Random Hero Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 crede-ma majoritatea jucatorilor 90+ au cel putin un party. Chiar si eu rulez un pt de nukeri. Vreau sa va intreb ce parere ati avea daca cei de la joymax ar baga un serviciu de unban ? Pe rsro deja au bagat acest serviciu si costa 6000 silk, daca ar avea acelas pret si pe isro ati fi cumparat in cazul unui ban ? bineinteles pe un char "lucrat" ff lv 100+ si ceva son-uri pe el. 600$ pentru unban? Mi se pare mai mult decat exagerat pretul. Cu 6000 silk iti faci mai mult de un caracter puternic.
EvilToileT Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 silku pe rsro : 1 silk = 0.0125 euro cred ca pe isro e mai scump dar totusi...este exagerat dar ce nu fac oameni pt bani :D
BijuuMode Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 In primul rand badfist...am mai zis-o odata aici pe forum...si atunci tot pentru tine si inca unul am spus-o kills de la fw....alea 100 care zici ca le-ai facut tu...nu sunt doar ale tale...sunt ale intregului party,dar vad ca voi tot nu bagati la cap ce va explica omul :)...va place voua sa suferiti si sa va certati ca la usa cortului aici pe forum enjoy :tiphat: eu nu am jucat in party pentru ca aveam lag prea mare si dupa d/c nu am mai intrat in parti deci am fost solo Uite pe cineva care stie silkroad aici , misto , imi place uniq'ul de la avatarul tau . Presupun ca acel XXL de la nume arata ca esti dublu cat deidara . Poate nu stie el sa joace silkroad ca un pro dar se decurca binisior , recunosc ca acel video cu pvp e fail dar nu conteaza asta :) . Din cate am citit din posturi ai avut lvl 80 si acum ai lvl 70-- sau doar sig'ul imi spune ca ai lvl 71 si te iei in gura cu toti spunand '' Shoot yourself '' la chat ?? Deidara : Schimba signature si faza cu '' Nu dau char cand ma las '' poate tu vorbesti cu toti romanii fiind ei lvl 30-40 sau 100-110 dar cred ca cei mici vor tot pe tava... man el cand juca era ca o "c**va umbla din guild in guild si toti romani de pe venus il inujrau si un om care zice ca "warrioru e charu suprem in sro" iti dai seama ce fel stie iel sa joace sro nu zic acu ca glavieru e peste warrior sau alt char .... iar faza cu datul charului e ca is multi de pe forum care imi dau pm nu imi dia si mie charul ... care nu au postat pe aici mai deloc de acea mi am pus la sig.
Kiidu Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 @alex pai frate el nu a jucat in party el e ca si mine =))) *lauda* am fost la bandit la fw cu guilda si am luato in 10 min =) am avut 74 de kills fara party.. cei drept erau dinaia de ii bateam din rapid shot =)) (inca nu is badfist..) si dupaia am dat ks la toata guilda cu daggers +7 clean (awesome stats) la tai sui si senior general :X aa btw si ieri am facut 11 unique kills cu tot cu aia de la fw edit: warrioriu chiar e canditat la charu suprem in sro.. de ex intrun gngwc daca ar fi cu euro un warrior ar castiga.. parerea mea..
