Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pai nu am prea multa imaginatie si nu sunt instare de altceva asa ca mam gandit sa rada si alti de mine..

jesus, uneori esti chiar retardat

edit : shevaro :))) da da buna asta greseala mea :P

Posted

pai nu am prea multa imaginatie si nu sunt instare de altceva asa ca mam gandit sa rada si alti de mine..

jesus uneori esti chiar retardat

Jesus nu are nici o vina =)) ,gz pentru video si data viitoare foloseste semnele de punctuatie sa nu se inteleaga altceva :D

Posted

jesus, uneori esti chiar retardat

edit : shevaro :))) da da buna asta greseala mea :P

Daca esti un copil si incerci sa pari ceea ce nu esti, incearca sa o faci de fiecare data. Nu doar cand esti laudat sau primesti un LOL "gz".

Ti-am pus o intrebare. Nu stiu daca sunt retardat pentru chestia asta. Am intrebat care este scopul "filmelor" de genul asta. Nu stii nici tu? De ce le mai faci ?

Posted

nu am inteles nimic din prima fraza.. in al 2-lea rand tu tot timpul pui intrebari dinastea tot timpu iei la misto asa ca mam pregatit pentru ce urma.scopul tuturor filmelor de pe youtube este acela de a distra oameni, daca nu ti-ai dat seama de acest lucru e grav...

stiu ca urmeaza serios? pe mine nu ma distreaza .. asta e parerea ta ai dreptul la ea

edit oo da :)) joymax server's failed again

Posted

Care e faza cu gold si silver coin ? :)) ( sunt cam nou in joc si nu stiu chiar tot :D )

Pai sunt niste iteme 11D care le poti cumpara doar cu silver & gold coin si gold.

Aceste Coin's le gasesti in Templul din Alexandria Jos (100+) Si Templut Alexandria Desertul de sus (105+)

Guest StopTheAbuse
Posted

http://img405.imageshack.us/i/sro2010053121132313.jpg/

n00b kevin :X

Posted

@Flo : parca la 7 dimineata sau ma rog oricum e devreme

@vyo : mersi :) o sa merg si eu acolo :>

Deci azi ... am luat pe putin 8 disconnecturi ....

Posted

@Flo : parca la 7 dimineata sau ma rog oricum e devreme

@vyo : mersi :) o sa merg si eu acolo :>

Deci azi ... am luat pe putin 8 disconnecturi ....

Merci frumos ... incearca cu grafica pe low sau e de la net..

Posted

acolo nu este :)) se va adauga probabil cand va fi lvl maxim ;))

wow chiar se simte banarea butzilor :)) omg :| 4000 martea trecuta + 7000 astazi...hmm ar fi super fain dak ar face asa in fiecare marti :D

LE : @dream : asa-i !

Guest ZozoLiciouSs
Posted

Ma scuzati, nu stiu prea multe despre silkroad

Ce este mai exact fw?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...