lopzor Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 yo zic ca bate rogue/cleric, bard wizz dar nush sigur Rogue/warlock, si warrior/warlock, warlock/cleric nush dak bate Dar stiu sigur ca e bun ;)
BijuuMode Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Si dupa cand vine un newbie si intreaba "care char e cel mai bun" ii ziceti ca toate sunt egale. Badfist , daca e asa cum zici de ce au mai bagat si celelalte clase ? Faceam toti glaiveri ca ala rupea..De la cap 90 , cati din europeni bati ? sincer nu am intalnit nici 1 euro pe care sa nu pot sal bat ma chinuiam la warrior/xbow tipu asta de cgar era cam greu de batut a si la warlok dar tot reuseam sa i fac :) si sa sti ceva char daca ar exixta charu suprem conteaza cel care joaca pe iel degeaba esti tu bow ful son daca habar nu ai sa joci cu iel si dai combo in prostie o sal omori pe oponent cand o zbura porci si daca te uiti pe net la cap 80 90% din video is cu glavieri facute :)
Random Hero Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Cand cineva va intreaba care e cel mai bun build ar trebui sa faceti abstractie de cine e cel ce joaca pe acel caracter si sa va ganditi strict la skilluri, asa poate gasiti un raspuns bun, in afara de "nu exista cel mai bun build." Si afirmatiile ca "la cap X buildul Y era cel mai bun" nu isi au rostul, trecutul e trecut - au aparut skilluri noi si fortele sunt echilibrate in alt mod decat atunci.
dsK Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Si dupa cand vine un newbie si intreaba "care char e cel mai bun" ii ziceti ca toate sunt egale. Badfist , daca e asa cum zici de ce au mai bagat si celelalte clase ? Faceam toti glaiveri ca ala rupea..De la cap 90 , cati din europeni bati ? Q: Crezi ca daca iesi la un suc cu 10 necunoscuti toti o sa comande cola? A: NU.Poate altul isi ia 7up,fanta etc :) si totusi toti primesc aceeasi cantitate la aceeasi bani.cam asa si cu caracterele...trebuie sa fie echilibrate si fiecare sa joace cu ce vrea/stie. Daca exista un build care sa fie mai bun decat celalalte toti aveau acel build.Si totusi eu cred ca acum warriorul este cu vreo 2 trepte peste orice alt character daca stii sa joci cu el.e greu pt oricine sa te omoare...si e absolut imposibil sa te bata cineva la scor.REPET....DOAR DACA STII SA JOCI CU EL FOARTE BINE. @badfist se stie ca pe venus sunt numai noobi.inclusiv aia din video-ul tau:) pun pariu ca daca vine la voi pe server un wizard,warrior,rogue,sau warlock pro....iti aliniaza tot serverul la pvp area si ii bate pe rand :)
Guest morcumata Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 badfist eu am jukt pe venus aveam un warrrior euro da mic de lvl.....dar mai am pe ares un glaiver de 75 ...da naspa ca pana cresty...........dak mai aveam bot imi faceam un glaiver si pe venus
BlueBlood Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Inca un clip cu Forgotten world (al doilea).... Enjoy :tiphat:
koila Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 sincer nu am intalnit nici 1 euro pe care sa nu pot sal bat ma chinuiam la warrior/xbow tipu asta de cgar era cam greu de batut a si la warlok dar tot reuseam sa i fac :) si sa sti ceva char daca ar exixta charu suprem conteaza cel care joaca pe iel degeaba esti tu bow ful son daca habar nu ai sa joci cu iel si dai combo in prostie o sal omori pe oponent cand o zbura porci si daca te uiti pe net la cap 80 90% din video is cu glavieri facute :) NU cred o iota daca ar costa si 1000 silk sa imi mut nukerul pe venus vin jur chiar vreau si eu sa vad ce este pe venus. Am pe unul in guilda e warrior \ warlock la lvl 101 bate orice si cand spun ORICE char de lvl 105-107 full nova si el avand doar 2h +5 si robe +5.