Sleya Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 in primul rand 6 k silks inseamna 600$...ca sa dai unban la un char care nu a fost banat pentru botting...te costa cam 100-200$...+ factura telefonica :)) sa zicem ca iti faci alt char 110 cu 600$...dar sunt si cazuri in care cineva ar da atatia bani sa isi recupereze charul,de exemplu ____Jv____ a luat ban pentru ca nu a mai cumparat silks de 1 an de zile...si avea pe cont in jur de 12 bil gold si 10-12 iteme sosun 9D...iti dai seama ca daca ar fi vrut sa joace in continuare ar fi platit 600$
koila Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 silku pe rsro : 1 silk = 0.0125 euro cred ca pe isro e mai scump dar totusi...este exagerat dar ce nu fac oameni pt bani :D 6k silk acolo is 75$ da as da pe Rsro nu pe ISRO :)) Warriorul cel mai tare pe dracu, acum este cel mai tare sa-l vedem ce face cand ramane fara screeens si bless ca toti warriori dupa 2 crt mai dureroase boom bless sau screens Toate charurile vor fi egale daca si Isro-ul va primi aceleasi update-uri ca si Ksro-ul
cri2032 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 A observat cineva ca la 9 deg ma refer la lvl 80-87 un warrior contra un glavier , au sanse egale ?? Am facut cate 10 pvp'uri cu cate 6 glavieri si am vazut ca dau skillurile foarte rpd si daca nu stii cum sa joci si ii bagi bug la DareDevil nu prinzi al 2-lea atack , la TripleSwing prinzi doar 1 atack din 3 si la axe doar prima bucata din skillu cu stun :tiphat:
leoky1208 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 warrioru' isi da skin nu screen..screen poate primi de la alt warrior ( lucru stupid specific turcilor de pe isro ) si rezista fara skin sau bless da nukeru o musca mereu fara snow sau ironwall shield ..e diferentza .si depinde si cum stii sa joci cri2032 da am observat ...cand eram lvl 81 nu puteam bate glavier full sun el era 83 ...cand zic sun ma refer la tot acc set arma ...cand l-am ajuns in lvl l-am batut de i-a sunat apa in cap ..statea si in fire wall si nu ma batea...nici nu ma oboseam sa ii sparg fire wall..eu aveam doar arma sun set som sos ..in fine nu asta vroiam sa zic...despre ce bug la dare devil vorbesti ? :D te rog lamureste-ma ca mi-a starnit interesul fraza ta fiind si eu warrior :) ms anticipat
BijuuMode Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 warrioru' isi da skin nu screen..screen poate primi de la alt warrior ( lucru stupid specific turcilor de pe isro ) si rezista fara skin sau bless da nukeru o musca mereu fara snow sau ironwall shield ..e diferentza .si depinde si cum stii sa joci cri2032 da am observat ...cand eram lvl 81 nu puteam bate glavier full sun el era 83 ...cand zic sun ma refer la tot acc set arma ...cand l-am ajuns in lvl l-am batut de i-a sunat apa in cap ..statea si in fire wall si nu ma batea...nici nu ma oboseam sa ii sparg fire wall..eu aveam doar arma sun set som sos ..in fine nu asta vroiam sa zic...despre ce bug la dare devil vorbesti ? :D te rog lamureste-ma ca mi-a starnit interesul fraza ta fiind si eu warrior :) ms anticipat depinde de la player la player nu toti stiu sa joace cu charurile pe care le au exemplu am intalnit NOBI de warriori cu 2h son +10 pe care i faceam lejer nu ma chinuiam iar altu din union cu 2h +7 (serbo parca) m-a facut la pvp deci trage concluzia eu la cap 90 si cap 100 am fost printre cei mai buni glavieri erma in primi 3 acu nu mai sunt trebe sa ma gandesc la ce mastary sa pun in loc de litning ice sau force ...
garibal Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 @alex pai frate el nu a jucat in party el e ca si mine =))) *lauda* am fost la bandit la fw cu guilda si am luato in 10 min =) am avut 74 de kills fara party.. cei drept erau dinaia de ii bateam din rapid shot =)) (inca nu is badfist..) si dupaia am dat ks la toata guilda cu daggers +7 clean (awesome stats) la tai sui si senior general :X aa btw si ieri am facut 11 unique kills cu tot cu aia de la fw edit: warrioriu chiar e canditat la charu suprem in sro.. de ex intrun gngwc daca ar fi cu euro un warrior ar castiga.. parerea mea.. eu zic ca warlock/cleric e charul suprem pt pvp. ideea e sa tankezi primul hit. dupa .. istorie . lv lvl 89 rupeam glavier lvl 92+ usor ... USOR . adica sub 10sec .
