charul probabil pentru ca nu mai il are pe varul lui sa joace impreuna...ca saracul....nu prea vorbea cu nimeni de jucat momentan nu mai joaca nici dedo nici sa2r......charul dedo a ajuns pe mainile lui _Kaishu_ ....prietenul lui gargier.....another noob iar charul sa2r la EC_Council ...un baiat de treaba care stie sa invarta banii :) sper ca v-am lamurit...in restul discutiilor nu ma bag...ca sunt numai aberatii :) bafta tuturor
Guest Dott Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Re all,la ora 11 sau 12 se termina inspectia?
Guest summerof91 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 2009 pagini pt sro??? nu prea e organizat... in fine... am term questu pt baron :P:P am inc la 105...l'am term la 109...da' nu prea m'am tinut d el dkt in ultima sapt...knd am facut vreo 30 iteme dl unici (si mai aveam sh silver premium, nu plus)....deci s poate termina si in max 2 sapt am de gand sa uploadez un video q questu p youtube..cautati zilele urmatoare cei interesati ^^ pana at..un screen :D http://img822.imageshack.us/i/sro2010081900221903.jpg/ de pe www.silkroadonline.net , te loghezi si downloadezi si as vrea sa intreb ... cum sta treaba cu job temple pe restul serverelor?...pe tibet thiefii au fost o singura data la anubis si isis de cand a inceput D11.. p neptune s merge destul de des...da' nu thiefii....sunt putini thiefi buni p server la cap 80 glavieru rupea tot haha...aqm dak vrei s fii un glavier bun tb s ai full nova...
BijuuMode Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 tu te auzi ce spui? in primul rand warlock/cleric clar trebuie sa te duca cu gandul la un char care distruge aproape orice build in 3 secunde. STUN-OFFERING. ca sunt warlocks care vor sa se joace...sau care sunt incredibil de prosti si chiar habar nu au cu ce se mananca pvpul...probabil ca il bati.eu te cred dar sincer ma ia durerea de cap cand aud ca tu cu un amarat de glavier bati un server intreg. din cate imi mai aduc aminte din filmuletul tau...era warriorul ala retardat cu sun care nici healing cyrcle nu stia sa foloseasca.... => glavierul nu e un build care bate orice sau tu nu esti un pro player in fata caruia nu misca nimeni,doar ca esti pe un server de noobi care habar nu au sa schimbe F-urile,sa isi dea heal sau prostii de genul.daca u te simti bine sa te lauzi ca esti cel mai bun dintre prosti....bafta ta >.> BTW mi-a placut cum ti-ai luat-o de la bowerul ala pe force.... nu mai stiu daca ti-a dat 2 sau 3 skilluri :) - ohooo chiar 5 skilluri.sincer la criticalul ala dadeam delete la character :)) nu am nici cea mai mica problema cu tine numai ca sincer m-am saturat de aberatiile tale...u bati orice build... sa nu iti mai dea lumea pm sa iti ceara characterul....esti cel mai bun glavier pe care l-a vazut Brooklynn etc.esti doar un player cu experienta de pvp medie care nu face foarte multe investitii in silkroad....si care bate o adunatura de prosti bogati. ASTA NU INSEAMNA CA U SAU GLAVIER BUILD sunt printre cele mai bune ;) ce putem spune despre 11d si cele mai bune charactere.....sunt chinezii int ca au dmg mare si cu snow se descurca binisor...si bineinteles europenii toti sunt foarte buni dar trebuie sa stii sa joci cu ei.glavier bower blader...s-au dus dracu`,ca mai e cate unu cu un set son+10 cum e sa2r de pe rome si asa ajunge el sa fie printre cei mai buni de pe4 server da....dar daca joci u cu glavierul si eu cu ce build vrei tu...avand aceleasi seturi...acelasi + la arme etc... iti demonstrez ca nu ma bati la scor. euro FTW ! man council il are