IINeoII Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 pana la urma asta e adevarul: conteaza skillul jucatorului ! Cand eram Force nici un chinez nu voia sa se bata cu mine , si cand zic nici unul chiar asa este :)) . Acum m`am schimbat pe ice sa vad ce fac cu warriori astia ca prea si`o iau in cap :) cheers :tiphat:
BijuuMode Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 NU cred o iota daca ar costa si 1000 silk sa imi mut nukerul pe venus vin jur chiar vreau si eu sa vad ce este pe venus. Am pe unul in guilda e warrior \ warlock la lvl 101 bate orice si cand spun ORICE char de lvl 105-107 full nova si el avand doar 2h +5 si robe +5. credema stiu ce zic cand zic sti bine ca ce am zis pana acu am demonstrat si asa a fost cum am zis sa fac si eu 110 si o sa dau pvp cu warlok si o sa iti demonstrez ca il fac char daca ma bate la pvp din 3 runde 1 maxim 2 tot il fac credema daca vrei sa vi pe venus esti bine venit.
N3vermore™ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 E cineva care are un cleric cu care face dlevel pe Tibet (sp farmers) :)? joci pe tibet?(Si scuze de quote tarziu dar un nene a profitat de puterea virtuala si nah, ca in romania)...PM N3vermore, sunt 110 wiz/cleric acum si te pot ajuta
dsK Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 credema stiu ce zic cand zic sti bine ca ce am zis pana acu am demonstrat si asa a fost cum am zis sa fac si eu 110 si o sa dau pvp cu warlok si o sa iti demonstrez ca il fac char daca ma bate la pvp din 3 runde 1 maxim 2 tot il fac credema daca vrei sa vi pe venus esti bine venit. tu te auzi ce spui? in primul rand warlock/cleric clar trebuie sa te duca cu gandul la un char care distruge aproape orice build in 3 secunde. STUN-OFFERING. ca sunt warlocks care vor sa se joace...sau care sunt incredibil de prosti si chiar habar nu au cu ce se mananca pvpul...probabil ca il bati.eu te cred dar sincer ma ia durerea de cap cand aud ca tu cu un amarat de glavier bati un server intreg. din cate imi mai aduc aminte din filmuletul tau...era warriorul ala retardat cu sun care nici healing cyrcle nu stia sa foloseasca.... => glavierul nu e un build care bate orice sau tu nu esti un pro player in fata caruia nu misca nimeni,doar ca esti pe un server de noobi care habar nu au sa schimbe F-urile,sa isi dea heal sau prostii de genul.daca u te simti bine sa te lauzi ca esti cel mai bun dintre prosti....bafta ta >.> BTW mi-a placut cum ti-ai luat-o de la bowerul ala pe force.... nu mai stiu daca ti-a dat 2 sau 3 skilluri :) - ohooo chiar 5 skilluri.sincer la criticalul ala dadeam delete la character :)) nu am nici cea mai mica problema cu tine numai ca sincer m-am saturat de aberatiile tale...u bati orice build... sa nu iti mai dea lumea pm sa iti ceara characterul....esti cel mai bun glavier pe care l-a vazut Brooklynn etc.esti doar un player cu experienta de pvp medie care nu face foarte multe investitii in silkroad....si care bate o adunatura de prosti bogati. ASTA NU INSEAMNA CA U SAU GLAVIER BUILD sunt printre cele mai bune ;) ce putem spune despre 11d si cele mai bune charactere.....sunt chinezii int ca au dmg mare si cu snow se descurca binisor...si bineinteles europenii toti sunt foarte buni dar trebuie sa stii sa joci cu ei.glavier bower blader...s-au dus dracu`,ca mai e cate unu cu un set son+10 cum e sa2r de pe rome si asa ajunge el sa fie printre cei