Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

lvl 110 si FF

congratzz ! ^^

Ok, dilema.

Eram hotarat sa fac un rogue/bard.

Toate bune si frumoase,am farmat putin peste 1kk urmand sa continui pana pe la 2-3kk si acum mi-a plesnit ideea in cap ca de ce sa nu il fac rogue/cleric.

As dori sa va spuneti parerile daca se poate dupa ce va voi prezenta mai explicit cazul meu :

De ce vroiam bard :

Pt viteza si noise in cazul solo-grinding si pentru orice alta actiune ce necesita deplasare.Nu suport sa ma misc incet si sunt innebunit dupa viteza unui bard.

Pentru party-uri : Un buffer str mie unul mi se pare neuzual dar cred ca un str bard si-ar putea face treaba binisor.Imi rezolv singurel mp-ul si pe cel al party-ului.

Insa la pvp si jobbing o sa fiu varza.Sa fim seriosi,un rogue/bard daca ajunge sa fie lovit e mort.

Cu cleric,in urma vizionarii unor pvp-uri am ajuns la concluzia ca o sa pot sa rezist destul de bine.

Insa : Nu o sa am viteza.Fara un bard sau fara pot-uri de viteza(care sunt foarte scumpe...) sunt melc.

La party-uri nu stiu daca un str cleric isi poate face treaba cu mp-ul scazut care-l are.Aici va trebui sa imi spuneti voi din propria voastra experienta.

De asemenea sa imi spuneti daca lumea primeste rogue/cleric in party-uri.

Evident ca la partea de pvp un rogue/cleric se descurca mai bine decat un rogue/bard dar mai raman cateva aspecte la care as dori sa va stiu parerea.

eu am rogue/bard. nu imi plac unicii deci il duc lv 110 ca bard pt ca gasesc party ff repede si la 110 o sa il schimb:) pana atunci nu xD

ai putea face acelasi lucru

rogue/bard creste rpd solo pt ca omoara fast dar dupa cum ai zis si tu e slab la pvp/job iar ca moving se simnte diferenta intre 1 drug si 1 bard de la lvl 110 parca unde ai 110% moving

la 100 e speed 110% si la 110 e speed 120% ^^

si daca ne gandim la job...sa fim seriosi...la job nu emrgi singur deci nu ar fi o problema...gasesti u un player care sa stea cleric.

singura problema ramane PVP-ul xD

Posted

Ok, dilema.

Toate bune si frumoase,am farmat putin peste 1kk urmand sa continui pana pe la 2-3kk si acum mi-a plesnit ideea in cap ca de ce sa nu il fac rogue/cleric.

As dori sa va spuneti parerile daca se poate dupa ce va voi prezenta mai explicit cazul meu :

De ce vroiam bard :

Pt viteza si noise in cazul solo-grinding si pentru orice alta actiune ce necesita deplasare.Nu suport sa ma misc incet si sunt innebunit dupa viteza unui bard.

Pentru party-uri : Un buffer str mie unul mi se pare neuzual dar cred ca un str bard si-ar putea face treaba binisor.Imi rezolv singurel mp-ul si pe cel al party-ului.

Insa la pvp si jobbing o sa fiu varza.Sa fim seriosi,un rogue/bard daca ajunge sa fie lovit e mort.

Cu cleric,in urma vizionarii unor pvp-uri am ajuns la concluzia ca o sa pot sa rezist destul de bine.

Insa : Nu o sa am viteza.Fara un bard sau fara pot-uri de viteza(care sunt foarte scumpe...) sunt melc.

La party-uri nu stiu daca un str cleric isi poate face treaba cu mp-ul scazut care-l are.Aici va trebui sa imi spuneti voi din propria voastra experienta.

Evident ca la partea de pvp un rogue/cleric se descurca mai bine decat un rogue/bard dar mai raman cateva aspecte la care as dori sa va stiu parerea.

Posted

stiu exact la ce te referi.. eu am vrut sa farmez un rouge cleric dar nu am mai avut timp si lam facut bard.. toate bune si frmoase grind super easy.. nu prea am facut pvp.. dupaia cand am atins lvl maxim lam schimbat pe cleric si a inceput distractia..

da lumea primeste rouge/cleric sau bard in pty pt a fi cleric sau pentru a fi bard.. nimeni nu ia un rouge atacker.

