dsK Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 hmm cine stie . incearca sa intri cu o legatura adica sa dai click pe un link de pe un site sau de pe mess.. si asta ar putea merge.. uneori ei mai fac dinastea .. nush ca sa nu intre lumea sau cine stie :-S>. a incercat.si tot nu ii merge :| EDIT : postase cineva odata un link unde erau niste date despre 12d. chestii gen lv 7 la guild si altele. imi mai poate da odata PM cu linkul? sau sail mai posteze odata. multumesc anticipat ! ^^
BijuuMode Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 sunt invizibil pe forum ? e a treia chiar a patra oara cand intreb : Joaca cineva pe Iris de aici ? poate asa vedeti si devin vizibil daca nu a raspuns nimenea inseamna ca nu
flo17 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 a incercat.si tot nu ii merge :| EDIT : postase cineva odata un link unde erau niste date despre 12d. chestii gen lv 7 la guild si altele. imi mai poate da odata PM cu linkul? sau sail mai posteze odata. multumesc anticipat ! ^^ Parca nu erau adevarate chestiile alea , nu te mai obosi sa cauti .. Stie careva un loc la ongs pt farming in sarma unde as putea folosi 3 powerlvleri? .. am si char cu teraphy ... oriunde .. nu ar fi problema , doar caut spawn bun si un loc in care powerlvlerii sa aiba distanta intre ei sa nu imparta xp cu aia mici ..
dsK Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 http://img44.imageshack.us/img44/502/sro2010072800213764.jpg -characterul lui mihai -killul lui kidu -printul meu mwhahaha >:) nu ma lasa sa ma duc la tg.. zice ca ii fac charu de ras =)) =))
Kiidu Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ehe xD gz mihai si gz mie :D << unique legend :D nu ma lasa sa ma duc la tg.. zice ca ii fac charu de ras =))
Guest StopTheAbuse Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 =)))))))))))))))))))))))) "nu ma lasa sa ma duc la tg zice ca ii fac charu de ras " =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hahahahahahhaha First part from pvp movie almost complete :) acum se uploadeaza
jocator8 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Daca nu iti raspunde nimeni inseamna ca nu joaca nimeni. Nu va posta nimeni in locul altcuiva. EDIT: Sunt singurul care nu poate intra pe site-ul celor de la JoyMax? Nu imi merge nici cu Chrome, Mozilla, Internet Explorer sau Opera E chiar asa greu sa spuna un utilizator ' nu joaca nimeni pe Iris ' ? .. Daca tu ai intreba ceva si nimeni nu ti-ar raspunde cum te-ai simti ? #mie imi merge sa intru pe joymax .. folosesc opera ... @DreamFighteR 'da frate, doare' cum ar fi sa pui niste intrebari si nimeni sa nu iti raspunda ? nu te-ai simti prost ? mai ales ca e ditam-ai forumul ..
Kiidu Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 pai.. as presupune ca nimeni nu stie si dupa a 2-a oara as inceta.. sa stii ca tot aceaisi oameni suntem in fiecare zii asa ca degeaba tot pui intrebari.. si btw nimeni nu o sa faca un post numa pt tine.. de genu : nu stiu.. doar nu o sa ne iei pe toti in parte sa ne intrebi.. but nvm with this ahha xD btw ieri noapte si asta seara la 6 am omorat neith si selkhet :) http://img248.imageshack.us/i/sro2010072704523186.jpg/ Uploaded with http://imageshack.us la selkhet nam mai facut poza ca era 1 wizz cu +9 FF 108 cu double zerk si am zis ca nam nici o sansa.. si totusi :D :D rouge ftww
flo17 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 pai.. as presupune ca nimeni nu stie si dupa a 2-a oara as inceta.. sa stii ca tot aceaisi oameni suntem in fiecare zii asa ca degeaba tot pui intrebari.. si btw nimeni nu o sa faca un post numa pt tine.. de genu : nu stiu.. doar nu o sa ne iei pe toti in parte sa ne intrebi.. but nvm with this ahha xD btw ieri noapte si asta seara la 6 am omorat neith si selkhet :) http://img248.imageshack.us/i/sro2010072704523186.jpg/ Uploaded with http://imageshack.us la selkhet nam mai facut poza ca era 1 wizz cu +9 FF 108 cu double zerk si am zis ca nam nici o sansa.. si totusi :D :D rouge ftww Bv pt kill , si eu sunt rogue.. dar n`am sp pt daggere .... :yum: cam ce dmg ai dat in el .. :kar: credeam ca wizzu face ks la rogue...
jocator8 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 pai.. as presupune ca nimeni nu stie si dupa a 2-a oara as inceta.. sa stii ca tot aceaisi oameni suntem in fiecare zii asa ca degeaba tot pui intrebari.. si btw nimeni nu o sa faca un post numa pt tine.. de genu : nu stiu.. doar nu o sa ne iei pe toti in parte sa ne intrebi.. but nvm with this ahha xD btw ieri noapte si asta seara la 6 am omorat neith si selkhet :) http://img248.imageshack.us/i/sro2010072704523186.jpg/ Uploaded with http://imageshack.us la selkhet nam mai facut poza ca era 1 wizz cu +9 FF 108 cu double zerk si am zis ca nam nici o sansa.. si totusi :D :D rouge ftww pai te doara mana sa apesi pe 'Quote' si sa scrii 'Nu joaca nimeni' sau 'nu stiu'..eventual intr-un post de al tau sa spui ce ai mai facut poti sa scrii si la sfarsit : @jocator8 nu joaca nimeni .. presupun ca nu e asa greu .. dar ma rog tot invizibil sunt si o sa fiu pe acest forum ..
