THEGREENSCORPIO Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cred ca este o inspectie neanuntata ca sa poata sa ii prinda pe boti .
smuggster Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 usor cu zvonurile despre ban-uri ca imi dati dureri de inima
THEGREENSCORPIO Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Gata s-a terminat . Ce bine ca acum intra din prima ! :banana:
Sephiroth Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 mie tot nu-mi merge :surprised: imi zice ca e inspectie lol :-wmai stie cineva trick-ul ala de mergi in stronghold la lvl 16 parca si te lasi omorat pana faci lvl down si ma rog ? :-? ca am uitat ce e de facut....
alexxx70 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 cum va merge voua ca la mine tot nu merge jocul...numai site-ul ...si acolo scrie ca o sa ne anuntze cand se vor deschide serverele...just curios...a reusit careva sa intre in joc????
The Wizard Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 eu am intrat acum ceva timp da am iesit ca nu se putea juca de lag... :blink:
Sephiroth Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 eu am venit de la cumparaturi exact cand au terminat cu inspectia =) si am reusit sa intru ... erau deja populated serverele cate unu mai era easy :)
EvilToileT Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ma Sephiroth acum te iau putin tare ...: Tu nu gandesti mah ? ala e in taklamakan si tu in stronghold si vrei sa iti de ress parca nu are alte treburi...nu vezi ca nu vrea sati dea ress dar tu insisti......!
FINE Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 persia tot in check -.-+1 page omg :P Smugster si tu esti pe persia? si eu tot pe persia joc daca ai nevoi de guilda dai un pm in jok pe GladiaToRu :tiphat:
Sephiroth Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ma Sephiroth acum te iau putin tare ...: Tu nu gandesti mah ? ala e in taklamakan si tu in stronghold si vrei sa iti de ress parca nu are alte treburi...nu vezi ca nu vrea sati dea ress dar tu insisti......! dude no offence dar problemele astea nu se discuta pe forum ... puteai sa-mi zici si tu pe messenger chestia asta sau pe pm la silk :surprised:
smuggster Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 @FINE: im everywhere mwhaha :) on:am guilda :P (guilda unor prieteni de cand s-a deschis serverul,of course asta e al treilea char pe care il am pe persia de atunci -.- sunt nehotarat)
The Dash Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 vreau sa intreb ceva........dak vrei sa faci gap...(stiu ce e aia gap si cum se face si ce face).....dar dak de ex eu am lvl 35 si masteiurile mele sunt 32 32 30 30.....se aduna masteriurile se impart la nr lor si se scad din lvl tau si da gapul?? ms anticipar Si ink o intrebare: exista som glavie de 6deg k nu am vazut pana acumaBafta all
The Wizard Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 vreau sa intreb ceva........dak vrei sa faci gap...(stiu ce e aia gap si cum se face si ce face).....dar dak de ex eu am lvl 35 si masteiurile mele sunt 32 32 30 30.....se aduna masteriurile se impart la nr lor si se scad din lvl tau si da gapul?? ms anticipar Si ink o intrebare: exista som glavie de 6deg k nu am vazut pana acumaBafta allcica se ia masteru care e cel mai mare si dupa ala se calculeaza gapu. in ex tau gap e de 3...
The Dash Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ms multdeci nu conteza de celalalte....lol...si eu ma chinui sa le aduk la egal :blink:
Sephiroth Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Imi place cum gandesti pushtiule. :rofl1: :rofl1: ..... :ceuameni: @Sephiroth Termina dreaq cu offtopicul tau...vrei sa ne arati ca esti usa de biserica? De exemplu pe cine interesa ca atunci cand ai venit tu de la cumparaturi iti mergea jocul? Eu zic sa vb ce vrei dar nu mai scoate ochii altora cu OFF-Topicul....in ritmul asta nu vei primi forum admin. :ceuameni: dar tu ce ai facut acum nu e off-topic ma ? mai lasa fazele astea , ai mai vrut sa faci un post tu si trebuia sa te iei de mine O_O DU-TE TARE PE MIRC CA ACOLO TE CERTI CAT VREI ! eu vad ca pe tine te intereseaza ca mi-a mers jocu , cand am venit de la cumparaturi ca vad ca te legi de subiectu asta
FINE Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 @FINE: im everywhere mwhaha :) on:am guilda :P (guilda unor prieteni de cand s-a deschis serverul,of course asta e al treilea char pe care il am pe persia de atunci -.- sunt nehotarat) Ok smugster :tiphat: si poate facem un battle in joc :right:
smuggster Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 @FINE:vedem in cateva zile k sunt noob deocamdata :D doar 32...
