BijuuMode Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 @iAlex welcome pe Sleya tot alex il cheama :))@Furi0usS ms char interesant dar nu prea cred faza cu skilul@>.>iPwnN44ps<.< wb din nou pe forum mai joci sau te ai lasat de sro ?
Kiidu Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 holy shit :)pare ca sro se va schimba complet la islam.. oricum noi vom mai avea cel putin 1 an 1 an jumate de asteptat..@darthy :) te-ai reapucat de sro :P?
iAlex Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 holy shit :)pare ca sro se va schimba complet la islam.. oricum noi vom mai avea cel putin 1 an 1 an jumate de asteptat..@darthy :) te-ai reapucat de sro :P?Poate daca trag putin de el :D ... vom vedea.Cat despre islam, intr-adevar, fac 180 la joc. Fara knock-back, stun la arcasi... castle shield / fan spear de la 15 s la 30 s. In special, ma intereseaza la triangular conflict. Pare sa il imbunatateasca, profit mai mare, avantaje pentru lvl mai mare la job, daca ar face si thief/hunter npc sa aiba un spawn time mai mare ar fi numai bine :) . Am impresia ca abia de pe acuma incepe sa arate Silkroad-ul asa cum a fost planificat la inceput, avand in vedere primele skilluri, fisierele pk2 vechi, primele harti, si anume harta care cuprinde tot teritoriul , in care nu apare roc mountain. Oricum, sa traim sa o vedem si pe asta.
>.>iPwnN44ps<.< Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 M-as reapuca , e o sansa , 80-90% si daca ma apuc , ma apuc cu iAlex.Nite Nite forum people :D.
Kiidu Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 nite :)si ca sa nu zica lumea ca fac off topic :))[01:45:00] Cerberus spawned[01:48:39] _G4m3Ov3R_ killed Cerberusedit :[02:06:23] Demon Shaitan spawned[02:08:04] _G4m3Ov3R_ killed Demon Shaitanatat am vrut :Xedit 2 :[02:12:52] Captin Ivy spawned[02:13:53] _G4m3Ov3R_ killed Captin Ivyedit 3:[03:37:04] Uruchi spawned[03:39:42] _G4m3Ov3R_ killed Uruchi
cri2032 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Salut, pentru toata lumea :) . Am observat activitatea voastra in Silkroad online pe aceste forum-uri de ceva timp, dar, abia acum m-am hotarat sa imi fac un cont, si, odata cu asta m-am apucat din nou de silkroad dupa o pauza de un an , un an si jumatate. Mi-am facut un character nou pe serverul Rome, full force-full int( max ice, fire si lighting) si ca sa raspund si intrebarii lui Sleya, eu zic ca ar trebui sa te duci pe imbue de fire pentru damage. Din experienta mea, cu nukurile nu dai foarte repede sau multe hit-uri cum ai da cu glavia/spear/blade/sword, asa ca sansele sa ingehti pe cineva sunt mici. Desigur, charcaterul meu are level 35 :D . Oricum, pana acuma sunt putin dezamagit de serverul Rome. Din cate am inteles, pe Rome are trebui sa fie multi romani, un lucrcu pe care nu l-am observat inca, de asta, va rog pe voi romanii care jucati pe Rome server, sa nu ezitati sa ma contactati, numele caracterului este: Taesarin. Devine foarte plictisitor cand nu ai cu cine schimba o vorba, face un pvp, job sau grinda, dar asta presupun ca e din cauza ca Rome e un server vechi, si sunt toti de level mare. Cu toate acestea, ma bucur sa va cunosc si sper sa va vad in joc. Va urez toate cele bune :) .Alex, Rome server.Dupa 12-13 mai sunt cam mereu dupa ora 4 :) , pm Cindiena [ nu e nume ales de mine ] pe server rome :PDaca va intereseaza - Islam update (curand) :http://www.rev6.com/forum/News-Announcemen...ums-t11265.htmlHoly crap... O sa fie gen '' silkroad rocks xD '' ... Nu inteleg faza cu warrior restricted to female !@dare gata cu uniqqqss , cand omori peste 10 fa o poza doar cu [ GameOver] KILLED X,Y
Guest -Unchiu- Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Neata all..Joc sro de cv timp si am auzit de la un prieten de forumu asta :)Am intrat si eu acum...sper sa ne intelegem bine :D App eu joc pe sv apollo mai e cineva de pe apollo aici? :tiphat:
Guest Quad_Kill Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 poate pleci de pe Venus ca iti dau PK pe noul server :))Nu mai plec man :D ti`am zis mai dau o sansa arcasului :))
Kiidu Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Neata all..Joc sro de cv timp si am auzit de la un prieten de forumu asta :) Am intrat si eu acum...sper sa ne intelegem bine :D App eu joc pe sv apollo mai e cineva de pe apollo aici? :tiphat: welcome to the forum :)din cate stiu eu nu... parca era cineva mai demult dar nu imi amintesc..
