Guest StopTheAbuse Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 leoky... iti zic eu.. cea mai mare bataie de cap , unui wizz, i-o da warriorul :) ... rogue e o ff mica problema.. acum un rogue daca nu are son daggers +7 cu crit 80.. nu face mai nimic... hai ca m-am enervat ... pe la 8 seara ma apuc sa inregistrez niste pvp :) sa vedem cum e un wizz la pvp :D
Vyorel903 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 leoky... iti zic eu.. cea mai mare bataie de cap , unui wizz, i-o da warriorul :) ... rogue e o ff mica problema.. acum un rogue daca nu are son daggers +7 cu crit 80.. nu face mai nimic... hai ca m-am enervat ... pe la 8 seara ma apuc sa inregistrez niste pvp :) sa vedem cum e un wizz la pvp :D Asa sa faci :D @dsK rev cu .3.1m sp Pentru ala care a zis ca wizzu e nub la pvp nici nu stiu ce nume are Cel mai bun warr din cati stiu kidu poate sa confirme WireWin Cel mai bun roman De pe server ( chn - pvp ) Si printre primi 3 arcasi 10D Cap ^^ :tiphat:
Kiidu Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 da :) joe.. aka gc_satan rula serveru gaia.. pacat ca si-a vandut acountu....
sweet_boy_eu Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 stie cineva care e problema de se ia disconnect la fiecare 10minute??
flo17 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 1 la mana nu regret daca regretam imi faceam din glavier bow sau blader 2 cand o sa sti sro macar cat stiu eu si sa ajungi sa fi printre primi 3 glavieri de pe 1 server la 1 cap exemplu 10 dg atunci sa vi si sa comentezi in fata mea si a noastra de pe forum 3 noi stim ce vb cand vb ceva nu incerca sa ma inpresionezi ca bati glavieri ca nu ma intereseaza eu is eu si ma compar cu restu efectiv am zis ca o sa vad ce sub class o sa pun in loc de litning pt ca multi warriori au acu 2h nova si trebe sa dau vigor cam des si as vrea ice dar tot o data vreau si force ca sa fiu CH killer 4 dupa ce o sa fac si eu 110 ff o sa fac cu warlok-ci(toti is 110) de pe server pvp sa iti arat ce stiu sa fac cu glavieru 5 eu am tancat 2 party (am stat numai in full buf de warrior cleric bard ) 6 vad ca te ai integrat ff bine in cumunitatea de sro de pe link mania... intra pe venus si intreaba de deidara daca la cap 100 eram tare uite ma aici Glavierul care a fost ZEU la cap 80 ____JV____ hai mai comenteaza ceva acu mic copil pe langa turcu asta , sau alti "zei" de pe greece (Death2All , si alti arabeti.. ) :readthis: nu`mi plac turcii , dar urasc si mai tare arabetii full sun care te incaierau la south dw tot timpu... intr`adevar glavierii erau tari .. dar odata cu euro update s`a cam terminat vrajeala cu zeii full sun .. care bagau 500$ ++ in EQ
iAlex Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 hai mai comenteaza ceva acu Pacat ca e modificata coloana sonora. Am versiunea originala :) . Cel putin melodia de din inainte e sincronizata. flo17, ____Jv____ daca nu ma insel era din SUA. Daca te-ai uita mai bine, nu s-a "terminat vrajeala" odata cu euro. Vid-ul cu ____Jv____ e din Legend 2 - Janga Fortress war. Euro fusese lansat cu un update inainte (Legend 1) . Si la 9D si la 10D ( am un prieten glavier - Lee, care a trecut full sun prin aceste update-uri) tot rupe. Pe atunci sun era ceva. Acum e mai greu, la 11D toti au SON.
jocator8 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Joaca cineva de aici pe Iris ? #apropo ce s-a intamplat de sunt serverele goale ?.. tocmai am intrat pe rev6 si multe dintre ele nu ai nici 2000 playeri ..
Kiidu Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 watch here ^^ prieten ff bun de pe tibet <3 http://www.youtube.com/watch?v=YHcGI8kbqMQ&videos=9H3R30jAfqg
cri2032 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 mic copil pe langa turcu asta , sau alti "zei" de pe greece (Death2All , si alti arabeti.. ) :readthis: nu`mi plac turcii , dar urasc si mai tare arabetii full sun care te incaierau la south dw tot timpu... FIRARiST e fost turc dar unul bun , unul dintre cei 5-6% dintre turci care stiu sa vorbeasca si sunt de treaba... Pacat ... Contul lui a fost cumparat de Kuwait cu multi bani dupa a fost sters cu tot cu item .... watch here ^^ prieten ff bun de pe tibet <3 http://www.youtube.com/watch?v=YHcGI8kbqMQ&videos=9H3R30jAfqg Uite cate are '' asta '' HP si uita'te la HP lui deidara !!!
