__Sun Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 (edited) silkroad-gold e sigur site-ul ?Pot sa imi bag gold? Edited August 5, 2010 by __Sun
Random Hero Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 silkroad-gold e sigur site-ul ?Pot sa imi bag gold? Da. Si da.
Vyorel903 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Am observat ca posturile mele sunt inutile, ignorate si stiu ca la intrebarile pe care le-am pus exitau raspunsuri . Mai am o singura intrebare : Butez 5 min si ^^ [22:33:34] * Connection to Silkroad Server terminated (0)! [22:33:34] * Clearing active party. [22:33:34] * Terminating Silkroad client. [22:33:34] * Received disconnect. Preparing for relogin. [22:33:34] * Attack mode stopped [22:33:34] * Aborting attack function! [22:33:37] * Now waiting for specified time (1 minutes) to restart the client after disconnect. Sa fie din cauza ca am chestia cu login server in host ? :tiphat:
Random Hero Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Am observat ca posturile mele sunt inutile, ignorate si stiu ca la intrebarile pe care le-am pus exitau raspunsuri . Mai am o singura intrebare : Butez 5 min si ^^ [22:33:34] * Connection to Silkroad Server terminated (0)! [22:33:34] * Clearing active party. [22:33:34] * Terminating Silkroad client. [22:33:34] * Received disconnect. Preparing for relogin. [22:33:34] * Attack mode stopped [22:33:34] * Aborting attack function! [22:33:37] * Now waiting for specified time (1 minutes) to restart the client after disconnect. Sa fie din cauza ca am chestia cu login server in host ? :tiphat: Se poate sa fie o cauza, mai ales pentru ca e posibil sa nu mai fie foarte buna solutia. Incearca sa te conectezi cu liniile sterse din host si vezi daca ai problema. Daca totusi persista, nu am vreo idee decat reinstalari.
The Wizard Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 R_SupeRstaR n-ar trebui sa dai indicatii la botter. bot-ul e un hack, care prin regulamentul oficial de SRO e interzis (acum ca nu ii baneaza e alta treaba). cum la CS aia care vorbesc de coduri si alte tampenii nu au viata lunga pe forum asa si aici toti care vb de bot ar trebui pedepsiti. la fel si aia cu gold. @Vyorel903 sa nu vii la cs sa intrebi cum activezi wallhackul ca acolo sunt baietii cei mai rai. ps: dati in primele pagini din topic sa vedeti discutii frumose despre joc. acum s-a umplu tot topicul de boti si discutii despre boti. ps: era candva pe aici unu care avea lvl maxim (cat era la vremea aia) 100% legit. nu stiu daca mai posteaza pe aici sau daca a trecut si el la bot, dar ar fi bine sa invatati din experienta omului si sa va dati seama ca se poate si normal. nu ii mai stiu numele, dar parca incepea cu a. edit: @R_SupeRstaR GJ. acum ramane de vazut daca topicul o sa mai aiba acelasi succes. oricum sunt destule lucruri de discutat la SRO. de la builduri, skilluri pana la un "furt" mare reusit, etc. E grav daca masuram succesul unui asemenea topic in termeni de "cate ore de bot fara intrerupere ai avut maxim" (si chiar asta facem). In paralel, nu am mai vazut de mult niste screenuri de la un trade, pentru ca lumea e ocupata acum, poate apar cativa dupa ce ating level maxim. Builduri si skill-uri, aici se vorbeste putin, cand cineva intreaba despre un build i se raspunde vag, nu este ajutat foarte mult in privinta skillurilor (sa stii ce build sa faci nu este suficient). Imi place sa vad un screenshot cu un unique sau cu o reusita la alchimie si as vrea sa fie cat mai multe lucruri pozitive pe aici. Sincer sa fiu, am citit de placere primele 100 de pagini din topic si ma gandesc cu groaza la cat de mult s-au transformat atat jocul, cat si discutille de pe marginea acestuia.
__Sun Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Imi cer scuze ca am adus vb de boti si goldboti am vrut sa ma lamuresc ce sunt.Stiu ca nu e voie cu bot dar de curiozitate am intrbat .
