Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

=)) fac si video cu pvp dar intai trebuie sa exersez si sa imi fac setu :) si asta e motivu pe care lam luat pe asta ca sa mai fac vids si cu pvp.

Guest methalelf
Posted

O intrebare de noob ... pe ce server se joaca acum silk ?

M'am lasat de joc acum un an si ceva ( din cauza butilor ) ma uit acum pe oficial , updaturi noi alea alea dar serverul si mai mort decat l'am lasat eu .

Astept pareri :D

Guest methalelf
Posted

Ma refer daca jucati pe cel original sau isro , jsro etc etc ?

Posted

nu inteleg ce vrei sa spui cu original...toate sunt originale...doar ca unele sunt ale unor anumite tari, gen ksro,vsro,rsro,jsro.

topicul asta e pentru isro,international silkroad online,deci toti de aici joaca isro.

tot in sectiunea mmo o sa gasesti topicurile csro,ksro,rsro,jsro.

Guest methalelf
Posted

Adica cel de pe pagina joymax nu ( http://www.joymax.com/silkroad/ ) ? Eu tot acolo jucam inainte dar din cate vad pe forumul lor serverul e mai plin de boti ca niciodata , foarte putin membri online . Se merita jucat ?

Posted

Ala e isro...si se merita jucat daca esti dispus sa dai banu in fiecare luna...cu premium plus primesti exp dublu 5 ore+quest care da 30k sp+int+str+change mai mare la alchemy+intri din prima+etc...bot platit sa nu iti pierzi contu cu vreun bot crackuit,exp-ul criminal...pick pet...obligatoriu..ca sa poti bate fara sa faci abdomene dupa dropuri....si multe alte iteme pe $$$. Tu decizi,se merita sau nu?

Posted

w00t nice update...

islam coming ?/

edit :

da xD am uitat

http://img146.imageshack.us/i/sro2010072109141627.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

primu nova pe charu asta :) my luck is back -_-

Posted

O intrebare de noob ... pe ce server se joaca acum silk ?

M'am lasat de joc acum un an si ceva ( din cauza butilor ) ma uit acum pe oficial , updaturi noi alea alea dar serverul si mai mort decat l'am lasat eu .

Astept pareri :D

O intrebare de Cr371n*** Pe ce server se joaca silk , parca si vad toate serverele doar gold buti , nici un jucator si pe un server toti jucatorii se inghesuie sa joace... Serios.. Get a life

Prezic :)) Frobidden : Serios , get a warn !

Gz dream xD

Posted

w00t nice update...

islam coming ?/

Interesant update.

Nu este islam. Din cate observ, vor baga "Flame Mountain" care sunt la Sud de Hotan, pot fi fazuti in joc. Undeva la Sud de Donwhang, unde este Earth Ghost Canion, for face Earth Ghost Town, si harta respectiva cu navele distruse "Ship Wreck" nu reusesc sa imi dau seama de unde vine. Arme noi, daca observati, arc nou la 1:05 si sabie noua la 1:06 :photo: .

Aparent scot sistemul de pvp prin cape http://silkroadsecrets.blogspot.com/2010/06/ksro-legend-x-is-coming.html . Pacat....

Posted

Interesant update.

Nu este islam. Din cate observ, vor baga "Flame Mountain" care sunt la Sud de Hotan, pot fi fazuti in joc. Undeva la Sud de Donwhang, unde este Earth Ghost Canion, for face Earth Ghost Town, si harta respectiva cu navele distruse "Ship Wreck" nu reusesc sa imi dau seama de unde vine. Arme noi, daca observati, arc nou la 1:05 si sabie noua la 1:06 :photo: .

Aparent scot sistemul de pvp prin cape http://silkroadsecre...-is-coming.html . Pacat....

ship-urile alea arata ca cele din constantinopol, zona sirenelor.

Posted

Parca vindea joymax jocul.Acum fac iar update ?:)

sa ma zis de 10 ori pe forum dar se pare ca uni nu inteleg o iota din ce se spune omule vinde 28% din acctiuni ti se pare ca asta inseamna tot jocu si noi nu stim ??? citeste paginile din urma poate o sa intelegi despre ce e vb 28% nu 100%

Posted

ship-urile alea arata ca cele din constantinopol, zona sirenelor.

Cred ca ar fi din zona "Marmara Sea". Este o zona interesanta, probabil ajungi acolo prin transport cu Ferry-ul ( teleport ). Intrebarea este cat de mare poate fi locatia :)

Acum, despre o alta idee, ati observat ca aceste 2 zile de la inspectie, nu prea au mai fost gold boti. Au updatat anti-hack guard-ul, care sigur nu va tine mult... dar, este chiar frumos sa vezi asa multi playeri in joc. Dupa cum ma asteptam, toate serverele sunt populated. Au deschis prea multe si comunitatea e prea intinsa.

Posted

Cred ca ar fi din zona "Marmara Sea". Este o zona interesanta, probabil ajungi acolo prin transport cu Ferry-ul ( teleport ). Intrebarea este cat de mare poate fi locatia :)

Acum, despre o alta idee, ati observat ca aceste 2 zile de la inspectie, nu prea au mai fost gold boti. Au updatat anti-hack guard-ul, care sigur nu va tine mult... dar, este chiar frumos sa vezi asa multi playeri in joc. Dupa cum ma asteptam, toate serverele sunt populated. Au deschis prea multe si comunitatea e prea intinsa.

GNGWC 2010 Qualifying Round for Germany iti spune ceva?

Joymax face serverele easy, tu incepi sa joci, iti place devii addicted, si dupa aceea incepi sa le versi $ luna de luna. :tiphat:

Posted

Joymax face serverele easy, tu incepi sa joci, iti place devii addicted, si dupa aceea incepi sa le versi $ luna de luna. :tiphat:

stiu prea bine ca GNGWC e ca si craciunul la noi :). Desi, parca anul acesta a fost depus un efort mai mic fata de ceilalti ani. Ca sa vezi, se poate da ban la toti gold boti....

Posted

da ai dreptate pentru ca si cand a fost cu concursu de pe mmosite tot asa erau servarele populate sau stateai maxim 10-20 min la coada... :) dupa GNGWC o sa revina gold boti la loc

Posted

Foarte tare , ca de obicei gaymax nu se dezminte , nu stiam eu de ce nu mai prea intra unii pe csro ... =)) =)) si azi il intreb pe unu dc n`a mai intrat cica a vut treaba pe isro #-o , a prins si el saracu loc pe sv :pumn:

Posted

Sall all am primit pe Hera un blader de 78 cu dress si b\s sos si set blue bunicel .... As dori si eu un bot free .... care poate sami dea raman dator add : redbullsergyo CAT MAI RPD Care e pe Hera pm me BrutaIAng3l dar l de la Brutal e i !!!!!!!!!!!!

Guest PistolCuApa
Posted

Mai mai... nice to see familiar faces around... Deidara mai traiesti? Mai joci pe Venus? SinFulRecon sunt :))... In fine am intrat pe forumu asta sa va spun despre serverele rusesti de Silkroad... Super tari populated tot timpu... concurenta dementiala intre rusi si restu... eventuri aproape lunar... NO GOLD BOTS :o... In caz ca sunteti interesati ma gasiti pe mess ( uwant_mo ) oricum vreau sa incep o guilda de romani pe Venera ( Venusu rusesc, Venus 4 Life ) :)) Peace...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...