Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Premium+Sp Ticket ?

premium silver si atat !:P

am avut si probleme cu netul... in prima luna am facut 993k SP,in a2a am ajuns la 1.7m si in a3a am ajuns la 2.5m :)

Posted

guys :) daca iau hat si costum cursed soul , caracterul se va schimba in schelet ? sau trebuie sa iau si attachment??

da se schimba am eu hat si dress

Guest morcumata
Posted

bv baiety vad ca aveti numai 100+ gz in continuare :D eu tot 73 am :(

da voi pe ce servere jukti?

'

Posted

sro sea emulator.. un emu nou facut de unu pax. 90% stable client 80% stable server.. merg pana la 50 oameni conectati cu hamachi ..

mai sus se vedea un bug de la server.. a incercat gmu sa modifice server files sa apara toti unici dupa 1h nu dupa minim 3.. si pla

Bullshit,ala e un bug cu care poti activa consola de gm chiar daca caracterul tau nu este setat ca GM .Eu(fusion) si inca cineva de pe elitepvp stim cum sa facem asta :D

Guest StopTheAbuse
Posted

Oricine investeste bani multi in joc poate sa isi faca set SON.

un set son armor sau heavy armor nu costa mult... de ex un set Light Armor son costa de 2 ori mai mult decat un set Heavy armor sau armor.. poate chiar de 3 ori...
Posted

Bullshit,ala e un bug cu care poti activa consola de gm chiar daca caracterul tau nu este setat ca GM .Eu(fusion) si inca cineva de pe elitepvp stim cum sa facem asta :D

my bad :) am repetat ce a zis gmu pe hamachi xD hmm si daca nu te superi cum se face asta :) serveru pe care joc eu e ceva cu grind si adminu mai face events dar ma plictisesc si mias mai spawna unici :P

Posted

un set son armor sau heavy armor nu costa mult... de ex un set Light Armor son costa de 2 ori mai mult decat un set Heavy armor sau armor.. poate chiar de 3 ori...

13 miliarde l-a costat,are si shield SON dar nu arata inca pe rev6.

Posted (edited)

ce ma? 13 miliarde? armor nova? pai cu banii astia imi cumpar gold coins si silver coins si imi fac nova de la NPC care e net superior celui pe care il dropeaza mobi, azi imi cumpar shoulders distruction astept un amic sa imi vanda 2 silver coins

poate o fi adevarat dar este enorm 13 miliarde pe nova armor +4 daca la luat gata facut +4, arma arata bine +8..

Edited by koila
Posted

ce ma? 13 miliarde? armor nova? pai cu banii astia imi cumpar gold coins si silver coins si imi fac nova de la NPC care e net superior celui pe care il dropeaza mobi, azi imi cumpar shoulders distruction astept un amic sa imi vanda 2 silver coins

poate o fi adevarat dar este enorm 13 miliarde pe nova armor +4 daca la luat gata facut +4, arma arata bine +8..

Omule are full set SON,iar cu stransul coinurilor...iti urez bafta.

Guest StopTheAbuse
Posted

ori minte el ori minti tu :) cu 13b iti faci set nova +9 + arme nova +9 + accesory +9 nova :| si iti mai raman o caruta de bani
Posted

Omule are full set SON,iar cu stransul coinurilor...iti urez bafta.

merci deja am 21

am facut calculul pe aege este mai rentabil sa cumperi nova de la NPC decat dropuri, are defense si reinforce mai mare decat alea dropate, alt aspect + bonus.

o media a pretului cu care am cumparat silver coins este de 20m bucata

Posted

ori minte el ori minti tu :) cu 13b iti faci set nova +9 + arme nova +9 + accesory +9 nova :| si iti mai raman o caruta de bani

Poate pe serverul tau...eu am vorbit cu el pe mess si mi-a zis ca l-a costat in jur de 13 miliarde sa isi faca setul acesta.

Posted

Poate pe serverul tau...eu am vorbit cu el pe mess si mi-a zis ca l-a costat in jur de 13 miliarde sa isi faca setul acesta.

saracul.a luat mare teapa...cu 13b imi fac wizard full SON (staff son pe rome e 8b+) ;)

Posted

e posibil, ganditiva putin

setul este luat cu aproximativ 5b punem o medie pe item de 850m cel mai mult posibil totusi e armor nu sunt multi care folosesc, arma daca e luata FB si +8 e 6-8b depinde si mai ramne shield-ul 2-3b

deci 5+7+2.5 face ?

Exact 14.5b

lasa ca se face koila full nova destruction :sef: il cumpar in rate :)) si tot il iau

Posted

whatever.. e important ca are full son :) daca a dat intradevar atat inseamna ca isi permite.. nu vad de ce ar minti cineva cat a dat pe un item.. si daca minte.. macar sa scada nu sa adauge :))

gg him

Posted

un SON sword 6-8 bil?jesus....that's outrageous.....la noi e maxim 2 bil...blank....chit ca e +8 nu urca mai mult de 4-5 bil....un staff urca pe la 8 bil....un 2 handed 4-5 bil.... in fine...sa zicem ca depinde si de server....dar 13 bil pentru armor set son si sword....e cam mult parerea mea...oricum...gz lui.

@koila ...piesele son de la npc nu cer si gold coins....doar silver? :-?

Posted

SON items de la npc cer si gold coins :P

silver sau gold. sper :)) sau am spart 300-400m pe astea silver de-an pulea

cer si silver si gold :P ambele

Posted

un SON sword 6-8 bil?jesus....that's outrageous.....la noi e maxim 2 bil...blank....chit ca e +8 nu urca mai mult de 4-5 bil....un staff urca pe la 8 bil....un 2 handed 4-5 bil.... in fine...sa zicem ca depinde si de server....dar 13 bil pentru armor set son si sword....e cam mult parerea mea...oricum...gz lui.

silver sau gold. sper :)) sau am spart 300-400m pe astea silver de-an pulea

dsK ai cumparat tu?

:hair: trebuie si gold, eu am crezut ca ai nevoie ori de silver ori de gold, deci treb sa imi schimb jobul pe hunter ca thiefi care se duc in cave nu este decat 1 pt

Guest Blood_Ro
Posted

dar u pe ce servar joci ? si care este numele tau in joc?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...