Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Buna .

Am si eu un glavier si nu stiu cumm sa il fac imi dati si mie cateva idei .

Deidara am observat ca esti glavier imi poti face un print la skill plss sa vad cumm e facut plss :D .

Va rog ajutatima nu vreau sa iasa un nimik :)

Posted (edited)

Hmm mie nu mi se pare neaparat ca silkroad aduce update-uri interesante ci ca ia bucati din alte jocuri pentru a-si upgrada sistemul.

De exemplu capture the flag era in wow.

Ceea ce vor sa bage acum Socket item...prima data l-am intalnit in 2moons,apoi in shaiya,etc.

Si din cate vad tot felul de alte astfel de update-uri...silkroad va fi in curand jocul care va avea reunite toate elementele distincte ale mmo-urilor de pe piata.

aa...asta da:P pai si arenele tot din wow sunt ^^si culmea in wow daca faci arene primesti coins sa iti iei gear de pvp :)) exact cum vor face si astia in sro :) unicii din cave tot cam ca in wow sunt,cum sunt raidurile in wow asa sunt si in sro numai ca la ei se stie precis ce items cad:) si socketurile sunt si in wow :)

In wow nu primesti nici un coin cand faci arene :P

Nu sti ce item cade. Un boss are un anumit loot table din care cad 2-3 obiecte.

1.bine...nu primesti coins,primesti arena points ;) tot cacatul ala e :P

2.in sro nici macar loot-ul nu il stii ;) ma refeream la faptul ca daca vrei un anumit item stii exact unde sa te duci ca sa il iei.ca nu iti cade din primul sau al2lea raid e partea a2a...dar pana la urma iti cade.se poate sa ai ghinionul sa cada si sa il ia altul =))

Edited by dsK
Guest reanuar
Posted

Am gasit un joc de gangsteri foarte interesant - MAFFIA.RO! Poti concura pe strazi, îti aduce bani. Poti lupta cu alti gangsteri Poti sa-ti intemiezi propria banda cu alti jucatori. Poti sa te armezi cu arme, masini si câini. Grafica este grozava. Înregistreaza-te

www.mafiia.ro

Posted

si culmea in wow daca faci arene primesti coins sa iti iei gear de pvp

In wow nu primesti nici un coin cand faci arene :P

unicii din cave tot cam ca in wow sunt,cum sunt raidurile in wow asa sunt si in sro numai ca la ei se stie precis ce items cad:)

Nu sti ce item cade. Un boss are un anumit loot table din care cad 2-3 obiecte.

Posted

primele imagini sigur is din POP warrior within ,numai ce mi lam instalat si 100% sunt din POP :))

spuneti-mi si mie ce naiba e asta? si uitati-va in dreapta ce scrie cheat key ce naiba? is coduri pentru sro?:))

http://img210.imageshack.us/i/sro2010070715423604.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

Posted (edited)

Buna .

Am si eu un glavier si nu stiu cumm sa il fac imi dati si mie cateva idei .

Deidara am observat ca esti glavier imi poti face un print la skill plss sa vad cumm e facut plss :D .

Va rog ajutatima nu vreau sa iasa un nimik :)

Heuskal

SRO2010-07-0715-52-54_64.jpg

SRO2010-07-0715-53-00_01.jpg

daca vrei sa te ajut lasa mi un id de mess

Edited by badfist
Posted (edited)

ms mult :* .Asa m-am gandit si eu prima data sa il fac ms .

Inca ceva Fire shield la ce foloseste ?

Dami un PM cu id de mess plss sa mai vb :D

Edited by __Sun
Posted

ceva din Jsro 11D ...japan style :)

ceva frumos...imi aduce aminte de cum era isro la 8D :)

hope you enjoy :tiphat:

numai bine tuturor

Posted

numai bine tuturor

WOWOWOW cu tot cu buff 40k hp :o , Pot sa te intreb de ce toti dp JSro au 1m+ spuri?

De pe Pheonix e cineva pe aici ?

Nu cred

Posted

WOWOWOW cu tot cu buff 40k hp :o , Pot sa te intreb de ce toti dp JSro au 1m+ spuri?

edit : De ce foloseste ghostspeed walk ala verde ?

Innumara din colt pe page1 , 4 spatii in jos , e un avatar sau ce e?

Foloseste vigor in loc de pots ?

Si in page 1 ce e primu slot? DE zerk ?

Nu cred

SRY PENTRU DOUBLE POST

Posted

edit : De ce foloseste ghostspeed walk ala verde ?

Innumara din colt pe page1 , 4 spatii in jos , e un avatar sau ce e?

Foloseste vigor in loc de pots ?

Si in page 1 ce e primu slot? DE zerk ?

Nu cred

SRY PENTRU DOUBLE POST

cred ca se cumpara cu gold cum e pe ksro parca 1b=1m sp

Guest CeausescuPresedinte
Posted

marfa jocul cel mai tare de genu doar ca e nevoie de $$ :((

Posted

numai bine tuturor

Frumos Video

Exact ceva frumos ce noi nu am stiut sa pastram insa ei da pentru ca a avut si cine sa conduca jocul bine nu ca joymax N luni pana faci lv maxim~tre sa farmezi la greu~servere full s.a ... Sa sperem ca WeMade vor schimba ceva :tiphat:

Posted

Badfist spunea k ar fi tare sa se bage un fel de auction house(nu stiu exact numele) din Cabal.Uite ca au de gand sa faca treaba asta : http://silkroadsecrets.blogspot.com/2010/07/legend-x-consignment-sale-system.html

Modificari la skill'urile chn : http://img713.imageshack.us/img713/3128/skilltable.png

Cred ca este cel mai tare lucru sa bage stall asa , in cabal pui un item si iesi din joc si itemu este la vanzare , din cate stiu el in 1-2 sapt exipra si trebuie sa ii dai iar update ! misto chestie !!!

Posted

Frumos Video

Exact ceva frumos ce noi nu am stiut sa pastram insa ei da pentru ca a avut si cine sa conduca jocul bine nu ca joymax N luni pana faci lv maxim~tre sa farmezi la greu~servere full s.a ... Sa sperem ca WeMade vor schimba ceva :tiphat:

acum cu 11D nu e chiar asa de greu sa faci lvl maxim si sa farmezi...e chiar mult mai simplu parerea mea...eu eram lvl 99 cand s-a deschis 11D si FF doar pentru lvl 100 wiz/cleric...in 3 luni cu premium plus am facut aproape 110 si FF...cu gap 0 ...deci not so hard.

noi nu am putut pastra pentru ca...majoritatea player-ilor buni au renuntat din cauza la job/scoala/facultate...viata reala in general,insa japonezii...de ce sa renunte cand in mare parte la ei cam totul se bazeaza pe computere...scoala,munca....au timp si de astea si de silk in acelasi timp...din moment ce stau mereu in fata pc-ului :)

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...