pe sa2r de maxim 2 sapt:) poate te-a mintit ....acel character a fost al unei rude de-a lui dedo :) btw si dedo si-a vandut characterul :) dar o sa aflam imediat cu ce char joaca dedo acum...in maxim 2 3 luni cand o sa il vedem full son+10 si full honor buffs =)) am spus de 50 de ori ca singuri de pe venus pe care nu iam putut bate au fost heroshine kazyatu si haxxn daca nu sti ce aveau pe iei sau nu te ai uitat pe rev6 (atuncea) ai fi vazut ca erau ful sun aproape si am mai zis in video ala aveam gap 9 dar unu se pare ca nu stiu sa citeasca si cred ca o ti asa intr-una cu itea ta ca nu bat ori ce bild la pvp e parerea ta dar dupa ce o sa imi iau p+ si devil o sa te invit sa intri pe venus sa imi alegi u playeri cu care sa fac pvp sa iti arat ca te inseli si daca o sa bag in proportie de 99% din ei atunci sa iti dai delet la charuri ok ? P.S la al 2 lea pvp au fost 12-15 skile care mi a dat nu 5 cum zici tu :) si inca ceva reuseste tu sa ajungi sa te faca doar 3 playeri de pe tot serveru si apoi vino sa imi zic ca aberez de parca cei mai tari de pe rome nu au pierdut pvp si poate ca cine ia batut a pus video cu iei pe youtube hai sa fim seriosi eu nu am fost umilit cum a fost Kazyjatu de catre 1 de 91 ful npc warrior care la batut la pvp. haha...aqm dak vrei s fii un glavier bun tb s ai full nova... ti se pare ca eu nus aproape ful son ?
BeautifulMind Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 As vrea sa incep un wizz pe noul server ce apare maine , nu prea am multa experienta in euro adica nu prea am experienta multa in silk , care sunt skilurile in care sa investesc si care nu ? pentru wizz si pentru bard !! Nu sunt sigur care merge mai bine ?? Wizz - Bard sau Wizz - Cleric ?? Multumesc pentru timpul acordat !! :tiphat: :tiphat: Wizz/cleric , esti putin mai "tare" , wizz/bard faci level mai rapid pentru ca ai speed + noise(mobii normali nu te ataca). Dar oricum vei sta in party , deci eu iti propun cleric. La cleric ai recovery division , un buff ce-ti umple golurile de hp , bless spell un alt buff ce-ti da un defence incredibil pentru 40 secunde.Sau poti fii healer in party. `lock , da cum a putut miraculosul deidara sa-si ia 41k crit.Nu stiu cine a zis pe aici dar la 41k crit cu set super imi dadeam delete la char , dar lasati el revine si din morti si peste 2 zile ii da 2miliarde arcasului sa-si dea itemele jos sa dea si el criticalul ala :D Inca odata se vede ca lauda de sine nu miroase a bine..
Kiidu Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 acu seriosly.. eu cu dagger nova +7 phy 61 reinf 61 cel mai mare crit cu prick pe glavier nova a fost 38k deci nu prea inteleg cum a dat ala atata :)) pot trage concluzia ca nu erai FULL SON nici macar pe aproape atunci... si daca erai e grav.. btw peste 2 zile incerc daggers +8 am deja pregatita strategia :)) am luat lucky dress 4 times , premium plus in storage si cu 5 min inainte de fuse dau fail la 2 iteme la +5 .. nu cred ca iese +5 fara powder,lucky dress sau premium ... ieri am mai dat un fail la un +6 asa ca sa speram ca or sa iasa :D alah fie cu mine