Guest StopTheAbuse Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 eu zic ca warlock/cleric e charul suprem pt pvp. ideea e sa tankezi primul hit. dupa .. istorie . lv lvl 89 rupeam glavier lvl 92+ usor ... USOR . adica sub 10sec . nu exista char suprem ptr pvp :) , diferenta o face cel care e in spatele characterului :) .. de exemplu eu iti dau wizzul meu sa faci pvp cu el... iti arat ca iei bataie la 8 pvp din 10... si dupaia joc eu si castig mai mult de jumate din ele :) ... nu zic ca sunt eu vre-un pro... dar pur si simplu imi cunosc charul... plm intreaba multi de pe forum :) Nu am mai pus poze de mult pe forum...: http://img69.imageshack.us/i/sro2010072501000133.jpg/ http://img713.imageshack.us/i/sro2010072501000354.jpg/ http://img836.imageshack.us/i/sro2010072501000461.jpg/ http://img180.imageshack.us/i/sro2010072501000799.jpg/ http://img594.imageshack.us/i/sro2010072501000893.jpg/ http://img824.imageshack.us/i/sro2010072501001190.jpg/ http://img710.imageshack.us/i/sro2010072501001290.jpg/ http://img36.imageshack.us/i/sro2010072501001389.jpg/ http://img33.imageshack.us/i/sro2010072501001406.jpg/ http://img442.imageshack.us/i/sro2010072601445647.jpg/ http://img718.imageshack.us/i/sro2010072601445708.jpg/ http://img408.imageshack.us/i/sro2010072518482585.jpg/
BijuuMode Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 eu zic ca warlock/cleric e charul suprem pt pvp. ideea e sa tankezi primul hit. dupa .. istorie . lv lvl 89 rupeam glavier lvl 92+ usor ... USOR . adica sub 10sec . bha daca e nuker si baga ice barg i mai dai tu debufe cand joymax o sa baneza toti gold boti :) ice barg are bug si doar 2 debufuri ia atata si alea nu is prea importante si daca mai are si snow shild stift ti o iei de mama focului cum zicea si stoptheabuze pe rome era un Glavier ____JV____ care a batut 1 party de huntari/ tradari solo la cap 80 @ MIhai cu headul ala te faci de cacaua :)) tu care le ai cu alchemya stia cu head +3 =))
dsK Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 eu zic ca warlock/cleric e charul suprem pt pvp. ideea e sa tankezi primul hit. dupa .. istorie . lv lvl 89 rupeam glavier lvl 92+ usor ... USOR . adica sub 10sec . probabil ca ai dreptate daca e vreun retardat care joaca stun/offering style.dar ti-ar placea sa ai un character cu ff multe skilluri interesante si sa joci doar cu 2 skilluri? iti spun eu ca nu e chiar atat de frumos.. iar daca joci altfel cu oricine aveti sanse egale @StopTheAbuse corect ! @badfist eu ti-am mai explicat tie ca daca oponentul are icewall iti dai bless pui 2h in mana si il spargi...dupa ce i l-ai spart.....dai direct stun slumber si altele de nu mai apuca sa miste....chinezii nu au sanse mai mari de 10% vb warlock.(daca le au si pe alea) iar in legatura cu "cacaua" ...e "cacao" .... si in legatura cu headul lui mihai:nu inteleg dc sa isi faca un head+5+6+7+8+9+10 FB cand el vrea sa isi ia SON head ;) il tine pe ala pana gaseste SON.e greu? deodamdata mai are 5 levele de crescut..nu vad dc ar avea nevoie de un super set.pana la 110 te asigur eu ca isi rezolva tot setul :P pai depinde de warlock.. poate sa joace si aphex_twin pe un warlock daca nare gear extra e paine cu lapte vs orice char .. mai ales daca e full int.. corect :P dar sincer eu prefer warlock full int decat hybrid:) nu stiu daca ai vazut dar aphex nu prea poate sa omoare pe nimeni fara offering:) si sincer mie mi se pare ff lame sa foloseste mereu offering:) e cam aceeasi chestie ca si cu rogues care folosesc xBow dau KD si dupaia folosesti DD + MW
Kiidu Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 pai depinde de warlock.. poate sa joace si aphex_twin pe un warlock daca nare gear extra e paine cu lapte vs orice char .. mai ales daca e full int..
