smuggster Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 si ca sa botezi iti trebuie minte desteptule :D destula chiar....trebuie sa stii skilurile si toate cele ca sa ajungi sa stai cat mai mult "pe teren" adica la lvl ....trebuie sa vezi ce si cum sa folosesti ca sa omori mobii cat mai rapid si fara sa folosesti potiuni astfel economisind gold+cat mai putine drumuri in oras:P
The Wizard Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 (edited) si ca sa botezi iti trebuie minte desteptule :D destula chiar....trebuie sa stii skilurile si toate cele ca sa ajungi sa stai cat mai mult "pe teren" adica la lvl ....trebuie sa vezi ce si cum sa folosesti ca sa omori mobii cat mai rapid si fara sa folosesti potiuni astfel economisind gold+cat mai putine drumuri in oras:Pnu iti trebuie foarte multa minte...daca esti full str potiuni de hp nu iti trebuie (sa zicem acolo 50 max...eu ma car cu 100 dupa mine si nu am mai consumat una de f mult timp) si mp eu imi iau cam 2/3 in inventar. si skilluri nu prea ai de unde sa alegi...eu pe blade folosesc skillul ala de knock down daca cade bag sabia in el, daca nu il mananca cainele. din combinatia asta moare mobu.pe full int nu stiu cum e ca nu am jucat cu asa ceva, da am vazut multi boti care au murit ca au sarit cativa mobi pe ei :D. e naspa pe full int ca moare repede.btw nu folosesc bot, asa joc eu oricum nu e mare diferenta intre un om si un bot, botu joaca 24/7 si se mai blocheaza in copaci ziduri alea alea...edit:mereu cand ma intorc in oras, dupa ce repar tot de pe mine si cumpar potiuni de mana imi mai raman bani (300-400k depinde daca am noroc la iteme) Edited May 6, 2007 by The_Wizard
The Wizard Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 sa baneze botii de pe rome sa pot intra si eu mai usor :D
The Dash Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Am ink o intrebare(va rog numi datzi alte raspunsuri de genu ce este atacul magic sau phisical) :ce este Phisical si Magical reinforce...ca tot vad pe arme si armuri si am mai vazut...cand ii pui int si str ii scade ori magical in cazul la int si phisical in cazul str....pls ajutatzimaBafta all
Sephiroth Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 pai eu am inteles ca e mai tare arma daca ai mai mult Mag. Reinforce...
Smiter Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cu bani sau free???...daca e platit iti scoti de aiciDaca e free iti iei de aiciaicisi aici
The Wizard Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 faza cu google e invechita rau de tot si aia care cer boti/joaca cu bot mai bine n-ar jucat, alta e cand joci tu si stii tot ce ai facut si alta e sa te trezesti dimineata cu botu mort sau cu 1-2 lvl in +
smuggster Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 @Wizard : nu e chiar cum zici tu...e chiar foarte bine...aprinzi jocul + bot pleci afara ...mananci te duci la scoala....te intorci ai lvlup +o droaie de iteme +elixire +gold in storage + sp la greu...ce nu e bine in asta>?? si daca e sa iei ban eh asta e badluck botezi altul
koila Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 @smuggster -> sunt de acord cu tine ...@The_Wizard-> ff putine persoane de aici au trecut de lvl 70+ cu degetele lui(eu unu [mint am folosit bot doar pt 1\2 din lvl si asta nu cred k inseamna mult]) este un joc imposibil la lvl 72->73 terb sa faci aprox 86 mil exp-> eu iau 1k exp gap0+GT si bat la niya sniper moobi cu 2-3 lvl-uri mai mari ca mine. si credema joc aprox 10 ore pe zii chiar mai mult si nu fac mai mult de 15% pe zii si consum aprox 3 cafele mari e imposibil . vreau sa bag bot dar am 2050 silk investiti mor daca ma baneaza asa k renunt in scurt timp am sa joc JUST for relax e imposibil daca esti nuker e bine faci lvl up fast. daca esti glavier si hibird k mine cu dmg mic(NOROC k ma tin in top cu wpons +5 super tunate) mai fac fata.Nu ii acuza pe cei care folosesc boti pt k jocul este ff aiurea nu este gandit bine.dar asta e intru in sevraj daca nu joc makr 1 ora pe zii.....Scuze poate am vb aiurea dar nu mai suport sa ii aud pe cei mici(lvl) k tipa huuooo nu mai butati cand vor ajunge si ei la lvl 70+ legit vor ajunge la concluzia : IMPOSIBIL frate sa faci lvl up singurel..BOTUL e ingerul pazitor al playerului de SRO :P