BijuuMode Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 `lock , da cum a putut miraculosul deidara sa-si ia 41k crit.Nu stiu cine a zis pe aici dar la 41k crit cu set super imi dadeam delete la char , dar lasati el revine si din morti si peste 2 zile ii da 2miliarde arcasului sa-si dea itemele jos sa dea si el criticalul ala :D Inca odata se vede ca lauda de sine nu miroase a bine.. baa la 10 DG era son ??? gandeste oleak ma desteptule uitate la set ce set e acolo in video si ce set am acu pe mine acolo e garment de 10 DG iar acu am Protector de 11 DG in nainte de a comenta aiurea uitate atent si pe urma vino sa postezi # ah ai editat rpd ca te faceai de kkt again 2 miliard dmg serios acu cred ca esti paralel cu sro nu o sa vezi nici o data un asemenea DMG in sro daca ziceai 100-~150k suna altfel acu seriosly.. eu cu dagger nova +7 phy 61 reinf 61 cel mai mare crit cu prick pe glavier nova a fost 38k deci nu prea inteleg cum a dat ala atata :)) pot trage concluzia ca nu erai FULL SON nici macar pe aproape atunci... si daca erai e grav.. btw peste 2 zile incerc daggers +8 am deja pregatita strategia :)) am luat lucky dress 4 times , premium plus in storage si cu 5 min inainte de fuse dau fail la 2 iteme la +5 .. nu cred ca iese +5 fara powder,lucky dress sau premium ... ieri am mai dat un fail la un +6 asa ca sa speram ca or sa iasa :D alah fie cu mine man video ala e la D10 =)) nu era SON atuncea
BeautifulMind Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Dreamfighter succes , sper sa-ti iasa ca la cat te-ai chinuit cu saracele daggere... Eram sigur c-o sa reactionezi , uite c-am dat edit , nici nu m-am uitat ce set era , puteai sa fii si dezbracat ca nu ma intereseaza.Inainte sa mi te adresezi cu "cre.....n" nici macar n-ai curaj sa pui tot cuvantul ca sa nu iei warn , mai du-te si mai fa-ti o semnatura in care esti super zmeu.Parca ziceai ca tu bati pe oricine , asta cum naiba te-a batut ? mai facut sa rad cu lacrimi sincer te ai facut de kkt rau la 100 DG sa fie SON Seal Of Nova hai ca asta a fost tare =))) nu stiam ca setu de 11 DG Protectoe e asemanator cu cel de Garment de 10 DG =)) A trebuit sa-mi dea pm pentru asta.Sa presupunem ca nu stiam ca la 10dg nu exista son , ci doar la 11dg unde toate itemele sunt 101.Sincer eu zic ca tu 'te ai' facut mai de 'kkt' decat mine pe forumul asta la cat de bine stii sa scri , nu vezi ca de mult nu mai esti bine venit pe aici ? Toti se iau de tine dar te faci ca nu vezi , pana si Sleya care iti era prieten s-a luat de tine , asta ce-ti spune ? Si oricum , tu nu aveai son dar nici el => same shit asa ca taci din gura si gandeste inainte sa imi mai spui ceva. Ultimul post pe tema asta ca deja s-a intrecut masura.
BijuuMode Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Dreamfighter succes , sper sa-ti iasa ca la cat te-ai chinuit cu saracele daggere... Eram sigur c-o sa reactionezi , uite c-am dat edit , nici nu m-am uitat ce set era , puteai sa fii si dezbracat ca nu ma intereseaza.Inainte sa mi te adresezi cu "cre.....n" nici macar n-ai curaj sa pui tot cuvantul ca sa nu iei warn , mai du-te si mai fa-ti o semnatura in care esti super zmeu.Parca ziceai ca tu bati pe oricine , asta cum naiba te-a batut ? A trebuit sa-mi dea pm pentru asta.Sa presupunem ca nu stiam ca la 10dg nu exista son , ci doar la 11dg unde toate itemele sunt 101.Sincer eu zic ca tu 'te ai' facut mai de 'kkt' decat mine pe forumul asta la cat de bine stii sa scri , nu vezi ca de mult nu mai esti bine venit pe aici ? Toti se iau de tine dar te faci ca nu vezi , pana si Sleya care iti era prieten s-a luat de tine , asta ce-ti spune ? Si oricum , tu nu aveai son dar nici el => same shit asa ca taci din gura si gandeste inainte sa imi mai spui ceva. Ultimul post pe tema asta ca deja s-a intrecut masura. da asa e nu avea nici el son avea sun bow +7 + 4 iteme din set SUN. si sunu e mai tare ca sonu tu vb in nestiinta de cauza eu nu si cand am zica ca bat x sau y char am demontrat.
