Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Darkoniq
Posted

Am si eu o problema. Am un nuker pure int s/s lvl 36... imi place ca merge rpd lvl-ul dar la pvp... unu de acelasi lvl pe str si glavie de ex.... cu arme de la shop imi da o ciomaga si ma rupe :banghead: .Ma gandesc sa il fac hybrid sau sa il trec pe spear... ce imi recomandati?(am lvl 23 la bicheon mastery)

Posted

Am si eu o problema. Am un nuker pure int s/s lvl 36... imi place ca merge rpd lvl-ul dar la pvp... unu de acelasi lvl pe str si glavie de ex.... cu arme de la shop imi da o ciomaga si ma rupe :banghead: .Ma gandesc sa il fac hybrid sau sa il trec pe spear... ce imi recomandati?(am lvl 23 la bicheon mastery)

Dark cred ca am mai discutat subiectul asta si in guilda ramai pe sword shield este cel mai bine

Posted

Stiu ca sa discutat chestia asta si pe paginile anterioare dar pana il caut mai bine postez intrebarea incaodata....

Imi puteti spune cum sa cumpara silk-ul ? sau se poate cumpara ca cum am citit am vaz ca ti zis ca e inspectie sau de genu

Guest CloudStrife
Posted

Daca nu incepe update-ul sa ias si sa intru iar in client?

Posted

mersi dar eu ma referam la viata si la banii lu aia cred ca la 42 nu ai 8000 hp nici dac esti full STR

rESPECT ALL :tiphat:

Deci din cate vad eu itemele de pe el sunt so/s/om/sun ....deci at trebui sa te gandesti ca un astfel de set full blue cu stamina maxim...da destul de mult hp...daca mai e si full str.

Banii poate cu un gold farmer...sau cumparati...sa un ccf...

Sp din farming.

Orice e posibil :)

Guest Rony
Posted

cool....a bagat pink pig =)) si gold tiket ala now....fain pt astia cu bani....nu si pt mine :( dar trece....fac lvl si asa.

Prea scump Gold Ticketul ala, pentru romani bineinteles ca in rest sunt destui maniaci care o sa il cumpere.

Oricum cred ca rezolva problema cu logatu temporar pentru ca virgula cand o sa il cumpere majoritatea iara nu o sa aiba loc pe servere sau nu o sa reziste serverele si trebuie sa gaseasca o noua smecherie... parerea mea

Posted

Salutare la toata lumea... am gasit si eu forumul asta cu google (evident).. si pentru ca tot am ceva experianta in jocul asta (2 caractere pana acum pe Babel - lvl.70 hibrid pe arc - aiurea, l-am facut cand levelul maxim era 70 si nu m-a invatat nimeni ce si cum... l-am si sters intre timp :cool2: )... dar stiti si voi... din propria experienta si din greseli se invata cel mai bine... asha ca acum am un level 80 full int nuker pe sword si scut... la itemi egali (nu ma pot pune cu cei full sos si arme sosun... nu bag zeci de mii de dolari intr-un joc full ca sa cumpar gold ca apoi sa-mi iau itemi cu 500 milioane + ... la urma urmei e un joc free... si traim in Romania ... :beer: ... ) nu ma face nimeni... bine, dupa vreo 60 pietre stricate am prins br 20 pe scutul meu level 72 +4 ... in curand il fac +5 daca gasesc si eu un lucky stone :clap: ...

de aici ... nimeni nu se compara cu damage-ul pe care il face un full int ... pe care daca il ajuta un scut cu br bun... va dati seama... in rest... daca cineva vrea sa mai stie cate ceva.. va ajut cu placere ...

Posted

am uitat sa spun... pe Babel... scutul face 750 M + ...

normal ca folosesc cand pot si bot... doara nu vrei sa-mi petrec viata la jocul asta :blink:

de la level 75 am folosit bot... pana acolo a fost un chin :beer:

botul l-am folosit cand am putut sa-l cumpar cu gold in joc...

dar acum s-a taiat ata... poate apare alta oportunitate... oricum acum astept sa se dea drumul la level

P.S. problema cu botii e ca nu sunt nici eu de acord cu ei... dar daca 90 % din plaierii de pe Babel boteaza... ce boala sa fac ? sa ma chinui un an si sa ma tot uit cum mi-o incasez de aia care fac 10 levele cat eu fac juma de level ? si cu bot ajungi la level maxim, si apoi ai timp si tu de vanat la itemi, sa incepi sa pui ceva pe tine... intr-un PvP 50 % conteaza itemii ... si daca tot nu bag bani in joc ... cum altfel sa fac si eu rost de itemi ? las noaptea, mai gaseste cate un item la 5-6 ore .. il vand si uite asha...

Posted

chiar nu exagerez :)

am primit oferta asta... sosun e maxim level 64 ... de fapt, SoS, SOM, SoSun sunt doar la primele levele de la fiecare degree ... deci la degree 8, cat e acum maxim , level 64 e maxim la alea...

am primit si oferta la schimb cu un sosun level 64 br 19 ... dar daca sunteti pe scut stiti cat face br.. asha ca am spus NU ;)

Posted

cu tiketul ala am vazut si pe alte forumuri totzi se plangeau.....k o sa intre si mai greu k cei cu bani o sa intre din prima si nimeni nu mai are sanse etc. eu zic k au dreptate....lol pt cei kre nu fol item mall si nici bot e de rau......dar nu ma plang si o sa incerk sa ma descur in continuare

Bafta all

Posted

nasol e ca nu pot cumpara silk cu cardul cu care cumparam pana acum... cand boala o sa dea drumul iar la carduri... tot timpul zice ca e in maintenance ... evident ca o sa cumpar premium item gold de ala... ca si asha abia ma chinui sa intru pe server... dar nu asta e problema principala... ci avantajul mare e ca primesti 5% damage si 5% defense ... beton...

pentru cei care se chinuie sa intre, incercati si varianta mea...

scrieti userul si parola... cand apare codul ala... introduceti codul dar nu dati imediat confirm... asteptati 3-4 minute ... si apoi apasati confirm... in 9 din 10 cazuri veti reusi sa intrati ...

cateodata cand sunt rau de tot crowded, maresc sansele sa intru introducand prima data codul gresit... apoi imediat cel bun care apare... astept iara 3 minute... si de cele mai multe ori intru ... incercati ... nu va musca .. sper sa va fie de ajutor sfatul :cool2:

zicemtim si mie imaginea asta este modificata? cliCK

este modificata din cel putin doua motive:

1) ... greu de crezut ca vreodata vei avea HP sau MP in cifre asha de rotunde ... daca era ceva de genul 8230 .. etc... era mai credibil ..

2) uite la cati bani are ... imposibil mai ales la levelul ala :blink:

si daca tot a editat banii ... de ce sa nu o fi facut si cu HP si MP :dontknow:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...