garibal Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 vai badfist... eu uite ce cred.. iti pare rau ca ai glavier. asta cred eu. si incerci sa compensezi prin prostia si ostentavismul tau. unu , FULL SUN +15 nu face fata la 2 pt de full npc de same plvl. asta 1 la mana. a doua .. care zicea ca 8/10 pvp cu wizz castiga, NICI DACA STAI IN AUTO BUFF CLERIC MODE 24/7 nu faci fata. ma , baieti , voi stiti ce-i aia warlock? voi stiti cum funtioneaza debuffurile alea ? la lvl 88 , dau 2 hit cu snow shield la max unui nuker cu s/s +8 si set +6/7 90% din iteme fb 100% ... daca eu la lvl 91 dau 22k intr-un arcas full sos d10 ... tu-mi zici mie ca tankezi cu wizzu`? sau cu glavierul? arcasul ma mai poate opri cateodata , sau daggers daca da crit la prick. serios , facetyi pvp cu un warlock/cleric si postati-mi poze in care castigati si mai vb. badfist..serios frate ... nu-mi place sa folosesc expresia asta , dar : tu cam suferi de charul ala al tau. cu citat care zici tu ca a zis unu` despre tine. du-te ba. zeule care-ti cer toti charu :))
eXorT Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 vai badfist... eu uite ce cred.. iti pare rau ca ai glavier. asta cred eu. si incerci sa compensezi prin prostia si ostentavismul tau. unu , FULL SUN +15 nu face fata la 2 pt de full npc de same plvl. asta 1 la mana. a doua .. care zicea ca 8/10 pvp cu wizz castiga, NICI DACA STAI IN AUTO BUFF CLERIC MODE 24/7 nu faci fata. ma , baieti , voi stiti ce-i aia warlock? voi stiti cum funtioneaza debuffurile alea ? la lvl 88 , dau 2 hit cu snow shield la max unui nuker cu s/s +8 si set +6/7 90% din iteme fb 100% ... daca eu la lvl 91 dau 22k intr-un arcas full sos d10 ... tu-mi zici mie ca tankezi cu wizzu`? sau cu glavierul? arcasul ma mai poate opri cateodata , sau daggers daca da crit la prick. serios , facetyi pvp cu un warlock/cleric si postati-mi poze in care castigati si mai vb. badfist..serios frate ... nu-mi place sa folosesc expresia asta , dar : tu cam suferi de charul ala al tau. cu citat care zici tu ca a zis unu` despre tine. du-te ba. zeule care-ti cer toti charu :)) ba retardatule tu stii ce e ala HolySpell? hai sa iti explic eu daca nu stii.... acest skill de la cleric face ca warlock-ul sa aiba mari probleme cu orice euro ;) adevarat.... warlock castiga in fata oricarui chinez.dar ia sa te vad pe tine cum faci pvp cu un wizard care stie sa joace ca StopTheAbuse sau cu un warrior pro... ca nici nu apuci sa misti...nu iti merge slumber. poti folosi stun ,dots, Blood Flower si Death Flower.division si altele nu merg.panic nu merge.slumber nu merge..trap se distruce cu integrity... mai pe scurt stai si dai cu capul de birou cand e vorba de un pvp vs euro ;) aaa...da poti juca precum toti retardatii cu stun+offering.atunci,DA,bati pe oricine.... dar unde e distractia? + ca la job nu ai cum sa folosesti offering decta ff rar ca daca e cineva pe faza...dupa offering ramai cu 5% HP si poti fii tu full euro buff ca iti da ala un absolutness de te-ai dus dracu. deci minunatul tau warlock bate orice chinez si o suge de la orice euro ;) daca joci full int mori ca un caine..... daca te faci hybrid rezisti dar nu poti omori pe nimeni fara offering ;) am avut warlock si stiu dc l-am dat ;) iar in legatura cu badfist.... poate ca sufera el cu semnatura lui, dar cand a vb de ___JV___ a specificat si 8D.cred ca tu atunci jucai mario... lasa ca iti spun eu ca la 8D glavierul era ZEU. mai ales pana au bagat astia snow shield la chinezi...ca nu a existat de la inceput . daca nu stii nu comenta. ai facut si tu lv 80 si te dai mare pe aici? du-te si bea un suc... EDIT : poate ca badfist nu ar face fata pe orice server ca si glavier,dar trebuie respectat pt ca pe Venus a fost printre cei mai buni si la 10D...(de 9D nu stiu nimic) si la 11D. EDIT2 : in legatura cu wizardul.... pun pariu pe ce vrei tu ca poti sa iti faci orice build vrei.warrior,rogue,warlock,wizard,bower,glavier,int spear,int sword shield,orice hybrid vrei tu... daca joci 10 meciuri vs mihai nu stiu daca o sa castigi si u macar 2 ;) el jucand wizard