BijuuMode Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 FIRARiST e fost turc dar unul bun , unul dintre cei 5-6% dintre turci care stiu sa vorbeasca si sunt de treaba... Pacat ... Contul lui a fost cumparat de Kuwait cu multi bani dupa a fost sters cu tot cu item .... Uite cate are '' asta '' HP si uita'te la HP lui deidara !!! am cu 700 hp mai putin ca ala nu am str pe 2 iteme si pe legs am str 1 :)) si am 53,3k hp
Kiidu Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 baieti pt questu cu baron trebuie doar sa strang ostracon de la fiecare categorie.. (insect,warriror,fairy,beholder,beast,dead, si god nu?) eu is la fairy xD azi lam inceput
BijuuMode Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 baieti pt questu cu baron trebuie doar sa strang ostracon de la fiecare categorie.. (insect,warriror,fairy,beholder,beast,dead, si god nu?) eu is la fairy xD azi lam inceput da ultima parte e cea mai naspa daca nu te ajuta nimenea...
Kiidu Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 baieti pt questu cu baron trebuie doar sa strang ostracon de la fiecare categorie.. (insect,warriror,fairy,beholder,beast,dead, si god nu?) eu is la fairy xD azi lam inceput
Argentin Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 :whistle: Cumpar bow lvl 76+ build fier,bow si lighting , sunt dispus sa ofer un warrior de lvl 76 am luat scamm de set +4+5 si de arma de 76+5 da are si veverita morta cine e interesant sa dea pm la id de mess cosmindinamovistc@yahoo.com exact cum am scris eu PS:am bagat cv de la npc pe el , puteti lasa pm si pe forum
BijuuMode Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ceva news http://silkroadsecrets.blogspot.com/2010/07/legend-x-update.html
Vyorel903 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 :)) Muzica face tot Cine vrea sa jucam de fun pe server new Petra acum la inceput pm >>> iRukanDji <<<< :tiphat:
sweet_boy_eu Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 mai ia cineva disconnect la fiecare 10 minute dupa ce intra cu bot??
IINeoII Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 asa am facut si eu cu un son bow:)) doar ca nu a sfarsit asa bine ca ala din video:)) a luat destroy :)) salutari la toata lumea ^^ :tiphat:
BlueBlood Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ceva news http://silkroadsecrets.blogspot.com/2010/07/legend-x-update.html Prea tare glavia
Kiidu Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 damit neo iti permiti.. eu am avut immo 6 pe dagger acuma e 5 a dat fail la +6.. dar din vreo 200 de elixire nu leam facut +5 =))
jocator8 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 sunt invizibil pe forum ? e a treia chiar a patra oara cand intreb : Joaca cineva pe Iris de aici ? poate asa vedeti si devin vizibil
Random Hero Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 sunt invizibil pe forum ? e a treia chiar a patra oara cand intreb : Joaca cineva pe Iris de aici ? poate asa vedeti si devin vizibil Daca nu iti raspunde nimeni inseamna ca nu joaca nimeni. Nu va posta nimeni in locul altcuiva. EDIT: Sunt singurul care nu poate intra pe site-ul celor de la JoyMax? Nu imi merge nici cu Chrome, Mozilla, Internet Explorer sau Opera
Kiidu Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 @jocator8 doare frate? @superstar.. mie imi merge daca iti da o eroare cu niste caractere chinezesti intra intai pe www.joymax.com si de acolo alege silkroad
Random Hero Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 @jocator8 doare frate? @superstar.. mie imi merge daca iti da o eroare cu niste caractere chinezesti intra intai pe www.joymax.com si de acolo alege silkroad Eroarea cu literele chinezesti imi aparea doar pe Opera. Am incercat pe toate 4 browserele sa intru pe www.joymax.com si niciunul nu se conecteaza. Nici pe www.silkroadonline.net nu vrea. :-??
Kiidu Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 hmm cine stie . incearca sa intri cu o legatura adica sa dai click pe un link de pe un site sau de pe mess.. si asta ar putea merge.. uneori ei mai fac dinastea .. nush ca sa nu intre lumea sau cine stie :-S>. edit: atunci verifica firewallu plm.. daca nu e nici de la aia dracu stie de la ce..