Kiidu Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 atunci de ce te mai chinui.. nu am vrut sa postez pentru ca s-ar putea sa gresesc si nu ii stiu pe toti.. daca postam greseam si tu te luai dupa mine era vina mea asa ca nu multumsesc @flo17 pai rouge da cel mai mare ks in sro.. pe daggere zic..dar nu la unici mici. si nu la nova staff.. acu 2 min miam luat ks la in arena la lord de la nova staff +6..
dsK Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Bv pt kill , si eu sunt rogue.. dar n`am sp pt daggere .... :yum: cam ce dmg ai dat in el .. :kar: credeam ca wizzu face ks la rogue... rogue cu daggers (cu un crit frumusel) si cu dagger desperate face KS oricarui wiz vrei tu :P @jocator8 nu te mai ataca atat ca nu iti raspunde nimeni sau ca esti invizibil pe forum.ai intrebat daca joaca cineva pe iris...probabil nu ti-a raspuns nimeni pt ca nu era nimeni sigur daca joaca sau nu cineva pe iris...dar dintre cei care activeaza zilnic nu e niciunul pe iris.poate or fi altii care posteaza ff rar.deci nu ti s-a raspuns pt ca nu se stie sigur. multumit? acu 2 min miam luat ks la in arena la lord de la nova staff +6.. pai primul skill trebuia sa fie Prick pe wizard si dupaia dadeai in lord =))
EvilToileT Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Ati putea sa-mi spuneti unde as putea gasi un spot bun pt plv la ishade sau uijigi (prefer screenshot) de preferat sa fie si safe spot pt noobi.
dsK Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Ati putea sa-mi spuneti unde as putea gasi un spot bun pt plv la ishade sau uijigi (prefer screenshot) de preferat sa fie si safe spot pt noobi. din cate ai vazut de cand activezi in acest topic aproape toti sunt Lv mare.nu cred ca isi mai aduc aminte ff multi spoturi la ishade mujigi etc.(ti-am dat un raspuns care nu te ajuta cu absolut nimic dar banuiesc ca nu o sa iti raspunda si altcineva...si dupaia iar te vei plange ca esti invisibil)
Kiidu Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 exo you failed.. are acelasi avatar dar persoana e diferita =)) acolo cum sa mergi la spiders de la flori pe drumu ala intortocheat.. il pui cu range 15 si pui noobi deasupra..
EvilToileT Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 din cate ai vazut de cand activezi in acest topic aproape toti sunt Lv mare.nu cred ca isi mai aduc aminte ff multi spoturi la ishade mujigi etc.(ti-am dat un raspuns care nu te ajuta cu absolut nimic dar banuiesc ca nu o sa iti raspunda si altcineva...si dupaia iar te vei plange ca esti invisibil) Si chiar daca esti "high" lv.... nu ai obiceiul de a face powerlevel ? apropo nu's cela care tipa ca e invizibil. Fi atent data viitoare ms. ! @Dream ms am sa verific Dar as aprecia daca ati face un screenshot...as sti mai precis pe unde sa caut.
Vyorel903 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 ahha xD btw ieri noapte si asta seara la 6 am omorat neith si selkhet :) http://img248.imageshack.us/i/sro2010072704523186.jpg/ la selkhet nam mai facut poza ca era 1 wizz cu +9 FF 108 cu double zerk si am zis ca nam nici o sansa.. si totusi :D :D rouge ftww Gz ^^ Sa Fii Noroc Sa ai :)) (Joke) Frumos video Mihai :tiphat: Petra server its AWSOME
Guest StopTheAbuse Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Gz ^^ Sa Fii Noroc Sa ai :)) (Joke) Frumos video Mihai :tiphat: Petra server its AWSOME hai ms ^^ soon part 2 si cu glavier :P
dsK Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Si chiar daca esti "high" lv.... nu ai obiceiul de a face powerlevel ? apropo nu's cela care tipa ca e invizibil. Fi atent data viitoare ms. ! da...am gresit persoana.imi cer scuze. :)) btw eu nu sunt high level :P am dat fail ca la alchemy:) asta e.sper ca nu te-ai suparat
sweet_boy_eu Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 stii cineva la cat timp apar unicii din jangan cave?? :) aa si,dupa o inspectie , uniicii astia din jangan cave reapar ca si ceilalti unici?sau se tine cont de la ultimu spawn? :tiphat:
leoky1208 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 stii cineva la cat timp apar unicii din jangan cave?? :) aa si,dupa o inspectie , uniicii astia din jangan cave reapar ca si ceilalti unici?sau se tine cont de la ultimu spawn? :tiphat: pe isro apareau la 45 de min dupa ce mureau si la o inspectie ii gasesti la locul lor in camerele respective ;)
#spoitoru# Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 primu meu drop gz si eu am loat aseara pe servarul nou Petra http://img808.imageshack.us/img808/6153/sro2010072912123371.jpg