Random Hero Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 R_SupeRstaR n-ar trebui sa dai indicatii la botter. bot-ul e un hack, care prin regulamentul oficial de SRO e interzis (acum ca nu ii baneaza e alta treaba). cum la CS aia care vorbesc de coduri si alte tampenii nu au viata lunga pe forum asa si aici toti care vb de bot ar trebui pedepsiti. la fel si aia cu gold. @Vyorel903 sa nu vii la cs sa intrebi cum activezi wallhackul ca acolo sunt baietii cei mai rai. ps: dati in primele pagini din topic sa vedeti discutii frumose despre joc. acum s-a umplu tot topicul de boti si discutii despre boti. Am incercat cel putin sa fiu subtil, dar de acum incolo se vor muta discutiile de felul asta pe privat, chiar iti multumesc pentru atentionare. :) Aviz tuturor: nu mai puneti intrebari despre boti, goldboti, gold si alte lucruri ilegale in mod normal. Daca vreti sa faceti asta, cereti un id de messenger sau intrebati pe privat. Nu se accepta nici sa cenzurati cuvintele: "sb*t" - e mai mult decat evident. Pentru sanctiuni, va puteti uita in primul post, ca sa va "incurajati" putin.
Firefly Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 intr'adevar,s'au schimbat vremurile radical. Acum un an-doi era o rusine sa recunosti ca folosesti bot.Era insa cap-ul 80. Acum toti recunosc lejer,observ ca scriu si la party matching ca folosesc,niciun stres. Ideea este ca nu prea cred ca ajunge acum vreunul la lvl 110 full farmed legit ,sincer sa fiu.
Vyorel903 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 (edited) R_SupeRstaR n-ar trebui sa dai indicatii la botter. bot-ul e un hack, care prin regulamentul oficial de SRO e interzis (acum ca nu ii baneaza e alta treaba). cum la CS aia care vorbesc de coduri si alte tampenii nu au viata lunga pe forum asa si aici toti care vb de bot ar trebui pedepsiti. la fel si aia cu gold. @Vyorel903 sa nu vii la cs sa intrebi cum activezi wallhackul ca acolo sunt baietii cei mai rai. ps: dati in primele pagini din topic sa vedeti discutii frumose despre joc. acum s-a umplu tot topicul de boti si discutii despre boti. BOT BOT BOT BOT BOT SBOT FAC RECLAMA SBOT SBOT SRO KING BOT BOT BOT La ce e iSro acum BOT-ul este ceva esential BOT BOT BOT BOT BOT BOT AND AGAIN BOT BOT BOT Da-mi Ban block warm ce vrei poti sa le dai si pe toate deodata sa fie 3 in 1 CA CAFEAUA Warn up. Edited August 5, 2010 by R_SupeRstaR
iAlex Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 E grav daca masuram succesul unui asemenea topic in termeni de "cate ore de bot fara intrerupere ai avut maxim" (si chiar asta facem). In paralel, nu am mai vazut de mult niste screenuri de la un trade, pentru ca lumea e ocupata acum, poate apar cativa dupa ce ating level maxim. Builduri si skill-uri, aici se vorbeste putin, cand cineva intreaba despre un build i se raspunde vag, nu este ajutat foarte mult in privinta skillurilor (sa stii ce build sa faci nu este suficient). Imi place sa vad un screenshot cu un unique sau cu o reusita la alchimie si as vrea sa fie cat mai multe lucruri pozitive pe aici. Sincer sa fiu, am citit de placere primele 100 de pagini din topic si ma gandesc cu groaza la cat de mult s-au transformat atat jocul, cat si discutille de pe marginea acestuia. Ok, am sa incerc eu. Dupa ce am inceput acest char cu un build mai "special"(poate fi vazut post-ul pe pagina anterioara), mi-am propus sa jung in top ca hunter(serverul