Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Cred ca este cel mai tare lucru sa bage stall asa , in cabal pui un item si iesi din joc si itemu este la vanzare , din cate stiu el in 1-2 sapt exipra si trebuie sa ii dai iar update ! misto chestie !!!

poi da nu trebuie sa faca locuri pt mai multi gold boti ???

salut

cum fac si eu sa`mi iau avatar la event caciula?

http://img21.imageshack.us/img21/3000/sro2010070820444974.jpg

te duci la So OK si acolo iti schimbi palaria

Posted

Daca avem norocu' sa bage updaturile astea 2 , cu bless si cu all-time-stall si silkroad sa fie cumparat de o alta firma , o sa dam de multa fericire :))

Posted

salut la toti as vrea sa fac si eu un anunt si anume ca vand un cont de lv 102 full str bow pe serverul grecee are numele Terror_Arow_ pe cont gasesti 3 dress (joker / mire / angel ) , Premium PLUS , Devil Spirit , 4-week skill gold premium , pet + set FB +5/0 Accesory FB +5 (Pacheon 102 , Fire 102 Light 80 , Cold 20 )

Daca este cineva interesat sa imi dea un buzz la moloceamarius_sebastian

Posted

Daca avem norocu' sa bage updaturile astea 2 , cu bless si cu all-time-stall si silkroad sa fie cumparat de o alta firma , o sa dam de multa fericire :))

We made a cumparat sro (28% din acciuni parca )

salut la toti as vrea sa fac si eu un anunt si anume ca vand un cont de lv 102 full str bow pe serverul grecee are numele Terror_Arow_ pe cont gasesti 3 dress (joker / mire / angel ) , Premium PLUS , Devil Spirit , 4-week skill gold premium , pet + set FB +5/0 Accesory FB +5 (Pacheon 102 , Fire 102 Light 80 , Cold 20 )

Daca este cineva interesat sa imi dea un buzz la moloceamarius_sebastian

trebuia sa postezi aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=151 nu in acest topic citeste primu post

Posted

Interesant , mi se pare sau duce a WoW ? xD

Prea multe jocuri ... Inainte sa vina avataru' nou au postat poze cu ea si multi [ asa stiu eu ] spuneau ca e ''fake'' si ca e din Cabal ... Deci , timpu o sa se arate !

Nu am inteles nimic :)) Sau cel putin daca vorbesti de fan-art , cu aia care au facut harta aia... Citeste ultima propozitie de la 2nd Quote

Pozele alea sunt ori fan-art,ori sunt preluate din alte jocuri.Rasa Islam nu va fi implementata,Islamul va aparea doar ca regiune si asta nu in viitorul apropiat. :)

Posted

Pozele alea sunt ori fan-art,ori sunt preluate din alte jocuri.Rasa Islam nu va fi implementata,Islamul va aparea doar ca regiune si asta nu in viitorul apropiat. :)

cum adica numai ca si regiune? adica se va face un nou sro? nu kred:) am mai vorbit despre chestia asta , si totusi is de impresie ca se va introduce rasa noua (islam) da in viitoru apropiat;)

Posted

What kind of Silkroad player are you?

Your Result: The common player

You don't know anyone, and no one knows you. If Silkroad were a movie, you would be an extra. Anyway you don't care about it since you have your character and your friends. Your hobby is wear a trade suit and walk around watching for a victim.

Result Breakdown:

92% The common player

70% Mr Old School

69% The 1337

61% The AFK

61% The Alchemy Master

58% Mr Sealed

56% Captain Legit

36% The GoldBot

34% The Turk

22% The Newcomer

Quiz Created on GoTo Quiz

Posted

hehe long time no see guys xD

si eu am facut quizu xD rezults

Your Result: The Alchemy Master

Everyone knows you for your awesome successful results on the Alchemy. +7 is nothing for you and you have your own rituals for get luck. Everyone asks you for your secrets and for pimp their items.

Result Breakdown:

85% The Alchemy Master

76% The common player

75% Mr Sealed

60% The 1337

51% The AFK

51% Captain Legit

46% Mr Old School

44% The Turk

42% The GoldBot

5% The Newcomer

Quiz URL: http://www.gotoquiz.com/what_kind_of_silkroad_player_are_you

Posted

tare quizul .. merci :crazy: ce importanti sunt turcii in jocul asta :-j

Your Result: The Newcomer

You don't know so much about this game. You feel very lonely and you wonder why "asfhwhgf" doesn't reply your PM's. You keep playing just because there are friends who play it or because you want to be strong, like the people you see on the PVP zone. There's still a long way for you.

