Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

vreau sa incep un nou char pe alt server inafara de RedSea din anumite motive care nu se spun... ma invita cineva pe vreun server? :D daca da lasa-ti nume de server , primu 'venit' primu servit :)

Posted

intra pe zeus

am un guid de lvl 2 si 60%

dak vrei intra si te ajut cu ce pot.....cel mai mare lvl pe zeus ete unu _SuN_ de lvl 68

bafta si sper sa intri

Posted

hai pe serverul Sparta ...avem guild del lv 4 si 96% nu e mult pana la 5 si avem si nevoie de membri PM SpyNuker :D

PS : cand faci 2000 de GP osati dea guild master un catel :)

Posted

dak intri pe sesrvar ma gasesti cu nikul The_Dash...ma gasesti mai tot timpul......inafara de timpul saptamanii cand intru pe la 1-2-3 dupamiaza

dak nu pe silk ma gasesti pe idul vici4ever2

bafta la totzi

pai am 35 si fac azi 36-37

saptamana viitoare poate fac si eu 42....si nu joc cu bot nici cu gt.....nu lam folsit nici pe primul si nici pe silver...dak intri te ajt cum potz.....

Bafta all

Posted

Salut :tiphat: daca ma puteti ajuta cumva cu vreun autologin da-ti si mie un pm s-au postati aici va rog ca numai pot de obicei intram foarte rpd pe server si sambata si duminica,scriam ff rpd codu si acum il scriu insa incerc de vreo 45 de minute sa intru si nimic.....oricat de repede aj scrie tot nu o ia, astfel ajung la concluzia ca au dreptate ce-i care au postat in paginile anterioare nu conteaza cat de repde scrii codu....si dast as vrea daca cumva e vreunul dintre voi care detine asa ceva si vreti sa dati....va astept :beer: si fara replayuri gen: mai incearca c-o sa reusesti, eu intru in 5 min , eu scriu imaginea de verificare in 0.5 sec, S.A. thx bafta :tiphat:

Posted

alexxx cat ai la mp si la hp la lvl 80?

@Joaca careva pe Olympus?

daca pure int... are vreo 20k mp si 10k hp :)

la pure str e invers

Posted

nu este invers pentru ca 1 punct la hp iti baga 90 , iar la viata 150 .

~Are dreptate mehico...acum depinde si de iteme.INT`ul are 20k MP si 9k HP aproximativ , STR`ul are 19k-20k HP (glavier) si 8k-9k MP.

~INT`ul e pentru mobi...la pvp lasa de dorit , la war mai misca ceva daca are tanker sau cel putin sa dea si sa fuga ^^

Posted

Eu acum am 8800 HP si 19500 MP dar mai trebuie sa ridic pasivul de la Heuksal un lvl (sa il fac 6 ca acum e 5)ca sa am tot Hp-ul posibil dat de skiluri plus ca inca nu am STRG 5 pe chiar toate itemele, dar un Pure INT cu pasivul la Heuksal lvl 6 si itemele toate cu strg 5 poate atinge si poate chiar depasi putin 10k...oricum mai trebuie sa mai lucrez strg-ul la iteme putin.

@THEGREENSCORPIO...eu la moobi trag cu spearul pt da damage mai mare si ei nu au protectie iar la joburi si la pvp-uri trag cu sword+shield pt ca imi confera puncte in plus la INT si STRG si protectie. Tu faci cum doresti....

Posted

ce are silkroad de nu merge??

nu imi merge nici jocu si nici pagina lor...

Si la mine aceasi problema; o fi vreo inspectie ceva? ca saptamana asta se tot anuntza ca se va taia in carne vie si ca nush mai ce...referitor la cei care folosesc bot :dontknow:

Guest LeonX
Posted

credeam ca numai mie nu imi merge silkroad. mi-am instalat si eu azi silkroad

la mine merge siteul lor

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...