este Petra). Mi-am pus numele la hunter Dokgohak, care este numele caracterului meu la selection screen (atunci cand iti faci caracterul, iti spune numele acestuia si o scurta poveste). Am ramas la lvl 1 cu 96% azi :dooh:(caracterul are lvl 24) . Am un prieten din Olanda, care el face lvl numai prin trade-uri si event(el era si este la acelasi lvl cu mine). Acel 96% l-am facut cu el ieri prin 2 trade-uri din Jangan pana la stronghold, trade de 3 stele, destul de greu la lvl mic :). Azi am zis sa riscam mai mult. Am inceput un trade de 3 stele din Donwhang pana in Jangan, de bine de rau am trecut de zona desertica a Donwhang-ului am ajuns in Jangan ( nu va pot spune cat de enervanti pot fi thief-ii cu imbue de ice si scut, cand la lvl mic nu ai rezistenta aproape deloc si eu dau block in prostie ). Toate bune si frumoase, pe ultima suta de metri, la podurile care duc la Grassland-urile de langa Jangan apare un thief 42++ cu sun xbow . Ne-a distrus :) .... eu, flegmatic fiind, am dat un reverse return, m-am bufat, l-am urmarit putin, mi-am pus castle shield (defence mare contra phy dmg) si zerk dupa ala. Ochi de vultur ce o avut, ca nu mo vazut cat l-am urmarit, dar cand l-am atacat mi-a day 9k crit de la 100 m, si eu aveam abia 1.5k hp ... :). Pacat, eu am pierdut un lvl up, si prietenul meu 250k... ceea ce e destul la lvl mic pe un srv nou. Is curios maine cum va fi.... colegul meu si-a pus silk, si dintr-un ticket i-a iesit sun sowrd +3 de lvl 24 . Nu m-am putut lasa mai prejos, asa ca am bagat a 4-a oara pentru un SOM blade de lvl 24 +3 si, spre fericirea mea, mi-a iesit :cool2: . http://img836.imageshack.us/i/sro2010080600474059.jpg/ http://img404.imageshack.us/i/sro2010080600471858.jpg/
IINeoII Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 @Sleya acuma ma duc ice bre calm the f%$#@uck down =))) vreau sa vad care e treaba cu imbue ala smecher :D :tiphat:
The Wizard Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 iAlex ti-as recomanda sa nu combini armor cu protector, mai mult fiind str treci pe garment. acum esti level mic, dar garmentul iti ofera protectie mare la magic attack. ca str o sa faci multa viata si nu o sa fie problema sa rezisti la atacuri fizice. de asta nu o sa iti trebuiasca armor. oricum armura arata cel mai tare. aveam si eu un caracter full str pe armura. e cam imba daca te lupti cu unu care da dmg fizic. tragica intamplare :) tin minte cand am facut lvl 42 aveam arma si scutu deja luate . m-am dus si eu la furat. imi placea sa joc thief. am iesit din jangan si la poduri erau multe bunuri pe jos si un hunter lvl 64+ (dupa arma) alerga dupa un thief. am pus camila si am luat cat am putut. si am disparut. mai greu a fost sa apar camila pana ma teleportam in orasul hotilor. cu cat ai camila mai plina cu atat vin mai multi si de lvl mai mare pe tine. dar cu skillurile de la blader + ca aveam scut cu br 18 am rezistat. asta a fost singurul furt mare reusit asa lejer.
Guest Tibor Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 iAlex ramai pe armura .. am avut blader de 80 la cap 80 si 87 la cap 90. joc sro de la cap 70 , nu era autopot cand jucam prima data. blader am avut si eu . majoritatea mobilor au phy dmg si majoritatea pt unde te duci vor fi mobi de phy . si 80% din cei ce fac pvp sunt str chars. si in plus , arata super misto armura. eu zic sa bagi lvl si sa lasi trades acum. oricum spor !
