Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted (edited)

mam reapukat si eu de sro ca mam pliktisit de atata zszc....am level 81 crossbow.....aa si cine imi poate spune de unde pot gasi un bot free

Iti spun eu unde, in warn box.

Edited by R_SupeRstaR
Posted (edited)

gratz guys pentru reusite :) ...eu momentan imi cresc nukerul...in fine...dupa cateva incercari de a face powerlvl si share party at 101-103 moobs cu wizzul de 110 si alte chars...am gasit o metoda mai sigura si mai eficienta de a creste nukerul care este lvl 94 :P....am facut un party de 4 ....nukerul si wizardul...am facut grind la moobi lvl 100....nukerul de 94 ataca....si wizardul pe post de cleric...defence buffs,str/int buffs,recovery division,heal orbit,holy spell,integrity :) si bate nukerul fara probleme si face xp mai bine ca la powerlvl :)) moobs cu 6 lvle mai mari :P

acum sa sper ca merge ca uns pana la 101 sa ii pun odata setul pe el :P

:tiphat: bafta tuturor...si superstar....las-o si tu mai moale cu astia mici ca i-ai speriat de tot :))

Nu e vina mea ca nimeni nu citeste primul post din topic si eventual cateva pagini din urma.

Edited by R_SupeRstaR
Posted

superstar pls imi poti explica dc i-ai dat warn lui sleya?

nu vreau sa fac aceeasi greseala involuntar ^^

nu cred ca ia dat warn :)) angele vrei sa iti iei numele in serios :D :D -_-

doar a editat.. cred..

de ce mi-as lua numele in serios?=))

e mai distractiv daca nu fac asta :P

Posted

Buna seara , am si eu o problema , sa zicem , momentan nu sunt acasa si am un calculator mai prost dar merge silkroad... insa am memorie FOARE mica in disk c:/ si tot ce downloadez trece prin c nu conteaza ca am pus in alt disk sa se duce... Imi poate da cnv un '' torrent '' sau o optiune inca sa downloadez silkroad ! mersi :tiphat:

Posted

superstar pls imi poti explica dc i-ai dat warn lui sleya?

nu vreau sa fac aceeasi greseala involuntar ^^

de ce mi-as lua numele in serios?=))

e mai distractiv daca nu fac asta :P

nu cred ca ia dat warn :)) angele vrei sa iti iei numele in serios :D :D -_-

doar a editat.. cred..

Nu i-am dat warn, doar i-am dat o explicatie. Cand dau warn scriu asta.

Posted

Cand se face update voi nu va uitati ce se adauga? eu am vazut ceva Antibot mob si hop repede pe rev sa vad despre ce e vorba

ne poti arata si noua un link?

Posted

Din cate am inteles,monstrii aia galbeni formeaza un cadru in care,daca ai intrat,esti atacat instantaneu de statuile de lvl 140.(= 1hit).

Totusi am presimtirea ca sistemul asta nu va fi la fel pe iSro.Cel mai probabil,vor fi doar statuile,iar creatorii de software automatizat vor adauga optiuni pt ignorarea acestor statui...parerea mea :)

Posted

Din cate am inteles,monstrii aia galbeni formeaza un cadru in care,daca ai intrat,esti atacat instantaneu de statuile de lvl 140.(= 1hit).

Totusi am presimtirea ca sistemul asta nu va fi la fel pe iSro.Cel mai probabil,vor fi doar statuile,iar creatorii de software automatizat vor adauga optiuni pt ignorarea acestor statui...parerea mea :)

da si eu cred la fel daca ar avea spawn la fel ca mobi random atunci ar fi ceva sar simnti diferenta dar asa doar in anumite locuri mi se pare cam ineficiente....

Posted

another noob alchemy made by me.. cat credeti ca as putea lua pe el?

http://img180.imageshack.us/i/sro2010081918334234.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

Posted

a nice movie from ...Jsro ofc....

ce mi se pare ciudat in acest video...este ca tipul...are lvl 110 si 1096% xp....i mean WTF? cand baga lvl 115-120 tipul sare direct la lvl 120 si 96%? :))

@superstar...inteleg...nu e voie sa vorbim despre boti...dar nu cred ca era nevoie sa dai edit la ce am scris eu "am pus botul" si sa scrii "am facut grind" pentru ca e ceva normal in zilele noastre sa folosesti bot pe isro,e 99% imposibil sa faci lvl maxim fara bot aici stii si tu...no offence...dar....am facut grind...suna ciudat in zilele noastre :))...so chill....las-o si tu mai moale ;)

yup...i agree superstar...e ok ce ti-ai propus :) tocmai de aceea am si zis ca tu dintre toti moderatorii ar trebui sa intelegi faza cu botting....pentru ca stii prea bine cum e jocul asta

keep up the good work :tiphat:

Le-am unit. :)

Posted

@superstar...inteleg...nu e voie sa vorbim despre boti...dar nu cred ca era nevoie sa dai edit la ce am scris eu "am pus botul" si sa scrii "am facut grind" pentru ca e ceva normal in zilele noastre sa folosesti bot pe isro,e 99% imposibil sa faci lvl maxim fara bot aici stii si tu...no offence...dar....am facut grind...suna ciudat in zilele noastre :))...so chill....las-o si tu mai moale ;)

Ok, sa te lamuresc pe tine si pe toti ceilalti: probabil ca am exagerat, nu voi mai edita posturile in care spuneti ca ati folosit bot, e de inteles actiunea asta, stiu si eu cum este jocul. In schimb, voi da warn/suspend celui care:

- vine si cere un bot.

- cere ajutor in legatura cu configurarea botului.

- pune un link de download pentru un bot.

- cere tranzactii de conturi de boti.

- vorbeste despre updateuri sau alte stiri cu privire la boti.

Sper ca acum nu o sa reveniti la vechile obiceiuri in care discutati cate ore de botting neintrerupt ati atins, daca faceti asta, voi sanctiona orice fel de discutie. De-abia incepuse sa se curete topicul si aparusera discutii normale.

Posted

Welcome Silkroad Online's 42nd server, Aral!

Restless Traveller, go north of Samarkand.

There, discover a wondrous lake of great significance.

Known as the Aral Sea or Blue Sea or Sea of Islands.

These waters will reinvigorate your mind, body and spirit.

Server Name : Aral

Opening Date : August 24, 2010 Silkroad Standard Time

More Servers. More Fun!

* The server will be opened after weekly server inspection.

Posted (edited)

wt.f? dc baga server nou la fiecare inspectie? :)) baga pentru ca vrea cat mai multi playeri cand vine battle arena sau ce? stie cineva? :-?

:tiphat:

EDIT : stie cineva un spot bun la wing tribe(78-80)?? sa fie si safe :D

Edited by sweet_boy_eu
Posted

wt.f? dc baga server nou la fiecare inspectie? :)) baga pentru ca vrea cat mai multi playeri cand vine battle arena sau ce? stie cineva? :-?

:tiphat:

Au vazut ca le merge bine cu new serv [Petra] si aucum deschid cat mai mult din lacomie dar ei nu isi dau seama ca majoritatea playerilor de pe New server sunt de pe alte servere care doar se muta :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...