Kiidu Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 nu e adevarat de mai multe ori cand am fost la lord un tip a murit si a dat retun to town si tot l-a luat..la fel si la demon pe rome.. basch ff a luat dc la 4% dar tot el a facut kill..btw gz pt up ;)
bad_smile Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 cat as lua pe un son spear+5 full blue cu stats-uri foarte bune?
Random Hero Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Hello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : May 4th, 2010 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hours duration)[Patch]- Database Backup] Nimic nou sub soare. -_-
BijuuMode Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 O sa mearga botul? sau trebuie sa asteptam ? #-oo sa asteptam :D
ciupilan Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 sa ma puna si pe mine cineva la curent cu cateva amanunte :D cum ar fi... ce vrea sa zica asta prin globalu asta "GM close black Res or change time to 20-sec we cant play in job or pvp with this res Thanx" si am inteles k nu se mai pot da bufe de cleric sau warrior dc nu sunt ambii playeri in acelasi party? :D scuze dar nu am mai participat la un job sau un pvp de ceva vreme ... OFF este careva pe aici care da anu asta bacu...si a 3-a proba scrisa are biologia sa imi dea un pm :D
Vyorel903 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Baieti mi-a facut placere sa postez pe aici eu m-am lasat de joc ( am pierdut contul tipu imi stia s.a nu stiu de unde ..) Ne mai auzim.... :tiphat:
shevaro1991 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 sa ma puna si pe mine cineva la curent cu cateva amanunte :D cum ar fi... ce vrea sa zica asta prin globalu asta "GM close black Res or change time to 20-sec we cant play in job or pvp with this res Thanx" si am inteles k nu se mai pot da bufe de cleric sau warrior dc nu sunt ambii playeri in acelasi party? :D scuze dar nu am mai participat la un job sau un pvp de ceva vreme ... OFF este careva pe aici care da anu asta bacu...si a 3-a proba scrisa are biologia sa imi dea un pm :DON:ii zice la GM sa faca in asa fel incat playerii fara job sa nu mai poate da resurect la playeri cu job pe ei,black res=reverse immolation.OFF:eu dau bacul anul asta la bio.
sweet_boy_eu Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 6k+ de acc banate wtfwtf? nu vad eu bine? :blink: sau astia au banat numai caracterele care incep cu litera A si cu litera B ? :|EDIT : cer scuze :)) nu am vazut eu bine :P credeam k sunt numai 10 pagini . ma bad :PEDIT2 : s-au banat aproximativ 7k conturi , dar degeaba ... tot nu este loc pe servere :-jstie careva un email ceva de la joymax? k vreau sa ii intreb ceva :P
Kiidu Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 check this outhttp://www.rev6.com/player/Rome/Royal_Blade.html 101+5 sword.. SOS?
BijuuMode Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 check this outhttp://www.rev6.com/player/Rome/Royal_Blade.html 101+5 sword.. SOS?asa e nova pe rev6 incearca sa faca sa apara in semnatura son probabil
Random Hero Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 asa e nova pe rev6 incearca sa faca sa apara in semnatura son probabilCiudat, pana acum ceva zile SoN aparea in lista de iteme cu nume mov spre visiniu (cum SoS are galben). La semnaturi nu m-am uitat cum arata in perioada aia.
Kiidu Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 stie cineva de unde pot lua quest pt intermediate temple? un prieten vrea sa faca dar nu a mai facut questuri pana acuma...stiu ca e de la guvernator dar care e numele questului
AHIL3 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 wtf? nu vad eu bine? :blink: sau astia au banat numai caracterele care incep cu litera A si cu litera B ? :|EDIT : cer scuze :)) nu am vazut eu bine :P credeam k sunt numai 10 pagini . ma bad :PEDIT2 : s-au banat aproximativ 7k conturi , dar degeaba ... tot nu este loc pe servere :-jstie careva un email ceva de la joymax? k vreau sa ii intreb ceva :Pwa stii care e ideea ai vazut cand ii dai sa te conectezi iti apare yahoo email si daca tu la acc ai un email fals(pus la misto) iti vei lua bann cel putin asa am auzit pe cnv k ar fi luat bann nici yo naveam dar acum miam pus deci cred ca poate fi si asta :tiphat:
TzuYoshi Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 wa stii care e ideea ai vazut cand ii dai sa te conectezi iti apare yahoo email si daca tu la acc ai un email fals(pus la misto) iti vei lua bann cel putin asa am auzit pe cnv k ar fi luat bann nici yo naveam dar acum miam pus deci cred ca poate fi si asta :tiphat:bwhahahah =))))) :lol:
sweet_boy_eu Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 wa stii care e ideea ai vazut cand ii dai sa te conectezi iti apare yahoo email si daca tu la acc ai un email fals(pus la misto) iti vei lua bann cel putin asa am auzit pe cnv k ar fi luat bann nici yo naveam dar acum miam pus deci cred ca poate fi si asta :tiphat:bull...shit =))) n-are cum sa fie de la asta :-j looooooolheh si eu un up :)) noroc de server rr k altfel nu intram :Phttp://img143.imageshack.us/i/sro2010050420374369.jpg/Uploaded with http://imageshack.usEDIT : gz DREAM ^_^
shevaro1991 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 wa stii care e ideea ai vazut cand ii dai sa te conectezi iti apare yahoo email si daca tu la acc ai un email fals(pus la misto) iti vei lua bann cel putin asa am auzit pe cnv k ar fi luat bann nici yo naveam dar acum miam pus deci cred ca poate fi si asta :tiphat:Ai spus o prostie mai mare ca tine,joymax nu verifica daca emailul tau este bun,daca ar face asta ar trimite un cod de activare pe email dupa crearea contului sau ceva de genul.
Kiidu Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 T_T stie cineva de unde pot lua quest pt intermediate temple?un prieten vrea sa faca dar nu a mai facut questuri pana acuma...stiu ca e de la guvernator dar care e numele questului? any1?xD ivy x2[22:03:01] Captin Ivy spawned[22:04:08] Dare2Dream killed Captin Ivy
Kiidu Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 ma scuzati nu pot da edit :captain ivy x3 [07:25:58] Captin Ivy spawned[07:26:39] Lord Yarkan spawned[07:27:45] Dare2Dream killed Captin Ivy
AHIL3 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 stie careva cu ce modific paranteza la durability? :dontknow:Edit: cu master stone daca nu ma insel :-?cu ala pui blue :(
sweet_boy_eu Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 stie careva cu ce modific paranteza la durability? :dontknow:cu master stone daca nu ma insel :-?EDIT: alta nu cred k este :)
Random Hero Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 stie careva cu ce modific paranteza la durability? :dontknow:Edit: cu ala pui blue :(Paranteza nu se modifica.
AHIL3 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Paranteza nu se modifica.mda :crybaby: dar la 10dg cat este maxim durability increase? :-??