Result Breakdown:

100% The Newcomer

62% The Turk

51% The common player

48% Captain Legit

33% The GoldBot

25% The AFK

15% Mr Old School

11% Mr Sealed

10% The 1337

0% The Alchemy Master

Quiz Created on GoTo Quiz

mai prost de atat nu cred ca pot sa fiu :bananadance2:

Posted

Frumos quiz:

Your Result: The common player

You don't know anyone, and no one knows you. If Silkroad were a movie, you would be an extra. Anyway you don't care about it since you have your character and your friends. Your hobby is wear a trade suit and walk around watching for a victim.

Posted

cum adica numai ca si regiune? adica se va face un nou sro? nu kred:) am mai vorbit despre chestia asta , si totusi is de impresie ca se va introduce rasa noua (islam) da in viitoru apropiat;)

De exemplu un oras,cu imprejurimile sale(temple etc etc).Citeste unul din mesajele mele anterioare,am pus un link unde vei vedea raspunsul celor de la JM la intrebarea "will there be any other races?"

Posted

http://www.sroinfo.com/news.php?readmore=92 poate va intereseaza (ca tot vorbeam de lipsa de originalitate,acest sistem este si in archlord si daca nu ma insel este si in wow...)

Pacat, desi va ajut mult, se desprinde de natura Silkroad-ului. Ideea de a stal la stall, de ati vinde marfa ca in piata este una dintre criteriile de baza a jocului. Daca vor implementa un astfell de sistem, ar trebui sa puna o taxa pentru fiecare item vandut de 10-15%, parerea mea.

Alex92, abia cand rasa islam si regiunea islamica va fi implementata, atunci va fi gata jocul. "Silkroad Online" a fost gandit si scris pe hartier acum mult timp. Inca de la inceput exista harta completa, care incetul cu incetul este completata. E adevarat, jocul a suferit modificatii si deviatii, dar inca cred ca vor face o rasa islam si vor reveni pe "drumul principal" .

Posted

noile achiziti

http://img444.imageshack.us/i/sro2010071015230161.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

and

http://img62.imageshack.us/i/sro2010071015231233.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

Posted

mi se pare mie sau melodia asta suna aproape la fel cu ce canta mai demult trupa o-zone?

(si da,e legat de sro:P )

Astia care o canta le-au dat bani celor de la o-zone sa le permita s-o faca.Altfel era plagiat..(Stiu c-am avut si eu melodia).Poate ca postul tau este legat de sro fiindca are acel clip,dar postul celui care-ti raspunde mai e legat de sro? :P

Posted

whatever..

noi am pierdut fw in 18 min datorita dragii noastre uniuni.. ne-au lasat balta.. numa vreo 2-3 au venit din guilda rage.. in rest pauza.. 18 vs 8 uni.. total pwn

spearu mia dat fail la +7 si de abia lam facut +5 dupaia ( 84 elixire)

dupaia am incercat in dimineatza asta la +6 fail again.. lam facut din nou din 56 elixire..

Posted

Astia care o canta le-au dat bani celor de la o-zone sa le permita s-o faca.Altfel era plagiat..(Stiu c-am avut si eu melodia).Poate ca postul tau este legat de sro fiindca are acel clip,dar postul celui care-ti raspunde mai e legat de sro? :P

da. daca ar fi comentat si despre bugul respectiv si mi-ar fi spus si daca mai merge sau nu :P

pentru ca am inteles ca mergea la scrollurile astea de event...+500hp,speed scroll,etc si ca unii si-au facut viteza de 1000x...

Posted

da. daca ar fi comentat si despre bugul respectiv si mi-ar fi spus si daca mai merge sau nu :P

pentru ca am inteles ca mergea la scrollurile astea de event...+500hp,speed scroll,etc si ca unii si-au facut viteza de 1000x...

A fost acum un event sau doua treaba asta cu scrolluri in prostie. A durat vreo doua zile dar apoi a fost remediata problema. Si cu viteza ai dreptate, am vazut un video cu unul care avea nu stiu cate scrolluri de viteza si a plecat de la Samarkand East Gate si a ajuns in cateva secunde la Golems, pacat ca jocul se misca in frameuri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...