Xriminal Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 hey salutare tuturor O singura intrebare..am tot urmarit topicul chiar daca nu mai am nici o treaba cu silkroad....as dorii sa stiu...acest isro o sa se "duca dracului" pe romaneste..cand o sa apara silkroad 2?...si pun pariu ca cei care joaca pe isro nu o sa le mai convina sa bage bani stiind ca o sa se duca de rapa toti bani care iau bagat...observ ca Sleya deja isi vinde trupa de charuri.... pana la Urma ce o sa se intample?...parerea mea este ca putea sa bage Islam si alte cacaturi pe vechiul international Silkroad... :crybaby: PS: Koila inca odata imi pare rau ca nu am mai putut platii...:(
koila Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 hey salutare tuturor O singura intrebare..am tot urmarit topicul chiar daca nu mai am nici o treaba cu silkroad....as dorii sa stiu...acest isro o sa se "duca dracului" pe romaneste..cand o sa apara silkroad 2?...si pun pariu ca cei care joaca pe isro nu o sa le mai convina sa bage bani stiind ca o sa se duca de rapa toti bani care iau bagat...observ ca Sleya deja isi vinde trupa de charuri.... pana la Urma ce o sa se intample?...parerea mea este ca putea sa bage Islam si alte cacaturi pe vechiul international Silkroad... :crybaby: PS: Koila inca odata imi pare rau ca nu am mai putut platii...:( Nu ai pentru ce sa platesti un serviciu pe care nu il folosesti. Apreciez ca intotdeauna ai fost o persoana punctuala. Doar ca mai citeai ceasul invers cate odata (cand sunai :P )
Lord_Bogdan Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Hmm... am facut si eu 108 pe toate 4 conturile... am si un set HA son.. dar nu am elixire sa il fac :)) eh acum am luat o pauza pana in toamna... bafta multa baieti :P
Guest DodoDawg Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Cati credeti ca ati intra daca daca ar fi si Silkroad Romania ?
Random Hero Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Cati credeti ca ati intra daca daca ar fi si Silkroad Romania ? Vezi ce ti-am zis eu mai sus.
Xriminal Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 treaba cu Silkroad romania nu o sa se realizeze prea curand...si 2 fac ca toti ce tiau raspuns pana acum...o sa fie o prostie,idem badfist
SimplySimple Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Hmm nu stiu...eu am serverul...momentan lv cap 90...npc working,skills working, autospawn mobs da,server capacity 9000, european characters implemented dar momentan buggy....nu il poti creea deoarce da erroare la arma...spune ca nu ai selectat-o...nu functioneaza toate teleporturile si mobii nu dropeaza decat gold....dupa cum vedeti mai e ft mult de munca...am nevoie de coders...daca va pricepeti...si eventual o sa am nevoie de un hoster bun.Ah normal ca se pot conecta playerii linistiti pe server asta nu e o problema...sunt inca in closed beta...incerc sa il fac cat mai bine...daca sunteti interesati...cautati-ma.
Kiidu Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=s7nahHGO780 new vid :) kinda short..
shevaro1991 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Stie cineva un media pk2 care sa imi arate doar spoturile unde apar unicii si sa nu schimbe cu nimic grafica jocului?Multumesc anticipat.
iAlex Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Va rog sa imi spuneti cat valoreaza acum un red flag (special suit pentru traderi), special identity card (special suit pentru hunteri), in special pe Rome, dar si pe celelate servere. :)
sweet_boy_eu Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Va rog sa imi spuneti cat valoreaza acum un red flag (special suit pentru traderi), special identity card (special suit pentru hunteri), in special pe Rome, dar si pe celelate servere. :) pe server la mine , Xian , am vazut in mai multe stall-uri k erau puse la 50 milioane[si red flag si special identity card si black suit(pentru thief) ] ;) @dream: gz :cool2: bafta :)
Guest Stakl3r Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Baieti dc nu-mi mai pica curst hearturi de ceva timp...am dat questu si dupa l-am luat si nu mio mai picat...DC?ziceti-mi si mie
Kiidu Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 pai dupa ce il dai trebuie sa il iei din nou .. eu asa stiam..
AHIL3 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Baieti dc nu-mi mai pica curst hearturi de ceva timp...am dat questu si dupa l-am luat si nu mio mai picat...DC?ziceti-mi si mie bati`la`mobi`prea`mici:P``cel````putin```yo``asa```cred```sau``cum```a``spus~~DreamFighteR`
Kiidu Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 bah ce plm nu ma mai pot conecta.. am reinstalat silkroadu aseara ca facea figuri si de atunci nu mai vrea sa mi se conecteze.. pe orice acount pe orice server imi da disconect cand apas pe buton..
Vyorel903 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 bah ce plm nu ma mai pot conecta.. am reinstalat silkroadu aseara ca facea figuri si de atunci nu mai vrea sa mi se conecteze.. pe orice acount pe orice server imi da disconect cand apas pe buton.. Daca iei dc cu botu refa folderul de la bot si iti merge daca iei dc cu clientul normal nu stiu ce ar putea fi ....
Kiidu Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 e clientu normal.. scriu id , pw dau conect stau 3 sec si pac dc.. am dat restart , reistal sro. acum ma preg de un reinstal windows^^e clientu normal.. scriu id , pw dau conect stau 3 sec si pac dc.. am dat restart , reistal sro. acum ma preg de un reinstal windows^^
koila Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 in sfarsit mi-am gasit un build perfect pentru nuker-ul meu :-) Bich 110 Fire 110 Light 55 cold 55 http://img341.imageshack.us/i/sro2010061913583084.jpg/ Premium silver fara devil spirit fara nova items (care au magical damage reinforce mai mare decat alea normale) set +7+8
Kiidu Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 hmm baieti am nevoie de putin ajutor.. am inteles ca sunt questuri care le faci repede si care dau multe sp in job temple.. eu am facut 105 si acuma sunt in temple.. care sunt questurile alea?
koila Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 hmm baieti am nevoie de putin ajutor.. am inteles ca sunt questuri care le faci repede si care dau multe sp in job temple.. eu am facut 105 si acuma sunt in temple.. care sunt questurile alea? le gasesti la NPC-ul din templu. is 5 questuri acolo.. primul este sa omori 100 X mobi (trebuie sa te duci in camera unde bat de obicei inamicii tai *Hunterii sau Thiefii* ) asa ca ial pe al 2-3-4 la al 5 trebuie sa omori 15 sau 20 de Traderi sau thiefi depinde ce esti tu.
Kiidu Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 fail la medusa -_-" nu am prevazut asta.. http://img687.imageshack.us/i/sro2010062006083500.jpg/ Uploaded with http://imageshack.us
IINeoII Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 fail la medusa -_-" nu am prevazut asta.. http://img687.imageshack.us/i/sro2010062006083500.jpg/ Uploaded with http://imageshack.us epic fail :))
Random Hero Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 cum e jocul asta? Ai o descriere in primul post din topic si poti verifica site-ul oficial (pe care il gasesti tot acolo) pentru o scurta introducere in joc.
DaddyYankee Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Event, Kokoru race =)). Cred ca unii din ei au filmat, deci probabil o sa pun si un video. A fost destul de amuzant :D