mai buni de pe4 server da....dar daca joci u cu glavierul si eu cu ce build vrei tu...avand aceleasi seturi...acelasi + la arme etc... iti demonstrez ca nu ma bati la scor. euro FTW ! Desi el este certat cu mine , nu eu cu el , el cu mine , continua sa ma uimeasca :)) Apropo sa2r e charu lu' EC_Council si nu e cumparat sau alt ceva.. e contu lui.... Daca vrei sa vorbim iar da'mi un buzz pe mess =) man council il are pe sa2r de maxim 2 sapt:) poate te-a mintit ....acel character a fost al unei rude de-a lui dedo :) btw si dedo si-a vandut characterul :) dar o sa aflam imediat cu ce char joaca dedo acum...in maxim 2 3 luni cand o sa il vedem full son+10 si full honor buffs =))
cri2032 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 tu te auzi ce spui? in primul rand warlock/cleric clar trebuie sa te duca cu gandul la un char care distruge aproape orice build in 3 secunde. STUN-OFFERING. ca sunt warlocks care vor sa se joace...sau care sunt incredibil de prosti si chiar habar nu au cu ce se mananca pvpul...probabil ca il bati.eu te cred dar sincer ma ia durerea de cap cand aud ca tu cu un amarat de glavier bati un server intreg. din cate imi mai aduc aminte din filmuletul tau...era warriorul ala retardat cu sun care nici healing cyrcle nu stia sa foloseasca.... => glavierul nu e un build care bate orice sau tu nu esti un pro player in fata caruia nu misca nimeni,doar ca esti pe un server de noobi care habar nu au sa schimbe F-urile,sa isi dea heal sau prostii de genul.daca u te simti bine sa te lauzi ca esti cel mai bun dintre prosti....bafta ta >.> BTW mi-a placut cum ti-ai luat-o de la bowerul ala pe force.... nu mai stiu daca ti-a dat 2 sau 3 skilluri :) - ohooo chiar 5 skilluri.sincer la criticalul ala dadeam delete la character :)) nu am nici cea mai mica problema cu tine numai ca sincer m-am saturat de aberatiile tale...u bati orice build... sa nu iti mai dea lumea pm sa iti ceara characterul....esti cel mai bun glavier pe care l-a vazut Brooklynn etc.esti doar un player cu experienta de pvp medie care nu face foarte multe investitii in silkroad....si care bate o adunatura de prosti bogati. ASTA NU INSEAMNA CA U SAU GLAVIER BUILD sunt printre cele mai bune ;) ce putem spune despre 11d si cele mai bune charactere.....sunt chinezii int ca au dmg mare si cu snow se descurca binisor...si bineinteles europenii toti sunt foarte buni dar trebuie sa stii sa joci cu ei.glavier bower blader...s-au dus dracu`,ca mai e cate unu cu un set son+10 cum e sa2r de pe rome si asa ajunge el sa fie printre cei mai buni de pe4 server da....dar daca joci u cu glavierul si eu cu ce build vrei tu...avand aceleasi seturi...acelasi + la arme etc... iti demonstrez ca nu ma bati la scor. euro FTW ! Desi el este certat cu mine , nu eu cu el , el cu mine , continua sa ma uimeasca :)) Apropo sa2r e charu lu' EC_Council si nu e cumparat sau alt ceva.. e contu lui.... Daca vrei sa vorbim iar da'mi un buzz pe mess =) On: Am facut si eu 89 si am progresat la 1 lvl per 24h ^.^ :tiphat: Koila vreau sa stiu si eu cum ai skillat pe Zx4 ..... Mersi :)
Random Hero Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 joci pe tibet?(Si scuze de quote tarziu dar un nene a profitat de puterea virtuala si nah, ca in romania)...PM N3vermore, sunt 110 wiz/cleric acum si te pot ajuta Nu am profitat de nicio putere virtuala, ti-am dat doar timp sa te calmezi.
