BijuuMode Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 pai de mine ce zici? ca am pach/heuksal/fire :)) :nanana: dual weapon rupe la pvp cel mai des am vazut bich/heuxcal/fire am unu pe server si ne bate pe toti :| de 105-107
Guest StopTheAbuse Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 :))))))) cum sa te bata dualu? :)))))))) (o singura data am luat bataie de la dual :)) am luat crit mai mare decat viata mea :))) )
BijuuMode Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 :))))))) cum sa te bata dualu? :)))))))) (o singura data am luat bataie de la dual :)) am luat crit mai mare decat viata mea :))) ) te bat man iti prind debufuri cu chainurile de exemplu iti prinde divizion si schimba pe glavie si dau dmg mare mai ales daca au nova in mana ... credema
Guest StopTheAbuse Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 te bat man iti prind debufuri cu chainurile de exemplu iti prinde divizion si schimba pe glavie si dau dmg mare mai ales daca au nova in mana ... credema dualul e un fel de force doar ca cu rata mai mica... si probabil cu rezistenta putin mai mare... in legatura cu divisionul .. tocmai din cauza asta exista pills la npc ... :P (alea albastre xD)
BijuuMode Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 dualul e un fel de force doar ca cu rata mai mica... si probabil cu rezistenta putin mai mare... in legatura cu divisionul .. tocmai din cauza asta exista pills la npc ... :P (alea albastre xD) da stiu asta dar multi considera ca find ne fair play cand i auzi uze special pils nob... sau chesti de genu .... eu prefer sa fac pvp fara ele desi stiu ca o sa pierd 70% pvp ul ca sa nu i aud pe urma ca ai folosit pils sau cum i sa intamplat lu heroshine ca a folosit turku ala a dat global si a zis ca heroshine e scammar =))
iAlex Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Face pvp in mare parte cu arcasi, as vrea sa vad un glavier bun, un 2h, un hyb, etc. Sincer, putea sa ii bata pe toti aia doar cu skill-urile de la pacheon, fara se se chinuie. Adversarii, nu stiu sa foloseasca pilulile (ma refer la bug-ul in care folosesti mai multe). Dual weapon bicheon/heuksal - bicheon/fire sunt build-uri bune dar greu de jucat cu ele. Sunt dezavantaje (putine) fata de un build force/heuksal - force/pacheon dar sunt si avantaje ( knock-down, defence mai mare, iron shield series - skill, etc.). IINeoII pacheon/heuksal .... sunt 2 clase care dau dmg mare. Cand folosesti una cand folosesti alta?
__Sun Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 (edited) Deidara eu am un glavier facut exact cum miai aratat u adica heuksal110/fire110/lighning90/cold20 .fire wall imi trebuie la pvp ? si sheild de la fire cu ce ma ajuta ? @dc nu ma lasa sa imi pun semnatura mai mare de 300x300 parca ? deidara u ai o semnatura cat o casa si eu nu pot nici 1/2 din ea nu pot pune ? Edited August 5, 2010 by __Sun
Random Hero Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 @dc nu ma lasa sa imi pun semnatura mai mare de 300x300 parca ? deidara u ai o semnatura cat o casa si eu nu pot nici 1/2 din ea nu pot pune ? badfist are semnatura facuta inainte sa se aplice restrictiile pentru ele. Cei care isi fac acum o semnatura trebuie sa indeplineasca cerintele setate.
__Sun Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 (edited) off :(( mie lene sa imi mai instalez photo shop sa micsorez formatul la imagine :(( Da-mi linkul de la imagine pe PM si ti-o micsorez eu la ce dimensiuni doresti. :) Edited August 5, 2010 by R_SupeRstaR
cri2032 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 te bat man iti prind debufuri cu chainurile de exemplu iti prinde divizion si schimba pe glavie si dau dmg mare mai ales daca au nova in mana ... credema Asa sa incepem sa analizam video ! 1.Inceput frumos , muzica din W.C ! 2.La part 2 cu Bower ala normal ca il bate el da pe skill ala galben 9-13k ea da fara debuff 20k .. Uite cand tine blade in mana 10k crit si 6k normal dmg , orice char cu 50K HP cand da cnv 6k pe el nu simte ! 3.Cu ceilalti boweri acelasi lucru... 4.Imi place rogue asta da cu xbow , targetul e in picioare si el baga cu dagger un combo amarat .... next round '' Misto '' el incepe pvp cu combo de la dagger ... Sunt sigur ca acest ''god'' a bagat video doar cand el catiga ...
Guest Tibor Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ce video trist. 2 arcasi si un rogue noob. hahaha in locul lui nu mai postam . cu un wizz ? cu un warlock ? cu un 1h / 2h ? un bleed misto pe el , sa vezi atunci ce inseamna dual wep .. fix zero. noroc cu nova alea care-l mai ajuta. daca avea un set normal ( fb ) +5- +7 era 2 hit. scutul nova ce-l scoate din cacao.
