Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

100 pentru temple begginer si 105 pentru job tomb :)

[Guide] Farming 5K SP/Hour lvl105+

Hi

most of you will not belive of what im gona say now....so just save to stupid talk and dont read this.

Now, if you wanna farm 5k sp/hour and you are lvl105+ its simple and REALLY EASY

1st you have to be lvl105 or more

2nd you have to be thief, hunter or trader

3rd you have to do it by hand [no tools or illegl programs cuase you will have to do quests evry 2 minuts]

go to the Temple in Storm and Cloud Desert, when you 1st enter the Temple you will find an NPC, click on him and take quests #1[Temple Dispute Hunt 1 (Trader)/Temple Dispute Hunt 1 (Hunter)/Temple Dispute Hunt 1 (Thief)]

, #3[Proof of Strength 1 (Trader)/Proof of Strength 1 (Hunter)/Proof of Strength 1 (Thief)] and #4[Proof of Strength 2 (Trader)/Proof of Strength 2 (Hunter)/Proof of Strength 2 (Thief)].

#1 quest is to kill 100 mob (Temple Dispute Hunt 1 (Trader)/Temple Dispute Hunt 1 (Hunter)/Temple Dispute Hunt 1 (Thief))

#3 and #4 is to collect 50 and 100 items, the 50 items you will get them from evry mob you kill inside the temple. but the 100 item quest will give some hard time.and the good thing is that you can do all 3 quests on the same mobs.

but evrytime you complet quest #3 go back to the NPC to recive the reward and it will give you 700SP.

you can do #3 quest in like 2 minuts or less thats if you are a wiz or a bower but it will take you some more time depending on how fast you kill mobs.

i am doing thies quests 2 hours a day evryday, and im makeing almost 30K sp daily

Post here if this guide is working for you or not or if you have any questions.

Have Fun

deci stilul asta de farmat il pot face de la 105+ ? nu............. dar exista questuri in tomb cand o sa am 100 de facut sp cat de cat bunicele? faza e la mine ca am probleme mari cu sp.......... masterul de la guilda mea a fost in 2 luni pe un char care eu i l-am dat pentru bard buff de la lvl 94 la 102 900k sp in party la mob de 108 full wizz sper sa imi iau si eu premium sa am loc acolo..... dar pana atunci astept sa fac 100 sa vad daca gasesc niste questuri bunicele pentru a face sp sa ma fac macar ff in 92 pentru 101 gap 9 ..... multumesc! :D

Posted

Aiurea rau, ei zic ca vor sa "echilibreze" rasele, dar facand unele modificari de genul asta o sa aduca europenii cu mult sub chinezi.

#Btw.. ei modifica skillurile noastre sa fie "egale" cu cele chineze etc, dar la delay-ul potiunilor cine se gandeste?

LE: http://www.youtube.com/watch?v=nVzabBne9VE&feature=channel

Si noi dece a trebuit sa suportam skillurile voastre overpowred timp de 2 ani poate mai bine ?

Mie imi convine. Uite acum eu sunt Nuker cu bich degeaba am division pe arma daca un european cu subclass cleric are holy spell lvl 4.. explicami cum as putea eu sa omor un warrior cu cleric subclass daca nu ii pot baga division , bleed? si la dracu are si devil spirit si face spam de screens ?

Nu veni sa imi spui ca na eu am snow shield acel snow shield pe mine ma afecteaza daca e la 60% si imi da in plin 2-3 hituri ciuciu MP dar europeanului cu ce il afecteaza screen-rile sau bless-ul? cu nimic.

Posted

asteas povesti nu stie nimeni nimic concret.. ala e ksro sau csro ? s-ar putea la noi sa nu fie asa..

mie nu imi convine sa scoata alea pt ca altfel wizzu ar fi cel mai dezavantajat.. ce face un wizz/cleric fara recovery bless si holy spell.. nu prea mare lucru te asigur eu..

Posted

Si noi dece a trebuit sa suportam skillurile voastre overpowred timp de 2 ani poate mai bine ?

Mie imi convine. Uite acum eu sunt Nuker cu bich degeaba am division pe arma daca un european cu subclass cleric are holy spell lvl 4.. explicami cum as putea eu sa omor un warrior cu cleric subclass daca nu ii pot baga division , bleed? si la dracu are si devil spirit si face spam de screens ?

Nu veni sa imi spui ca na eu am snow shield acel snow shield pe mine ma afecteaza daca e la 60% si imi da in plin 2-3 hituri ciuciu MP dar europeanului cu ce il afecteaza screen-rile sau bless-ul? cu nimic.

Nu vad de ce aduci vorba de Holy Spell atata timp cat la el nu se modifica nimic (sau cel putin nu inca). Era vorba de Bless si Screens. Nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu spamatu' Screen-urilor in 1 vs 1 atata timp cat warriorii nu pot folosi Screen-ul decat pe alte persoane (nu pe ei). Oricum au Skin-urile (Iron Skin si Mana Skin) deci tot o sa aiba defence. A da... Europenii au Delay la potiuni 15 secunde in timp ce Chinezii au un Delay foarte mic la potiuni.