dsK Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 am spus de 50 de ori ca singuri de pe venus pe care nu iam putut bate au fost heroshine kazyatu si haxxn sa imi arati si mie un vid cum il bati pe asta la scor :) daca stii sa joci ai multe sanse ca e cam praf :)
iAlex Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 "Trade and Triangular Conflict Improvement * Various Profits will be increased" Interesant fapt. Parca insfarsit Joymax incepe sa faca o differenta. Servere populated, anti-bot mobs(care functioneaza pentru goldbots), imbunatatiri la gameplay, etc. Desi cred ca este initiativa celor de la We Made :), daca mai tinenti minte au facut un fel de parteneriat. Am impresia ca serverele noi care tot se deschid: Petra, Tigris, Aral, acum Caspian apartin celor de la We Made ... voi cei de pe celelalate servere: Rome, Isis, Venice, etc., presupun ca aveti "Statue of Justice", si inca multe .. nu ? :D
__Sun Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 (edited) Imi si bag silk sa imi iau avatar :D Numai dupa ce se termina inspectia pot instala clientul ? Am dat ssa instalez si imi dadea din nou erroarea aceea :error: :comp1: SAU DESCHIS SERVERELE !!! :bananadance2: Edited August 31, 2010 by __Sun
devil921 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Frate ce ma enerveaza , nu pot sa ma log in si totus vad ca s-au dat drumul la servare !!
sweet_boy_eu Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 sunt sanse mari de luat ban daca folosesc alt media pk? gen ala a lui koila :) daca nu ...koila te rog mai pune o data link-ul cu acel media k prin paginile astea cu certuri e greu sa gasesc pff. :tiphat:
Random Hero Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 sunt sanse mari de luat ban daca folosesc alt media pk? gen ala a lui koila :) daca nu ...koila te rog mai pune o data link-ul cu acel media k prin paginile astea cu certuri e greu sa gasesc pff. :tiphat: In mod oficial se ia ban si pe media.pk2, dar n-am auzit de cineva care sa se planga de asta. wtf ce e cu eventul asta ce trb sa faci? http://www.joymax.com/silkroad/Silkroad_Front.jmx?workURL=http://silkroadcp.joymax.com/notarget/event/1007/L5.5_update/EventMain.asp Ce faci si de obicei cred, omori mobi ciudati si mergi la So-Ok, doar ca acum e mai complex.
Guest `lock Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 bai badfist... ti-a aratat dsk ca esti muci . asta e . taci . in locul tau stergeam vreo 2 randuri din semnatura ta de zmeu :D ai son acum , si ti-o da ala si pe son . ca esti muci . ala dadea in tine dmg 20k si tu dadeai in el 8 k . :D si nu mai tipa ca ala avea sun , ca daca-l bateai ziceai ca-l bati si cu sun . p.s. cu glavier ESTI CARNE DE TUN PT UN WARLOCK CLERIC . te bate in 5 feluri diferite daca vrea. uite .. cand faci pvp cu cineva , il rogi sa-si dea itemele cu multe + jos, sau sox-urile , si sa-si puna iteme normale ok ? :))))))) distrus esti ma . (ca si char in joc) si din cate imi aduc aminte, de pe la cap 80 te dai mare zmeu :D oricum setul tau seal of nova +3 e belea mare :D
Random Hero Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 bai badfist... ti-a aratat dsk ca esti muci . asta e . taci . in locul tau stergeam vreo 2 randuri din semnatura ta de zmeu :D ai son acum , si ti-o da ala si pe son . ca esti muci . ala dadea in tine dmg 20k si tu dadeai in el 8 k . :D si nu mai tipa ca ala avea sun , ca daca-l bateai ziceai ca-l bati si cu sun . p.s. cu glavier ESTI CARNE DE TUN PT UN WARLOCK CLERIC . te bate in 5 feluri diferite daca vrea. uite .. cand faci pvp cu cineva , il rogi sa-si dea itemele cu multe + jos, sau sox-urile , si sa-si puna iteme normale ok ? :))))))) distrus esti ma . (ca si char in joc) Credeam ca ati incetat cearta si n-am vrut sa atrag nimanui atentia, dar potoliti-va!
