Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salutare la toti :tiphat:

Sunt nou pe aicea :whistle:

Am nevoie de niste pareri :right:

Ce caracter sami fac? :dance:

Ca nu stiu :hail: ce caracter sami fac :comp2:

Posted

Salutare la toti :tiphat:

Sunt nou pe aicea :whistle:

Am nevoie de niste pareri :right:

Ce caracter sami fac? :dance:

Ca nu stiu :hail: ce caracter sami fac :comp2:

Ce iti place :tiphat:

Posted

http://img185.imageshack.us/i/sro2010082417170477.jpg/

Vreau sa fac si un video cu PVP dar nu vreau sa folosesc fraps prea multe vs cu extra virusi stie cineva ceva mai bun?

Posted (edited)

uite aici link :) versiune stabila fara virusi . aia pe care o folosesc si eu

Da-i-l pe privat, e cam warez.

** i hope i wont get warned*

Edited by R_SupeRstaR
Posted

superstar nene....esti praf, sincer

Din cate se vede pe site-ul oficial, Fraps e un program shareware si nu cred ca el i-a dat varianta demo a programului. Iar tu ar trebui sa iti tii parerile pentru tine.

Posted

nu crezi? e versiune cracked, o versiune demo, ar trebuii sa verifici data viitoare si sa mai iei o gura de aer proaspat

si pana la urma esti roman....nu tigan.

A (partea bolduita)? Da, sunt roman si iau suficiente guri de aer proaspat.

Posted

mama mama ce de moderatori lifeless inteligenti, vad ca nu esti chiar asa de nab....

oarecum, lasa lumea in pace ca esti in romania pana la urma...un loc "virtual" , nu primarie.

Pana sa imi dai tu indicatii, citeste regulamentul general al forumului ca sa iti faci o parere cu privire la linkurile de download si celelalte. Hai sa lasam off-topicul deoparte si mai usor cu jignirile.

Posted (edited)

1.Testeaza&verifica+informeaza-te

2.Pozitia nu te face destept.(dupa cum nu esti...ai doar glas datorita pozitiei pentru care ti-ai petrecut viata in loc sa iei o gura de aer proaspat macar pe geam)

E ultimul avertisment pe care ti-l dau cu privire la "sfaturile gratuite."

Edited by R_SupeRstaR
Posted (edited)

A stai, se umple threadul de posturi....

unul mai damned ca mine greu gasesti, da-mi motive sa-ti mai dau atentie

Daca vrei sa-mi mai dai atentie, o poti face peste 3 zile. :)

Edited by R_SupeRstaR
Posted

http://img185.imageshack.us/i/sro2010082417170477.jpg/

Vreau sa fac si un video cu PVP dar nu vreau sa folosesc fraps prea multe vs cu extra virusi stie cineva ceva mai bun?

Sa imi trimita si mie cineva un link pentru MediaPK asta care il are koila :tiphat:

EDIT : http://img814.imageshack.us/i/sro2010081916403818.jpg/

:blink:

Posted

sa nu imi spui ca ala era son stafful la care a dat +2 >>> +9 la rand :))

oricum din cate am inteles isi vinde charul....asa ca nu avea nimic de pierdut :P

Posted

sa nu imi spui ca ala era son stafful la care a dat +2 >>> +9 la rand :))

oricum din cate am inteles isi vinde charul....asa ca nu avea nimic de pierdut :P

Da ala era son staff si da a dat de la +2 la +9 dar nu era staffu lui era staffu lu Maria_M si a dat + cu char lu B

Isi vinde char joaca pe petra acum :) :tiphat:

EDIT : NU ARE DE GAND NIMENI SA IMI DEA SI MIE DOWNLOAD LINK PENTRU ACEL MEDIA.PK2

Posted

Poate exagerez sau poate ca sunt eu prea ''nab'' , dar propun sa facem un Sondaj despre aprobarea discutiilor despre bot ....

Intrebarile fiind gen : Doriti ca discutille despre bot sa fie permise in sectiunea iSro ? 1. Da - 2.Nu - 3.Nu ma intereseaza

Posted

Poate exagerez sau poate ca sunt eu prea ''nab'' , dar propun sa facem un Sondaj despre aprobarea discutiilor despre bot ....

Intrebarile fiind gen : Doriti ca discutille despre bot sa fie permise in sectiunea iSro ? 1. Da - 2.Nu - 3.Nu ma intereseaza

Eu zic ca vei esua cu sondajul asta. Eu iti propun sa discuti despre bot etc pe epvpers, sau creati un forum gen epvpers.

Posted

Salut , sa mai schimbat ceva cu Silkroad in domeniul :Boot , sau la fel ??

Imi este dor de joc dar ce sa faci asa ca iti ocupa mult timp singur dar asteptand sa te loghezi deaja trebuie sa renunti la alte activitati !!!

Sper sa aveti in continuare spor la joc si la dropuri , va rog sa ma anuntati cand se schimba ceva !!! :tiphat: :tiphat:

Posted

Eu zic ca vei esua cu sondajul asta. Eu iti propun sa discuti despre bot etc pe epvpers, sau creati un forum gen epvpers.

glumesti nu? Dece ar esua? 100% din cei care joaca SRO de pe linkmania folosesc bot.

Sa poti juca Silkroad Online in modul handgrind , in primul si in primul rand trebuie schimbata treaba cu XP-ul. Prea mult XP este necesar sa faci lvl up, de exemplu sa faci lvl 111 ai nevoie de 6.539.826.975 XP

Posted (edited)

Salut guys .. as vrea si eu sa cumpar un cont de sb*t (smf) :|care ai !!.. si nu incepeti k sa postez la mica pulbicitate sau plm k pe acolo e pustiu .. aeditat

............... ms !!!!

Warn up

Edited by popicaa
Posted

Cat timp botii sunt interzisi un joc poti face cate sondaje vrei. Daca folosirea programului este ilegala, la fel de ilegale sunt si cererile si ofertele.

Salut guys .. as vrea si eu sa cumpar un cont de sbot care ai !!.. si nu incepeti k sa postez la mica pulbicitate sau plm k pe acolo e pustiu .. add editat

............... ms !!!!

Warn up

Daca mai persista chestiile astea: "cer aici bot ca la publicitate e pustiu" vor veni si pauze de 3 zile.

Posted

Deci chiar nu ma asteptam ca Joymax sa ia masuri asa de aspre in cazul botilor , mecanismul anti-bot mi se pare foarte "tare" , chiar propun jucatorilor sa se lase de boot si sa munceasca singuri !!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...