BijuuMode Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 iAlex ramai pe armura .. am avut blader de 80 la cap 80 si 87 la cap 90. joc sro de la cap 70 , nu era autopot cand jucam prima data. blader am avut si eu . majoritatea mobilor au phy dmg si majoritatea pt unde te duci vor fi mobi de phy . si 80% din cei ce fac pvp sunt str chars. si in plus , arata super misto armura. eu zic sa bagi lvl si sa lasi trades acum. oricum spor ! lol nu merge armor in afara de pvp cand faci contra la un ful str se simnte dar cand faci contra la un ful int iti iei dmg de zici ca nu e adevarat o sa ia 1hit de la wiz
cri2032 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ok, am sa incerc eu. Dupa ce am inceput acest char cu un build mai "special"(poate fi vazut post-ul pe pagina anterioara), mi-am propus sa jung in top ca hunter(serverul este Petra). Mi-am pus numele la hunter Dokgohak, care este numele caracterului meu la selection screen (atunci cand iti faci caracterul, iti spune numele acestuia si o scurta poveste). Am ramas la lvl 1 cu 96% azi :dooh:(caracterul are lvl 24) . Am un prieten din Olanda, care el face lvl numai prin trade-uri si event(el era si este la acelasi lvl cu mine). Acel 96% l-am facut cu el ieri prin 2 trade-uri din Jangan pana la stronghold, trade de 3 stele, destul de greu la lvl mic :). Azi am zis sa riscam mai mult. Am inceput un trade de 3 stele din Donwhang pana in Jangan, de bine de rau am trecut de zona desertica a Donwhang-ului am ajuns in Jangan ( nu va pot spune cat de enervanti pot fi thief-ii cu imbue de ice si scut, cand la lvl mic nu ai rezistenta aproape deloc si eu dau block in prostie ). Toate bune si frumoase, pe ultima suta de metri, la podurile care duc la Grassland-urile de langa Jangan apare un thief 42++ cu sun xbow . Ne-a distrus :) .... eu, flegmatic fiind, am dat un reverse return, m-am bufat, l-am urmarit putin, mi-am pus castle shield (defence mare contra phy dmg) si zerk dupa ala. Ochi de vultur ce o avut, ca nu mo vazut cat l-am urmarit, dar cand l-am atacat mi-a day 9k crit de la 100 m, si eu aveam abia 1.5k hp ... :). Pacat, eu am pierdut un lvl up, si prietenul meu 250k... ceea ce e destul la lvl mic pe un srv nou. Is curios maine cum va fi.... colegul meu si-a pus silk, si dintr-un ticket i-a iesit sun sowrd +3 de lvl 24 . Nu m-am putut lasa mai prejos, asa ca am bagat a 4-a oara pentru un SOM blade de lvl 24 +3 si, spre fericirea mea, mi-a iesit :cool2: . http://img836.imageshack.us/i/sro2010080600474059.jpg/ http://img404.imageshack.us/i/sro2010080600471858.jpg/ Prea tare povestea !!! On : Vreau si eu un spot mobi 80-84 pentru warr/cer de 83 set npc , 2hand +5 :tiphat:
Random Hero Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 On : Vreau si eu un spot mobi 80-84 pentru warr/cer de 83 set npc , 2hand +5 :tiphat: Poti incerca in nordul Roc Mountain la Antelope / Antinoke (nu am un spot special, spawnul e destul de mare in toata zona) sau in B1 din Ch'in Tomb, in zonele incercuite pe harta. Acolo am stat de la 80 la 85-86 si n-am avut probleme. http://img704.imageshack.us/i/1f10.jpg/
titir3zul Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Salutari....o intrebare scurta nuker S/S : light / ice / weapon light / fire / weapon light / fire / ice Un mic ajutor pls cu un imbune BUN pt S/S.....Ms Anticipat :tiphat:
Vyorel903 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 1 CARD ^^ http://img824.imageshack.us/i/sroclient20100806113630.jpg/
iAlex Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Stiu prea bine cum e cu garmentul pentru full str. :) ... eu ma gandeam sa ma duc full prot avand in vedere ca nu am ice deloc. titir3zul . Light/fire/wepon, niciodata... ai muri inainte sa apuci sa dai vre-un skill. Poti sa te duci full force full int (asa ii spun eu): ice/light/fire - foarte bun la grind, si chin char cu cel mai mare dmg normal care poti sa il faci. Depinde de tine : - fire/ice/weapon este foarte bun cu nuke-urile, fire are cele mai tari nuke-uri si cele mai multe + mag defence ca buff si fire wall care e destul de bun. -light/ice/weapon este un build bun pentru combinatii dintre nuke-uri si skill-urile de la bicheon (poate un build mai bun pentru hyb decat full int) . Nuke-urile nu sunt la fel de "frumoase" ca cele de fire :) ... isi mai schimba culorile la anumite lvl-uri, dar in general sunt acelasi si parcurg o distanta mai mica fata de cele de fire. Dar, light are mag atck buff, grass walk flow si mai ales phantom care ajuta mult. Mai sunt si lion shout-urile care sunt si ele foarte bune. Cum ziceam, depinde de tine :) . Vrei dmg mai mare cu nuke-uri si mai multe dute cu fire, vrei o combinatie dintre nuke-uri si skill-uri de la sabie(predominant) dute cu light.