Guest `lock Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ne`a superstar. mai calmeaza-te . discutam. nu se cearta nimeni . e un forum, nu sufrageria ta sa dictezi ce sa vorbim. du-te si mai fa +1 la stiri .... vrei sa-ti dau poze cand te certi cu altii ? noi doar radeam de deidara. oricum, nu prea esti potrivit pt moderator . se simte frustrarea ta , cat si placerea cu care faci +1 in fiecare sectiune de pe forum.
Random Hero Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ne`a superstar. mai calmeaza-te . discutam. nu se cearta nimeni . e un forum, nu sufrageria ta sa dictezi ce sa vorbim. du-te si mai fa +1 la stiri .... vrei sa-ti dau poze cand te certi cu altii ? noi doar radeam de deidara. oricum, nu prea esti potrivit pt moderator . se simte frustrarea ta , cat si placerea cu care faci +1 in fiecare sectiune de pe forum. Tu ii spui lui badfist ca e muci, distrus si nu te certi, inteleg, asta e flame si se sanctioneaza, vezi primul post din topic. Poate m-oi fi certat eu cu altii, dar nu imi amintesc sa fi jignit. Urmatoarele posturi care continua cearta se sanctioneaza astfel: Orice post offtopic in care sunt injurii sau continuarea unei certi Sanctuni de la 3-15 zile
BijuuMode Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 bai badfist... ti-a aratat dsk ca esti muci . asta e . taci . in locul tau stergeam vreo 2 randuri din semnatura ta de zmeu :D ai son acum , si ti-o da ala si pe son . ca esti muci . ala dadea in tine dmg 20k si tu dadeai in el 8 k . :D si nu mai tipa ca ala avea sun , ca daca-l bateai ziceai ca-l bati si cu sun . p.s. cu glavier ESTI CARNE DE TUN PT UN WARLOCK CLERIC . te bate in 5 feluri diferite daca vrea. uite .. cand faci pvp cu cineva , il rogi sa-si dea itemele cu multe + jos, sau sox-urile , si sa-si puna iteme normale ok ? :))))))) distrus esti ma . (ca si char in joc) si din cate imi aduc aminte, de pe la cap 80 te dai mare zmeu :D oricum setul tau seal of nova +3 e belea mare :D dupa cum am mai zis o sa fac video cu warlok si o sa iti arat ce i fac si imi pare rau sa iti zic dar eu la cap 80 nu am jucat cine stie ce mult asta poate sa confirme si sleya am inceput sa joc calumea de cand sa dat drumu la serveru venus si nu am facut pvp pana la cap 90. nu am gold sa iau elixire sa fac + mai am niste datori de achitat pt ca nu am avut toti bani sa iau handsurile :)
devil921 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 R_SupeRstaR poti sa ma ajuti putin ? Uite , eu am downloadat dupa pagina de web principala a lui silkroad noua legenda , dar cand incerc sa il instalez imi da o erroare : :error: Client file is damaged . Please reinstall the client. Am sters tot ce aveam pe Pc in legatura cu silk si am downloadat din nou legenda acum 30 min dar imi da aceas erroare ! :comp1: Care este rezolvarea ? :readthis: Multumesc pentru timpul acordat !! :tiphat: :tiphat:
Random Hero Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 R_SupeRstaR poti sa ma ajuti putin ? Uite , eu am downloadat dupa pagina de web principala a lui silkroad noua legenda , dar cand incerc sa il instalez imi da o erroare : :error: Client file is damaged . Please reinstall the client. Am sters tot ce aveam pe Pc in legatura cu silk si am downloadat din nou legenda acum 30 min dar imi da aceas erroare ! :comp1: Care este rezolvarea ? :readthis: Multumesc pentru timpul acordat !! :tiphat: :tiphat: O noua rezolvare ar fi sa downloadezi clientul pe alt PC si sa probezi daca functioneaza, apoi sa il copiezi pe un stick si sa il muti in PC-ul tau. Celelalte metode pe care le-am mai dat nu am functionat.