Posted

Ok, dilema.

De ce vroiam bard :

rogue/bard creste rpd solo pt ca omoara fast dar dupa cum ai zis si tu e slab la pvp/job iar ca moving se simnte diferenta intre 1 drug si 1 bard de la lvl 110 parca unde ai 110% moving

ca si rogue/cleric e foarte bun in pvp,pve,job (folosesti drug pentru viteza ) dar in party se cauta str cleric pentru ca o sa fie 2 barzi tot timpu in party unu da mana si moving iar celalant da dance si guard deci nu o sa ai probleme cu mana

Posted

@Firefly : 250k e cel de 100% speed...dar poti lua cu 92k unul de 50% si te misti binisor ^^

Are cineva idee cum se face cont pe paypal? am card de la reiffeisen. cineva mi-a spus k trebuie extras de cont sau ceva de gen...imi poate da cineva "mura in gura'? :whistle:

:tiphat:

Posted

@Firefly : 250k e cel de 100% speed...dar poti lua cu 92k unul de 50% si te misti binisor ^^

Are cineva idee cum se face cont pe paypal? am card de la reiffeisen. cineva mi-a spus k trebuie extras de cont sau ceva de gen...imi poate da cineva "mura in gura'? :whistle:

e simplu dupa ce iti faci cont pe paypall(e usor aici nu cred ca ai vrea sa iti zcem dai sing up si scri bla bla si dai next ) iti adaugi cardu tau online pe cont si trebe sa ai pe iel 2-3 E pe care ti ia si ti baga pe site si poti sa faci plati pana in o anumita valoare 100- 200$ parca iar pe urma ca sa mai poti sa faci trebe sa suni la com card (ai nr pe de tel pe card) si o sa iti dea un cod de 4 cifre pe care o sal bagi ca sa validezi cardu simplu nu :)?

Posted

In primul rand, trebuie sa ai un card MasterCard sau Visa. Te alaturi pe site cu un cont Personal, inregistrezi cardul cu codul si CVV-ul sau (CVV-ul este un numar din 3 cifre pe care il gasesti langa banda magnetica, daca nu ma insel, ai o imagine si pe site cu privire la el). Dupa asta, ai nevoie de confirmarea cardului, prin metoda asta ti se opresc 1,5Eur (returnabili dupa verificare) si ti se trimite un cod de 4 cifre pe extrasul de cont. De aici, tot ce trebuie sa faci e sa mergi la banca si sa scoti extrasul (daca inregistrezi cardul luna asta, vei putea scoate extrasul de pe august luna viitoare).

Posted

In primul rand, trebuie sa ai un card MasterCard sau Visa. Te alaturi pe site cu un cont Personal, inregistrezi cardul cu codul si CVV-ul sau (CVV-ul este un numar din 3 cifre pe care il gasesti langa banda magnetica, daca nu ma insel, ai o imagine si pe site cu privire la el). Dupa asta, ai nevoie de confirmarea cardului, prin metoda asta ti se opresc 1,5Eur (returnabili dupa verificare) si ti se trimite un cod de 4 cifre pe extrasul de cont. De aici, tot ce trebuie sa faci e sa mergi la banca si sa scoti extrasul (daca inregistrezi cardul luna asta, vei putea scoate extrasul de pe august luna viitoare).

sau cum am zis eu suni la romcard si til da aia direct :) si ce mai trebe sa faca e sa faca limita de cumparare pe an are 5.000 sau 50.000 $ limita pe care trebuie sa o inparta intre plati interne si plati externe

Guest StopTheAbuse
Posted

Noi achizitii :D

http://img202.imageshack.us/i/sro2010081521554404.jpg/

http://img571.imageshack.us/i/sro2010081618521240.jpg/

Posted

WAKAKAKAKAKAkAKAKAKA i got my love back :wub: :wub: :wub: :wub: My lovely archer Ganja is back :wub: :wub:

felicitari ! xD

cum ai reusit? ce level e? ce items interesante are pe el?

Scopu scuza mijloacele :)) e tot lv 102 si e cam gol :))

ehh hai ca te ocupi u de el.oricine stie ce e de facut cand e vorba de Ganja ^^

Posted (edited)

eu azi ma duc sa iau cardul de la banca. deci doar luna viitoare pot baga silk? pt k luna viitoare scot extrasu de cont de pe august...aa si asta cu verificarea....se face pe site sau tot la banca ?:D

scz k tot intreb dar sunt noob in bagat silk...vreau sa imi bag singur silk pentru ca m-am saturat sa ma rog de astia care au card si sa zica k nu are timp sa vina la banca...ma ignora pe mess etc :|

EDIT: acum cand ma duc la banca pun si 50lei pentru 150 silk

EDIT2: ms cri2032 ^_^

Edited by sweet_boy_eu
Posted

Scopu scuza mijloacele :)) e tot lv 102 si e cam gol :))

Ohhooo Gzzzz , intra pe mess cand te scoli avem ceva de vorbit :))

Edit : frumos chat ai sweet_boy_eu la char =))

Posted

eu azi ma duc sa iau cardul de la banca. deci doar luna viitoare pot baga silk? pt k luna viitoare scot extrasu de cont de pe august...aa si asta cu verificarea....se face pe site sau tot la banca ?:D

scz k tot intreb dar sunt noob in bagat silk...vreau sa imi bag singur silk pentru ca m-am saturat sa ma rog de astia care au card si sa zica k nu are timp sa vina la banca...ma ignora pe mess etc :|

EDIT: acum cand ma duc la banca pun si 50lei pentru 150 silk

EDIT2: ms cri2032 ^_^

Mi se pare ca poti face cateva platii si inainte de verificare (eu am putut, dar nu mai am idee cate). Verificarea se face pe site, doar ca trebuie sa mergi la banca sa iei extrasul.

Posted (edited)

Mi se pare ca poti face cateva platii si inainte de verificare (eu am putut, dar nu mai am idee cate). Verificarea se face pe site, doar ca trebuie sa mergi la banca sa iei extrasul.

nu am reusit sa pun banii k era coada la banca...dar am incercat sa fac cont si zicea k cardul meu a fost respins de catre banca care mi l-a emis...trebuie intai sa am banii pe card k sa imi poata lua cei 1.5euro pentru verificare? sau cum ?:D

ms f mult k ma ajuti:D k sa nu mai facem off..dami id tau k sa te mai intreb dak am vreo nelamurire..daca vrei :D

Ti-am dat PM.

Edited by R_SupeRstaR
Posted

hmm la voi pe servere au fost unici spawnati dupa inspectie??

pe rome si tibet inca nu au aparut -_-

w00t xD mesaju cu numaru 50k am castigat un nokia?

Posted

hmm la voi pe servere au fost unici spawnati dupa inspectie??

pe rome si tibet inca nu au aparut -_-

w00t xD mesaju cu numaru 50k am castigat un nokia?

da a fost s-a jucat gm cu noi cand am ajuns la lord toti d/c =))

Posted

1st Place: 1 winner - 1,000 Silk

roninDlSCO (Alexander)

2nd Place: 3 winners - 500 Silk each

Yuiko (Hera)

_Cuzeen_ (Rome) <----- [Fri3nds*FTW]

Asrail (Gaia)

3rd Place: 6 winners - 200 Silk each

KhaosKing (Apollo)

ScreamShadow (Neptune)

nasheks (Odin)

x_Anqel_x (Petra)

ShikonNoTama (Sparta)

_GuzeliM_2 (Titan)

uite mihai ca tot intrebai cand se afiseaza chestia asta ^^

[13:46:33] (Guild)_Cuzeen_: i wanna see what picture beat me :)

[13:46:39] (Guild)_Cuzeen_: but idk how see them

[13:46:43] (Guild)Sleya_: hahaha

[13:46:44] (Guild)Sleya_: :))))

[13:46:50] (Guild)LOrD_ShiTaN: i think u r the first who win in this noob server

[13:47:02] (Guild)_Cuzeen_: and i wanna know which of my picture won i sent in like 30 :D

[13:47:10] (Guild)LOrD_ShiTaN: hahahahaha

tu cate ai trimis mihaita?:))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...