dsK Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 vai badfist... eu uite ce cred.. iti pare rau ca ai glavier. asta cred eu. si incerci sa compensezi prin prostia si ostentavismul tau. unu , FULL SUN +15 nu face fata la 2 pt de full npc de same plvl. asta 1 la mana. a doua .. care zicea ca 8/10 pvp cu wizz castiga, NICI DACA STAI IN AUTO BUFF CLERIC MODE 24/7 nu faci fata. ma , baieti , voi stiti ce-i aia warlock? voi stiti cum funtioneaza debuffurile alea ? la lvl 88 , dau 2 hit cu snow shield la max unui nuker cu s/s +8 si set +6/7 90% din iteme fb 100% ... daca eu la lvl 91 dau 22k intr-un arcas full sos d10 ... tu-mi zici mie ca tankezi cu wizzu`? sau cu glavierul? arcasul ma mai poate opri cateodata , sau daggers daca da crit la prick. serios , facetyi pvp cu un warlock/cleric si postati-mi poze in care castigati si mai vb. badfist..serios frate ... nu-mi place sa folosesc expresia asta , dar : tu cam suferi de charul ala al tau. cu citat care zici tu ca a zis unu` despre tine. du-te ba. zeule care-ti cer toti charu :)) spune-mi si mie te rog ce faci u ca warlock full int cand un warrior da cu DareDevil 25-30k crit si are 2 hits. sau cand un rogue da crit cu prick 60k+ .daca esti full int si ai un super set ai maxim 26k HP. daca te gandesti ca ai bless...minunat.si warriorul/rogueul are bless si in plus warriorul mai are si skins si mai are si skill de KD,KD,Dull,Stun. ce face minunatul tau warlock in momente ca astea? iti spun eu ce face : SUGE ei..daca incepi sa vorbesti cum auzi acasa la tine.. nu am ce vorbi cu tine.... oricum daca nu rezolv cu debuffs ii dau stun+offering. nu joc `spectaculos` joc sa castig. deci te-ai cam contrazis ... ca pot , pana la urma sa castig orice pvp. :) daca nu merge stun, am slumber :) si tot iti iei in freza offeringu` :) .. oricum , limbajul tau de frustrat zice multe :) slumber nu merge daca oponentul are HolySpell. eu sincer fac pvp de plictiseala sau ca sa ma distrez,si cand joc cu prodigy cap incerc tot felul de chestii noi...nu ma intereseaza daca pierd sau castig,in schimb la job fac tot posibilul sa nu mor si sa omor cat mai multi... nu cred ca merita sa joci stun+offering la pvp pt ca nu cred ca o sa vrea nimeni sa faca pvp cu tine.asa si wizardul poate sa joace ChargedSquall+offering (CS este skillul de KB).si asa cum u ai slumber si nu merge prin holyspell asa are si wizardul fear care nu merge prin holyspell sau daca merge merge ff rar...nu stiu sigur.asa ca nu inteleg dc nu ti-ai face wizard si tia-i face warlock daca iti place sa fii un noob care joaca doar cu 2 skilluri si vrea mereu sa castige un mare nimic(pt ca sa fim seriosi la PVP castigi un mare nimic).si uite daca iti faci wizard poti face KS la unici oricarui warlock ... ;) deci dc crezi ca warlockul e cel mai bun...daca pana si cu wizardul poti castiga orice pvp cu 2 skillurisi in plus poti lua si multi unici...gasesti si mai usor party,cresti mai mai usor in solo grind...?! oricum , am zis , (si se vede ca sunteti idioti) ca un dagger imi face probleme ca are prick. dar faza cu dare devil .. se vede ca nu stiti sa jucati. tu crezi ca eu stau sa iau 2 bucati la daredevil ? pff .. eu stiu sa joc (nu ca voi se pare) care luati 2 bucati de dare devil . oricum , doar am zis ca nu mai postez aici , numai rambo si chare supreme aveti fiecare dintre voi. super zeilor vezi ca stun-ul nu are probability 100% deci sunt sanse sa iti iei 2hits la dare devil ;) nu am zis ca iti iei mereu...dar sunt sanse sa iti iei...si daca una dintre ele e si crit te-ai dus dracu. apropo profesionistule.... cat de noob sa fii sa spui ca iei 1 hit de daredevil. poti da stun dinainte si ori iei 2 ori nu iei niciunul ;)