LE: Noi de ce ar trebui sa suportam Delay-ul vostru de potiuni? De ce trebuie sa va suportam Wall-urile (cele de la Ice/Fire)?

Posted

Nu vad de ce aduci vorba de Holy Spell atata timp cat la el nu se modifica nimic (sau cel putin nu inca). Era vorba de Bless si Screens. Nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu spamatu' Screen-urilor in 1 vs 1 atata timp cat warriorii nu pot folosi Screen-ul decat pe alte persoane (nu pe ei). Oricum au Skin-urile (Iron Skin si Mana Skin) deci tot o sa aiba defence. A da... Europenii au Delay la potiuni 15 secunde in timp ce Chinezii au un Delay foarte mic la potiuni.

LE: Noi de ce ar trebui sa suportam Delay-ul vostru de potiuni? De ce trebuie sa va suportam Wall-urile (cele de la Ice/Fire)?

Pentru ca Holy lvl 4 are Weakening lvl11 100% deci este imposibil sa bagi division. doar screen-urle sau modificat , healing orbit a ramas la fel nu dispare daca schimbi arma.

DreamFighteR este Ksro legend 10 si Jsro parca si filmele postate de acel user sunt mereu adevarate

intrati pe forum de la rev6 si citit mai mult pe acolo

DaddyYankee ramane de vazut asta cand Ksro va avea update-ul..

Posted

Salutare tuturor...nu prea am mai avut timp in ultima vreme de sro dar am continuat sa citesc pe aici :) ...felicitari tuturor pentru reusite

In primul rand nu cred ca vor modifica ceva la holy spell sau la recovery division...dar...sincer trebuie sa fiu de acord cu koila...a cam venit si timpul ca europenii sa fie mai echilibrati...prea mult au suportat chinezii "nesimtirea" rasei euro :) ....cu toate ca am wiz/cleric aproape 110 FF as vrea sa se faca aceste modificari...nu mi se pare corect intr-un pvp bless&skins...asa ca...acum ar fi mai ok cu modificarile care le-am vazut mai sus.China chars will pwn once again :) poate daca o sa fie chiar asa....o sa revin cu bowerul sau o sa ma axez pe nuker...dar momentan...sa am timp :))

Ca sa raspund cuiva de mai sus....de la 100 in sus sunt questuri care dau xp si sp bunicele...fata de cele de la lvl 1-100...pot spune ca sunt chiar super reward-urile ...de la 105 in sus...da...e super usor sa faci sp...by hand...in job tomb sunt acele questuri care se fac foarte repede...omori 100 moobs...iei 700 sp...un party de 8(nu apar party moobs...doar normal si giant)...si il termini imediat...il faci de cate ori vrei...singura "problema" e ca trebuie sa joci by hand.

bafta tuturor...ne auzim curand :)

Posted

Salutare tuturor...nu prea am mai avut timp in ultima vreme de sro dar am continuat sa citesc pe aici :) ...felicitari tuturor pentru reusite

In primul rand nu cred ca vor modifica ceva la holy spell sau la recovery division...dar...sincer trebuie sa fiu de acord cu koila...a cam venit si timpul ca europenii sa fie mai echilibrati...prea mult au suportat chinezii "nesimtirea" rasei euro :) ....cu toate ca am wiz/cleric aproape 110 FF as vrea sa se faca aceste modificari...nu mi se pare corect intr-un pvp bless&skins...asa ca...acum ar fi mai ok cu modificarile care le-am vazut mai sus.China chars will pwn once again :) poate daca o sa fie chiar asa....o sa revin cu bowerul sau o sa ma axez pe nuker...dar momentan...sa am timp :))

Ca sa raspund cuiva de mai sus....de la 100 in sus sunt questuri care dau xp si sp bunicele...fata de cele de la lvl 1-100...pot spune ca sunt chiar super reward-urile ...de la 105 in sus...da...e super usor sa faci sp...by hand...in job tomb sunt acele questuri care se fac foarte repede...omori 100 moobs...iei 700 sp...un party de 8(nu apar party moobs...doar normal si giant)...si il termini imediat...il faci de cate ori vrei...singura "problema" e ca trebuie sa joci by hand.

bafta tuturor...ne auzim curand :)

Nu mi se pare deloc ca rasele vor fi echilibrate dupa acest update, ceea ce faca chinezii mult mai puternici decat europenii, ceea ce nu mi se pare deloc egal ( tocmai deaia nu as vrea sa se faca aceste modificari :) )

@koila: stiam si eu ca nu poti da division, dar Holy Spell ramane la fel, deci oricum nu o sa poti da division nici acum, nici dupa update, deaia ziceam ca nu are rost sa aducem vorba de asta :)

