Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

a rasarit si soarele pe strada mea.....

in 2min de kill for fun l-am dropat.. :o

primul meu son ^^

l-am dat la WTT pentru lvl 101+5 Nova Protector(Foot) lvl 101+5 Nova Armor(Hands) lvl 101+8 Spear 80% phy 41% mag Crit 11 si Glavie +7 Fleash ^^ acum as vrea sa imi mai iau o pisa nova si apoi ce imi mai ramene ce mai fac eu niste wep +7 S/S ^^

prea ieftin la noi un asemenea spear se da cu cel putin 2b puteai sal dai la trade pt son sword +bani sau inca 1 item son

Posted

eu zik ca la dat destul de bine .... alea 2 sonuri valoreaza in jur de 1bil, un 1bil 200mil (depinde de bluuri) + spearu 101+8 care valoreaza cam 600 , 700 sau mai bine si + glavia +7 care nu am inteles daca e de 101 sau alt degree daca e de 101 a dat super bine sonu:)

Posted

eu zik ca la dat destul de bine .... alea 2 sonuri valoreaza in jur de 1bil, un 1bil 200mil (depinde de bluuri) + spearu 101+8 care valoreaza cam 600 , 700 sau mai bine si + glavia +7 care nu am inteles daca e de 101 sau alt degree daca e de 101 a dat super bine sonu:)

2 Piese Protector Son FB 80%-100% Blue si paranteze 41%+ pe Athens o piesa Son +5 FB 100% e in jur de vreo 800-1bil :D

Guest StopTheAbuse
Posted

s-a dus draq forumu :) de cand au schimbat astia interfata... se posteaza de maxim 5 ori pe zi.. in sectiunea asta... .. btw mi-am facut si eu shieldu +8.. nu mai pun poza ca mi-e scarba de IP-Board-ul asta

Posted

de acord.. nam mai postat de mult timp.. din cauza asta.. forumu sux..

guilda noastra a luat fw ^^ deputy comander at fortres war FTW (hotan) vedem ce se inampla si diseara :))

am facut rost pe rand de un son cleric rod ^^ +5 fb.. am facut un staff +8 no advance fb.. si pe el am primit rodu si 300m

dupaia am dat si roodu pentru un nova ring eu +5 fb si 300m =)

Guest StopTheAbuse
Posted

http://img52.imageshack.us/i/sro2010070221122102.jpg/

http://img291.imageshack.us/i/sro2010070405125115.jpg/

WTS Dare2Dream :) (im current owner of D2D)

btw im back in business :) m-am pus pe lvl :) ca am facut o pauza 3-4 saptamani:)

http://img8.imageshack.us/i/sro2010070405235689.jpg/

Posted

sa stiti ca interfatza la forumul asta o stricato rau de tot:| nu ma atrage cu nimik ,nu se poate face un voting ceva sa o schimbe la loc?

Asta e doar tema de baza a IPB-ului nou. Nu e nevoie de votare ca sa se schimbe, s-a discutat deja si in prezent se lucreaza la teme noi care sa o inlocuiasca pe aceasta. Va fi si una asemanatoare cu cea veche (cand vine vorba de culori, cea veche de IPB 2 nu se poate pune pe 3), dar crearea unei teme nu e un proces de pe-o zi pe alta asa ca mai avem de asteptat. :)

Posted

pe rome parca

da :) , eu aka cindi , exo aka dsk , mihai aka work , bogdan - lord one xD , sorin .... , levy parca si inevitabilul , noobul , alchemystul DARE

Posted

Deci o sa am cu cine juca :D singura problema este cu , conectarea acum parca astepti chiar prea mult.Voi pe la ce ore incercati sa va conectati si cam cat timp asteptati in medie?

Posted

Deci o sa am cu cine juca :D singura problema este cu , conectarea acum parca astepti chiar prea mult.Voi pe la ce ore incercati sa va conectati si cam cat timp asteptati in medie?

majoritatea stam 24/7 on... eu luna asta nu pot incarca prem dar intru seara de la 12 pana la 10-11 sau de dim in 2-3 ore...

Posted

Sal am un wizz/cleric de lv 89 si nu gasesc nici cum set robe male 90-92 doar l.a 90-92 ce ziceti daca mas muta pe l.a ce avantaje si ce dezavantaje as avea?

Posted

Sal am un wizz/cleric de lv 89 si nu gasesc nici cum set robe male 90-92 doar l.a 90-92 ce ziceti daca mas muta pe l.a ce avantaje si ce dezavantaje as avea?

si`eu`am`tot`wizz/cleric`si`vreau`sati`spun`k`la8dg`am`avut`L.A`si`chiar`era`bine`1`o`sa`ai`speed`mai`mic`si`o`sa`comsumi`mp

`mai`multe`dar`in`cave`pana`in`96`gasesti`mobi`care`lovesc`mai`mult`cu`phy``attack(exceptand`medusele`de92)si`mie`mi

`sa`parut`k`pe`robe`ai`dmg`mai`mare`cam`atat`sper`sati`fie`de`folos

Posted

Reply din topicul de CSRO:

Cica Joymax va lansa totusi si a treia rasa,chiar pana la sfarsitul lui 2010.Zvonurile zic ca caracterele vor putea folosi animale care pot zbura,job-urile vor fi updatate si va fi deschisa India pe harta.Cica unele ar aparea odata cu legend X din KSRO.Timpul va raspunde la toate.

Niste poze pe care eu nu le-am mai vazut cu a treia rasa.

201007030114437613.jpg

201007030115058126.jpg

201007030115225466.jpg

Posted

Reply din topicul de CSRO:

Interesant , mi se pare sau duce a WoW ? xD

sunt din Prince of Persia :pumn:

Prea multe jocuri ... Inainte sa vina avataru' nou au postat poze cu ea si multi [ asa stiu eu ] spuneau ca e ''fake'' si ca e din Cabal ... Deci , timpu o sa se arate !

fan-art...bullshit

Nu am inteles nimic :)) Sau cel putin daca vorbesti de fan-art , cu aia care au facut harta aia... Citeste ultima propozitie de la 2nd Quote

Posted

ultima imagine sigur e din PoP iar restul cred ca seamana mai mult cu Diablo decat cu WoW :))

nu era vb ca seamana cu wow,ideea e ca in sro se vor face cateva update-uri foarte interesante... care in ochii multora vor face silkul sa fie mult mai distractiv decat wow-ul.

chiar daca wow este jucat de peste 9mil de playeri ;)

@Alex92 ms pt informatie.chiar mi se parea o mare aberatie ce speculau unii in legatura cu sro2.era ilogic sa faca un alt sro.... cine mai jucat actuala versiune cu euro si chineses? daca sro 2 era mai bun se muta toata lumea acolo....daca era mai slab il incercau toti si dupa reveneau in sro1 :P

in sfarsit gata cu "stirile" despre sro1&sro2

^^

Posted

Hmm mie nu mi se pare neaparat ca silkroad aduce update-uri interesante ci ca ia bucati din alte jocuri pentru a-si upgrada sistemul.

De exemplu capture the flag era in wow.

Ceea ce vor sa bage acum Socket item...prima data l-am intalnit in 2moons,apoi in shaiya,etc.

Si din cate vad tot felul de alte astfel de update-uri...silkroad va fi in curand jocul care va avea reunite toate elementele distincte ale mmo-urilor de pe piata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...