Guest -Unchiu- Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 thx dream :)da se poate sa fi fost :D ca unchiu normal era luat si am pus si eu liniute :)ahhh tu te refereai la playeri pe apollo =))nu stiu sper sa fie cineva :)
koila Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Templu 105http://img683.imageshack.us/i/sro2010050810121949.jpg/NPC morti :sef: http://img85.imageshack.us/i/sro2010050721041602.jpg/Skill atackQuesturile sunt simple gen : colecteaza 50 prostii sau 100, si omoara 100 de mobi X si Y , pana acum am gasit 5 NPC-uri in cave, cei 2 morti, 1 in camera cu piramida, 1 la intrare, si altul care e intro camera mica nu avea nici un quest ..ideea e ca cei care ati facut questuri in cave, cum ati intrat in camerele blocate? acolo nu se intra decat atunci cand apar unicii?
BijuuMode Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Templu 105NPC morti :sef: Skill atackQuesturile sunt simple gen : colecteaza 50 prostii sau 100, si omoara 100 de mobi X si Y , pana acum am gasit 5 NPC-uri in cave, cei 2 morti, 1 in camera cu piramida, 1 la intrare, si altul care e intro camera mica nu avea nici un quest ..ideea e ca cei care ati facut questuri in cave, cum ati intrat in camerele blocate? acolo nu se intra decat atunci cand apar unicii?da asa am auzit ca se intra cand apar unici
ciupilan Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Daca va intereseaza - Islam update (curand) :http://bbs.srocn.com/dispbbs.asp?boardID=2...2631&skin=0http://www.rev6.com/forum/News-Announcemen...ums-t11265.htmlhmm nu este nimic oficial si faza cu bow skils e sux e ste imposibil sa stearga un skill.. poate de al reduce da dar sa il scoata nu ...si app bow fara stun si fara kb e "mob" adik dai in el cu ce vrei si el pur si simplu doar te ataca fara nici un folos :)) ca nu te poate dobora ...
AHIL3 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 hmm nu este nimic oficial si faza cu bow skils e sux e ste imposibil sa stearga un skill.. poate de al reduce da dar sa il scoata nu ...si app bow fara stun si fara kb e "mob" adik dai in el cu ce vrei si el pur si simplu doar te ataca fara nici un folos :)) ca nu te poate dobora ...asta e si ideea adica daca tu dai intr1 kb dupa kb si dp strong bow ....mi se pare normal si chiar imi doresc sa se scoata :clap: ar fi o idee :cool2: ;) una...doua kb sau stun
Furi0usS Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Oricum... par a fi inca "rumors". Ma mir ca au schimbat header image pe srocn.com cu Islam race. Ramane de vazut. Ca de fiecare data, ksro prima , csro a2-a iar apoi ............ isro :P.