Posted (edited)

stati ma calmi si nu va agitati k nu or sa bage acele modificari la bles asa cum nici holy spell nu l-au redus la 50%.. acela e ksro un servar de testare un servar in care aplica cate ceva sa vada reactia jucatorilor de pe isro ... si la warrior da.. sunt de acord sa mareasca delay la acele bufuri deoarece in pvp nu ii sunt necesare deci nu este dezavantajat in nici un fel :)) si app Aarcher FTW zile tu Neo :))

EDIT : si daca o sa faca acele modificari nu va ganditi numa la pvp acele modificari sunt facuta in dorinta de a echilibra jobul de a il face sa nu dureze infinit.. sau pana ia un cleric dc sau renunta unii.. daca va duceti la pvp o sa vedeti k rar folosesc bles in pvp ..deci nu ii dezavantajeaza pe EU mai deloc.

Si vazui mai sus k se vaita cineva de delay de la hp .. fratilor daca euro sunt dezavantajati la delay ce sa mai zici cand isi dau buful acela de tine 10 secunde de iti da 5-6k hp/sec si iti umple hp-ul instant.. deci eu zic ca acea schimbare la bles va echilibra jobul nici decum sa afecteze pvp-ul :)

Edited by ciupilan
Posted

hehehe^^ de 2 ori am omorata si eu in viata mea pe TG si cu acelasi caracter in acelasi spot^^ :D la aceasi ora :D

http://img375.imageshack.us/i/sro2010062306580320.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

cand m-am trezit de dimineata sa ma duc la liceu faceam plus la un sword cand apare TG mi-am incercat norocul si ... :D

Posted

gratz.. eu .. ce sa fac.. iara prostii :)) am mai spart 400 k silk la magic pop doar ca sa constat asta

staff +9 mag 80% = 4159

staff nova +5 mag 80% = 4200

rezulta ca am spart 2200 silk degeaba :))) si mai ales demonstreaza faptul ca son = sos = +5

Posted

Va rog frumos puteti sa imi spuneti ce e mai bun la grind bow sau nukerul si daca nukerul e mai bun puteti din nou sa imi recomandati ce fel de nuker s/s , spear sau bow nuker !!

Multumesc Anticipat :tiphat:

Posted

Va rog frumos puteti sa imi spuneti ce e mai bun la grind bow sau nukerul si daca nukerul e mai bun puteti din nou sa imi recomandati ce fel de nuker s/s , spear sau bow nuker !!

Multumesc Anticipat :tiphat:

nukerul este cel mai rapid "ch lvl`er"

poti incerca 110 light/cold/bich sau heuxal....full int sau 1:9 pentru grind si 110 fire/ice/bich-heuksal pentru pvp.

pentru bower sunt mai multe optiuni:

1.FULL STR 110 fire/pach/ 90 light 20 ice balansat mai in toate...bun si pt pvp / grind/job/gw/fw

2.FULL STR 110 fire/pach/ice - un build mai mult axat pe pvp...maxim defense

3.FULL STR 110 fire/pach/force - best bow build in in pvp

4.FULL INT 110 ice 110/pach/light-fire cum preferi...pentru grind light pt pvp fire si rapid la lvl up

5. 70-70 bower adica balanta phy-mag fara haine pe tine este 70-70 :D

6.Orice fel de hybrid te duce capu.....

In Concluzie ...toate sunt bune...ramane sa iti alegi ce te atrage mai mult

Numai bine :tiphat:

Posted

nukerul este cel mai rapid "ch lvl`er"

poti incerca 110 light/cold/bich sau heuxal....full int sau 1:9 pentru grind si 110 fire/ice/bich-heuksal pentru pvp.

pentru bower sunt mai multe optiuni:

1.FULL STR 110 fire/pach/ 90 light 20 ice balansat mai in toate...bun si pt pvp / grind/job/gw/fw

2.FULL STR 110 fire/pach/ice - un build mai mult axat pe pvp...maxim defense

3.FULL STR 110 fire/pach/force - best bow build in in pvp

4.FULL INT 110 ice 110/pach/light-fire cum preferi...pentru grind light pt pvp fire si rapid la lvl up

5. 70-70 bower adica balanta phy-mag fara haine pe tine este 70-70 :D

6.Orice fel de hybrid te duce capu.....

In Concluzie ...toate sunt bune...ramane sa iti alegi ce te atrage mai mult

Numai bine :tiphat:

Multumesc foarte mult pentru afisarea optiunilor cred ca o sa aleg

Full Str 110 fire/pach/90 light 20 ice

Guest benn1
Posted

ba voi jucati silkroad normal sau privat :dontknow: :dontknow: :dontknow:

ca ieu nu gasec sro privat

Posted

ba voi jucati silkroad normal sau privat :dontknow: :dontknow: :dontknow:

ca ieu nu gasec sro privat

Asta e topicul pentru International Silkroad, asa ca lumea joaca normal. Daca vrei privat, incearca pe la sectiunea de publicitate, poate ai mai mult noroc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...