The Wizard Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 imi vand contul de sro. care e interesat http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=373561
BijuuMode Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Mai mai... nice to see familiar faces around... Deidara mai traiesti? Mai joci pe Venus? SinFulRecon sunt :))... In fine am intrat pe forumu asta sa va spun despre serverele rusesti de Silkroad... Super tari populated tot timpu... concurenta dementiala intre rusi si restu... eventuri aproape lunar... NO GOLD BOTS :o... In caz ca sunteti interesati ma gasiti pe mess ( uwant_mo ) oricum vreau sa incep o guilda de romani pe Venera ( Venusu rusesc, Venus 4 Life ) :)) Peace... oo da normal am 106 si treaba merge brici avem Hotan FW(unionul ResPect_) de vreo 5-6 luni un union strong cu alde ResPect_,_ResPect(GM _AnesTeZi_ old Proffesional),Reason,Unification ( old Unidos),_JANIZARI_,Warlords,Wandalor sambata ne ataca Brooklin cu unionul lui si inca 2 uniuni pentru ca in 5 luni de 2 ori am avut funn la fw...dc te ai lasat de venus :))? p.s si isro e acu populate
#spoitoru# Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 stie cineva cand ii da drumul la noul servar (petra) ??
Guest PistolCuApa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 oo da normal am 106 si treaba merge brici avem Hotan FW(unionul ResPect_) de vreo 5-6 luni un union strong cu alde ResPect_,_ResPect(GM _AnesTeZi_ old Proffesional),Reason,Unification ( old Unidos),_JANIZARI_,Warlords,Wandalor sambata ne ataca Brooklin cu unionul lui si inca 2 uniuni pentru ca in 5 luni de 2 ori am avut funn la fw...dc te ai lasat de venus :))? p.s si isro e acu populate Suna bine... pestele mai joaca? Mha m-am lasat de Venus ca am jucat o vreme legit... tSro kSro Acum joc rSro... tot legit cu 8 caractere odata :)) e naspa ca am cam ramas in urma acolo... si la lvl meu nu prea am cu cine sa ma joc... toti sunt 95+ si restu is toata ziua pe bot...pacat ca nu reusesc sa fac pe nimeni de aici sa mi se alature... ias ajuta pt un inceput rapid ar avea toti lvl 50 in maxim 3-4 zile...
Kiidu Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 uhhh sweet <3 http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=2&t=123058
Guest PistolCuApa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Hahaha am reusit pana la urma sa recrutez pe cineva... si pentru ca a fost primu... norocosul a castigat un caracter de lvl 60 :D urmatorii... cine stie ce mai primesc... depinde de dispozitia in care ma aflu :D
BijuuMode Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Suna bine... pestele mai joaca? Mha m-am lasat de Venus ca am jucat o vreme legit... tSro kSro Acum joc rSro... tot legit cu 8 caractere odata :)) e naspa ca am cam ramas in urma acolo... si la lvl meu nu prea am cu cine sa ma joc... toti sunt 95+ si restu is toata ziua pe bot...pacat ca nu reusesc sa fac pe nimeni de aici sa mi se alature... ias ajuta pt un inceput rapid ar avea toti lvl 50 in maxim 3-4 zile... peste.. da mai intra dar rar. nu mai stiu ce char ai avut pe venus daca erai euro poti sa te intorci pe oficial pentru ca cresti rpd am un amic din guild Vialkry cand l-am bagat era 76 cu xbow/bard si in 1 luna juma a ajuns 97 si 50% :) toti din guild de 106 avem son weapon :P
Alex92 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Mai mai... nice to see familiar faces around... Deidara mai traiesti? Mai joci pe Venus? SinFulRecon sunt :))... In fine am intrat pe forumu asta sa va spun despre serverele rusesti de Silkroad... Super tari populated tot timpu... concurenta dementiala intre rusi si restu... eventuri aproape lunar... NO GOLD BOTS :o... In caz ca sunteti interesati ma gasiti pe mess ( uwant_mo ) oricum vreau sa incep o guilda de romani pe Venera ( Venusu rusesc, Venus 4 Life ) :)) Peace... Daca vreti vreodata sa jucati pe artemida(artemis),pm ingame ???? .Am lvl 100 de ceva timp si ma plictisesc groaznic :)) (scz de offtopic)
Guest PistolCuApa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 peste.. da mai intra dar rar. nu mai stiu ce char ai avut pe venus daca erai euro poti sa te intorci pe oficial pentru ca cresti rpd am un amic din guild Vialkry cand l-am bagat era 76 cu xbow/bard si in 1 luna juma a ajuns 97 si 50% :) toti din guild de 106 avem son weapon :P oai credema ca ma bate gandu sa ma apuc... am char pe venus... da cat crezi ca tine faza cu serverele? eu nu mai bag nici un leu in silk... ma joc pe rusesc linistit la fel ca pe venus... imi cumpar premium tickete costume tot ce vreau cu gold... nam nici un stres aici... incerc sa fac o mica comunitate aici... un guild calumea poate mergem si la fortress :D Daca vreti vreodata sa jucati pe artemida(artemis),pm ingame ???? .Am lvl 100 de ceva timp si ma plictisesc groaznic :)) (scz de offtopic) pe tine te cunosc ... cred... daca nu ma insel esti wizz... cred ca esti in guildu lu Diana... si eu am jucat pe artemida dar am renuntat... ????? numele meu... am avut guildu Karma in prima alianta de pe server... incepusem in forta... dar aveam deja prea multe pe venera sa renunt
ciupilan Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 he he a inceput sa mai rasara soarele si pe strada mea :X a 2-a bucata SON si ceva informatii despre urmatorul update pe ksro http://www.sroinfo.com/viewpage.php?page_id=173
Kiidu Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 http://img228.imageshack.us/i/sro2010072415280038.jpg/ Uploaded with http://imageshack.us ce se intampla pe tibet!