garibal Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ba retardatule tu stii ce e ala HolySpell? hai sa iti explic eu daca nu stii.... acest skill de la cleric face ca warlock-ul sa aiba mari probleme cu orice euro ;) adevarat.... warlock castiga in fata oricarui chinez.dar ia sa te vad pe tine cum faci pvp cu un wizard care stie sa joace ca StopTheAbuse sau cu un warrior pro... ca nici nu apuci sa misti...nu iti merge slumber. poti folosi stun ,dots, Blood Flower si Death Flower.division si altele nu merg.panic nu merge.slumber nu merge..trap se distruce cu integrity... mai pe scurt stai si dai cu capul de birou cand e vorba de un pvp vs euro ;) aaa...da poti juca precum toti retardatii cu stun+offering.atunci,DA,bati pe oricine.... dar unde e distractia? + ca la job nu ai cum sa folosesti offering decta ff rar ca daca e cineva pe faza...dupa offering ramai cu 5% HP si poti fii tu full euro buff ca iti da ala un absolutness de te-ai dus dracu. deci minunatul tau warlock bate orice chinez si o suge de la orice euro ;) daca joci full int mori ca un caine..... daca te faci hybrid rezisti dar nu poti omori pe nimeni fara offering ;) am avut warlock si stiu dc l-am dat ;) iar in legatura cu badfist.... poate ca sufera el cu semnatura lui, dar cand a vb de ___JV___ a specificat si 8D.cred ca tu atunci jucai mario... lasa ca iti spun eu ca la 8D glavierul era ZEU. mai ales pana au bagat astia snow shield la chinezi...ca nu a existat de la inceput . daca nu stii nu comenta. ai facut si tu lv 80 si te dai mare pe aici? du-te si bea un suc... EDIT : poate ca badfist nu ar face fata pe orice server ca si glavier,dar trebuie respectat pt ca pe Venus a fost printre cei mai buni si la 10D...(de 9D nu stiu nimic) si la 11D. EDIT2 : in legatura cu wizardul.... pun pariu pe ce vrei tu ca poti sa iti faci orice build vrei.warrior,rogue,warlock,wizard,bower,glavier,int spear,int sword shield,orice hybrid vrei tu... daca joci 10 meciuri vs mihai nu stiu daca o sa castigi si u macar 2 ;) el jucand wizard ei..daca incepi sa vorbesti cum auzi acasa la tine.. nu am ce vorbi cu tine.... oricum daca nu rezolv cu debuffs ii dau stun+offering. nu joc `spectaculos` joc sa castig. deci te-ai cam contrazis ... ca pot , pana la urma sa castig orice pvp. :) daca nu merge stun, am slumber :) si tot iti iei in freza offeringu` :) .. oricum , limbajul tau de frustrat zice multe :) oricum , am zis , (si se vede ca sunteti idioti) ca un dagger imi face probleme ca are prick. dar faza cu dare devil .. se vede ca nu stiti sa jucati. tu crezi ca eu stau sa iau 2 bucati la daredevil ? pff .. eu stiu sa joc (nu ca voi se pare) care luati 2 bucati de dare devil . oricum , doar am zis ca nu mai postez aici , numai rambo si chare supreme aveti fiecare dintre voi. super zeilor
cri2032 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 warrioru' isi da skin nu screen..screen poate primi de la alt warrior ( lucru stupid specific turcilor de pe isro ) si rezista fara skin sau bless da nukeru o musca mereu fara snow sau ironwall shield ..e diferentza .si depinde si cum stii sa joci cri2032 da am observat ...cand eram lvl 81 nu puteam bate glavier full sun el era 83 ...cand zic sun ma refer la tot acc set arma ...cand l-am ajuns in lvl l-am batut de i-a sunat apa in cap ..statea si in fire wall si nu ma batea...nici nu ma oboseam sa ii sparg fire wall..eu aveam doar arma sun set som sos ..in fine nu asta vroiam sa zic...despre ce bug la dare devil vorbesti ? te rog lamureste-ma ca mi-a starnit interesul fraza ta fiind si eu warrior :) ms anticipat Eu cam mult de vorbit asa ca iti dau un link . Omul stie ce face .... eu zic ca warlock/cleric e charul suprem pt pvp. ideea e sa tankezi primul hit. dupa .. istorie . lv lvl 89 rupeam glavier lvl 92+ usor ... USOR . adica sub 10sec . Supremul tau caracter , fa un video sa ne iluminezi sau doar pe mine ca si eu am warlok lvl 87 si un nuker 86 imi da 9k = 1hit fara bles . Doar ca nu am prem/devil activ nici el dar am set 9 deg +4+5 FB.... bha daca e nuker si baga ice barg i mai dai tu debufe cand joymax o sa baneza toti gold boti ice barg are bug si doar 2 debufuri ia atata si alea nu is prea importante si daca mai are si snow shild stift ti o iei de mama focului cum zicea si stoptheabuze pe rome era un Glavier ____JV____ care a batut 1 party de huntari/ tradari solo la cap 80 Estell unul dintre cei mai buni warlok/cleric de pe rome avea son 1hand sau 2hand si cand facea ice-berg dupa exo a spus restu . vai badfist... eu uite ce cred.. iti pare rau ca ai glavier. asta cred eu. si incerci sa compensezi prin prostia si ostentavismul tau. unu , FULL SUN +15 nu face fata la 