N3vermore™ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 chiar n-as fi curios de ce poti oferii :) veziti de treaba adevarata pe care o ai ca si "mod" si da...reclamele astea din dreapta strica...
koila Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 (edited) Desi el este certat cu mine , nu eu cu el , el cu mine , continua sa ma uimeasca :)) Apropo sa2r e charu lu' EC_Council si nu e cumparat sau alt ceva.. e contu lui.... Daca vrei sa vorbim iar da'mi un buzz pe mess =) On: Am facut si eu 89 si am progresat la 1 lvl per 24h ^.^ :tiphat: Koila vreau sa stiu si eu cum ai skillat pe Zx4 ..... Mersi :) uite asa : Arma http://img822.imageshack.us/i/sro2010083021360443.jpg/ http://img831.imageshack.us/i/sro2010083021361456.jpg/ Cold snow shield adept lvl 6 + passiva (pentru 1 skil nu pun poza master lvl 55 Light Speed Piercing Force lvl 3 Speed FULL + pasiva master lvl 55 Fire http://img716.imageshack.us/i/sro2010083021433951.jpg/ http://img26.imageshack.us/i/sro2010083021434377.jpg/ Char Stats http://img810.imageshack.us/i/sro2010083021455097.jpg/ ----------------------------------------------------------------------- New Cash Items! Aug 30, 2010 Hello. This is Silkroad Online. We have prepared various new items for your convenience of playing Silkroad Online. With new update of Legend V Plus Battle Arena, new items would be around to help. Instant resurrection Scroll (1) 60% Resurrection Scroll (1) 100% Resurrection Scroll (1) Basic Defense Gender Switch Tool (1) Intermediate Defense Gender Switch Tool (1) Advanced Defense Gender Switch Tool (1) Final defense gender switch tool (1) HP+1000 potion (1) MP+1000 potion (1) HP+2000 potion (1) MP+2000 potion (1) Destruction Rondo Enjoy Silkroad Online! Edited August 30, 2010 by koila
Random Hero Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 chiar n-as fi curios de ce poti oferii :) veziti de treaba adevarata pe care o ai ca si "mod" si da...reclamele astea din dreapta strica... De unde stii tu ce treburi am eu ca moderator? Si ce legatura au reclamele cu discutia de pana acum?
Guest `lock Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 vai ... uimitorul si mirobolantul deidara ..... omorat de `DOAR` un arcas ? :)) =))))) 41k crt str char vs str char .. :))) =))))) p.s. tabletele de str , le combini cu elemente si le faci stones dedi :D
N3vermore™ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 De unde stii tu ce treburi am eu ca moderator? Si ce legatura au reclamele cu discutia de pana acum? reclamele sunt stresante pe un forum :)
Random Hero Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 reclamele sunt stresante pe un forum :) Ok, atunci propune aici scoaterea reclamelor desi nu ai fi primul. Stresante sau nu, e mai multa nevoie de ele decat ai crede. :)
N3vermore™ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 da dar unii mai au nevoie si de acel "scroll" :P
Random Hero Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 da dar unii mai au nevoie si de acel "scroll" :P Mie imi apare scroll-ul corect. Foloseste alta metoda pentru scroll daca nu il vezi.
devil921 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 As vrea sa incep un wizz pe noul server ce apare maine , nu prea am multa experienta in euro adica nu prea am experienta multa in silk , care sunt skilurile in care sa investesc si care nu ? pentru wizz si pentru bard !! Nu sunt sigur care merge mai bine ?? Wizz - Bard sau Wizz - Cleric ?? Multumesc pentru timpul acordat !! :tiphat: :tiphat:
Kiidu Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 New Cash Items! Aug 30, 2010 Hello. This is Silkroad Online. We have prepared various new items for your convenience of playing Silkroad Online. With new update of Legend V Plus Battle Arena, new items would be around to help. Instant resurrection Scroll (1) 60% Resurrection Scroll (1) 100% Resurrection Scroll (1) Basic Defense Gender Switch Tool (1) Intermediate Defense Gender Switch Tool (1) Advanced Defense Gender Switch Tool (1) Final defense gender switch tool (1) HP+1000 potion (1) MP+1000 potion (1) HP+2000 potion (1) MP+2000 potion (1) Destruction Rondo Enjoy Silkroad Online! This post has been edited by koila: Today, 21:58 i dont get it.. astea nu erau deja implementate? sau acum le poti cumpara direct ca si silku ??/