flo17 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 uhhh sweet <3 http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=2&t=123058 Tare avatarul nou.... pacat ca nu sa`l bage pe csro... prea curand ... de vro luna ziceau ca baga toate avatarele din ksro ... si nu le`au bagat nici acu .. :dontknow: , au bagat doar prostia aia de fur... ma voi consola si cu samurai dress.. aia e deja... :P
orezExpandat Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Salut baieti ! M-am reapucat si eu de silkroad, stiam ca va veni acest moment asa ca am zis sa numai aman inevitabilul.pupici !
jocator8 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Salut , m-am apucat si eu de iSRO sunt pe iris wizzard lvl 4 :) ..Cine joaca pe iris ?
garibal Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Mai mai... nice to see familiar faces around... Deidara mai traiesti? Mai joci pe Venus? SinFulRecon sunt :))... In fine am intrat pe forumu asta sa va spun despre serverele rusesti de Silkroad... Super tari populated tot timpu... concurenta dementiala intre rusi si restu... eventuri aproape lunar... NO GOLD BOTS :o... In caz ca sunteti interesati ma gasiti pe mess ( uwant_mo ) oricum vreau sa incep o guilda de romani pe Venera ( Venusu rusesc, Venus 4 Life ) :)) Peace... tu vb serios nu ? NU SUNT GOLDBUTI PE RUSRO ???? acolo e patria loc. am un prieten care ruleaza 2 buti in pt cu goldbutii altuia. serios? sa o poza pe langa orase la mobi .. sa vedem daca sunt mai putin de 10 goldbuti :) uhhh sweet <3 http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=2&t=123058 chiar e super misto . se potriveste de minune unui warlock.
BijuuMode Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 am pierdut hotanu in ultimele 3 min .. dar sa fiu sincer am fost 5 guilde vs 8 daca erau toti de la noi nu cred ca il pierdieam am reusit sa fac 100 kile
ChristyxxL Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 am pierdut hotanu in ultimele 3 min .. dar sa fiu sincer am fost 5 guilde vs 8 daca erau toti de la noi nu cred ca il pierdieam am reusit sa fac 100 kile Pfai.. ce nashpa.. pariu k ai plans... si nu-i mai dati ma PM-uri aiurea, sa va dea charu knd se lasa de SRO k asta de SRO si de Laba nu se lasa niciodata =))
eXorT Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Pfai.. ce nashpa.. pariu k ai plans... si nu-i mai dati ma PM-uri aiurea, sa va dea charu knd se lasa de SRO k asta de SRO si de Laba nu se lasa niciodata =)) :)) adevarul e ca si chestia cu PM-urile si aia cu "strongest glaviers" sunt niste suferinte cam aiurea....mai ales ca am vazut toti ce adversari are deidara in acel video de pe utube >.> (un warrior care nu foloseste healing cyrcle si multi alti noobi) degeaba au ei sun daca sunt praf la stil de joc ;)
BijuuMode Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Pfai.. ce nashpa.. pariu k ai plans... si nu-i mai dati ma PM-uri aiurea, sa va dea charu knd se lasa de SRO k asta de SRO si de Laba nu se lasa niciodata =)) nu am plans ca nus o fetita ca tine stiam ca asta o sa se intample 70% pentru ca multi din uniune is plecati in concediu din ResPect au fost maxim 30/50 in respect 2 toti iar din rason si restu guildelor maxim 20 eu ti am mai zis tie daca tot te crezi asa de smecher vino si invinge-ma in sro pana atuncea gura in p*** M** eu nus La*****T asmatic ca tine am femeie ori cum stiu ca o sal luam back in maxim 1 luna pana ne vin toti playeri din uniune. tu in ochi multora de pe venus esti un r***t si un re****at HeroShine cand a tradus comentariile tale de pe youtube a inceput sa rada cu lacrimi de crocodil cat de re****at poti sa fi si toti in uniune/venus stiu lucru asta. crezi ca daca imi aduci injuri la dresa mea pare mai destept ca mine ??? sa te vad pe tine cum ai fi facut 100 kile in potriva la Inpact,RP2,HellOnEarth,Epic,Legacy,(restu is mai slabe) unde is numai alde 105+ cam 95%. ce ti se putea intampla daca mai jucai sro ?? de la lvl tau extraordinar de mare 80+ cat erai ajungeai la lvl 50 cum a patit oscar ca m-a injurat pe mine si pe epic si acu de la 110 e 104
