Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

harpa :) da greseala mea :D

wizz cu sub clas harpa este dupa parerea mea cel mai bun lvler solo

si da te inteleg :) dar vei vedea ca dupa lvl mai mare o sa mearga si cu arcu foarte bine

Posted

Deasemenea recomand wizz/bard sau rogue/bard pentru lvl up rapid....adicca staff/harp sau crossbow/harp ...primul fiind pure int al doilea fiind pure str

dupa 1 saptamana am reusit sa imi fac si eu pc si netul :D asa ca am revenit....ce ziceti...am un nuker 92 light/ice/bicheon....sa il mut pe light/ice/heuksal sau fire/ice/heuksal? orice sugestie e bine venita :)

@Dream....intra pe mess :P

Posted

dupa 1 saptamana am reusit sa imi fac si eu pc si netul :D asa ca am revenit....ce ziceti...am un nuker 92 light/ice/bicheon....sa il mut pe light/ice/heuksal sau fire/ice/heuksal? orice sugestie e bine venita :)

Heuksal / Ice / Fire RULLLLLZZZZZZZZ

:tiphat:

Guest AdrianMarius95
Posted

Salutare !!! Sunt nou pe forum dar vechi pe silkroad.

M-am apucat de jucat pe Eos de cateva zile,si vreau sa intreb daca farmeaza careva sa ma tina si pe mine macar 2-3 saptamani :D .Va las id meu de mes :silaghi_adrian_08

Guest Blood_Ro
Posted

Eu sunt de pe Eos dar nu stiu nici un roman sa mai farmeze acum. Dar daca vrei sa farmezi o sa incep eu peste 2 sapt si sper sa fac vreo 3M SP :D si atunci te tin eu daca vrei

Guest AdrianMarius95
Posted

Eu sunt de pe Eos dar nu stiu nici un roman sa mai farmeze acum. Dar daca vrei sa farmezi o sa incep eu peste 2 sapt si sper sa fac vreo 3M SP :D si atunci te tin eu daca vrei

ok sunt deacord ms :)

Posted

cu ce scop a fost creat??

pentru ca multi vroiau sa vina in ResPect_ si nu mai avea pe cineva bana devilsroke din guild si a facut a 2 guilda deja e 35/50

Guest StopTheAbuse
Posted

am facut film cu pvp cu workhard... nu e cine stie ce.. plm .. adica mai trb sa invat multe despre editare... + ca ratatii aia de la youtube mi-au sters audio track-ul -.-" http://www.youtube.com/watch?v=4qVG1vl03CQ

Guest StopTheAbuse
Posted

LE:

ty badfist, mi-a zis cum sa rezolv copyright-ul,

Posted

cerb x4 :)

[20:11:18] Cerberus spawned

[20:11:55] Twin_Devils killed Captin Ivy

[20:14:38] Dare2Dream killed Cerberus

gz pt vid mihai :)

Guest Blood_Ro
Posted

LE:

ty badfist, mi-a zis cum sa rezolv copyright-ul,

Mijto video 5********* :cool2: :hail: :hail: :cool2:

Guest StopTheAbuse
Posted

ty guys O.o :D in curand os a fac filme din ce in ce mai bune :) ... cu timpul fac si lvl mai mare ca sa incep pvp mai dificile :) ... de la 83 la 89(cat sunt acum) am facut un lvl pe zi... deci sa vedem cum merge de acum :)

Posted

baieti

stie careva o sa se faca maine up-date la bot?...si o sa trebuiasca sa asteptam iar?...sau o sa mearga botul dupa inspectie ?:D

sincer intrebarea ta e fara sens dc? de unde sa deducem noi daca se schimba sro_client sau nu ??? si daca se schimba sar putea ca tot pe la 12-1 sa apara

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...