Random Hero Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Mai functioneaza treaba cu hosturile? C:\WINDOWS\system32\drivers\etc deschizi fisierul host cu notepad si bagi asta la sfarsit : 121.128.133.30 gwgt1.joymax.com 121.128.133.30 gwgt2.joymax.com 121.128.133.30 gwgt3.joymax.com 121.128.133.30 gwgt4.joymax.com 121.128.133.30 gwgt5.joymax.com 121.128.133.30 gwgt6.joymax.com 121.128.133.30 gwgt7.joymax.com
dsK Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Asa sa incepem sa analizam video ! 1.Inceput frumos , muzica din W.C ! 2.La part 2 cu Bower ala normal ca il bate el da pe skill ala galben 9-13k ea da fara debuff 20k .. Uite cand tine blade in mana 10k crit si 6k normal dmg , orice char cu 50K HP cand da cnv 6k pe el nu simte ! 3.Cu ceilalti boweri acelasi lucru... 4.Imi place rogue asta da cu xbow , targetul e in picioare si el baga cu dagger un combo amarat .... next round '' Misto '' el incepe pvp cu combo de la dagger ... Sunt sigur ca acest ''god'' a bagat video doar cand el catiga ... un video de genul il poti face si cu un warrior/bard , wizard/bard sau bard/cleric :) joci 10 runde cu cineva castigi 1 si o pui pe utube. sau eventual daca nu esti in stare sa castigi il platesti sa isi dea un ring jos sa dai si u dmg normal :)
Kiidu Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Mai functioneaza treaba cu hosturile? depinde ce intelegi prin functioneaza.. nu mai e ca atunci dar da ai sanse sa prinzi uneori loc imd.. dar nu pe un anume server.. majoritatea au renuntat la chestia asta pt ca e veche... 1 an. so random or premium ftw.
Kiidu Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 nu stiu daca am voie sa iti spun dar infine. iti faci un char nou de preferat build wizz/bard mergi la mobi cu 11 lvl sub tine tii gap 9 si te pui sa ataci. in felu asta vei avea drop si kill foarte usor. astia sunt gold boti.
Random Hero Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Cumm fac un goldbot? sa imi explice cineva . :) Goldbotul este un caracter ca oricare altul, pe care il lasi sa lupte in mod constant pentru a aduna gold si iteme. Unii au skilluri, ca botii de la Ishade / Hashade, altii nu, ca cei de la Hyeongcheon. Cum vrei sa il faci depinde de tine. Pentru alte detalii, poti intreba userii pe PM, nu prea se incurajeaza discutiile despre boti.
Vyorel903 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Cei care joaca pe petra (daca joaca cineva) bagati mare la trade :)) faceti gold ca se da iar epin silk pe gold >> 50 silk 7 mil deja mi-am luat 150 silk de la 11 pana acum :)) :tiphat:
Guest mocaboss Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 (edited) http://editat 24/24 Frendly Gm 100% english All items +11 shop All map work No buged Here is chat http://editat Intrati si voi scuze de post Warn up. Edited August 6, 2010 by R_SupeRstaR
IINeoII Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 IINeoII pacheon/heuksal .... sunt 2 clase care dau dmg mare. Cand folosesti una cand folosesti alta? am mai multe tehnici....depinde totul de situatie ....exemplu stun combo....: Strong bow-Anti devil sau Explosion arrow - SWITCH- Soul spear - (daca ia stun SWITCH si 2 antidevil ) daca nu Ghost spear(KB) - SWITCH- Strong bow. in mare parte in combo asta daca prind 2 stunuri mai orice CH e mort.... EDIT:am sa fac un video...(oricum incerc toate combinatiile...am fost fire/light , fire/force , acuma incerc pach/heuk si dupa fire/ice...ca sa pot sa ma bat si eu ca omu cu toti warriori full son :D ) bafta all :tiphat:
Sleya Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Neo sux :)) hes a nasty guy :)) he knows why :P pacheon/fire/ice FTW...parerea mea...cea mai buna alegere pentru un bower... peace ma "bra" ....sp waster :)) @iuly....badfist...imi esti prieten...dar totusi...incearca si tu sa scrii macar 80% corect un post...ca deabia am descifrat ce ai vrut sa zici in primul post de pe aceasta pagina :| & @ signature...macar daca tot o tii...da un edit si scrie corect :) no offence in curand ma apuc de powerlvl @102 moobs ce credeti...o sa mearga bine?:-? :tiphat:
Guest cosmin9404 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 are vreo cineva idee de ce mi se inchide sro dupa ce sunt afk vreo 1 - 2 ? multi mi-au zis sa verific screensaver , power si totul e setatat ba pe none / never . un pic de help va rog din suflet :((( :pray: :pray: :pray:
Vyorel903 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Alte site pe care pot schimba gold pe silk (e-pin) in afara de silkroad-gold si thepwlv :tiphat:
dsK Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 @Sleya tu esti FF 110? sau de cate SPs mai ai nevoie? *kidule pls da-mi un buzz pe mess ca trebuie sa te intreb ceva... silkroad-gold e sigur site-ul ?Pot sa imi bag gold? da