eXorT Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 daca tot va place sa va certati...inainte de a o face... mai treceti un pic pe la scoala pe la orele de romana ;) -NU e valabil DOAR pt badfist :P
Sleya Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 In primul rand badfist...am mai zis-o odata aici pe forum...si atunci tot pentru tine si inca unul am spus-o kills de la fw....alea 100 care zici ca le-ai facut tu...nu sunt doar ale tale...sunt ale intregului party,dar vad ca voi tot nu bagati la cap ce va explica omul :)...va place voua sa suferiti si sa va certati ca la usa cortului aici pe forum enjoy :tiphat:
EvilToileT Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Mai mai... nice to see familiar faces around... Deidara mai traiesti? Mai joci pe Venus? SinFulRecon sunt :))... In fine am intrat pe forumu asta sa va spun despre serverele rusesti de Silkroad... Super tari populated tot timpu... concurenta dementiala intre rusi si restu... eventuri aproape lunar... NO GOLD BOTS :o... In caz ca sunteti interesati ma gasiti pe mess ( uwant_mo ) oricum vreau sa incep o guilda de romani pe Venera ( Venusu rusesc, Venus 4 Life ) :)) Peace... crede-ma majoritatea jucatorilor 90+ au cel putin un party. Chiar si eu rulez un pt de nukeri. Vreau sa va intreb ce parere ati avea daca cei de la joymax ar baga un serviciu de unban ? Pe rsro deja au bagat acest serviciu si costa 6000 silk, daca ar avea acelas pret si pe isro ati fi cumparat in cazul unui ban ? bineinteles pe un char "lucrat" ff lv 100+ si ceva son-uri pe el.
BijuuMode Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 crede-ma majoritatea jucatorilor 90+ au cel putin un party. Chiar si eu rulez un pt de nukeri. Vreau sa va intreb ce parere ati avea daca cei de la joymax ar baga un serviciu de unban ? Pe rsro deja au bagat acest serviciu si costa 6000 silk, daca ar avea acelas pret si pe isro ati fi cumparat in cazul unui ban ? bineinteles pe un char "lucrat" ff lv 100+ si ceva son-uri pe el. 6k silk e prea mult de 6k silk imi fac alt char lvl 110 ff :) maxim 1k silk as da dar 6k nu
cri2032 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Pfai.. ce nashpa.. pariu k ai plans... si nu-i mai dati ma PM-uri aiurea, sa va dea charu knd se lasa de SRO k asta de SRO si de Laba nu se lasa niciodata =)) Uite pe cineva care stie silkroad aici , misto , imi place uniq'ul de la avatarul tau . Presupun ca acel XXL de la nume arata ca esti dublu cat deidara . Poate nu stie el sa joace silkroad ca un pro dar se decurca binisior , recunosc ca acel video cu pvp e fail dar nu conteaza asta :) . Din cate am citit din posturi ai avut lvl 80 si acum ai lvl 70-- sau doar sig'ul imi spune ca ai lvl 71 si te iei in gura cu toti spunand '' Shoot yourself '' la chat ??? daca tot va place sa va certati...inainte de a o face... mai treceti un pic pe la scoala pe la orele de romana ;) -NU e valabil DOAR pt badfist :P In primul rand badfist...am mai zis-o odata aici pe forum...si atunci tot pentru tine si inca unul am spus-o kills de la fw....alea 100 care zici ca le-ai facut tu...nu sunt doar ale tale...sunt ale intregului party,dar vad ca voi tot nu bagati la cap ce va explica omul :)...va place voua sa suferiti si sa va certati ca la usa cortului aici pe forum enjoy :tiphat: Uite aici 2 oameni care nu au nici o treaba :)) Imi place de voi !!! Sleya & Exo still rocks . Deidara : Schimba signature si faza cu '' Nu dau charu cand ma las '' poate tu vorbesti cu toti romanii fiind ei lvl 30-40 sau 100-110 dar cred ca cei mici vor tot pe tava...