BijuuMode Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Oricum... par a fi inca "rumors". Ma mir ca au schimbat header image pe srocn.com cu Islam race. Ramane de vazut. Ca de fiecare data, ksro prima , csro a2-a iar apoi ............ isro :P.nu pe isro baga ultima data posibil ca o sa bage si pe TSRO,RSRO JSRO etc si la urma pe ISRO pt ca este ff mult de farmat de la 100-110 trebuie 1,5m sp ff deci....ori cum la anu in aprile-martie osa avem vad ca mai toti aveti ce aveti cu rome as ca ma bag si eu cu euro meu 2h lvl 52-56 :)) ceva de genu daca ma primiti :D
Furi0usS Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 nu pe isro baga ultima data posibil ca o sa bage si pe TSRO,RSRO JSRO etc si la urma pe ISRO pt ca este ff mult de farmat de la 100-110 trebuie 1,5m sp ff deci....ori cum la anu in aprile-martie osa avem vad ca mai toti aveti ce aveti cu rome as ca ma bag si eu cu euro meu 2h lvl 52-56 :)) ceva de genu daca ma primiti :DImportant e ca cSRO va primi acest update imediat dupa kSRO. Pana atunci trag tare sa fac lv100-110 in cSRO :P .
koila Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 nu pe isro baga ultima data posibil ca o sa bage si pe TSRO,RSRO JSRO etc si la urma pe ISRO pt ca este ff mult de farmat de la 100-110 trebuie 1,5m sp ff deci....ori cum la anu in aprile-martie osa avem vad ca mai toti aveti ce aveti cu rome as ca ma bag si eu cu euro meu 2h lvl 52-56 :)) ceva de genu daca ma primiti :Dbullshits.. de la un level la altul fac sp-urile necesare pentru 1 master doar din grind si questuri care se repeta, mai ales la 105 ai 4 questuri care nu dureaza mai mult de 1 ora si iti dau 700 de sp-uri fiecaresi faza cu update-ul de islam pe RSRO e epic ce ai zis acolo, RSRO abia daca are toate update-urile la zii am jucat si era full de bugs si va ramane asa mult timp de acum in colo, doar Csro si Ksro vor fi primi acest update cu Islam si pe urma restul, pentru ca din cate am inteles pe Jsro holy spell este la 50% sau ceva de genul. Cat despre skill-ul de KB de la bow-ers merge scos si chiar schimbat, este un bullshit total acel skill.
BijuuMode Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 bullshits.. de la un level la altul fac sp-urile necesare pentru 1 master doar din grind si questuri care se repeta, mai ales la 105 ai 4 questuri care nu dureaza mai mult de 1 ora si iti dau 700 de sp-uri fiecaresi faza cu update-ul de islam pe RSRO e epic ce ai zis acolo, RSRO abia daca are toate update-urile la zii am jucat si era full de bugs si va ramane asa mult timp de acum in colo, doar Csro si Ksro vor fi primi acest update cu Islam si pe urma restul, pentru ca din cate am inteles pe Jsro holy spell este la 50% sau ceva de genul. Cat despre skill-ul de KB de la bow-ers merge scos si chiar schimbat, este un bullshit total acel skill.oh my bad da ar trebui scos KB pt ca toti nobi la pvp dau KB KB KB un player adevarat nu da KB ff des
AHIL3 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 oh my bad da ar trebui scos KB pt ca toti nobi la pvp dau KB KB KB un player adevarat nu da KB ff desasta ziceam si yo mai devreme 1-2 kb kb kb :dooh:
Guest -Unchiu- Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 ..nar fi normal sa le scoata..ar face archeru prea slab :)sa le baga un cd mai mare intre ele sa nu poti da unu dupa altu ar fi o treabasi stun nu trb sa il scoata ca toti chinezi au stun si archeru sa nu mai aiba??
Pinti Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ce bătaie de joc, stau de mai mult de 5 ore jumătate să intru pe server şi nimic, iar pe CSRO nu-mi ia mai mult de 5 secunde să intru, păcat că nu am pe nimeni cunoscut în CSRO, că îl lăsam baltă până acum ISRO-ul, deja se exagerează.. #-o
Xriminal Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ce bătaie de joc, stau de mai mult de 5 ore jumătate să intru pe server şi nimic, iar pe CSRO nu-mi ia mai mult de 5 secunde să intru, păcat că nu am pe nimeni cunoscut în CSRO, că îl lăsam baltă până acum ISRO-ul, deja se exagerează.. #-oeu stau si cate 24 de ore...asa ca nu te plange ;)sper sa intri in 3 4 ore :))
Guest -Unchiu- Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 si pe cSRO trebuie sa farmezi la greu ca pe isro??daca da nu mas muta pt nimic :))