alexxx70 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 vreau sa intreb ceva........dak vrei sa faci gap...(stiu ce e aia gap si cum se face si ce face).....dar dak de ex eu am lvl 35 si masteiurile mele sunt 32 32 30 30.....se aduna masteriurile se impart la nr lor si se scad din lvl tau si da gapul?? ms anticipar Si ink o intrebare: exista som glavie de 6deg k nu am vazut pana acumaBafta all...pai dupa cum scrii si tu de fapt nu prea stii ce e ala gap si cum se face....poate doar ce face el...btw ce te faci daca acel calcul matematic iti da cu virgula? :PDupa cum a spus si The_Wizard se ia doar diferenta intre cel mai mare lvl la mastery si lvlul tau si rezulta ce gap ai.Exista 2 mari metode de a face gap mare cand te hotarati sa faci farming1.o metoda "bruta":la lvlul la care te hotarasti sa faci farmingul faci gap cat mai mare(poate chiar 9) luind questul cu Curst Hearts de la orice NPC din orase care vinde potiuni(sau de la Item Mall daca te tin buzunarele)si faci down lvl mastery pana la gapul target;2.faci lvl fara sa mai ridici mastery-ul cel mai mare pe care il ai in acel moment si treptat vei ajunge la gapul dorit.Iti doresc succes si spor la sp-uri.RESPEC"ALL :tiphat:
The Dash Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 mah...eu nu team intrebat cum fac sp...asa k nu mai crede pe toata lumea fara bot noob. Eu am intrebat sigur dak e asa cum spun eu sau altfel....asa k nu mai imi spune mie k nush ce e ala gap sau dinastea......de acuma raspunde la inrebarile care le pun nu la ce crezi u k as vrea sa aud.........
FINE Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 mah...eu nu team intrebat cum fac sp...asa k nu mai crede pe toata lumea fara bot noob. Eu am intrebat sigur dak e asa cum spun eu sau altfel....asa k nu mai imi spune mie k nush ce e ala gap sau dinastea......de acuma raspunde la inrebarile care le pun nu la ce crezi u k as vrea sa aud......... HA ma omul a vrut sa te ajute si tu ii sari in cap? ce scrisesei tu mai sus nu era in regula asa ca el ti-a explicat exact ce e gap.... ;)
alexxx70 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 mah...eu nu team intrebat cum fac sp...asa k nu mai crede pe toata lumea fara bot noob. Eu am intrebat sigur dak e asa cum spun eu sau altfel....asa k nu mai imi spune mie k nush ce e ala gap sau dinastea......de acuma raspunde la inrebarile care le pun nu la ce crezi u k as vrea sa aud............pai daca tu stii sa vorbesti jignind oamenii si ma faci boter (de ce mama naibii toti care sunt low lvl zic ca aia de high lvl sunt boteri????)atunci poate ai sa gasesti alti fraieri sa iti raspunda la intrebari...si daca stiai exact ce e ala gap si cum se calculeaza atunci nu mai intrebai aici...dar vad ca stai cam nasol cu logica...anyway...bafta la ce "stii" tu.
The Dash Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 mah...eu nu team facut bot, ci eu am zis ksa nu mai crezi k lumea fara bot e noob. dak u te simtzi bot bine k teai dat de gol.....bafta la botare. Si inca odata spun....nu am intrebat ce e ala gap ci cum se calculeaza si....CAND AM ZIS EU K STIU CUM SE CALCULEAZA?????......eu asta am intrebat omule
alexxx70 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 mah...eu nu team facut bot, ci eu am zis ksa nu mai crezi k lumea fara bot e noob. dak u te simtzi bot bine k teai dat de gol.....bafta la botare. Si inca odata spun....nu am intrebat ce e ala gap ci cum se calculeaza si....CAND AM ZIS EU K STIU CUM SE CALCULEAZA?????......eu asta am intrebat omule...in primul rand iti reamintesc ca stai f nasol cu logica....ti-am mai zis ca ma jignesti cand ma faci bot...daca tu crezi ca eu botez in silkroad intra pe serverul Greece si intreaba orice roman din uniunea mea daca am botat vreodata si vei primi raspunsurile pe care eu le merit si la care tu nu te astepti deloc.
Sephiroth Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 nu toti high lvl sunt botteri... cel mai simplu e sa le pui o intrebare deaia de nu o poate stii un botter care nu s-a atins de charu lui de la lvl 1 pana la 80.