Sephiroth Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 vreau sa incep un nou char pe alt server inafara de RedSea din anumite motive care nu se spun... ma invita cineva pe vreun server? :D daca da lasa-ti nume de server , primu 'venit' primu servit :)
The Dash Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 intra pe zeusam un guid de lvl 2 si 60%dak vrei intra si te ajut cu ce pot.....cel mai mare lvl pe zeus ete unu _SuN_ de lvl 68 bafta si sper sa intri
EvilToileT Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 hai pe serverul Sparta ...avem guild del lv 4 si 96% nu e mult pana la 5 si avem si nevoie de membri PM SpyNuker :DPS : cand faci 2000 de GP osati dea guild master un catel :)
The Dash Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 dak intri pe sesrvar ma gasesti cu nikul The_Dash...ma gasesti mai tot timpul......inafara de timpul saptamanii cand intru pe la 1-2-3 dupamiazadak nu pe silk ma gasesti pe idul vici4ever2bafta la totzipai am 35 si fac azi 36-37saptamana viitoare poate fac si eu 42....si nu joc cu bot nici cu gt.....nu lam folsit nici pe primul si nici pe silver...dak intri te ajt cum potz..... Bafta all
misteryoMG Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 skalgar acu miam dat seama ca sunt in guild cu tine cand ma uitam la semnatura si vad mafia ro :blink: hf
FINE Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Salut :tiphat: daca ma puteti ajuta cumva cu vreun autologin da-ti si mie un pm s-au postati aici va rog ca numai pot de obicei intram foarte rpd pe server si sambata si duminica,scriam ff rpd codu si acum il scriu insa incerc de vreo 45 de minute sa intru si nimic.....oricat de repede aj scrie tot nu o ia, astfel ajung la concluzia ca au dreptate ce-i care au postat in paginile anterioare nu conteaza cat de repde scrii codu....si dast as vrea daca cumva e vreunul dintre voi care detine asa ceva si vreti sa dati....va astept :beer: si fara replayuri gen: mai incearca c-o sa reusesti, eu intru in 5 min , eu scriu imaginea de verificare in 0.5 sec, S.A. thx bafta :tiphat:
Sephiroth Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 nevermind m-am dus pe sparta, full int spear , ce guild prietenos ai mai spydy :banana:
THEGREENSCORPIO Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 De la ce lv e bine sa te apuci sa fi hunter sau thief ?
SimplySimple Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 De la ce lv e bine sa te apuci sa fi hunter sau thief ?Te poti apuca de la 45+ dar risti sa ti-o iei...cel mai bine e sa fie 60+ ca sa fi hunter/thief
alexxx70 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 De la ce lv e bine sa te apuci sa fi hunter sau thief ?de la 80 e cel mai bine :P:P
.TripDeTrip Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 alexxx cat ai la mp si la hp la lvl 80?@Joaca careva pe Olympus?
Mehico Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 alexxx cat ai la mp si la hp la lvl 80?@Joaca careva pe Olympus?daca pure int... are vreo 20k mp si 10k hp :)la pure str e invers
THEGREENSCORPIO Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 nu este invers pentru ca 1 punct la hp iti baga 90 , iar la viata 150 .E cineva de lv mare pe spear purr int ? e multumit de el ?
defiler666 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 nu este invers pentru ca 1 punct la hp iti baga 90 , iar la viata 150 .~Are dreptate mehico...acum depinde si de iteme.INT`ul are 20k MP si 9k HP aproximativ , STR`ul are 19k-20k HP (glavier) si 8k-9k MP.~INT`ul e pentru mobi...la pvp lasa de dorit , la war mai misca ceva daca are tanker sau cel putin sa dea si sa fuga ^^
alexxx70 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Eu acum am 8800 HP si 19500 MP dar mai trebuie sa ridic pasivul de la Heuksal un lvl (sa il fac 6 ca acum e 5)ca sa am tot Hp-ul posibil dat de skiluri plus ca inca nu am STRG 5 pe chiar toate itemele, dar un Pure INT cu pasivul la Heuksal lvl 6 si itemele toate cu strg 5 poate atinge si poate chiar depasi putin 10k...oricum mai trebuie sa mai lucrez strg-ul la iteme putin.@THEGREENSCORPIO...eu la moobi trag cu spearul pt da damage mai mare si ei nu au protectie iar la joburi si la pvp-uri trag cu sword+shield pt ca imi confera puncte in plus la INT si STRG si protectie. Tu faci cum doresti....
uLise Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 BlackCruse da-mi un pm cu media pk2 . in engleza , ca asa singur nu o pot mofica ca am probleme cu windowsu :P
SimplySimple Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Am cont de ksro,jocu...dar am o problema...cum fac sa transcriu imaginea aia din limba lor cu alfabetu nostru?care ma lamureste si pe mine? :blink:
The Wizard Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ce are silkroad de nu merge??nu imi merge nici jocu si nici pagina lor...
FINE Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ce are silkroad de nu merge??nu imi merge nici jocu si nici pagina lor... Si la mine aceasi problema; o fi vreo inspectie ceva? ca saptamana asta se tot anuntza ca se va taia in carne vie si ca nush mai ce...referitor la cei care folosesc bot :dontknow:
Guest LeonX Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 credeam ca numai mie nu imi merge silkroad. mi-am instalat si eu azi silkroadla mine merge siteul lor
alexxx70 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ...nici la mine nu merge nici site-ul nici jocul...cred ca iar e vreo inspectie neanuntzata....