flo17 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Stiu prea bine cum e cu garmentul pentru full str. :) ... eu ma gandeam sa ma duc full prot avand in vedere ca nu am ice deloc. titir3zul . Light/fire/wepon, niciodata... ai muri inainte sa apuci sa dai vre-un skill. Poti sa te duci full force full int (asa ii spun eu): ice/light/fire - foarte bun la grind, si chin char cu cel mai mare dmg normal care poti sa il faci. Depinde de tine : - fire/ice/weapon este foarte bun cu nuke-urile, fire are cele mai tari nuke-uri si cele mai multe + mag defence ca buff si fire wall care e destul de bun. -light/ice/weapon este un build bun pentru combinatii dintre nuke-uri si skill-urile de la bicheon (poate un build mai bun pentru hyb decat full int) . Nuke-urile nu sunt la fel de "frumoase" ca cele de fire :) ... isi mai schimba culorile la anumite lvl-uri, dar in general sunt acelasi si parcurg o distanta mai mica fata de cele de fire. Dar, light are mag atck buff, grass walk flow si mai ales phantom care ajuta mult. Mai sunt si lion shout-urile care sunt si ele foarte bune. Cum ziceam, depinde de tine :) . Vrei dmg mai mare cu nuke-uri si mai multe dute cu fire, vrei o combinatie dintre nuke-uri si skill-uri de la sabie(predominant) dute cu light. Ma gandesc sa fac un char imba :D doar pentru trade , sa fie traderul perfect... ma gandeam la light /force/cold full int s/s ce parere aveti ....
cri2032 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Poti incerca in nordul Roc Mountain la Antelope / Antinoke (nu am un spot special, spawnul e destul de mare in toata zona) sau in B1 din Ch'in Tomb, in zonele incercuite pe harta. Acolo am stat de la 80 la 85-86 si n-am avut probleme. http://img704.imageshack.us/i/1f10.jpg/ Mersi , stau in cave la Tomb Guard [ aia de piatra ] si merge exp 1% / 1h dar e bine .. :)
Kiidu Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 doamne gz vio firar sa fie... eu am spart 200 silk pt dress dinala si nimic.. magic pop hates me.. @sun de unde sa stim noi.... bucurate cat mai tine -_-
titir3zul Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Stiu prea bine cum e cu garmentul pentru full str. :) ... eu ma gandeam sa ma duc full prot avand in vedere ca nu am ice deloc. titir3zul . Light/fire/wepon, niciodata... ai muri inainte sa apuci sa dai vre-un skill. Poti sa te duci full force full int (asa ii spun eu): ice/light/fire - foarte bun la grind, si chin char cu cel mai mare dmg normal care poti sa il faci. Depinde de tine : - fire/ice/weapon este foarte bun cu nuke-urile, fire are cele mai tari nuke-uri si cele mai multe + mag defence ca buff si fire wall care e destul de bun. -light/ice/weapon este un build bun pentru combinatii dintre nuke-uri si skill-urile de la bicheon (poate un build mai bun pentru hyb decat full int) . Nuke-urile nu sunt la fel de "frumoase" ca cele de fire :) ... isi mai schimba culorile la anumite lvl-uri, dar in general sunt acelasi si parcurg o distanta mai mica fata de cele de fire. Dar, light are mag atck buff, grass walk flow si mai ales phantom care ajuta mult. Mai sunt si lion shout-urile care sunt si ele foarte bune. Cum ziceam, depinde de tine :) . Vrei dmg mai mare cu nuke-uri si mai multe dute cu fire, vrei o combinatie dintre nuke-uri si skill-uri de la sabie(predominant) dute cu light. Multumesc mult ;) ...inca ma gandesc ce sa aleg :P Cel mai frumos intro posibil ....parerea mea Enjoy ! :tiphat: