BijuuMode Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 baieti maestri , care le aveti cu silkroad imi puteti da un ID? ca as vrea sa va intreb ceva: 1.ce caracter e bun sa aleg? PVM dar sa fie si PVP 2.Ce arma? 3.Cum ma teleportez? 4.unde sunt shopurile?:)) npc mai exact 5.cum pot evolua asa cum ziceti voi pe aci?cleric si astea... 6. de unde cumpar / invat spells?:-ss cam atat pentru moment. asteas intrebari puse la misto cumva???????????/ te documentezi de pe http://www.joymax.com/silkroad/ aici ai toate raspunsurile la intrbari
dsK Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Wizz / bard ( din pacate ). Am mai dat cateva levele din bard si urmeaza sa le fac la cleric. Oricum, wizz e ff. Daca-mi puteti spune ce char e ala ar fi perfect (build si alte chestii). ala este un Chinese Blder. e greu la level mic sa bati pe cineva la PVP cu wizard.ai nevoie de un set ff bun ca sa faci ceva frumos cu wizardul in PVP :) cu un set frumusel ca wizard/cleric rupi cam tot pe la pvp ,cele mai mari probleme ti le poate pune un warrior.in rest...nu ai stres :) asteas intrebari puse la misto cumva???????????/ te documentezi de pe http://www.joymax.com/silkroad/ aici ai toate raspunsurile la intrbari ohh thu inteligentule... a intrebat si omul...puteai sa ii raspunzi fara "asteas intrebari puse la misto cumva???????????" eu cand mam apucat de sro acu 5 ani mam documentat de pe site ce si cum si limba romana cand o inveti si u?
N3vermore™ Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 toti au uitat de unde au plecat....din pacate..
BeautifulMind Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 baieti maestri , care le aveti cu silkroad imi puteti da un ID? ca as vrea sa va intreb ceva: 1.ce caracter e bun sa aleg? PVM dar sa fie si PVP 2.Ce arma? 3.Cum ma teleportez? 4.unde sunt shopurile?:)) npc mai exact 5.cum pot evolua asa cum ziceti voi pe aci?cleric si astea... 6. de unde cumpar / invat spells?:-ss cam atat pentru moment. Vad ca oamenii pe aici au ajuns prea "Avansati" pentru a mai ajuta incepatorii. 1,2.Eu ti-as propune un chinez pentru inceput.De ce chinez ?Pentru ca poti da potiuni(iti cresc hp/mp sau amandoua in cazul vigors) in fiecare secunda.Ca sa fie un dmg dealer destul de bunicel si sa aiba si defence ti-as propune glaiver(cel cu sabiuta lunga).Ca set merge garment(cele ce seamana cu niste pijamale) pentru ca au mag def foarte bun , iar tu fiind un char bazat pe str(adica toate punctele le bagi la str) ai str def mare. 3.De teleportat , in fiecare oras exista un loc , in jangan primul oras e undeva aproape de mijloc un fel de piatra albastra , n-ai cum sa n-o vezi. 4.Npc sunt in fiecare oras. 5,6.Ca sa ridici mastery , apesi "s".Acolo depinde , daca ai ales rasa china la inceput acum vei avea Heuksal(glaive) , bicheon(blade) , pacheon(arc) , fire , ice , light , force. Ca sa iti ajunga sp(puncte cu care bagi skilluri) trebuie sa tii un gap(diferenta intre levelul tau si mastery level) spre exemplu daca tu esti level 10 iar heuksal este la 8 , inseamna ca ai gap 2. Sper ca ai inteles , orice intrebari ai , nu te sfii sa le pui doar pt ca anumite persoane au uitat de unde au plecat. Succes. Badfist , tu te poti documenta de aici -> http://ro.wikipedia.org/wiki/Ortografia_limbii_române
BijuuMode Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 toti au uitat de unde au plecat....din pacate.. eu cand mam apucat de sro acu 5 ani mam documentat de pe site ce si cum
Guest StopTheAbuse Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 fratilor.... are careva moneybookers? ..... am nevoie de ceva de 18$ ... va pot da banii prin paypal... ptr c anu am moneybookers... plm :(
dsK Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 http://img33.imageshack.us/img33/5003/sro2010081219422726.jpg a2a oara cand ma laud si eu la voi cu noul character ^^ 3 reusite dintr-un foc : 1.un set frumusel (doar 2 piese sunt +9 ,restul sunt +5 dar le reglez eu in ceva timp ) 2.son daggers 3.finaly lv 101 ^^ E mai bun un sun D 10 Xbow decat un son D11 ? ma gandesc la crit si pshy... NU daggers si xBow au acelasi crit...si daca sunt normale...si daca sunt son si daca sunt som sun sau sos ^^ la 100% daggers are crit 25 si xbow 20 parca :)
Aglaia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ala este un Chinese Blder. e greu la level mic sa bati pe cineva la PVP cu wizard.ai nevoie de un set ff bun ca sa faci ceva frumos cu wizardul in PVP :) cu un set frumusel ca wizard/cleric rupi cam tot pe la pvp ,cele mai mari probleme ti le poate pune un warrior.in rest...nu ai stres :) Merci! Usor usor incepe sa mi se acreasca si cred ca o sa iau sbot. Deja e stresant, no gold decat daca fac grind mult si daca am noroc, fac 2-3% si mor (ma zgarii pe ochi :)) ).
flo17 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 E mai bun un sun D 10 Xbow decat un son D11 ? ma gandesc la crit si pshy...
Kiidu Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 e adevarat ca sunul are mai mult crit decat sonul dar asta nu conteaza..
flo17 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 e adevarat ca sunul are mai mult crit decat sonul dar asta nu conteaza.. cum sa nu conteze, ca rogue pt mn e tot ce conteaza .. toate charele mele sunt full str la pvp numai pe crit ma bazez aproape tot timpul :dontknow:
ZaCkYD Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Vad ca oamenii pe aici au ajuns prea "Avansati" pentru a mai ajuta incepatorii. 1,2.Eu ti-as propune un chinez pentru inceput.De ce chinez ?Pentru ca poti da potiuni(iti cresc hp/mp sau amandoua in cazul vigors) in fiecare secunda.Ca sa fie un dmg dealer destul de bunicel si sa aiba si defence ti-as propune glaiver(cel cu sabiuta lunga).Ca set merge garment(cele ce seamana cu niste pijamale) pentru ca au mag def foarte bun , iar tu fiind un char bazat pe str(adica toate punctele le bagi la str) ai str def mare. 3.De teleportat , in fiecare oras exista un loc , in jangan primul oras e undeva aproape de mijloc un fel de piatra albastra , n-ai cum sa n-o vezi. 4.Npc sunt in fiecare oras. 5,6.Ca sa ridici mastery , apesi "s".Acolo depinde , daca ai ales rasa china la inceput acum vei avea Heuksal(glaive) , bicheon(blade) , pacheon(arc) , fire , ice , light , force. Ca sa iti ajunga sp(puncte cu care bagi skilluri) trebuie sa tii un gap(diferenta intre levelul tau si mastery level) spre exemplu daca tu esti level 10 iar heuksal este la 8 , inseamna ca ai gap 2. Sper ca ai inteles , orice intrebari ai , nu te sfii sa le pui doar pt ca anumite persoane au uitat de unde au plecat. Succes. Badfist , tu te poti documenta de aici -> http://ro.wikipedia.org/wiki/Ortografia_limbii_române Mersi mult. Am sa postez evolutia caracterului.
Xriminal Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 http://img33.imageshack.us/img33/5003/sro2010081219422726.jpg a2a oara cand ma laud si eu la voi cu noul character ^^ 3 reusite dintr-un foc : 1.un set frumusel (doar 2 piese sunt +9 ,restul sunt +5 dar le reglez eu in ceva timp ) 2.son daggers 3.finaly lv 101 ^^ NU daggers si xBow au acelasi crit...si daca sunt normale...si daca sunt son si daca sunt som sun sau sos ^^ la 100% daggers are crit 25 si xbow 20 parca :) Hey Angel,Gzz pentru lv 101 (ce repede faci,parca acu cateva zile erai 97..sau 98 :S) gzz de daggere...si +9 :x....si Felicitari tuturor pentru caractere si lui Ionut pentru lv 110(daca nu ai facut lv 110 is primul ce iti spun asta sper:)) ) Mai spuneti chestii noi ca ma plictisesc uneori :).noroc unora ca se mai "lauda" ca inrest :|... Succes maniacilor >:D<
dsK Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Hey Angel,Gzz pentru lv 101 (ce repede faci,parca acu cateva zile erai 97..sau 98 :S) gzz de daggere...si +9 :x....si Felicitari tuturor pentru caractere si lui Ionut pentru lv 110(daca nu ai facut lv 110 is primul ce iti spun asta sper:)) ) Mai spuneti chestii noi ca ma plictisesc uneori :).noroc unora ca se mai "lauda" ca inrest :|... Succes maniacilor >:D< mersi :P am facut in 5 zile de boting de la 97 92% la 101 si 9% repet...orice daggere sau orice xbow NPC,sos,son,som,sun au acelasi crit ! daggerele 25 cand e 100% si xbowul 20 cand e 100%
iAlex Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 De dragul lui Xriminal am sa postez si eu un update la activitatea mea de pe serverul Petra :). Am reusit sa ajung odata si la lvl 32 full farmed (nu stiu de ce, dar, toate caracterele cu care am jucat vreodata in Silkroad, lvl 27-32 au fost cele mai grele lvl-uri) si, odata cu inspectia de pe 10.08.2010 (Martea trecuta) am intrat in top-uri ca hunter, ceea ce mi-am propus inca de cand am facut char-ul :right: . (numele meu la Hunter este Dokgohak - pe locul 30 la hunter activity si 22 la weekly contribution) http://img101.imageshack.us/i/sro2010081300523984.jpg/ In partea stanga vedeti noua mea achizitie, un scut SOS lvl 32 cu br 16 la 2.1 M care l-am facut +3 cu 3 elixire shield care le aveam in storage :) . Pana acum is face toti bani. Si 2 poze cu caracterul meu ca sa nu mi-l deochiati :D . http://img405.imageshack.us/i/sro2010081300333379.jpg/ http://img338.imageshack.us/i/sro2010081300351926.jpg/
dsK Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 5 zile 24/24 :)? da.in party euro 3 wizards 2 bards 2 warriors 1 cleric la moobs level 109
BijuuMode Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Welcome Silkroad Online's 41st server, Tigris! This newest kid on the block will bring back the adventures of SRO. Re-enact the General's Tiger quests or the dangerous Trade Runs. Rebuild those stats and max your skills in PVP! Server Name : Tigris Opening Date : August 17, 2010 Silkroad Standard Time Come one, come all if you dare to fight me in Tigris server!!! * The server will be opened after weekly server inspection.
BeautifulMind Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Mersi mult. Am sa postez evolutia caracterului. Sa ne zici ce char ti-ai facut :P iAlex , respectele mele , vad ca mai exista oameni care joaca de placere :D
ciupilan Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 he he sa ma mai laud si eu cu o mica alchimie :D
BijuuMode Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 (edited) si eu umpic 5 elixire +2 stonuri :)) EDIT: iar a ajuns lumea sa se laude cu +5-uri? urat asa... +5 face cam orice noob,sincer nu vreau sa cred ca asta e un forum de noobi ,dar totusi poate asa este.... bine ca nu raspunzi playerilor incepatori cand au diverse intrebari dar ne arati un cacat de +5 ;) ON : pana la urma stie cineva ce a fost cu inspectia asta?imi poate spune cineva la ce ora a inceput? uitate mai atent la poza si o sa intelegi poate dc am pus-o asta daca nu te uiti la poza si nu intelegi ce mai conteaza la ce ora a inceput o data ce sa terminat la ora 6 juma dim :)? Inca aveai timp de edit. Edited August 13, 2010 by R_SupeRstaR
dsK Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 iar a ajuns lumea sa se laude cu +5-uri? urat asa... +5 face cam orice noob,sincer nu vreau sa cred ca asta e un forum de noobi ,dar totusi poate asa este.... bine ca nu raspunzi playerilor incepatori cand au diverse intrebari dar ne arati un cacat de +5 ;) ON : pana la urma stie cineva ce a fost cu inspectia asta?imi poate spune cineva la ce ora a inceput? uitate mai atent la poza si o sa intelegi poate dc am pus-o asta daca nu te uiti la poza si nu intelegi ce mai conteaza la ce ora a inceput o data ce sa terminat la ora 6 juma dim :)? am vazut ca are mag 80%...critical praf.. da conteaza la cat a inceput ca voiam sa stiu de cate ore ramasesem fara party ;) daca nu ai chef sa imi raspunzi la subiect mai bine taci din gura si invata sa scrii ;) vezi ca reinforces sunt mai importante decat phy sau mag attack ;) asa sa stii si tu :P e testata treaba cu daggere care aveau statusuri la fel numai ca la unu reinforce era 61% si phy attack 0% si la celalalt reinforce 0% si phy 61%. cel cu reinforce mai mare da dmg mai mare.asa ca degeaba ai tu magical attack 80% daca ai reinforce 3% ;) edit : ti-am mai zis si o repet ca vad ca chiar nu iti pasa de parerea noastra...poate o sa iti intre odata la cap...dai edit;) mi-ai zis ca nu dai edit pt ca vrei ca lumea sa vada ce postezi..ca nimeni nu se uita mai sus...chiar crezi ca nu se uita nimeni la postul de deasupra postului meu? chiar crezi ca te respecta cineva mai mult daca ai milioane de posturi? tot un pachet de muschi fara creier ramai sa stii ;) Calmati-va, nu are rost sa va certati. Daca vreti sa faceti asta, puteti folosi PM-ul. Si folositi si mai des butonul de edit, ca nu musca. nu e vorba de cearta....dar din cate poti vedea si tu...badfist posteaza lucruri foarte interesante si deaia trebuie s afaca mereu un noi post...ca nimeni nu se uita de la inceputul paginii,toti se uita la ultimele 2 3 posturi doar :| + ca e CUL sa ai multe Posts. sincer nu stiu ce m-as face daca nu ar mai posta badfist pe acest forum.este un membru foarte important.(are si el 0.5% din posturi...interesante trebuie sa recunosc) nu ai vazut ce iteme extraordinare are pe el? glavie son+5... items son +3 no blues. visul meu de mic copil sa ajung ca el. Iulica...sunt fanul tau NUMBER ONE !
Random Hero Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Calmati-va, nu are rost sa va certati. Daca vreti sa faceti asta, puteti folosi PM-ul. Si folositi si mai des butonul de edit, ca nu musca.
flo17 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Asa din curiozitate care ati mai fost facuti "Zigeuner" de catre nemti ... parca acum 2 ani cand m`am lasat de sro nemtii nu erau asa rasisti :violent:
Kiidu Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 another new vid :) http://www.youtube.com/watch?v=BeXN8n0rkCE comment rate subscribe...