Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pai la ce te astepti?....head este foarte rar...la voi probabil si hands....la noi se ofera 1.6 b pe head clean ...

am si eu o problema...sunt pe un laptop...si iau mereu disc....intru in joc,stau 3 min si iau disc...internetul merge bine...setarile sunt facute bine... stie cineva ce ar putea fi in neregula?

:tiphat:

alex e de la iei pentru ca juma de guild de la mn pateste asa 10-30 min on pe urma d/c dar ei au crezut ca e de la ISrob** dar daca tu cu sb** iei inseamna ca e de la iei banuesc iar in privinta cu hands am gasit

Untitled-16.jpg

si cerea 860kk ...

Posted

pai aia merita lejer pretul...in legatura cu problema mea...nu e de la ei...de acasa stau on pe 3 chars non stop...de aici iau disc din 3 in 3 min si cu sbot si fara...cu client normal...:|

Posted

ultima achizitie... inc 1 si gata

De ce nu ai luat ala female nu pot sa inteleg...era +8 avea blues mai bune...trebuia doar sa iei un gender change scroll. sau nu mai exista la degree-ul asta?

Posted

De ce nu ai luat ala female nu pot sa inteleg...era +8 avea blues mai bune...trebuia doar sa iei un gender change scroll. sau nu mai exista la degree-ul asta?

pentru ca nu aveam decat 600kk pla mine si asteadin guild erau afk toti si nu am avut la cine sa cer iar astea din uniune cand au vrut a imi dea le vanduse deja =))

gender change scroll este

Posted

hihi Salutari din Opatija, Croatia :D

super tare ca am net in camera xD

gz pt hands badfist..

cat credeti ca valoreaza un head +9 LA fb female? sa stiu cat sa strang :-S

btw new server Caspian? joymax are o problema..

Posted

superstar joci pe atena?^^

p.s : care joaca pe gaia? am un rogue/cleric de 99

Posted

gz badfist si greseala mea :)) vroiam sa spun ca respectivul head este SON xDD

@devil r you tard? reply pentu 5 litere cu juma de pagina?

@vio cold lighting merge ff bine daca bowu este full int. daca boweru este full str cel mai bun e 110 fire/pachoen 80light 20 cold

Posted

gz badfist si greseala mea :)) vroiam sa spun ca respectivul head este SON xDD

@devil r you tard? reply pentu 5 litere cu juma de pagina?

@vio cold lighting merge ff bine daca bowu este full int. daca boweru este full str cel mai bun e 110 fire/pachoen 80light 20 cold

son head +9 am auzit ca e 3b dar nu am vazut eu asa au zis pe uni

Guest morcumata
Posted

am si eu o intrebare ce se merita mai mult un glaiver pefire-light sau un arcas pe fire-light?

Posted

depinde cu ce sti sa joci cel mai bine dupa mine ar merge glavieru pt ca are hp mai mare si tanchezi usor un unique (la noi se cauta acu glavieri pt isis selket etc)

Posted

Si dupa cand vine un newbie si intreaba "care char e cel mai bun" ii ziceti ca toate sunt egale.

Badfist , daca e asa cum zici de ce au mai bagat si celelalte clase ? Faceam toti glaiveri ca ala rupea..De la cap 90 , cati din europeni bati ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...