Guest Rony Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Sal all. Nu am intrat aici sa ma iau de boti sau de persoanele care joaca cu boti, chiar daca recunosc de multe ori ma enerveaza botii. :)Am avut cont pe Venice unde am ajuns prin jurul lvl 40 cu un caracter STR dar m-am lasat acum cateva luni si din weekend m-am apucat iara dar pe Tibet cu un caracter pur INT/Spear.As dori sa intreb daca mai sunt persoane pe aici care joaca pe Tibet si daca este ceva guilda de romani pe acolo, ca sa joci alone ii cam nasol.Numa bine
defiler666 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 @smuggster -> sunt de acord cu tine ...@The_Wizard-> ff putine persoane de aici au trecut de lvl 70+ cu degetele lui(eu unu [mint am folosit bot doar pt 1\2 din lvl si asta nu cred k inseamna mult]) este un joc imposibil la lvl 72->73 terb sa faci aprox 86 mil exp-> eu iau 1k exp gap0+GT si bat la niya sniper moobi cu 2-3 lvl-uri mai mari ca mine. si credema joc aprox 10 ore pe zii chiar mai mult si nu fac mai mult de 15% pe zii si consum aprox 3 cafele mari e imposibil . vreau sa bag bot dar am 2050 silk investiti mor daca ma baneaza asa k renunt in scurt timp am sa joc JUST for relax e imposibil daca esti nuker e bine faci lvl up fast. daca esti glavier si hibird k mine cu dmg mic(NOROC k ma tin in top cu wpons +5 super tunate) mai fac fata.Nu ii acuza pe cei care folosesc boti pt k jocul este ff aiurea nu este gandit bine.dar asta e intru in sevraj daca nu joc makr 1 ora pe zii.....Scuze poate am vb aiurea dar nu mai suport sa ii aud pe cei mici(lvl) k tipa huuooo nu mai butati cand vor ajunge si ei la lvl 70+ legit vor ajunge la concluzia : IMPOSIBIL frate sa faci lvl up singurel.. BOTUL e ingerul pazitor al playerului de SRO :P Nu e chiar asa rau glavier...eu am avut nuker pana la lvl 66 si dupaia am facut schimb pe blader acelasi lvl. Bineinteles ca am simtit diferenta , dar l-am schimbat pe glavie si de atunci merge mai bine decat pe blade. Sa nu uitam ca nu prea ai adversar
koila Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 da ai dreptare. pt un str nu exista adversar..am sa pun cateva SS cu build-ul meu.. e naspa dar e al meu :P orele mele de munca si $$ daca as avea 1000 silk poate mai bine as incerca sa ma fac blader as rezista mai mult in pvp..dar infine nu conteaza chiar asa mult build-ul cate odata(str full sau str hibird) cel mai mult conteaza itemele dp tine --> parerea mea
defiler666 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Te sfatuiesc sa ramai glavier...btw ce lvl ai acum ?? daca esti sub 77 nu te muta...poate la 80 pt pvp.50% conteaza build-ul dar itemele sunt foarte importante...bineinteles cand faci buildu sa ai grija la balance :) STR hybrid nu se merita, INT 2int / 1 str se merita pe sword.
Guest Darkoniq Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Am si eu o problema. Am un nuker pure int s/s lvl 36... imi place ca merge rpd lvl-ul dar la pvp e grav .Ma gandesc sa il fac hybrid sau sa il trec pe spear... ce imi recomandati?(am lvl 23 la bichen mastery)
The Dash Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 tot nu mia raspuns cineva COMPLET la intrebare. Pls ajutatzimaBafta all
Guest Rony Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Inca nu merge sa imi ieie patchu Alex_01... si deja vad cand o sa il ieie si intru in joc tot o fi crowded
The Dash Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 cool....a bagat pink pig si gold tiket ala now....fain pt astia cu bani....nu si pt mine :( dar trece....fac lvl si asa.
Sephiroth Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 pff acu ca au bagat chestia aia premium o sa ne logam MAI GREU ptr ca o sa intre mai multi 'jmekeri' cu deaia si.... o_o , btw ce face pinky pigglet si gold pigglet?
alonehome19 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 mie imi apare fereastra si nu face updateul.Ce naiba are un priten care cu mine in guild ia facut updateul si a intrat si in joc:(
The Dash Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 si la mine aceeasi poveste eu am dezinst jocul si acuma imi zice k e in inspectzie
The Wizard Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 nu va mai grabiti sa stergeti jocul daca nu face update...nici la mine nu a mers din prima (probabil ca dld f multi pathu), dar acum merge