2 pt de full npc de same plvl. asta 1 la mana. a doua .. care zicea ca 8/10 pvp cu wizz castiga, NICI DACA STAI IN AUTO BUFF CLERIC MODE 24/7 nu faci fata. ma , baieti , voi stiti ce-i aia warlock? voi stiti cum funtioneaza debuffurile alea ? la lvl 88 , dau 2 hit cu snow shield la max unui nuker cu s/s +8 si set +6/7 90% din iteme fb 100% ... daca eu la lvl 91 dau 22k intr-un arcas full sos d10 ... tu-mi zici mie ca tankezi cu wizzu`? sau cu glavierul? arcasul ma mai poate opri cateodata , sau daggers daca da crit la prick. serios , facetyi pvp cu un warlock/cleric si postati-mi poze in care castigati si mai vb. badfist..serios frate ... nu-mi place sa folosesc expresia asta , dar : tu cam suferi de charul ala al tau. cu citat care zici tu ca a zis unu` despre tine. du-te ba. zeule care-ti cer toti charu :)) Bunule daca vii aici si spui ca esti asa bun ne impresionezi ? Tin sa iti spun ca StopTheAbuse aka wOrKHarD stie sa foloseasca buildul foarte bine pentru ca ii place si doreste sa isi schimbe tastatura o data la 1 sapt [ ai auzit mihai =)) ? ] . Daca tot esti bun vino pe rome fa un char warlok/cler sau ce vrei tu si fa un pvp sa vedem cine castiga !!! deci minunatul tau warlock bate orice chinez si o suge de la orice euro ;) daca joci full int mori ca un caine..... daca te faci hybrid rezisti dar nu poti omori pe nimeni fara offering ;) am avut warlock si stiu dc l-am dat ;) EDIT2 : in legatura cu wizardul.... pun pariu pe ce vrei tu ca poti sa iti faci orice build vrei.warrior,rogue,warlock,wizard,bower,glavier,int spear,int sword shield,orice hybrid vrei tu... daca joci 10 meciuri vs mihai nu stiu daca o sa castigi si u macar 2 el jucand wizard Noroc ca eu l-am cumparat eu :) Btw asta am spus si eu de mihai :)) On : Lvl 81 pe warrior
jocator8 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Joaca cineva de aici pe Iris ? #apropo ce s-a intamplat de sunt serverele goale ?.. tocmai am intrat pe rev6 si multe dintre ele nu ai nici 2000 playeri ..
leoky1208 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ms de video cri2032..am prins ideea ( pacat ca asta avea crit mic la sabie ca la cat stun dadea putea sa termine si intr-un minut :D , oricum explica tot frumos....eu unul nu prea stau mereu in healing ) ..gz pt lvl 81 ati omis cv...daca mai ai si purrification pills ( ma scuzati daca nu le-am scris numele corect..ma refer la pilurile albastre ) in inventory atunci warlock-ul chiar nu mai are ce face...si dare devil e prietenul lui :)) wizz'ul chiar poate face pvp daca are lighting...cand jucam isro aveam un wizz de 86 si bateam arcasi bladeri warriori chiar glavieri...uneori chiar si x-bow ( pot sa zic ca x-bow da cam cea mai mare bataie de cap unui wizz...poate mai mult decat un warrior ) O intrebare...daca mai am purification seeds ramase in inventory..premiumul e terminat si activez altul....seedurile ramase le pot preda impreuna cu cele primite de la premiumul nou activat? poate nu m-am exprimat asa bn..sper sa intelegeti .ms anticipat ^_^
Kiidu Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 bai frumosule garibal.. te bate si china de te unge in nas.. dau fire wall si ma cac pe statusurile tale.. iti dau un flying dragon si dupaia te intreb ce gust are tzarana.. frumos video kevin xD si gz pt lvl =)
dsK Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 bai frumosule garibal.. te bate si china de te unge in nas.. dau fire wall si ma cac pe statusurile tale.. iti dau un flying dragon si dupaia te intreb ce gust are tzarana.. frumos video kevin xD si gz pt lvl =) =)) adev e ca warlockul la 11d e slab rau de tot.la 9D a fost zeu.la 10d a mai scazut...la 11d e printre cele mai slabe chars. @leoky1208 ai dreptate.sincer cine spune ca wizardul nu e bun la pvp e un mare noob.mai ales daca stii sa te folosesti si de Mana Drought ,Mesh Root, Earth Fence, Fear... kidule pls intra pe mess si da-mi un buzz ca vreau sa vb ceva cu tine :) EDIT : guys, mi-am calculat skills pe mmosite si pe rev6.pe mmo imi arata ca am nevoie de 3.4m pe rev imi arata ca am nev de 3.1m. care credeti ca sunt mai aproape de realitate? cei de la rev sau cei de la mmo?
leoky1208 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 eu unul mereu pe mmo site mi-am calculat cate sp am nevoie si asa era...cand eram pe isro imi calculam cu sroking si asa era cel mai sigur..daca vrei iti dau cont de sroking ce avea deschisa optiunea aia sp calculator sau cum o chema..aia era la cap 100 dar ma gandesc ca l-au updatat si aia pt 11 dg :-?? am omis acolo cand ziceam de wizz...nukerul il bateam cel mai simplu ...charged winds ,fear ,life si un meteor cand avea snow :-j daca dadea block dadeam salamander blow si tot mort era :D acum la 11 dg mi se pare nukerul cam overpowered fata de cum era inainte :)
BijuuMode Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 vai badfist... eu uite ce cred.. iti pare rau ca ai glavier. asta cred eu. si incerci sa compensezi prin prostia si ostentavismul tau. unu , FULL SUN +15 nu face fata la 2 pt de full npc de same plvl. asta 1 la mana. a doua .. care zicea ca 8/10 pvp cu wizz castiga, NICI DACA STAI IN AUTO BUFF CLERIC MODE 24/7 nu faci fata. ma , baieti , voi stiti ce-i aia warlock? voi stiti cum funtioneaza debuffurile alea ? la lvl 88 , dau 2 hit cu snow shield la max unui nuker cu s/s +8 si set +6/7 90% din iteme fb 100% ... daca eu la lvl 91 dau 22k intr-un arcas full sos d10 ... tu-mi zici mie ca tankezi cu wizzu`? sau cu glavierul? arcasul ma mai poate opri cateodata , sau daggers daca da crit la prick. serios , facetyi pvp cu un warlock/cleric si postati-mi poze in care castigati si mai vb. badfist..serios frate ... nu-mi place sa folosesc expresia asta , dar : tu cam suferi de charul ala al tau. cu citat care zici tu ca a zis unu` despre tine. du-te ba. zeule care-ti cer toti charu :)) 1 la mana nu regret daca regretam imi faceam din glavier bow sau blader 2 cand o sa sti sro macar cat stiu eu si sa ajungi sa fi printre primi 3 glavieri de pe 1 server la 1 cap exemplu 10 dg atunci sa vi si sa comentezi in fata mea si a noastra de pe forum 3 noi stim ce vb cand vb ceva nu incerca sa ma inpresionezi ca bati glavieri ca nu ma intereseaza eu is eu si ma compar cu restu efectiv am zis ca o sa vad ce sub class o sa pun in loc de litning pt ca multi warriori au acu 2h nova si trebe sa dau vigor cam des si as vrea ice dar tot o data vreau si force ca sa fiu CH killer 4 dupa ce o sa fac si eu 110 ff o sa fac cu warlok-ci(toti is 110) de pe server pvp sa iti arat ce stiu sa fac cu glavieru 5 eu am tancat 2 party (am stat numai in full buf de warrior cleric bard ) 6 vad ca te ai integrat ff bine in cumunitatea de sro de pe link mania... intra pe venus si intreaba de deidara daca la cap 100 eram tare uite ma aici Glavierul care a fost ZEU la cap 80 ____JV____ hai mai comenteaza ceva acu